Covid is terug in alle krantenkoppen. Terwijl de nieuwe normaal pushers wanhopig worden om de mensen bang te maken de Grote Reset te aanvaarden, grijpen zij terug naar hun oude favoriet om ons te laten wennen aan de eeuwige pandemie, schrijft Kit Knightly.

Het aantal “Covid-gevallen” in het VK is (blijkbaar) opgelopen tot 3,8 miljoen, volgens het Office of National Statistics. Het is naar verluidt even erg in de EU, waar de “gevallen” in zes weken tijd (naar verluidt) verdrievoudigd zijn.

Ook aan de overkant van de oceaan ziet het er niet best uit, met een “toename” van het aantal gevallen in de hele VS.

Aan de andere kant van de (vermeende) ideologische scheidslijn is het niet beter. Rusland, China en India – ondanks het feit dat zij dappere multipolaire strijders zijn die in een 5D schaakstrijd verwikkeld zijn tegen de machinaties van de globalistische elite – hebben ook allemaal “gevallen” van de “nieuwe variant” gezien.

Waar u ook woont, de “gevallen” zijn in opmars. Maar, zoals wij allen weten, betekent “gevallen” eigenlijk “mensen die positief getest zijn”, en is een vervalste statistiek die geheel voor propagandadoeleinden gebruikt wordt.

De nieuwe “golf” gaat eigenlijk alleen maar over het verkopen van één groot idee: de pandemie zal nooit ophouden.

Marketwatch loopt voorop wat betreft op-de-neus krantenkoppen, met:

V.S. leidt de wereld in nieuwe COVID-gevallen terwijl BA.5 zich blijft verspreiden en illustreert dat de pandemie nog lang niet voorbij is

De pandemie is nog lang niet voorbij – dat is de hard gecodeerde boodschap die nu de ronde doet, en die is helemaal niet subtiel. De WHO heeft het letterlijk gezegd, vrijwel woord voor woord:

  Covid-19 in Wales: Een derde van de positieve gevallen is niet gevaccineerd

WHO waarschuwt dat covid “nog lang niet voorbij” is, terwijl varianten in de V.S. en Europa de kop opsteken.

Ze schakelen ook de symptomen om, met “sub-variant BA.5” die nieuwe symptomen geeft, waaronder een “zere keel en hese stem”.

In een geniale zet hebben ze zelfs nachtelijk zweten en slaapproblemen aan de lijst van Covid-symptomen toegevoegd… en dat midden in een hittegolf. Briljant gedaan.

Deze “vloedgolf” zal waarschijnlijk nog groter worden, omdat de WHO functionarissen van de naties eisen dat zij “de controle opvoeren”, wat meer tests betekent, en dus meer gevallen. Het is een spelletje dat we allemaal heel goed kennen, en het is allemaal zinloos.

Net zo nietszeggend is het gepraat over de nieuwe “centaurus”-variant.

Men moest wel met “centaurus” gaan, of iets nieuws, want de volgende Griekse letter na omicron is pi, en niemand zal bang zijn voor de Pie (Taart) variant.

Hoe is de “centaurus-variant” anders? Blijkbaar is ze besmettelijker, en kan ze ernstiger zijn. Maar het belangrijkste is dat zij:

het virus kan helpen ontsnappen aan de antilichamen die de huidige vaccins opwekken

Dit is natuurlijk van vitaal belang als men die zoete booster pegels wil blijven binnenharken.

Om dit punt bij het publiek te onderstrepen hebben zij zelfs die arme oude Sleepy Joe positief laten testen op Covid, ondanks het feit dat hij tot aan zijn oogballen “gevaccineerd” is.

Wat dit betekent voor zijn toekomst op lange termijn valt nog te bezien. Misschien staat Joe op het punt om – ahem – met pensioen te gaan, wie weet.

Vergeet niet dat het nieuws een constructie is – en als Joe positief getest zou hebben en het kwam het narratief niet goed uit, dan zouden wij er gewoon nooit iets over horen.

  Zullen ze ooit schoon schip maken over de vaccinschade die ze hebben aangericht?

Wij weten dat zij geen maskers dragen als de camera’s niet op hen gericht zijn, er is geen enkele reden om te denken dat zij werkelijk de moeite nemen om zich te testen. Ik bedoel, waarom zouden zij?

Zij kondigen gewoon een “positieve test” aan voor elke politicus die even vrij moet nemen, sympathie moet opwekken of de waarheidsgetrouwheid van het narratief moet versterken.

Het is altijd een interessante lijn die zij bewandelen wanneer zij de “volledig gevaccineerden” positief gaan laten testen. Enerzijds moeten de “vaccins” werken om de ongevaccineerden ervan te overtuigen de prik te halen… maar anderzijds moeten de “vaccins” niet werken, om de gevaccineerden ervan te overtuigen hun boosters te halen.

Het is duidelijk dat zij op dit ogenblik meer geld zien in her-vaccineren dan in nieuw vaccineren. Dat is logisch, want de onwillige ongevaccineerden die zijn overgebleven, zijn vanuit hun standpunt waarschijnlijk een verloren zaak.

Wat betekent dit nu, in het grote geheel gezien?

Wel, in potentie betekent het dat we teruggaan naar maskermandaten, sociale distantie en 5e/6e/7e “boosters” toevoegen aan het toch al overvolle vaccinatieschema. (Misschien geven ze u een deal als u polio, apenpokken en 2 of 3 Covid-prikken tegelijk neemt).

Misschien krijgen we een mooie herfstlockdown, en zullen de scholen de opening na de zomervakantie uitstellen. Misschien ligt er een groter verhaal in het verschiet. De krant “I” is al bezig met de toneelvoorbereidingen voor een “slechte winter”.

Meer in het algemeen is het plan gewoon om de semi-permanente “pandemie” te normaliseren.

The Guardian zegt al dat deze golf “aan het afkalven is” en dat wij ons moeten “voorbereiden op de volgende”. De New York Times is botter:

  13-jarige Amerikaanse jongen sterft in zijn slaap na ontvangst van Pfizer COVID-19 vaccin; CDC stelt onderzoek in

Endemische Covid-19 ziet er vrij bruut uit

The Atlantic ging met een variant (goh) van dezelfde kop:

De BA.5 golf is hoe COVID er normaal uitziet

Terwijl de San Francisco Chronicle eigenlijk zonder ironie de uitdrukking “nieuw normaal” in hun kop gebruikt.

Intussen zetten zowel Bloomberg als de  Washington Post de positieve test van Biden in het middelpunt van de belangstelling, door te beweren dat het “de blijvende kracht van de pandemie aantoont” en “de terugkeer naar de normale test-strategie eist”.

De boodschap is vrij duidelijk – geen terugkeer naar normaal. Endemische Covid, een niet te winnen eeuwige oorlog, dat is het eindspel.

Wat hoopvoller is: de terugkeer van Covid betekent waarschijnlijk dat de pushers van de Grote Reset een beetje wanhopig worden.

Apenpokken is dwaas, polio was dood bij aankomst, de hittegolf is al voorbij en de mensen zijn behoorlijk uitgekeken op Oekraïne. Ze moeten terug naar Covid omdat ze niets anders hebben.

Het is als een ouder wordende rockband die laat in de set met tegenzin terugkeert naar hun klassieke hits, nadat het publiek door hun experimentele nieuwe album gesnurkt is.

Het is bijna triest, eerlijk gezegd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Worden de vaccinpushers ongerust?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin legt de Europeanen uit waar het bij de Nord Stream turbine om gaat, en meer
Volgend artikelDe EU rijdt vol realiteitsontkenning vol gas tegen de muur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Laat ze die onzin maar terugbrengen, ik heb toen niet meegewerkt, en ga dat nu ook niet doenl Hoe harder dat ze pushen, des te meer ik mij verzet! Kom maar op met die ongein 🥳

 2. Biden is een oude, verwarde man, met een slechte gezondheid (en een slechte ziel). Het is natuurlijk dat die eerst gaan.
  Dat is normaal.

 3. als ze denken nog een keer deze onzin aan mij te verkopen , denken ze nog maar eens na , geen sprake van alweer mondmaskers en boosters…ze mogen het allemaal hebben ….die bangmakerij lukt geen tweede keer , bij toch niet , integendeel , mijn verzet zal nog heftiger zijn dan de vorige

  • Ben het ook niet van plan. Ik verzet me niet, ik werk gewoon niet mee.
   Helaas kun je dan onze enige supermarkt ook niet meer in. Want de baas is nogal bang uitgevallen en doet fanatiek mee aan het uitsluiten. Geen beklap dan kom je er niet in.
   Kun je dus ook niet pinnen. De enige Geldmaat hier die staat ín zijn supermarkt.
   Dat hebben ze wel handig bedacht
   om mensen uit te kunnen sluiten.

   • Gewoon naar een super in een ander dorp gaan, dat deed ik noodgedwongen ook. Met de gedachte: je moet iets overhebben voor je principes. Hopelijk zijn velen inmiddels wakker geworden en doen niet meer mee. Wellicht is dat een vrome wens gezien de velen(!) die zich wéér en ook nog regelmatig laten ’testen’. Mijn leven lang (77 jr) was ik in de veronderstelling dat Nederlanders nuchter waren en zich niet gek lieten maken. Hoe fout gedacht!

   • Is illegaal, dus jij kunt gewoon de winkel in. Het beste is om alle toepasselijke nationale, EU en Europese wetsartikelen op een vel A4 af te drukken en dit de perpetrators te tonen. De meesten houden daarna hun domme bek.

 4. Hoe achterlijk zijn we eigenlijk? kent onze domheid dan werkelijk geen grenzen? Ik schaam me dood dat ik tot het menselijk ras behoor. Ik wordt er doodziek van als ik het woord variant of pandemie hoor, bij het woord apenpokken zeik ik in mijn broek van het lachen. Welke idioot geloofd dit nog? waarom laten wij ons leiden door de grootste idioten aller tijden? Het is echt een interessante tijd, nog nooit hebben er zulke idiote aan de macht gestaan. Je hoeft alleen maar naar hun gezichten te kijken om te weten dat zij een geestelijk vermogen hebben van een drol en toch volgen wij braaf deze personen. Wat zegt dat over ons? ik wil er niet aan denken.

  • Eddy: echt waar. Ik lach me dood ook al is het dieptriest. Ik schreef dat eerder ook al, die bekken van die gasten, niet normale koppen hebben ze. Alsof ze er op uitgezocht worden. Maar ook de koppen van de volgelingen moet je eens goed bekijken, wat een totaal stupide koppen met een lege blik, overal om je heen. Dit zijn de wratten die idioten als leiders goedkeuren; ze vinden het wel best, want dan hoeven ze zelf niet meer te denken. Ik heb geen keuze in die selectie, want de massa heeft de macht. Mijn collega’s, de zgn hoog-opgeleiden, stemden allemaal braaf VVD. Wat kan je doen als je nog een beetje helder denkt, maar je wordt onder de grote massa verpletterd? Daar asen die griezelige rotkoppen op, met hun verwrongen smoelen en verslavingen, dat mensen zoals hier op FN verpletterd worden door de algemene stupiditeit, en ze worden daarin ondersteund door die parasietenclub van boven af, waarschijnlijk ook met veel geld als beloning als ze weer eens wat ellende voor elkaar krijgen. Zie jij regeringsambtenaren eisen dat bijvoorbeeld een Rutte verdwijnt? Ik zie helemaal niks gebeuren, ook al zit die man daar niet wettelijk. En dan heb je zo’n Carolien van der Plas die haar eigen toko aan het opkrikken is dmv de bbb – puur kapitaliseren op de ellende die de boeren toegeschoven krijgen. En zo nog wel meer. Bedankt voor het lezen.

   • 100% met u eens, ook wat Van der Plas betreft. Die staat gewoon aan de kant van de martelstallen. Ik denk dat de stemmers op BBB dat niet doorhebben en indien wel, dan is het nog erger. Dan zijn ze niet alleen dombo’s maar kwaadaardig tot op het bot. Ik ben vóór de landbouwers en vóór de boeren die hun dieren een goed leven gunnen. De rest mag voor mij letterlijk in de stront zakken.

   • Helaas helemaal waar partijen als BBB en Volt en Jaap die zijn allemaal in het leven geroepen door de elite om zo voldoende steun blijven houden en aan de macht te blijven en dat luk goed mensen zoals Geert en FVD worden van alles uit gemaakt maar zij hebben nooit mensen vermoord dat kan die linkse partijen niet zeggen ze hebben Pim en Theo ook op hun geweten en kijk waar het volk op stemt op de grootste moordenaar van deze eeuw Rutte hij pleegt openlijk genocide hij behoord tot een sekte genoemd het WEF en kijk dan eens verder hoeveel van die linkse kopstukken ook deel van het WEF uit maken zelfs het koningshuis leden zitten tot hun hals in deze sekte en Hug Plug spreek de waarheid maar die hebben ze monddood gemaakt anders wordt hij ook vermoord.

  • Dat denk ik ook vaak Eddy. Ik ben serieus teleurgesteld in de mensheid. Ik dacht dat al die slimme koppen super slim waren, maar het tegendeel is waar.

 5. Drie tot vijf jaar zou het met dit type virus duren alvorens het endemisch wordt, en daar het nu verspreid over de meest uiteenlopende zoogdiersoorten zit gaat het ook nooit meer weg. Kan zelfs nog eens terugkeren in de meest besmettelijke variant maar weer even ziekmakend als het origineel. Daar is de artsenij zeer bevreed voor en daarom willen ze ons angst aanpraten. Lukt niet want ik heb de eerste Wuhan variant gehad en kende tegen eind 2020 al meerder mensen die ook thuis in quarantaine uitziekten met covid (die toen toch o zo dodelijk was, weet je nog). Sindsdien, eind 2020 kon iedereen weten en zou iedereen het eigenlijk moeten weten: covid is voor de overgrote meerderheid géén ernstige ziekte. Maar ja, we zitten opgescheept met een artsenbende die de mazelen en de seizoensgriep ook al ernstige ziekten noemen. Lijdzaam verzet tegen eender welke maatregel is onze enige optie want de artsenfacisten stoppen toch niet met hun onmogelijke eisen maar de persoonlijke vrijheid van iedereen is nu eenmaal oneindig veel belangrijker dan de gezondheid en zelfs het leven van de zwakkeling. Wat heb je aan gezondheid zonder vrijheid? Niets.

  • In ons dorp heerste het ook in begin 2020. Maar we hebben ons nergens aan gehouden, iedereen kwam hier gewoon bij elkaar over de vloer. Ook gewoon tijdens de lockdowns.
   Een paar zijn wel ziek geweest hoor, maar er is niemand aan dood gegaan. De enige die gestorven is die was gevaccineerd. Hij kreeg een paar maanden later opeens zeer agressief kanker waaraan hij binnen een aantal weken overleed.
   Al kan dat ook komen omdat zijn huisarts hem altijd verwaarloosde. Ze stuurde hem zelfs met zijn plotselinge hersentumor naar huis met alleen maar een paar paracetamolletjes.

   • Pj en caroline, please ganaar je soortgenoten als je “het….” hebt gehad i.p.v. een nare griep.

    Zo klaar met al deze idioten
    Inclusief de titel van dit artikel: WIJ bepalen of die gekte blijft bestaan!!!

    Maar inmiddels vrees ik dat er nog maar tientallen per land sporen.

    Kutbeesten, die ontspoorde apenzooi

  • je hebt geen covid gehad dummy, je was gewoon ziek. lees je eens goed in. virussen zijn geen ziektemakers en de PCR test-op basis waarvan jij positief bent getest- is complete nonsens

 6. Ik ben het helemaal eens met de reaguurders, maar toch…. ik vraag me af waarom ze met weer een ‘variant’ komen. Zouden er toch nog genoeg mensen zijn die er WEL in zullen trappen? Ik vraag het me af… Laat in elk geval je hoede niet neer, en denk niet dat ‘ze’ niet weer met eoa techno-virus kunnen komen. Eén ding is zeker: wat er in die gifspuit zit heeft niks te maken met bescherming tegen een ‘virus’. Want er was geen, en er is geen virus. Zou het kunnen dat er straks echt veel meer mensen, opvallend veel meer, gaan neerstorten omdat hun immuunsysteem nu zo verrot is door de gifspuit dat er geen ontkomen meer aan is…? En daar moet dan een labeltje op, dat is dan de nieuwe pandemie. En dan komt de rest zijn spuitje weer halen. (En dan krijg je tegelijkertijd je EU pasje als beloning, om lekker te kunnen reizen, voor het gemak, voor het restaurant, voor opa, etc, je kent het wel.)

  • Ik denk dat je de nieuwe spuiten ook wel nodig hebt als je door de vorige kapot bent gespoten. De komende injecties zijn dan een soort ‘onderhoudsinjecties’ misschien.
   Dat mag natuurlijk niet gezegd worden i.v.m. de aansprakelijkheid van de overheid.
   Dus zeg je dat de volgende prik voor een nieuwe variant is. Wel zo eenvoudig.
   De zoete mensen slikken het wel.

 7. We worden geregeerd door melangolomane psychopaten.

  Die door wetten omzeilen hun financiën uitbreiden en zodoende de macht hebben .Om iedereen voor de gek te houden en als kleuters door proberen te drijven wat ze willen.

  Geen gehoor aan geven, bij onze eigen kinderen hebben we gezien dat dat helpt.

 8. Raar dat Frontnieuws blijft schrijven dat Biden covid heeft,terwijl Biden en alle regeringsleiders ofwel een zoutoplossing ofwel de batch beginnend met een 0 (testgroep) heeft laten inspuiten! Hoogtijd dat die mythe van regeringsleiders of ministers of whatever eens ontkracht wordt. Géén enkele politieker van ‘betekenis’ heeft zich laten inspuiten met ’the real deal’, enkel het gepeupel was de doelgroep. Héél dit covid verhaal zit zo simpel in elkaar dat het een schande is dat iemand nog een booster zou laten zetten…dan verdien je niet beter als omver vallen en sterven!

  • Gene: Dat schrijft FN niet. FN vertaalt en presenteert artikelen van anderen. Verder staat er dit:

   “Om dit punt bij het publiek te onderstrepen hebben zij zelfs die arme oude Sleepy Joe positief laten testen op Covid, ondanks het feit dat hij tot aan zijn oogballen “gevaccineerd” is.”

   Dus dan weet je dat het sarcastisch bedoeld was door de schrijven van het originele artikel. (Maar je heb gelijk over het nemen van de boesters, als je die nu nog neemt…..tsja.)

 9. Het test verhaal is zo simpel. 85% van het test materiaal zal altijd positief testen. (geen hond weet waarop) Altijd. Goh ..misschien gewoon omdat dat spul (whatever het is) altijd zegt positief. Kortom er wordt iets gefabriceerd wat alleen maar een positieve uitslag geeft. De overige 15% niet. (natuurlijk niet haha) Stop het in cement, ah.. tjonge, positief. Schijn er met je zaklamp op..wel wel zeg nou nou, poeh hee, het licht test positief. En dan zijn er nog mensen die dit serieus nemen. Die zijn overigens ook makkelijk te vinden. Je weet wel die krijsende mensen die gillen en janken om hun gelijk te krijgen, die vooral goed zijn in het geld uitgeven van anderen. De vraag blijft echter, waarom hebben ze ineens zoveel haast, waarom hebben ze dna verzameld, waarom moet de blanke weg, duizenden jaren voorbereiding. en nu ineens alles op alles. Electra valt uit, werkt 5g ook niet meer. Wat is er werkelijk loos.

 10. opgepast deze winter de centaur de verschijnselen zijn inmense kou in bed, nachtelijk bibberen, niet kunnen slapen en toch moe zijn.

  • Past erg goed in een, besparen op verwarming scenario… en de overheid maar ping ping kassa>> hoe hoger de prijzen hoe meer opbrengst door BTW, de winstmarges van de overheid zijn gelijk aan die van Amazon, soort van investeren met voorkennis en… dat kan alleen de overheid ..bijsturing

 11. Ditt had ik ooit gelezen
  Zeker 20 jaar terug.

  Hetgeen wat een vernietigend effect heeft op gemeenschappen en volkeren is dat onwetende mensen als deskundig en betrouwbaar worden gezien. Dat belangrijke en gewichtige zaken aan leken worden toevertrouwd.

  Dit ook ooit gelezen.

  Een of ander profetie denk ik.

  Voordat het uur aanbreekt zullen er bedrieglijke jaren zijn waarin de leugenaar wordt geloofd en de waarachtige wordt verloochend, en waarin de bedrieger wordt vertrouwd en de betrouwbare wordt gewantrouwd.

 12. Ik weet eigenlijk niet waarom ik noch reageer. Waarschijnlijk omdat alle andere mogelijkheden miin mening te uiten zo gecensureerd zijn dat ze elke niet conforme mening direct in de kiem smoren. En hier bevind ik me zowiezo onder gelijk denkenden en bereik ik niet de mensen dewelke hun mening ik graag zou beinvloeden. Ik woon in een land welke zich op zijn best gezegd terughoudend heb opgesteld bij de corona maatregelen. Vooral bij het doordrukken van de vaccinatie. Iedereen uit mijn directe omgeving heb Covid 19 gehad en allen zijn er noch om het te vertellen. Ook ik, 63 jaar met bloedhoogdruk, hart rythmus storing en met overgewicht. Twee weken van de klassieke symptomen, maar niets werkelijk angstaanjagend. Zowel ik als mijn vrouw hebben ons heel bewust niet laten injecteren. Ik gebruik hier niet het woord vaccineren, daar deze injecties niet doen wat veen vaccin zou moeten doen. Hoe het ook zij, ik ken werkelijk honderden mensen en geen enkel is zwaar ziek geworden of gestorven aan Covid 19. Ondertussen ken ik werkelijk veel mensen welke plotseling en zonder voorgeschiedenis zwaar ziek zijn geworden en hoor elke dag van verdere onverklaarbare en ongewoonlijke ziektegevallen. Waarom de meeste mensen noch steeds het verhaal dat de regering, de main stream media en de grote social media platformen volgen is mij een kompleet raatsel, Misschien zijn de meeste mensen werkelijk dommer als ik aangenomen heb.

 13. Dat Covid is toch gewoon een jaarlijkse onschuldige griep waar bijna niemand last van heeft? 0.15% Dus wat is het probleem dan precies om het te krijgen! Bang voor een hoestje ? Of zijn we allemaal 85 jarige hartpatiënten ineens ! Je kan ook gewoon sterven aan ouderdom. Geen pil die dat tegenhoudt !

  • Nou ik kan u uit eigen ondervinding berichten dat het voor mij beslist geen ‘griepje’ was. Ben 2 weken doodziek geweest, zo erg dat mijn zoon nachten naast mijn bed heeft gezeten om te zien of ik nog ademde. Hij heeft het virus van zijn werk meegenomen want ik had met niemand anders contact. En is zelf ook ziek geweest maar niet zo erg als ik (Toen 76 jaar). Ben nooit in mijn leven gevaccineerd en neem maar aan dat ik nu immuun ben. In ieder geval heeft mijn immuunsysteem gewerkt want anders zou ik er niet meer zijn. Huisarts wilde niet komen ‘want covid’ en schreef Paracetamol voor. Wat een giller. En als het te erg werd moest ik 112 maar bellen. Nou ammenooitniet. Ik met een buis in mijn keel in het ziekenhuis ging echt niet gebeuren, dan maar dood in mijn eigen bed. Maar God besloot anders en aan Hem heb ik mij al die tijd vastgehouden. HIJ die in nood mij heeft behoed!

  • Ik zie steeds meer gevaccineerden die geheugen of hartproblemen kregen een poos na een coronavaccinatie. Ik pas op voor ze, blijf uit de buurt van ze omdat ik niet door shedding door hen aangestoken wil worden. Als ze dan zo graag dood willen O.K. Ga maar die boosters halen, laat je maar met vergif volspuiten, des te sneller komt Pietje de Dood langs. Maar ik doe niet mee !

 14. je gelooft of niet prikidioten blijven de leugens slikken, hersenloos als ze zijn door de vorige prikken blijven ze in hun hel zitten, langzaam glijden ze het hel gat in tot ze doodgaan en zeggen ik heb covid waardoor hun dokter een bonus opstrijkt voor alweer een prikschaap.

  • Ergens gelezen dat ziekenhuizen € 3800,00 kregen (nog krijgen?) voor iedere aan Covid overleden persoon. Geen wonder dat iedereen plotseling “door” Covid overleden was. Eerst zolang moeten thuisblijven totdat men het goed benauwd had, dan naar het ziekenhuis. De juiste goedkope medicatie die voorkwam dat je in het ziekenhuis kwam mocht niet worden gegeven. Wel Midolazam (verlamt de ademhalingsspieren) en daarna Remdesivir (heeft Fauci patent op). En “wat erg”, we hebben zo ons best gedaan en nu is de patiënt, ondanks onze “goede” zorg, toch nog overleden…
   Echt goedwillende artsen mogen hun werk niet meer doen. En krijgen boetes als ze mensen toch met eenvoudige middelen willen helpen.
   Onbegrijpelijk!Geen weldenkend mens kan bevatten hoe dit zo kan gaan.

   • @Klien ;Helaas er zijn vele “Mengele’s “in de medische wereld en het is altijd ook zo geweest, alleen de meeste mensenwaren te dom & blind van vertrouwen, om het te zien, zelfde verhaal met kanker al jaren, vanaf 1957 was het te genezen op vele manieren en door vele behandelaars maar ze werden kapot geprocedeerd, bedreigd, gechanteerd, uitgekocht en wie dit allemaal niet deed werd vermoord.
    De Farmaceutische industrie is erger dan de maffia en de artsen doen gewoon mee , misdaad betaald

 15. Nou nee hoor.
  Een injectie zal ik zeker nu overwegen.
  Het zou verschrikkelijk zijn als de Elite, het Vierde Rijk Auschwitz weer moet opstarten om van de nutteloze ‘untermenschen’ af te komen.
  Dat zal vast niet goed zijn voor het milieu.

  Misschien kan de Nazi Liefhebber Frans Timmermans daar iets over zeggen.
  Hoe zijn voorkeur uitgaat naar kinderen die zonder hulp, in en uit zijn bed kunnen kruipen!

  (daar moet misschien niet zo “zwaar” aan getild worden.
  Als het kind is ingespoten realiseert het misschien niet, wat er is gebeurd!)

 16. Well that soap can continue till the cows come home and all those who want to self sacrifice have to know, that’s there business. As for me and people I know we never did the self muzzling obedience training nor followed any of the other rules for fools. We boycott all enablers of tyranny and always will.

 17. Well that soap can continue till the cows come home and all those who want to self sacrifice have to know, that’s there business. As for me and people I know we never did the self muzzling obedience training nor followed any of the other rules for fools. We boycott all enablers of tyranny and always will.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in