Spike-eiwitten zijn de laatste weken het onderwerp van verhitte discussies geworden. “We realiseerden het ons tot nu toe niet”, bekende Byram Bridle, een virus-immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, “we wisten bijvoorbeeld niet dat het spike-eiwit zelf een toxine is en een ziekteverwekkend eiwit is.” Bridle werd hiervoor gedemoniseerd, maar kreeg prominente steun. “Het spike-eiwit van SARS-CoV-2 is cytotoxisch, dat is een feit,” sprong Robert Malone, de uitvinder van het mRNA-vaccin, hem te hulp, bericht reitschuster.de.

Nu zal een andere studie, die nog niet aan peer review is onderworpen, het debat waarschijnlijk verder aanwakkeren. De titel: “Covid-19 vaccinatie verhoogt sterfte bij ongevaccineerde kinderen in Europa.” Hervé Seligmann, die onderzoek doet aan het Karlsruhe Institute of Technology, analyseerde tussen januari en mei van dit jaar ongevaccineerde kinderen tussen 0 en 14 jaar uit 22 Europese landen. Hij verwijst naar “Ourworldindata” voor het aantal gegeven vaccinaties in de totale bevolking en naar “Euromomo” voor de totale wekelijkse sterfte.

Een van zijn belangrijkste bevindingen: “Indirecte effecten van het Covid-19-vaccin, vermoedelijk door vaccin-shedding van spike-eiwitten en/of andere moleculen, verhogen de mortaliteit door alle oorzaken bij de ongevaccineerden – vooral in de beginfase, wanneer de vaccinatie nadelige gevolgen heeft voor de gevaccineerden.” Vaccin-shedding verwijst naar de overdracht van spike-eiwitten of begeleidende stoffen van gevaccineerde naar ongevaccineerde personen via de uitscheiding van vloeistoffen zoals slijm (door hoesten of zelfs normale ademhaling) of zelfs moedermelk.

Uit de gegevens van Seligmann blijkt een toename van het sterftecijfer in de weken na de vaccinatie in Europa.

  Moeder waarschuwt ouders voor de gevaren van het Covid-19 vaccin voor hun kinderen nadat haar zoon in het ziekenhuis is opgenomen met een gevaarlijke hartontsteking na het krijgen van de Pfizer-prik

Bijwerkingen beginnen drie tot vier weken na vaccinatie

“Vooral kinderen ontwikkelen nadelige reacties op vaccins,” schrijft Seligmann. Vooral verontrustend, zegt hij, is dat de ongewenste bijwerkingen in de loop van de tijd lijken toe te nemen. Maar dit sluit niet uit dat vaccin-shedding ook volwassenen van alle leeftijden betreft, voegt hij eraan toe.

Een triest voorbeeld is de dood van een vijf maanden oude baby in de VS die stierf binnen twee dagen nadat haar moeder was ingeënt met het Pfizer-vaccin. De moeder werd gevaccineerd op 17 maart, de dag daarna liep de baby rood aan, kreeg koorts, weigerde te eten en hield niet op met huilen. In het ziekenhuis vonden de artsen een hoog gehalte aan enzymen in de lever – een teken van vergiftiging.

De baby stierf binnen twee dagen. Volgens het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) was er geen andere reden voor zijn dood dan het indirecte effect van het vaccin, dat in het VAERS-systeem is opgenomen als gebeurtenisnummer 1166062-1.

“Bij personen jonger dan 15 jaar die niet zijn gevaccineerd, beginnen de bijwerkingen drie tot vier weken na de vaccinatie en nemen zij geleidelijk toe tot het einde van de bestudeerde periode, 20 weken na de vaccinatie,” merkte Seligmann op. Op het niveau van de totale bevolking van kinderen onder de 15 in de 22 bestudeerde landen, zei hij, leidt vaccinatie van één procent van de volwassenen tot een stijging van acht procent van het gemiddelde wekelijkse sterftecijfer van ongevaccineerde kinderen.

Door de gezondheid van ongevaccineerde kinderen te vergelijken bij wie geen, één en beide ouders zijn gevaccineerd, kan worden nagegaan in hoeverre de vaccinuitscheiding verantwoordelijk is voor indirecte vaccinatie-effecten die ongevaccineerde kinderen treffen, zei Seligmann.

  Messenger-RNA sequenties worden weken na de COVID-19 vaccinatie in het bloed aangetroffen

Negatieve effecten op lange termijn te verwachten voor alle leeftijdsgroepen

Bij gebrek aan adequate analyses – de sterftecijfers bij kinderen zijn zeer laag – blijven met vaccins verband houdende stijgingen van het aantal sterfgevallen grotendeels onopgemerkt, aldus de wetenschapper. Een wekelijkse verhoging van de vaccinatie met twee procent zou 58 extra sterfgevallen betekenen onder 60 miljoen kinderen jonger dan 15 jaar. Extrapolatie van dit effect naar een vaccinatiegraad van 100 procent zou betekenen dat vijf op de 100.000 kinderen overlijden als gevolg van indirecte bijwerkingen van vaccinatie.

“Deze effecten zullen waarschijnlijk onopgemerkt blijven in een grote populatie, verspreid over een heel continent,” meent Seligmann. De directe gevolgen van vaccinatie zullen waarschijnlijk ook merkbaarder zijn zonder adequate uitleg en gegevensanalyse, zei hij.

Ook mag niet uit het oog worden verloren dat de resultaten van deze studie alleen betrekking hebben op de kortetermijneffecten van vaccinatie. Langetermijngevolgen als gevolg van een door vaccinatie veroorzaakte stijging van het aantal auto-immuunziekten, kankers, enz. zijn niet het onderwerp van deze studie, aldus Seligmann. Toch acht hij ze waarschijnlijk – en voor alle leeftijdsgroepen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAfschuwelijke vaccin “bijwerkingen” VOOR & NA Covid-19-prikken, rechtstreeks uit de eigen vaccinschadetabellen van de CDC
Volgend artikelWetenschappelijk onderzoek bij kinderen wijst uit dat het dragen van een mondkapje reeds na 3 MINUTEN giftig is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Als dit echt zo is dan geeft dit aan dat dit spike eiwit extreem biologisch actief is. Als dat zo is, dan kunnen we nog veel ellende verwachten van dit virus stukje.

    En dat terwijl het niets positiefs oplevert.
    Echte Immuniteit tegen corona virussen is iets dat het HELE virus herkent in de neus en mondholte. Dat is héél iets anders dan wat antilichamen in je bloed die één klein uisteekseltje dat dit virus herkennen.

    De overheids smeerlappen testen natuurlijk slechts op het laatste en zeggen dan dat je immuniteit hebt. Flauwekul natuurlijk.

  2. VAERS Database: “Patiënt ontving op 17 maart 2020 de tweede dosis Pfizer-vaccin terwijl zij aan het werk was. Op 18 maart 2020 kreeg haar 5 maanden oude baby die borstvoeding kreeg uitslag en binnen 24 uur was ze ontroostbaar, weigerde te eten en kreeg koorts. Patiënt bracht baby naar lokale ER waar beoordelingen werden uitgevoerd, bloedanalyse onthulde verhoogde leverenzymen. Baby werd opgenomen in het ziekenhuis, maar bleef achteruitgaan en stierf. Diagnose van TTP. Geen bekende allergieën. Geen nieuwe blootstellingen afgezien van de vaccinatie van de moeder de vorige dag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in