Onderzoekers hebben ontdekt dat elke patiënt die een Covid mRNA-vaccin kreeg van één kliniek, kort na de prik plotseling overleed, binnen hetzelfde tijdsbestek.

Onderzoeksjournalist Liz Gunn spoorde patiënten op die Covid-prikken hadden gekregen van dezelfde kliniek in Nieuw-Zeeland, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Verontrustend genoeg spoorde ze alle 30 patiënten op die op dezelfde dag door de kliniek waren gevaccineerd en ontdekte dat ze allemaal rond dezelfde tijd waren overleden.

NN meldt: Gunn publiceerde een video-update over de bevindingen en beschreef Nieuw-Zeeland als “een plaats delict”.

Liz Gunn (Elizabeth Cooney) werd internationaal bekend door haar steun aan de familie in de Baby W zaak, waar twee ouders bezwaar maakten tegen het gebruik van Covid-gevaccineerd bloed in transfusies.

De ouders hadden geen succes in hun rechtszaak tegen de gezondheidsautoriteiten die voogdij wilden om de operatie door te laten gaan.

Eind juni 2023 lanceerde Gunn een politieke partij genaamd de New Zealand Loyal Party.

Voor de onlangs gehouden verkiezingen werd Gunn benaderd door een klokkenluider en kreeg zij documentatie waaruit blijkt dat tienduizenden sterfgevallen onder Nieuw-Zeelanders verband houden met de injecties.

“Dit is slechts één van de sites die dit soort informatie in Nieuw-Zeeland registreert,” zei ze.

“We weten niet hoeveel van dit soort databases er nog meer zijn in het land,” voegde ze eraan toe.

Ze legde uit dat, omdat het aantal sterfgevallen meestal lager is dan het aantal mensen dat lijdt aan de nadelige gevolgen van de injecties, de extrapolatie van het aantal gewonden en doden “eerlijk gezegd verbazingwekkend hoog begint te worden.”

  Volledig gevaccineerde kinderen 2,3 keer meer kans geïnfecteerd te raken dan ongevaccineerde kinderen

De gegevens laten zien dat er clusters van sterfgevallen zijn.

“Mensen die op dezelfde priklocatie aanwezig waren en achter elkaar een prik kregen, op opeenvolgende tijdstippen op dezelfde dag,” zei Gunn.

“We zagen hun prikdatum en we zagen hun sterfdatum.”

Ze gaf een van de vele voorbeelden om het punt te illustreren.

“Op één dag werden 30 mensen op dezelfde dag op dezelfde locatie geprikt,” zei ze.

“Ze zijn nu allemaal overleden. En hun sterfgevallen liggen dicht bij elkaar in de tijd. We vragen om een onderzoek. Niet zomaar een onderzoek. Een volledig strafrechtelijk onderzoek dat geen middel onbeproefd laat.”

“Nieuw-Zeeland is een plaats delict.”

Kijk:


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Ze willen ons Blut Hongerig DoodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAfschuwelijke nieuwe symptomen in verband met COVID-vaccins
Volgend artikelMensen uit het Midden-Oosten hebben woorden voor de Westerse pers die over hen liegt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Het is natuurlijk heel goed dat dit bovenwater is gekomen.
  Als dit begint in te zinken bij de gevaxineerden dan zal er volkswoede ontstaan en zullen er vele koppen gaan rollen. Geweld is dan niet uit te sluiten.
  Ik vrees dat de Covid genocide hoax snel met iets anders afgeleid gaat worden.
  Ze proberen al geruime tijd WW3 te forceren zodat de aandacht ergens anders heen gaat.
  Het wachten is op de volgende false flag aanslag.

  • Vast niet, de mensen zijn zo suf, die zitten allemaal nog bij dat ongelooflijk neppe npo

   Op internet kun je docu’s zien over fentanyl, bij de npo kan dat ook, maar als je deze producties vergelijkt begrijp je hoe de npo de burgers met smerig bedrieglijk nep niieuws in slaap sust.

 2. Dus de spuiten bestemd voor NZ waren ‘straffer’ ? De mondiale elite ziet NZ wel zitten als veilige thuisbasis als TSHTF , zou mij dus niks verbazen dat men ‘een beetje ruimte vrijmaakt’

   • ….in Belgie heeft men ‘mild’ geweest; met Pfizer Belgium in Puurs wilde men waarschijnlijk niet te veel risico lopen ! Ik kan enkel gissen maar ik zou durven zeggen 50% placebo ?! De meeste van mijn gevaxxte ‘vrienden’ zijn allen behooorlijk of zelfs zwaar ziek geweest ….met Covid….

   • In Amerika werden die dodelijke batches vooral verspreid in de Republikeinse staten. Het is niet te bevatten dat dat farmatuig hier gewoon mee weg komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in