Een vrouw uit Nevada, V.S., genaamd Cheryl Reeder deelde een zeer alarmerend bericht over de gezondheidseffecten van het COVID-19 vaccin. Dit werd gepost op een social media site. Frontnieuws vraagt zich af of dit gecontroleerd kan worden door iemand met verstand van bloedanalyse?

“Ik heb een vriendin die een Nutrition Microscopist is. Zij is een expert op haar gebied en heeft mij enorm geholpen. Ze heeft veel cliënten die het vaccin hebben genomen en vroeg hen om langs te komen voor een gratis bloedanalyse. Tot haar grote schrik, is dit wat ze zag. Het bovenste beeld is van volledig gezond bloed en bloedcellen vóór de ‘vax’ injectie. De bloedcellen veranderden drastisch gedurende de volgende paar dagen. De derde afbeelding (in het midden onderaan) toont ontelbare, vreemde nanodeeltjes (witte stipjes) die kort na de injectie in je bloed opduiken. Je lichaam kan hier NOOIT van ontgiften en uiteindelijk zullen die nanodeeltjes elke cel in je lichaam binnendringen”.

Hier is haar eigenlijke Facebook post: https://www.facebook.com/cheryl.reeder.758/posts/2885165928468770

Op de laatste foto hierboven, de vierde foto rechtsonder, is te zien dat de bloedcellen van deze persoon niet langer glad en symmetrisch zijn. Ze zijn nu bedekt met knobbels en uitsteeksels.

Dr. Sherri Tenpenny (zie: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”) en Dr. Luc Montagnier (zie: Professor en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier waarschuwt dat COVID-19 vaccin kan leiden tot slopende ‘Neurodegeneratieve ziekten’) en anderen, zeggen dat de injecties mensen letsels zullen toebrengen en nooit zullen stoppen met doden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als reddersVolg Frontnieuws op Telegram

  Is de regering de nieuwe God? - De religie van het totalitarisme
Vorig artikelBiochemist – “Als je de dodelijke injectie hebt genomen…”
Volgend artikelKrankzinnig: Biontech zoekt ernstig zieke kinderen van 2 jaar en ouder voor drievoudige vaccinstudie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Er zijn ook van die horror filmps waarin ze bloed testen met vuur waarbij je dan een agressieve reactie krijgt.
  Of bloed wat op de grond valt en ander bloed opzoekt om zich bij aan te sluiten.
  Er zijn nog genoeg testen te bedenken over hoe levend dit bloed nog zou zijn.

 2. Ja mensen maar ik ga jullie niet meer waarschuwen voor deze criminelen jullie verdienen ook niet beter wij mee doet aan deze idioten ontwikkeling brengt ook andere mensen in gevaar en ziek in het hoofd door angst veroorzaak hoe kan je dat zomaar toe laten als mens zijnde.

 3. Meneer suikerklontje met een Z wilt alle mensen van het FB gooien en niet meer toelaten waarom gooien wij het facebook er niet uit dan ruimen wij onze moordenaars van FB zonder geweld op.

 4. Geachte redactie, goed dat jullie vragen om dit verhaal te controleren door iemand met verstand van bloedanalyse. Hopelijk reageert een expert hierop. Wel heb ik twee video’s van onderzoekers die de effecten van straling op bloed hebben onderzocht en visueel weergeven. Zie
  https://www.youtube.com/watch?v=3w2iO6_32DE
  https://www.youtube.com/watch?v=OTL_COkwao8
  Dit beantwoordt jullie expliciete vraag helaas niet, maar het geeft wel een beeld van hoe snel bloed reageert op bepaalde externe stimulae. Zodra ik een betrouwbaar verificatie heb gevonden dat antwoord lijkt te geven op jullie vraag, dan zal ik hem a.s.a.p. delen.

 5. Beste heer rommel ,van frontnieuws ,mijn computer is over genenomen ,the global elite download their brains to the cloud to create a digital emulation of themselves that can live forever and act as gods from the cloud (heaven)…

  The All Seeing Eye is a Universal Quantum Computer made up of 7 Billion Human Qubit Minds. Skynet Hive Mind Targeted Individuals Gang Stalking gangstalking Elon Musk Jade Helm Mind Control Mk Ultra A.I. Artificial Intelligence Electronic Harassment Illuminati D-Wave Quantum Computers Simulation New World Order Supercomputer Cyborg Fallen Angels Spiritual Warfare The Matrix Robert Duncan Voice …

  Ik moet nu een heilige kruistocht voeren ,

  Geef me een kans tegen deze demonen te vechten ,aub

  • En waarom denk jij dat je pc over genomen is.
   Waar merk je dat aan?

   Soms ook zo’n waardeloos Windows apparaat. Eigen schuld.
   Het zal toch niet voor iemand die bij hoog en laag beweerd het allemaal heel goed door te hebben.

   En dan een computer gebruiken van bill gates

  • Edwin, stap over op Linux. Heb je nooit meer ergens last van.
   Daar bestaan niet eens virus scanners voor.
   Omdat die niet bestaan voor Linux.

 6. Wat ik vond is dat levend bloed gelijk na afname onder de microscoop gaat voor onderzoek. Regulier bloedonderzoek heeft een langere tijd tussen afname en laboratorium. Levend bloed is nog in leven, naar laboratorium opgestuurd bloed is ‘al overleden’ bloed dat dan pas wordt onderzocht
  Dit is wat ik aan info kon vinden, ik ben geen arts of laboratorium onderzoeker.

  • @Edwin Vissers, die retraite week had je misschien beter kunnen volmaken? Nu hangt bij Bert de vlag uit ..
   Beter bidden tot God i.p.v. Frontnieuws vragen om hulp tegen de demonen te vechten?! Helaas nu geen ’tot ziens’. Het gaat je goed jongen!

   • Hoe kom je daar nou bij? Dat bij mij de vlag uithangt.
    Ik geloof best wel dat er ook een Edwin is die wat minder vreemd kan reageren.
    Heel soms komt er iets te voorschijn. Heel even maar.
    Hij was gewaarschuwd om er mee op te houden.
    En met die tip van jou gaat ie het niet redden.
    Met dat soort vrienden gaat ie net ver komen, met je beter bidden.

    • @Bert – Jij ook bent gewaarschuwd ‘ermee op te houden’. Toch ga je hardnekkig door. Bij mij gaat de vlag uit wanneer jij eraf wordt gekickt. Jij bent een valse slang.

     • En maar klagen.
      En wat geef jij je vriend als raad mee ? Beter bidden.
      Sodemieter toch op gluiperige refo.
      Over slangen gesproken.

      • @Bert – Er worden mensen gerekruteerd om mee te doen met de wereldwijde hetze tegen christenen. Heb je je al ergens weten aan te melden? Of werk je liever solo?

       • @Bert – lezen is niet je sterkste capaciteit, weet ik. ‘Beter bidden’ in de zin van ‘Beter ga je bidden’. Overigens behoor ik tot geen enkele ‘clan’.

   • @Bert – Ik kan me nog goed heugen dat jijzelf op de voorganger van FN tierend en de boel en de mensen van de redactie vervloekend, bent weggegaan om een hele tijd lang niet terug te komen. Dat had te maken met een andere christen die je graag geband had gezien, ene Ben Kok. Weet je nog? Ik wel namelijk. Kort daarop overigens kreeg deze man inderdaad een ban dus had je het toch nog voor elkaar. Inmiddels is die ban voor Ben ingetrokken en dat vond ikzelf erg fijn om te zien. Jijzelf zal er wellicht van balen, maar de ban voor Edwin zal het allemaal wel weer hebben goedgemaakt. Wat een miserabel mannetje ben jij. Sssssssss van stalker en slang. Daar blijf ik bij. Bah !!! Naar boven likken en naar beneden trappen: dat is BertG.

   • Gaat ie klagen bij Bron en vervolgens krijgt Rommel ook nog even een verwensing naar ze hoofd. Die mag branden in de hel.
    Wordt ie daar ook nog een keer aangepakt.
    Dat niet iedereen zit te wachten op dat oeverloze geouwehoer van mr.

    Je hebt nog een hoop werk te verrichten greengo.
    Snel, ga je vriendje helpen daar, hij redt het niet meer alleen.

 7. Omdat ik dit zo een verontrustende post vond heb ik het gecheckt met een wetenschapper die met levend bloed analyses werkt. Volgens haar zijn de witte stipjes protieten, bolletjes vet en eiwit die uit voedsel komen. De gerafelde randjes komen voor bij verzuring door te weinig water drinken. Volgens haar zijn nano-deeltjes te klein om met deze technologie op te sporen. Dus de post van de dame op facebook valt gelukkig onder het kopje verkeerde conclusies. Gelukkig maar: ik laat mijzelf niet vaccineren maar maak mij wel zorgen om geliefden die dat wel doen.

  • Daar zit wel wat in wat die wetenschapper beweerd.
   Klinkt niet onwaarschijnlijk.
   Ik heb er helemaal geen verstand van.
   Er stond hier een artikel waar je zo’n nano deeltje op zou zien.
   Die had iets van de grote wat in de buurt kwam van een stofmijt of een halve haar dikte.

  • @Judith Jobse – Op een ander draadje werd vandaag een filmpje gepost welke m.i. ook interessant is om te bespreken met die wetenschapper die met levend bloed analyses werkt. Ben zeer benieuwd welke verklaring zal worden gegeven:

   Blood Observations from Mobile Phone EMF Radiation
   https://www.youtube.com/watch?v=OTL_COkwao8

   Ik hoop je hieromtrent terug te lezen! B.v.D.

 8. Ik heb het idee dat er iets van mij even zoek is ergens. spambak of zo iets.
  Ik probeerde het nog een keer en dit was een dubbele reactie, stond er.
  Maar het staat er niet.

 9. De kritiek op coronavaccinaties wordt door het liberale regime steevast weggezet als ‘complot-theoriën van extreem-rechts’. Hoeveel bewijs heeft de goedgelovige volgzame massa nodig voor ze eindelijk door hebben dat ze zich met puur vergif hebben laten inspuiten? Ook op sociale media lijkt iedereen wel te dwepen met zijn vaccinatie.

 10. ”De tijd zal leren ”wat goed of slecht voor ons is/was…….Ondertussen hoop ik zónder prikken nog wat ouder te worden,al was het alleen maar de uitkomsten mee te maken.Mart,Brasil , nu 85.

 11. Mensen, wat betreft de plaatjes met erythrocyten (rode bloedcellen]:
  afbeelding
  1, waarvan beweerd wordt dat het een normaal bloedbeeld is: klopt, maar te dun gebied, waardoor de Delle [deuk niet meer zichtbaar is [zie afb. 2]
  afb. 2, waarvan beweerd wordt dat het een abnormaal bloedbeeld is: dit is volkomen normaal, waarbij je mooi de verdikte rand met hemoglobine [dit is de rode bloedkleurstof die zuurstof kan binden] kunt zien.
  afb. 3: dit kan ik niet goed interpreteren; de witte stipjes kunnen zeker geen nanodeeltjes zijn, maar zullen ca. 1 micrometer groot zijn [vgl. de rode bloedcellen zijn ca. 7,5 micrometer]. evt. thrombocyten, bacterien of vervuiling van buitenaf?
  afb. 4: dit zijn zg. doornappelvormen; erythrocyten krimpen in een hypertoon milieu [te hoog zoutgehalte / uitdroging]. in een hypotoon milieu [water] knappen ze juist kapot = hemolyse.
  deze vormen duiden dus op een artefact [kunstfout], waardoor je dus allerlei foutieve interpretaties kunt krijgen. Gevaarlijk als mensen die daar geen kennis van hebben allerlei bizarre conclusies aan gaan verbinden.
  AdR, medisch hematologisch analiste met meer dan 40 j. ervaring

 12. Die witte stipjes is je weerstandsniveau, hoe meer je er hebt hoe beter je immuunsysteem werkt.
  Die van mij gingen boven de schaal uit zei Professor Oswald in de jaren ’90.

  De witte vlekken is het zuurstof gehalte in je rode bloedcellen. Hoe meer hoe beter.
  Voel je je beter als je hard hebt gelopen? 1+1=2 simpel.

 13. De zuurstof zit uitsluitend gebonden aan hemoglobine [= rode bloedkleurstof] in de verdikte rand van de erythrocyten (rode bloedcellen). Dit heeft niets met witte vlekken te maken. De lichte vlek in he midden van de rode bloedcel is een deuk (de zg. Delle) waardoor de cel flexibel is en zich soepel door de capillaire bloedvaten (kleine haarvaatjes) kan bewegen.
  Het weerstandsniveau wordt bepaald door het goed functioneren van de diverse soorten leucocyten (witte bloedcellen). te weinig is niet goed, maar als je er veel te veel van een bepaalde soort hebt, kan dit wijzen op leukemie, wat een zeer ernstige kwaadaardige bloedziekte is.
  Anneke de Reuver, 40 jaar ervaring als medisch hematologisch analiste

  • 40 jaar ervaring zegt niets, je kunt het ook 40 jaar lang mis hebben 🙂
   Niet dat ik tegen je argument in ga, ik heb gewoon geluisterd naar wat de Professor mij uitlegde.

   Aanvulling: Die witte puntjes, het is net sneeuw als je het ziet in je levendbloed analyse.

   De Professor vertelde me van een experiment wat hij had uitgevoerd.
   Ze hadden levend bloed van een varken afgenomen, ook daar was de sneeuw in te zien.
   Het varken zou worden geslacht op een tijdstip wat niet bij de Professor bekend was.
   Toen het ‘sneeuwen’ onder zijn microscoop stopte noteerde hij de tijd.
   Die kwam precies overeen met het slachtmoment van het varken.

   Zo zei hij, nu heb je wat om over na te denken :))
   https://wolvex.nl/download/Blog/Gezondheid/Bloedgroep-dieet/sam_oswalddoc.pdf

 14. Die witte stipjes zouden heel goed thrombocyten [boedplaatjes] kunnen zijn; in levend bloedanalyse worden geen anti-coagulantia (anti-stollingsmiddelen) gebruikt, waardoor het bloed binnen een paar minuten gaat stollen, waarbij stolseltjes bestaande uit fibrinedraden en thrombocytenaggregaten worden gevormd. In het algemeen kunnen heel gemakkelijk zg. artefacten (“kunstproducten”) ontstaan en voor je het weet zit je onder de microscoop te kijken naar iets dat je verkeerd kunt gaan interpreteren. Wat ook van belang is: de lensvergroting waarmee je onder de microscoop kijkt [b.v. 100x, 400x of 1000x]. Bovendien is een levend bloedanalyse een ongekleurd preparaat, waarbij rode en witte bloedcellen niet of nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn, zelfs niet voor een ervaren persoon, laat staan dat de verschillende soorten witte bloedcellen herkend worden.

 15. Een gewone lichtmicroscoop gaat tot 1000x vergroting. Levend bloedanalyse kan met 100x of evt. met 400x vergroting bekeken worden; niet met 1000x, omdat daar immersie-olie voor nodig is, anders vertekent het beeld teveel. Voor een vergroting van 30.000x zou een elektronenmicroscoop nodig zijn; dergelijke zeer kostbare apparatuur wordt alleen in bepaalde universitaire laboratoria toegepast en vergt gespecialiseerd personeel. Of daarmee levend bloedanalyse bekeken kan worden, weet ik niet. ikzelf heb jaren in ziekenhuislaboratoria gewerkt en bloed- en beenmerguitstrijkjes onder de microscoop gescreend.

 16. Ik heb net mijn bloed onderzocht en zo zien mijn rode bloedcellen er ook uit. Knobbels en puntjes er. Ben niet gevaccineerd, maar heb onlangs wel covid gehad. Misschien dat dat het ook wel kan veroorzaken. Zie bij veel mensen om mij heen dat ze ineens Rouleaux hebben na covid, ik zelf ook.

 17. die puntjes en knobbeltjes duiden op doornappelvormen van de rode bloedcellen, oftewel acanthocyten. Dit is meestal het gevolg van een zg. artefact (bewerkingsfout) waarbij de erythrocyten gaan krimpen, door b.v. uitdroging of een te hoog zoutgehalte (hypertonisch milieu). alle erythrocyten van iedereen kunnen dit verschijnsel vertonen en het is reversibel. voor de volledigheid; in een hypotoon milieu (b.v. water) gaan de ery’s opzwellen en kunnen dan knappen waarbij de hemoglobine vrijkomt (hemolyse) en dit is dus niet reversibel.
  rouleaux of geldrolvorming komt door een gewijzigde eiwitsamenstelling van het bloed (b.v. bij de ziekte van Kahler is dit heel duidelijk aanwezig).

 18. nog een kleine aanvulling: nanodeeltjes (zoals virussen) zijn niet zichtbaar onder een gewone lichtmicroscoop, daar is een elektronenmicroscoop voor nodig [deze kostbare instrumenten staan gewoonlijk alleen in academische centra]. onder lichtmicroscopen zijn bacterien [1-2 micrometer] wel net zichtbaar.
  1 micrometer = 1/1000 millimeter. 1 nanometer = 1/1000 micrometer, ofwel 1 miljoenste millimeter. virusdeeltjes zijn dus nooit zichtbaar onder een gangbare microscoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in