© prostooleh / Freepik

De Lords van Lockdown ontsnapten ternauwernood aan hun ergst mogelijke lot, namelijk dat het onderwerp de nationale en internationale bron van schandaal zou worden, dat het zou moeten zijn. En laten we hier ook de vaccin-mandaten aan toevoegen: zelfs als die moreel gerechtvaardigd waren geweest, wat ze niet waren, wat niet het geval is, is er geen enkele praktische reden voor, schrijft Jeffrey A. Tucker.

Dat beide in de loop van één jaar zijn opgelegd – zonder enig bewijs dat ze ook maar iets hebben opgeleverd voor de volksgezondheid en met enorme hoeveelheden bewijs dat ze de levenskwaliteit van talloze miljoenen mensen hebben geruïneerd – is een schandaal voor de eeuwigheid. Dit is het geval geweest in de VS, maar ook in bijna elk ander land ter wereld, op een paar na.

Kan dat enorme politieke gevolgen hebben? Men zou denken van wel. En toch lijkt het er vandaag op dat waarheid en gerechtigheid verder weg zijn dan ooit. De meest gepassioneerde van de anti-lockdown gouverneurs – zij die nooit lockdown hebben toegepast of eerder open gingen dan de rest van het land – wonnen op hun staat van dienst. De meeste anderen hebben zich aangesloten bij het hele politieke establishment door te doen alsof dit allemaal geen probleem is. Tragisch genoeg lijkt deze tactiek beter te hebben gewerkt dan nodig was.

In de tussentijd zijn er enkele punten om rekening mee te houden:

De Amerikaanse regering heeft via de Transportation Safety Administration het zoveelste bevel getekend om het verbod op ongevaccineerde internationale bezoekers te verlengen tot 8 januari 2023. Dit betekent dat niemand die erin geslaagd is vaccinatie te weigeren, de VS zal mogen binnenkomen, om welke reden dan ook. Dit is 30% van de wereldbevolking, die zelfs op eigen kosten de VS niet in mag. Zoiets zou drie jaar geleden ondenkbaar onliberaal zijn geweest en een bron van enorme controverse en verontwaardiging. Vandaag komt de verlenging nauwelijks in het nieuws.

  Opnieuw stort een profvoetballer midden in de wedstrijd plotseling in

De regering Biden heeft de Covid-noodtoestand opnieuw met 90 dagen verlengd, waardoor de regering nog steeds enorme bevoegdheden krijgt zonder goedkeuring van het Congres. Onder een noodtoestand wordt de grondwettelijke structuur van de VS in feite opgeschort en blijft het land in oorlogstoestand. Deze aankondiging was niet controversieel, en haalde net als het bovenstaande nauwelijks het nieuws.

Veel hogescholen en universiteiten, en ook andere scholen en overheidsinstellingen, blijven het vaccinmandaat opleggen, zelfs zonder enige solide wetenschap achter de goedkeuring van de bivalente injecties of enige echte rationale achter de push, gezien het feit dat de meeste mensen allang zijn blootgesteld en natuurlijke immuniteit hebben verworven, en bovendien is het zeer goed vastgesteld dat de injecties niemand beschermen tegen infectie, noch de overdracht stoppen. Ze blijven dit toch gewoon doen.

Maskeren is niet in diskrediet omdat we nooit echt iets als een eerlijke erkenning hebben gekregen van hun falen om de verspreiding onder controle te houden. Zelfs nu nog is er een percentage mensen permanent getraumatiseerd. Op reis zie ik misschien 10-20%, maar in sommige steden in het noordoosten is het regelmatig dragen van maskers ook heel gewoon. Toen ze eenmaal een symbool werden van politieke meegaandheid en deugdzaamheid, was de deal bezegeld en de cultuur veranderd. Nu worden we geconfronteerd met de dreiging van maskerplichten wanneer de overheid dat nodig acht, omdat de Transportation Safety Authority het groene licht van de rechter heeft gekregen.

Het einde van de verplichte vaccinatie in de meeste sectoren en daarmee de zoektocht naar een paspoort om onderscheid te maken tussen reine en onreine mensen is een goed teken. Maar de infrastructuur is nog steeds aanwezig en wordt steeds geavanceerder. Het is nauwelijks een definitieve overwinning. Het is misschien slechts een tijdelijk respijt, terwijl alle ambities nog bestaan.

  COVID-19 vaccinspijt - Recentste persoonlijke bijwerkingen-verslagen

Meer dan dat, de regering Biden (en alles wat zij vertegenwoordigt, inclusief het World Economic Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie en al het andere dat het establishment wordt genoemd) heeft haar eigen pandemieplannen klaarliggen. Het idee is niet om de mandaten af te zwakken of te bekoelen. Het is het omgekeerde: centraliseer alle pandemieplannen om een volgende keer een ervaring als in South Dakota, Georgia en Florida onmogelijk te maken. Bovendien zouden tientallen miljarden meer moeten worden uitgegeven.

Er lijkt een principe te zijn ontstaan onder de autoriteiten, intellectuelen en politici die dit hebben gedaan. Wat je ook doet, geef nooit toe dat je grote fouten hebt gemaakt. En breng de economische, culturele, gezondheids- en onderwijsrampen om ons heen nooit in verband met iets wat de regering in 2020 of 2021 heeft gedaan! Dat zou niets anders zijn dan een samenzweringstheorie.

De pandemie-hoax is op dit moment zo groot dat het zelfs verwikkeld is in de FTX meltdown van afgelopen weekend. Sam Bankman-Fried’s broer Gabe heeft een non-profit opgericht met als enig doel “steun” te verlenen aan de 30 miljard dollar die de regering Biden heeft uitgetrokken voor pandemieplanning. De instelling “Guarding Against Pandemics” is heel duidelijk een verzamelplaats voor dergelijke financiering, compleet met on-the-record steunbetuigingen van veel Democratische partijkandidaten die de verkiezingen hebben gewonnen.

Ondertussen zijn er inderdaad vele succesvolle rechtszaken geweest tegen vele aspecten van de reactie op de pandemie. Maar niet genoeg. De belangrijkste machinerie die vrijheid en eigendom wegnam in naam van de virusbestrijding, bestaat nog steeds in al haar essentie. Het CDC schept nog steeds op over zijn ontzagwekkende quarantainebevoegdheden die het kan inzetten wanneer de regering dat nodig acht. Daaraan is niets veranderd.

  Gitaarlegende Eric Clapton in laatste interview: "Het werd pas echt erg na de tweede vaccinatie"

In het grote geheel en in filosofische zin lijkt de mensheid haar vermogen om van haar eigen fouten te leren te hebben verloren. In meer grimmige termen: te veel mensen uit de heersende klasse hebben tijdens de pandemie financieel en qua machtswellust geprofiteerd om een serieuze herbezinning en hervormingen in gang te zetten.

In ieder geval worden die herbezinning en hervorming nu uitgesteld tot een andere dag. Iedereen die serieus bezorgd is over de toekomst van de mensheid en de beschavingen die zij heeft opgebouwd, moet zich storten op de langdurige strijd voor waarheid en rede. Dat vereist dat we elk stukje van wat er overblijft van de vrijheid van meningsuiting en wat er overblijft van het verlangen naar integriteit en verantwoording in het openbare leven gebruiken. De groep die wij “zij” zijn gaan noemen, wil een gedemoraliseerde bevolking en een zwijgend openbaar plein.

Dat mogen wij niet toestaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZij die sterven in de laatste uren van deze oorlog
Volgend artikelVS vliegdekschepen zijn sitting ducks voor Russische supersonische antischipkruisraketten … en nu ook die van China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. “Ze zullen u weer in lockdown plaatsen”

  Mij niet, waar ik ook ben! Ik heb nooit meegedaan met die onzin en ga er nu ook niet mee beginnen!

  Succes ermee!

  • grote onzin die hier weer aangewakkerd wordt want ik hoorde laatst nog iemand zeggen dat de coronaspuiten juist de corona opwekken om je immuun stelstel daartegen te versterken en dus goed is dat je iedere keer die nieuwe spuiten neemt Als dat voor waar wordt aangenomen dan blijft deze waanzin aanhangers houden die denken dat ze niet meer aan corona ziekte sterven en gaan gewillig naar de spuitinrichting van het ggd waar jeugdigen in enters een baantje aan blijven overhouden Ja zelf duizend euro netto krijgen uitgekeerd als het inenten even wordt stilgelegd vanwege een opzettelijke bericht van de overheid dat weer alles mag!?????? Als trouwens er geen oorlogsdreiging van Putin was dan waren ze weer begonnen met lockdowns in te voeren en de corona pas weer verplicht te stellen

 2. Idem hier, Druif.

  En welke randdebiel wil pok maar ooit van z’n leven naar het meest perverse, criminale land ter wereld???

  “het verbod op ongevaccineerde internationale bezoekers te verlengen tot 8 januari 2023.”

  Succes GEÏNJECTEERDEN!

  • Idem hier ook. 1 x een mondkapje toen moest ik naar de tandarts en werd er anders uit gegooid en 1 x in de trein. (onder mijn mond met een bak koffie in mijn hand 1.5 uur 🙂 verder nergens aan mee gedaan en zal het ook NOOIT doen

 3. Overal in de Westerse wereld wordt het voorbeeld van de Amerikaanse democratie dat werd opgedrongen aan de vazalstaten van de VS, het democratische gehalte stapje voor stapje vermindend, soevereiniteiten van de vazalstaten is altijd een lachertje geweest de smerige politici dat aan het hoofd van de bestuurlijke elite staan of stonden heeft meegedaan aan het inperken van burgerrechten en de rechten van de mens, alles is een mooi klinkende leugen zonder grenzen geworden.

  Een duidelijk voorbeeld van fascisme in de 1e en 2e Kamer dat er een wetsontwerp in de maak is om onwillige partijen uit te bannen van het politieke circuit en de lucratieve baantjes carousel, uitgerekend maakt D66 vazalpartij van Klaus Schwab o.l.v. Paternotte hier werk van heil, keizer (Schwab) zij die zullen sterven, groeten u.

  • Sieg heil,,,,,,, dan maar voor Klaus Schwab die veel trekjes van Hitler heeft overgenomen Echter ook hij zal de oorlog verliezen door mensen aan te zetten tot moordmachines

   • >>> Klaus Schwab die veel trekjes van Hitler heeft overgenomen <<<

    Verdiep je maar es in de achtergrond van Herr K. 'Anal' Schwab..
    Komt uit familie met behoorlijk nazi-verleden..
    Zal 'm dus wel met de paplepel zijn ingegoten

 4. Virologen Marc Van Ranst en Marion Koopmans willen aangifte doen tegen kritische neuroloog

  Neuroloog Jan Bonte haalde maandag op Twitter uit naar antropoloog Ginny Mooy, voormalig lid van het Red Team. “Dit is er ook één die je niet mag overslaan. Die verschrikkelijke Ginny Mooy, met haar zero Covid policy, mondkapjes en hardere lockdowns. Dat verschrikkelijke schaap,” twitterde hij

  https://www.ninefornews.nl/virologen-marc-van-ranst-en-marion-koopmans-willen-aangifte-doen-tegen-kritische-neuroloog/

 5. De Democraten zijn gewoon een crimineel kartel. Washington is het pure kwaad. Mooi dat de BRICS landen zo aan de weg timmeren en doordat steeds meer landen zich bij dit blok willen aansluiten kan dit de hegemonie van Amerika doorbreken op termijn.

 6. Wat de globalisten willen is een CBDC (Central Bank Digital Currency) systeem. De digitale euro valt daar ook onder en natuurlijk het uitrollen van een universeel basisinkomen en uiteraard is dit gekoppeld aan bepaalde condities waar je aan moet voldoen. Denk maar aan verplichte periodieke mRNA gifspuiten en een sociaalkredietsysteem. Zij die weigeren worden de nieuwe paria van de toekomst.

 7. De regering kan dat dan wel zeggen, maar hier in Pennsylvania zijn de meeste mensen er niet van gediend en heeft vrijwel niemand die ik ken trek in extra ‘boosters’ noch in het dragen van maskers.
  Uiteraard zou een bedrijf het aan de werknemers kunnen opleggen, maar het probleem is dat vrijwel alle bedrijven een tekort aan personeel hebben, dus het is maar de vraag of ze het risico willen nemen om een flink deel van hun werknemers te verliezen. Het is momenteel heel eenvoudig om een andere baan te vinden, overal hangen borden met ‘help wanted’ ‘now hiring’ en ‘urgently hiring’. Dus als een bedrijf zo’n mandaat op zou leggen is er goede kans dat ze van de ene op de andere dag zomaar eventjes 10% (zeg maar 1/4 tot 1/3 van het ongeprikte deel van de werknemers) zouden verliezen, met nog meer die de weken daarna opstappen. Niet bepaald een vooruitzicht waar bedrijven op zitten te wachten

  • gelukkig maar dat de jongeren lang blijven door studeren waardoor de werkman steeds meer waardering krijgt het is wel zo dat arbeidsmigranten met de duizenden dan de grens over mogen komen en dat geeft weer onrust op de arbeidsmarkt Daarom haalt en stopt Rutte en co steeds meer asielzoekers in hoeken en gaten van de gemeenten die zijn probleem moet oplossen Dat zal ook wel zo zijn in de USA weer duizenden Mexicanen de grens over willen die door biden weer toegelaten worden Trump geeft aan dat hij de USA wil redden van de waanzin ondergang van een dementerende Joe Biden die het of en toe niet meer weet wat hij zegt!!!!!!!!!!!!

 8. de Covid-noodtoestand en een griep uit te roepen als een killer virus van cat A dat uiteindelijk uit een lab komt!
  is tegen de bevolking zeggen we zijn in oorlog.
  Dus nu de politiek en de politie om deze maatregel de grondwetten niet moeten naleven, waarom zou de burger nog gehoorzaam zijn aan deze grondwet, het is oorlog nietwaar!
  gisteren in GVA Iedere burger krijgt volgend jaar een digitaal paspoort en rijbewijs en een digitale portefeuille!
  dus de ongevaccineerden hadden steeds gelijk, we gaan China achterna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in