© Steven Cornfield op Unsplash

Voor de week die eindigde op 8 juli 2022 werden door het Office for National Statistics (ONS) van het Verenigd Koninkrijk 10.232 sterfgevallen geregistreerd, waarvan er 432 verband hielden met het Wuhan coronavirus (Covid-19). Bovendien bijna 1.000 meer sterfgevallen dan normaal in vergelijking met het niveau van vóór de covid, een trend die al minstens de laatste 11 weken aan de gang is, bericht Ethan Huff.

Oversterfte, “overtollige sterfgevallen,” zoals men ze noemt, zijn opmerkelijk sinds de Chinese virusinjecties voor het eerst werden ingevoerd. Velen geloven nu dat de prik de oorzaak is, en daarom zijn er oproepen geweest om een einde te maken aan de prik- en boosteragenda.

“Dit is niet alleen een V.K. fenomeen,” zei Dr. John Campbell, PhD, in een video van 6 juli 2022. “Dit is een internationaal verschijnsel.”

Dr. Campbell promoveerde in 2013 aan de Universiteit van Bolton, met de nadruk op het onderwijs in biowetenschappen in de context van het nationale en internationale verpleegstersonderwijs. Op zijn YouTube-kanaal, dat zo’n 2,39 miljoen abonnees telt, staan veel video’s over de Fauci-griep en de leugens die erover verteld worden.

“Er sterven veel meer mensen dan we op grond van de voorgaande vijf jaar zouden verwachten. Wat is hier aan de hand? Dit is te veel om een statistisch artefact te zijn. Dit is een echt effect,” zegt hij.

Covid “vaccins” zijn een vorm van massale genocide

Dr. Michael Yeadon, een voormalig vice-president bij Pfizer, is ook naar voren gekomen met beweringen dat de Chinese virusinjecties in feite verantwoordelijk zijn voor het overmatige sterfte-fenomeen dat nu over de hele wereld gezien wordt.

  Geen toeval: regeringen introduceren plotseling verplichte COVID-19 vaccins voor gezondheidswerkers, vaccinpassen vereist

Vóór Operatie Warp Speed waren de sterftecijfers meestal stabiel en over het algemeen voorspelbaar. Nu sterven er meer mensen dan gewoonlijk, en er is maar één duidelijke schuldige: de prikken.

Zelfs als je de sterfgevallen die aan covid en niet aan de prikken worden toegeschreven buiten beschouwing laat, is er nog steeds een oversterfte dat door niets anders dan de prikken kan worden verklaard, zegt Campbell.

“Als we die gegevens buiten beschouwing laten, is het oversterftecijfer in 2022 voor Engeland en Wales samen 16,6 procent, en 18,2 procent alleen al in Wales,” schrijven Jennifer Margulis en Joe Wang voor The Epoch Times.

Eén jongen, de 14-jarige Ted Sanderson, stierf op 21 juni plotseling op zijn school, Woodham Academy. Sanderson kreeg zijn covid-injecties zoals aanbevolen door de regering, en nu is zijn leven ten einde.

Diezelfde dag stortte een andere persoon, Chris Houghton-Rai genaamd, in terwijl hij zijn werk bij een Toyota dealer deed. Gedurende 90 minuten probeerden verplegers hem te reanimeren, maar zij konden zijn plotselinge dood niet tegenhouden.

Ongeveer een week later stortte een gepensioneerde profvoetballer, Gary Pearson genaamd, die juist een nieuwe baan als manager van een voetbalteam had aangenomen, bij hem thuis in. Twee weken daarvoor was Pearson aan zijn hart geopereerd en men verwachtte “dat hij volledig zou herstellen.”

Dat gebeurde echter niet, want Pearson, die door zijn vrienden werd beschreven als “fit en gezond”, stierf zonder duidelijke reden. Net als Houghton-Rai hebben paramedici geprobeerd Pearson te reanimeren, maar tevergeefs.

Hoewel de door de plandemie veroorzaakte stress en isolement ook een rol kunnen hebben gespeeld bij sommige van de buitensporige sterfgevallen, die geleid hebben tot dodelijke aandoeningen zoals kanker die niet gediagnosticeerd of niet behandeld werden, is de grootste olifant in de kamer de injecties.

  CNN bevestigt: vrijheden zullen ook tijdelijk zijn voor gevaccineerden tegen het Coronavirus

Sommige sterfgevallen na injecties zijn onmiddellijk, maar bij anderen duurt het weken of zelfs maanden voor ze zich ontwikkelen. Het hangt allemaal af van de immuuncapaciteit van een persoon en van eventuele reeds bestaande aandoeningen.

Neuroloog Dr. Tom Lowry, MD, een hersenschudding- en musculoskeletal deskundige uit San Antonio, zegt dat hij en zijn collega’s eveneens een toename van neurologische schade zien sinds de injecties zijn ingevoerd – en jonge mensen zijn bijzonder vatbaar voor deze aandoeningen, zegt hij.

“Wij zouden autopsies moeten doen op elk van deze jonge mensen,” zegt Lowry. “Als we dat zouden doen, zouden we binnen zes maanden zeker weten wat er werkelijk aan de hand is.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe gevaccineerden vallen als vliegen
Volgend artikelRusland leert Europa ABC van de gashandel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Idd, en zolang er velen zijn die blijven investeren in ‘het klimaat’,veel te graag met vakantie willen naar het buitenland ,uit eten, enzovoorts, zal er helaas weinig veranderen en de weg worden vrijgemaakt naar een sociaal kredietsysteem.

  • tja, er zit een recombinante adeno chimpansee virus in verwerkt in die ‘vaxxins’…wat denk je zelf???
   en is het niet raar dat een ziekte, uitgeroeid sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw, opeens weer opmars maakt en dat in de zwaar gevaxxde landen????
   wel…raar…..voor mij niet zo raar, want ik weet wat er in die vaxxins zit net zoals ik weet wat er in een frikandel zit en frikandellen blijf ik eten, maar me laten vaxxen daarentegen……dacht het niet

 1. “Wij zouden autopsies moeten doen op elk van deze jonge mensen,” zegt Lowry. “Als we dat zouden doen, zouden we binnen zes maanden zeker weten wat er werkelijk aan de hand is.”

  Het wordt de hoogste tijd dat bovenstaand wereldwijd massaal gebeurt!
  Niet alsmaar l*llen maar poetsen!

 2. Ik ben benieuwd wie de schuldigen voor een tribunaal kunnen krijgen. De regeringsleiders zijn allemaal schuldig aan genocide alsook de GGD en teststraten.

  • Beste Peter, ik ken het gevoel. Omdat we murw gemaakt zijn. Maar tegelijkertijd is dit precies wat alle regeringen willen. Dat mensen niet meer om elkaar geven. Zo kunnen de regeringen ongehinderd mensen doden. Dus hoe wel ons ook voelen door het onophoudelijke gestook, we moeten ons vermannen en toch om andere mensen blijven geven. Tegen onze eigen gebroken gemoedstoestand in. Al was het maar om de politici dwars te zitten die ons proberen te vermoorden.

 3. VVD kiezers ik heb voor jullie goed bericht buiten dat er veel mensen sterven aan de giftspuit zijn jullie nu ook lid van een sekte geworden het WEF, onder leiding van Klaus Schwab en Ursula v.d., Leyen ook Bill gates en Sores het fijne eraan is jullie heven geen lidgeld te betalen want ze hebben jullie nu bij de strot en zullen jullie leeg knijpen en slaaf maken, verder zal het heel moeilijk gaan worden om er uit te stappen want jullie zullen tot misdaden gedwongen gaan worden op nr. een staat kinderen verkrachten en kinderen op offeren voor de WEF groep te vrede te stellen jullie hadden al geen hart maar het zal nu helemaal eruit gezogen gaan worden dat een restje vuil dat jullie nu al zijn in feite, en een een sekte is het ook de bedoeling dat je je vrouw en kinderen laten verkrachten maar dat gebeurd nu al volop door Demmink die zal ook wel lid van die sekte zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in