Tot nu toe waren de meeste Covid-sterfgevallen het gevolg van het onthouden van behandeling met bekende geneesmiddelen. Merk op dat de gezondheidsautoriteiten het gebruik van een ongetest vaccin waarvan de werkzaamheid en veiligheid onbekend was op basis van noodgeval goedkeurden, maar dezelfde vermeende “Covid-crisis” werd niet gebruikt om het gebruik van bekende behandelingen op basis van noodgeval te rechtvaardigen. De gezondheidsautoriteiten beweerden dat zij niet beschikten over officiële klinische proeven om de veiligheid van HCQ en Ivermectine als Covid-behandeling aan te tonen, hoewel beide reeds vele tientallen jaren zonder nadelige gevolgen worden gebruikt voor de behandeling van lupus en ter voorkoming van malaria en andere gevaren. In veel landen zijn HCQ en Ivermectin zonder recept over de toonbank verkrijgbaar, schrijft Dr. Paul Craig Roberts.

Als de alarmerende voorspellingen van sommige deskundigen over de bedreiging die het spike-eiwit “vaccin” vormt voor de gezondheid en de levensverwachting juist zijn, zullen de vaccins een veelvoud mensen ziek maken en doden dan degenen die stierven aan het Covid-virus.

Internationaal bekroond journalist en voormalig assistent minister van financiën Dr. Paul Craig Roberts zegt dat het bewijs duidelijk is dat Covid vaccins niet veilig en effectief zijn. Dr. Roberts zegt:

“Dus, waarom de drang om ieders burgerrechten te overrulen om te vaccineren als je informatie hebt dat het geen bescherming biedt. Het vermindert de infecties niet, en we hebben al deze gevallen van ziektes veroorzaakt door het vaccin. We zien ook Biden zeggen, snel, laten we het volledige goedkeuring geven. Waarom willen ze het volledige goedkeuring geven? Als ze moeten toegeven dat er toch octrooivrije geneesmiddelen zijn, moeten ze stoppen met gebruik van het vaccin. Dit zal invloed hebben op de winst. Dit zal invloed hebben op alle opgeblazen aandelenkoersen van de vaccinbedrijven. Ze zullen allemaal instorten… Dus, ze beschermen de investering in het Covidbedrog.”

  Vaccinbeschadigde piloot getuigt: "Het heeft alles van mij en mijn familie afgenomen - we zijn genegeerd en tot zwijgen gebracht"

Roberts wijst er ook op:

“We hebben een regering die doorgaat met een beleid waarvan Pfizer’s eigen interne documenten laten zien dat het 120% fout is. Dat moet worden uitgelegd. Waarom, als de informatie nu bekend is, en niet alleen op het internet, maar in de mainstream media zelf in de New York Times en in de Washington Post. We weten nu dat het vaccin (Pfizer), ik citeer, “niets doet om het totale risico op overlijden door Covid te verminderen,” einde citaat. De zogeheten ‘doorbraken’ zijn geconcentreerd onder de gevaccineerden, niet onder de ongevaccineerden. Ook verspreiden de gevaccineerden het virus even gemakkelijk als de ongevaccineerden. Dit staat in het interne (Pfizer) document dat naar buiten is gekomen, en het heeft in de New York Times en de Washington Post gestaan… Het zegt ook dat doorgaan met vaccineren een grote ernstige fout is. Het heeft geen zin… Er zijn agenda’s die ze geheim hebben gehouden. We weten dat één daarvan winst is. Een ervan is controle. Dan blijft de vraag, zijn er andere duistere agenda’s zoals bevolkingscontrole? Wilden ze een vaccin dat vrouwen onvruchtbaar maakt? Wilden ze een vaccin dat mensen doodt om de bevolking te verminderen? We weten het niet. Maar gezien het feit dat zij doorgaan met het vaccineren van de ongevaccineerden terwijl zij zeker weten dat het meer kwaad dan goed zal doen, geeft het veel geloofwaardigheid aan de zogenaamde samenzweringstheorieën”.

Dr. Roberts wijst er ook op dat slechts een klein aantal van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld. Roberts zegt dat voor een nauwkeuriger getal, de 1,8 miljoen Europese verwondingen en 18.000 tot 20.000 sterfgevallen met een factor 10 vermenigvuldigd moeten worden. Roberts zegt:

  Met AstraZeneca tot de dood erop volgt - verschrikkelijke zaak schokt Duitsland

“Je krijgt 18 miljoen gewonden en 200.000 doden in Europa. Doe dezelfde rekensom in Amerika en je krijgt een enorm aantal, en dat is alleen de Verenigde Staten en Europa. Het is dus duidelijk dat deze potentiële aantallen veel hoger liggen dan het overdreven aantal Covid-19 sterfgevallen… De angst gecreëerd in het eerste jaar van Covid maakte mensen doodsbang, en heeft hen verleid om het vaccin te nemen…. Nu raken ze in de war, en vertellen ze de gevaccineerden dat je niet beschermd bent, je moet een mondkapje dragen ook al ben je gevaccineerd… Dit is de reden waarom het narratief uit elkaar valt. Dit is ook waarom ze zo vastbesloten zijn om de experimentele basis eraf te halen zodat het niet wordt aangevochten door kuren… zoals Ivermectine en HCQ.”

“Ze onthouden mensen genezingen zodat ze kunnen blijven verdienen aan vaccins. Dit is grond voor arrestatie en aanklacht tegen ieder van hen: Fauci, het hoofd van de FDA, het hoofd van de CDC en iedereen die erbij betrokken is. Dit is legitiem bewijs om hen te arresteren, aan te klagen en voor de rechter te brengen. Ze hebben mensen vermoord voor vaccinwinsten door genezing achter te houden… De sterfgevallen door Covid, maar ze lieten ze geen HCQ gebruiken, Ivermectin, en nu blokkeren ze een geneesmiddel van Eli Lilly. Dit, denk ik, is de enige zaak die we moeten maken… We hebben bewijs dat ze de behandeling hebben tegengehouden. Dat weten we. Het is niet speculatief en geen theorie. Het is een absoluut bekend feit. Ze hielden behandeling tegen, en ze blijven behandeling tegenhouden zodat ze een vaccin kunnen verkopen.”

  Schandalig! Hartverscheurende video toont moment Nieuw-Zeelandse autoriteiten baby Will "ontvoeren" nadat ouders gevaccineerd bloed weigeren voor hartoperatie


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLaatste overlevende aanklager van Neurenberg-processen vertelt degenen die nu terugvechten tegen medische tirannie: “Geef nooit op”
Volgend artikelStaatsepidemioloog van ’s werelds één meest “gevaccineerde” landen IJsland: “Kudde-immuniteit moet worden bereikt door het virus over te dragen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het is onvoorstelbaar wat de macht is van het geld. Maar ook wat diegenen, de politici en de, vermeende, medici die de mensen meenden te kunnen vertrouwen aan het aanrichten zijn. Niet alleen degenen die ze beschadigden maar ook degenen die zichzelf beschermden die ze nu de schuld in hun schoenen schuiven.
  De immense hoop dat ze ter verantwoording geroepen worden stijgt. Ondanks dat vooral de politiek wild om zich heen begint te slaan zal het wakker worden niet tegen te houden zijn. Wel zal de daaruit voortvloeiende ellende…
  Hoop doet leven, laten we dat voor ogen houden.

 2. Alle regeringen en regeringsleiders die dit vaccin narratief verkondigd hebben zijn net zo corrupt ten schuldig en dienen te worden bestraft voor deze misdaden tegen de menselijkheid! Reinier got get them!

 3. “Maar ik denk dat ik op veilige grond ben om te bedenken dat nooit eerder in de geregistreerde geschiedenis van de mensheid de hele wereldbevolking tegelijkertijd is belegerd en in een medisch experiment is geplaatst, gedwongen om het risico van een vroege dood onder ogen te zien, ongeacht het gekozen pad . De hele mensheid; honderd procent. Meer dan zeven miljard mensen.”

  https://chuckbaldwinlive.com/Articles/tabid/109/ID/4162/All-Humanity-Is-Under-Siege.aspx

 4. IK HAD PFIZER GEBELD WOW WAT EEN WESTERN VERHAAL… SPIKE-EIWITTEN ZIJN EEN SOORT WANTED POSTERS VOOR DAT CRIMINELE VIRUS ALS DAT STRAKS KOMT> ALDUS EEN MEDEWERKER MARKE-
  TING ALDAAR…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DE VRAAG OF IEDEREEN BIJ PFIZER ZELF WAS IN GE-ENT WAS EEN VAAG ANTWOORD

 5. Lieve mensen er is een oplossing, we moeten massaal klachten indienen tegen de overheid en de fabrikanten voor schending van de genocide wet. Voor het te laat is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in