Het is weer gebeurd. Deze keer op het televisiekanaal Tagesschau24: Karl Lauterbach probeert hard en met een gefixeerde blik zich te concentreren op de vraag van de presentator over vrouwengezondheid. Maar plotseling functioneert het niet meer. Zijn hoofd kantelt drie lange seconden voorover, terwijl de presentator gewoon verder praat alsof er niets aan de hand is. Dan schudt Lauterbach zijn hoofd weer omhoog en blijft aandachtig naar de vraag luisteren, kijk hier:

Het is niet de eerste slaapstuip van Lauterbach in het openbaar. Het bekendste is waarschijnlijk zijn optreden voor de federale persconferentie op 22 december 2021, waar de federale minister van Volksgezondheid verschillende keren tegen de slaap moest vechten. Het symptoom is telkens hetzelfde: de blik wordt gefixeerd, het hoofd zakt enkele seconden voorover, en na korte tijd richt Lauterbach zich weer op alsof er niets gebeurd is, schrijft Robert Kahlert.

Lauterbach geeft slaapstoringen toe – Hitchcock had soortgelijke ervaringen

Reeds in juli heeft Lauterbach aan “Der Spiegel” toegegeven dat hij aan slaapstoringen lijdt. Hij legde toen uit dat dit kwam doordat hij elke avond studies over de pandemische situatie las. Er kan echter nog een andere oorzaak zijn. Lauterbach lijdt aan hetzelfde verschijnsel als Napoleon en Alfred Hitchcock.

De Franse generaal knikte zelfs plotseling in tijdens belangrijke situatievergaderingen, terwijl hetzelfde gebeurde met de Britse regisseur in zijn regisseursstoel. “Tijdens een publiekelijk diner zakte zijn zware hoofd in het soepbord, tot verbijstering van de gasten,” meldt het nieuwsblad “Spiegel”. En Napoleon “bleef tergend lang in een vreemde verstarring, waarin hij niets meer om zich heen scheen waar te nemen”. De meest waarschijnlijke diagnose voor beide: narcolepsie.

  Waarom kunnen de mensen de COVID-oplichterij niet doorzien?

Vaccinschade bij Duitsland’s meest fervente vaccinpusher?

Bij narcolepsiepatiënten is het deel van de menselijke hersenen dat het slaap-waakritme regelt, permanent verstoord. Zij lijden aan een tekort van het slaaphormoon hypocretine, dat in de hypothalamus wordt aangemaakt. Het resultaat is slaapaanvallen op klaarlichte dag. Bovendien is er vaak sprake van een zogenaamde kataplexie: bepaalde spieren vallen plotseling uit, zelfs als de patiënt bij bewustzijn is. De patiënten zakken ineen.

De symptomen wijzen daarop, maar alleen zijn arts kan antwoorden of Lauterbach werkelijk narcolepsie heeft. De gezondheidstoestand van de Duitse minister van Volksgezondheid is natuurlijk eerst en vooral zijn privé-aangelegenheid. Maar het feit dat narcolepsie een erkende vaccinverwonding is en dat Lauterbach beschouwd wordt als Duitslands ijverigste vaccinatie-activist, is bijzonder explosief.

Pandemrix veroorzaakte narcolepsie bij de dochter van Til Schweiger

Zo veroorzaakte het serum “Pandemrix”, waarmee in 2009 tegen de Mexicaanse griep werd gevaccineerd, bij sommige gevaccineerden een auto-immuunziekte, die gericht was tegen de hypocretine-receptoren in het slaap-waakcentrum van de hersenen. Het resultaat: narcolepsie – hoewel Lauterbach in 2009 over Pandemrix en een ander varkensgriepvaccin verzekerd had: “Beide vaccins werken, beide vaccins zijn veilig en beide vaccins hebben geen ernstige bijwerkingen.” (Zie: Nebenwirkungen fürs Volk?) Natuurlijk kan narcolepsie ook door andere oorzaken uitgelokt worden, bijvoorbeeld door een griepziekte met influenza.

Dat voor Lauterbach, als lieveling van de vaccinatie-industrie, narcolepsie “geen ernstige bijwerking” is, geldt niet voor Til Schweiger. Zijn dochter liep in 2009 de slaapziekte op, nadat zij met Pandemrix was ingeënt: “Ik wilde toen mijn kinderen beschermen, met als gevolg dat ik een van mijn dochters iets heb aangedaan. Dat vergeef ik mezelf eigenlijk niet.”

Het Robert Koch Instituut meldt in zijn “Vaccinatieboek voor iedereen”: “Er waren in totaal vijf vaccins tegen dit griepvirus goedgekeurd. Bij één daarvan, Pandemrix, kwamen later gevallen van narcolepsie voor – namelijk bij één op de 181.000 gevaccineerde volwassenen en bij één op de 18.400 gevaccineerde kinderen. De getroffenen hebben last van oncontroleerbare slaapaanvallen en vallen vaak.” Minister Lauterbach heeft nog geen val gehad.

  Waarom hoge vaccinatiecijfers hoge aantallen Covid-gevallen veroorzaken


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Bizar gedrag Duitse minister van Volksgezondheid zorgt voor opschudding in social mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe EU rijdt vol realiteitsontkenning vol gas tegen de muur
Volgend artikelBrits regeringsrapport en gegevens over oversterfte bevestigen dat COVID-19 vaccinatie 5 maanden nodig heeft om ontvangers te doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Hopelijk gaat deze Nazi niet dood neerstorten. Dan komt hij er te makkelijk vanaf.
  Graag zo lang mogelijk laten lijden zodat wij daar zolang mogelijk van kunnen genieten.
  Geen medelijden met dit smerige zwijn.

 2. Geloof je zelf dat deze figuur een covid prik genomen heeft? natuurlijk niet. Het is gewoon een waardeloze luie nietsnut die bij de gedachte aan werk al moe wordt.

  • Ook Rutte en Kuiper en natuurlijk hoofdfiguur Hugo d J. heeft geen last van slaapstoornissen overdag omdat ze nog steeds niet aan de beurt waren om ingeent te worden met covid 19 spuiten en zeker niet met de boosterspuiten!? Of de uitwerking van het in slaapvallen op klaarlichte dag wordt van de minister in kwestie natuurlijk afgewenteld tot het oververhitte programma die hij gevoerd heeft met de covid 19 campagne Het vreemde is dat van deze Nederlandse figuren nooit iemand corona gehad zou hebben omdat het niet vermeldt mag worden……….. Of lauterbach een Nazie figuur is is natuurlijk vergaande kritiek op zijn handelingen is bizar en vergezocht maar ook hij is een meeloper van Brussel die bevel tot uitvoering opvolgt en dat duidt weer op (voor)oorlog wo 2 handelingen van de volgelingen van Adolf Hitler

 3. Ziekelijke zwakkeling als gezondheidsminister is totaal onverantwoord, Belgisch vaccinazi Frank Vandenbroucke is er ook zo eentje, gaf openbaar toe zelf hoogrisicopatiënt te zijn. Als zo’n klootzak covid of nog maar een griepje krijgt gaat ie dood. Bevooroordeeld tot en met dus, plegen een aanslag op ieders mensenrechten en vrijheden om hun eigen hachje veilig te stellen. Begrijpelijk maar onverantwoord, dit soort kerels moet maar in zelfisolatie gaan vegeteren als ze graag willen blijven leven, terwijl wij gewoon verder kunnen leven als vroeger, zonder slavenmaskers en andere beperkingen.

 4. “De gezondheidstoestand van de Duitse minister van Volksgezondheid is natuurlijk eerst en vooral zijn privé-aangelegenheid. ”

  Eh, nee. Hij is niet zomaar een willekeurig prive persoon maar iemand met een belangrijke publieke functie. Met zo’n aandoening kun je ook niet autorijden of machines besturen, de mensen hebben wel degelijk het recht te weten wat voor beperkende ziektes bestuurders hebben.

  • Hij wilde met zijn mentale idiote brein wel een vaccinatie wet er door drukken in Duitsland Deze man is zooo mentaal gestoord, dat het ongelooflijk is dat hij nog in deze functie heeft.
   Zijn ex vrouw, zelf viroloog heeft nog zo gewaarschuwd, geef deze man geen hoge functie, is een video van als bewijs

 5. Er komen steeds meer bewijzen dat het volk bij de neus is genomen en het ergste nog met de bewijzen in de hand geloven ze nog aarts grootste leugenaar Rutte. Volgen mij dood.

 6. Deze duitse drol zal spoedig weggespoeld worden samen met vele andere drollen uit europa en de rest van de wereld.
  Ook in nederland hebben we zulke infantielen in de politiek….in feite bijna allemaal zijn het hersenloze gedrochten en slaafse onderdanige horigen, kruipvee en kontenlikkers.
  Zo…dat was de staat van de staat van vandaag….goedenavond…

 7. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat deze vaccinpusher zelf ‘gevaccineerd’ is.

  Degenen die deze gentherapie het hardst pushen weten zeer wel wat erin zit…………..

 8. Alleen al de hartschade bedraagt 3% , zichtbaar en onzichtbaar maar op termijn mogelijk levensbedrijgend en handicap veroorzakend. Tel daar de andere effecten van het effect bij op zoals tromboze , auto-immuun ziekten, neurologische aandoeningen en we hebben het over vele procenten van de gevaxte populatie. Dus als Lauterbach het heeft over 0.01 % (1 op tienduizend ) zit hij 3 grootteordes mis. Wellicht om zijn geweten te sussen en om de leugen nog even te continueren haalt hij dat uit de lucht gegrepen getal van 0.01% aan. Kijk vooral ook nog even naar het nieuwste interview van Dr Geert van den Bossche die meedeelt dat bij de volgende C19 mutant , die nu7 al in de stijgers staat, de hel zal losbreken. Volgend jaar kan een rampjaar worden.
  https://youtu.be/EoMH2R0vVxM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in