Het Centre territorial d’Information indépendante et d’Avis pharmaceutiques (CTIAP), een regionaal onafhankelijk centrum voor geneesmiddelenbeoordeling in Frankrijk, heeft een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat geen van de vier “vaccinaties” tegen het Coronavirus (Covid-19) die momenteel worden toegediend, veilig of effectief zijn omdat ze allemaal een vergunning voor noodgebruik (EUA) hebben gekregen met onvoldoende klinische tests.

De injecties zijn allemaal problematisch omdat de gebruikte fabricageprocessen nieuw zijn, evenals de excipiënten die ze bevatten en die volgens een team van deskundigen van het openbare ziekenhuis van Cholet in het westen van Frankrijk “als nieuwe actieve substanties moeten worden beschouwd”.

Onder leiding van Dr. Catherine Frade, apotheker, werkte het onderzoeksteam met publieke gegevens die door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn vrijgegeven met betrekking tot de injecties die door Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, en Janssen (Johnson & Johnson) zijn vrijgegeven. Voor alle vier deze injecties is slechts een tijdelijke vergunning verleend op basis van de waargenomen behoefte, in tegenstelling tot goedkeuring op basis van klinisch bewijs van veiligheid en werkzaamheid.

Alle injecties zijn ook nog onderworpen aan studies die lopen tot 2024 – drie jaar vanaf nu – en verder. Er is op dit moment zeer weinig bekend over de bijwerkingen van de injecties op lange termijn, hoewel we bijwerkingen op korte termijn zien in de vorm van ernstige bloedstolsels en overlijden.

Volgens het CTIAP zijn alle vier de injecties tegen het Coronavirus vrijgegeven voor openbare toediening voordat “het bewijs van de kwaliteit van de werkzame stof en het eindproduct” was geverifieerd. Alle laboratoria waar de serums worden geproduceerd kregen ook toekomstige deadlines om bijbehorende studies in te dienen.

  Hoe te ontgiften van de COVID-prik - Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting

Dit houdt natuurlijk in dat elke persoon die een Corona-griepprik neemt, een menselijke proefkonijn is die deelneemt aan een grootschalig farmaceutisch experiment. Hoe het met de vaccinontvangers zal vergaan, valt nog te bezien.

In de komende maanden en jaren, zo waarschuwt het onderzoeksteam, zouden “variabelen, die de kern van het product raken, zelfs alle uitgevoerde klinische proeven ongeldig kunnen maken”.

Voorzichtigheid zou zelfs dicteren dat in alle landen waar deze vaccins tegen Covid-19 op de markt zijn gebracht, alle aldus ‘vrijgegeven’ batches onmiddellijk moeten worden teruggetrokken; en dat deze verleende vergunningen voor noodgebruik tot nader order met spoed moeten worden opgeschort, of zelfs geannuleerd, zeggen zij.

Terwijl andere landen een meer voorzichtige aanpak lijken te nemen met dit nieuwe experimentele medicijn, dringt het establishment in Nederland er bij iedereen op aan om zich zo snel mogelijk te laten injecteren om een “nieuw normaal” te bewerkstelligen.

Er wordt in de mainstream weinig gezegd over het experimentele karakter van deze hele campagne. Bijna niemand, behalve die in de onafhankelijke media, neemt zelfs maar de moeite om het feit aan de orde te stellen dat Big Pharma’s Covid-19 injecties worden geleverd met nul aansprakelijkheid voor hun fabrikanten – wat betekent dat als je ziek wordt of sterft, er geen rechtsmiddel is.

Dit, gecombineerd met het feit dat de injecties nooit het normale test- en goedkeuringsproces hebben ondergaan, maakt de hele zaak een zeer slechte gok in termen van volksgezondheid. Verschillende wetenschappers verwachten dat een “derde golf” van virusvarianten zal leiden tot massale sterfte onder de gevaccineerden. De enige vraag is wanneer dit zal gebeuren, niet of.

  Het duurt niet lang meer

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”

Vorig artikelInmiddels 7.766 DODEN 330.218 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Volgend artikelBorstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. In Nederland is dit enkel mogelijk, omdat in Nederland een dictatuur heerst. Er wordt ten onrechte gesuggereerd dat we in een democratisch land zouden wonen, waar iedere burger zogenaamd inspraak heeft c.q. eigen verantwoording heeft. Dat is in werkelijkheid niet zo. Alle personen die hier in Nederland bij geboorte verplicht is aangegeven bij de desbetreffende gemeente is daarmee eigendom geworden van het bedrijf Staat der Nederlanden. Zodat dit vrije mens omgezet werd naar een natuurlijk persoon met een Burger Slaven Nummer (BSN). Ja je leest het goed Nederland is een bedrijf. En de Nederlanders zijn dan ook geen mens meer voor het bedrijf, maar entiteiten. Een entiteit is een geest of een ding, wat toegeëigend kan worden. Daarom kunnen zij alle internationale mensenrechten aan hun laars lappen. Daarmee kan de regering wat eigenlijk niets meer is dan de directie van het bedrijf Nederland, dan gaan bepalen dat zij hun eigendommen met deze experimentele genetische modificatie therapie injecties kunnen inspuiten, zonder tegenspraak. Wat valselijk vaccins genoemd worden. Daar deze experimentele genetische modificatie therapie injectie nog in een klinische fase zit en een tijdelijke noodvergunning hebben tot 2023. De bestanddelen en de werkende stoffen in deze injectie zijn tot bedrijfsgeheim verklaard. Dan kunnen eigendommen nooit schadevergoedingen claimen van hun bezitters. Dat die bezitters dat op een valselijke manier ons als mens van vlees en bloed zich hebben toegeëigend wordt verzwegen in alle toonaarden door die zelfde club. Want niemand mag een mens van vlees en bloed worden toegeëigend, omdat de slavernij allang is afgeschaft. De wereld zit heel anders in elkaar dan het ons is geleerd op de scholen en/of de media, dat dit bewust zo gedaan wordt is, omdat de mens anders direct in opstand zou komen en zich niet schaamteloos zich zou laten uitbuiten door een select groepje mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in