Het gerucht gaat dat de recente aardbevingen in Syrië/Turkije werden veroorzaakt door HAARP. Dit is natuurlijk maar een gerucht, maar het kan de vreemde blauwe bliksem in de lucht kort voor de beving verklaren. Zijn daarom de westerse ambassades kort voor de beving gesloten? Hadden ze een waarschuwing vooraf? schrijft Thetruthseeker.

Turkije: Geen aanwijzingen van westerse landen na sluiting consulaten

Turkije zegt dat westerse landen, waaronder de Verenigde Staten en Duitsland, geen informatie hebben gegeven om hun beweringen te staven dat veiligheidsdreigingen hen ertoe hebben aangezet hun missies in het land te sluiten.

Minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu suggereerde vrijdag dat de landen Turkije misschien probeerden af te schilderen als een onstabiele staat toen zij tijdelijk ambassades en consulaten sloten en reiswaarschuwingen afgaven na incidenten met Koranverbrandingen in Europa.

“Wij zien de sluiting van consulaten zonder de details van de informatie met ons te delen als opzettelijk,” zei Cavusoglu tegen verslaggevers.

“Als zij de indruk willen wekken dat Turkije een onstabiel land is dat met terrorisme wordt bedreigd, is deze daad niet in overeenstemming met onze vriendschappelijke en bondgenootschappelijke betrekkingen.”

Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde dat zijn ambassadeur door Turkije was ontboden.

Eerder deze week hebben negen westerse landen hun consulaten in Istanboel gesloten of reisadviezen gegeven aan burgers die Turkije bezoeken, onder verwijzing naar veiligheidsdreigingen.

De maatregelen wekten de woede van Turkije, dat donderdag uit protest de ambassadeurs van deze landen heeft ontboden. De minister van Binnenlandse Zaken beschuldigde de landen ervan een “psychologische oorlogsvoering” te voeren en te proberen de Turkse toeristenindustrie kapot te maken.

  Was het een "ongeluk?" Lara Logan Intel Bronnen beweren dat de instorting van de brug in Baltimore op de "op één na drukste strategische weg voor gevaarlijke stoffen" een "absoluut briljante strategische aanval" was

“Ze zeggen dat er een terreurdreiging is … Maar als we vragen wat de bron van de informatie was en wie de daders van dergelijke aanslagen zouden kunnen zijn, hebben ze geen enkele informatie gedeeld met onze inlichtingen- en veiligheidsautoriteiten,” zei Cavusoglu.

Aardbeving in Turkije veroorzaakt door HAARP-aanval met steun van de VS?

Samenzweringstheorieën als vreemde blauwe bliksem in lucht gezien seconden voor eerste aardbeving

Op sociale media is gespeculeerd over HAARP die de zware aardbevingen in Turkije en Syrië zou hebben veroorzaakt. De aardbevingen met een kracht van 7,8 hebben meer dan 3.800 doden en duizenden gewonden geëist.

Bliksem gezien in lucht voor aardbeving

Het onderzoeksproject, een acroniem voor High Frequency Active Auroral Research Program, werd van 1990 tot 2014 uitgevoerd door de Amerikaanse luchtmacht en marine, voordat het in 2015 werd overgedragen aan de Universiteit van Alaska Fairbanks.

Volgens de universiteit is HAARP een onderzoeksprogramma dat is ontworpen om de ionosfeer te analyseren, een deel van de bovenste atmosfeer dat zich uitstrekt van ongeveer 53 mijl (85 kilometer) boven het aardoppervlak tot 370 mijl (600 kilometer) daarboven. Het HAARP-onderzoeksstation bevindt zich in Gakona, in Alaska.

De aardbeving in Turkije lijkt op een strafoperatie (HAARP) van de NAVO of de VS tegen Turkije.

Space meldde dat in december vorig jaar een experiment werd uitgevoerd waarbij krachtige pulsen van lange radiogolven werden afgeschoten op een asteroïde die de aarde passeerde op een afstand die toen twee keer zo groot was als die van de maan.

De bliksemflitsen in de lucht seconden voor de aardbeving in Turkije lieten velen zich afvragen of het veroorzaakt werd door HAARP. Het is niet de eerste keer dat HAARP wordt beschuldigd van het veroorzaken van een aardbeving. NBC News meldde dat de Venezolaanse leider Huge Chavez in 2010 beweerde dat HAARP of een soortgelijk programma de aardbeving in Haïti veroorzaakte.

Commentaar 

Hoewel het verschijnen van vreemde lichten vóór de beving verdacht kan lijken, kan er een geheel rationele verklaring zijn in aardbevingslicht, een verschijnsel dat naar verluidt vóór aardbevingen wordt waargenomen in gebieden met tektonische spanning.

  Japan waarschuwt dat AI de totale ineenstorting van de sociale orde kan veroorzaken

Het verklaart echter nog steeds niet de sluiting van westerse ambassades en consulaten vóór de aardbeving.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Roemeense senator beweert dat de aardbeving in Turkije een kunstmatige door de mens veroorzaakte aanval wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGEEN ONGELUKKEN: De onwetende massa’s hebben geen idee dat ze systematisch worden uitgeroeid door een reeks geplande rampen
Volgend artikelEindspel voor Oekraïne: Amerika versus Amerika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Verdiep je eens in https://www.astron.nl/telescopes/lofar/
  De eerste/oorspronkelijke webpagina’s van Westerbork tav de doeleinden van dit systeem zijn sterk veranderd ten opzichte van wat ze nu nog vermelden
  Haarp is lofar, China en Rusland hebben vergelijkbaar ‘onderzoek’
  Oorspronkelijke concepten bedacht door Nicolai Tesla, maar in zijn tijd bestond de transistor nog niet voor versterking van electro magnetische straling, pas met sterke transistoren, satelliet metingen en rekencapaciteit van computers werd veel meer mogelijk.
  Tijdens de koude oorlog wilde de Soviet unie deze weg niet gaan en bood de VS onderhandelingen aan tav verdragen voor Haarp technologie. De VS wilde geen verdragen hierover sluiten.

  De mens is de enige diersoort die zichzelf wil vernietigen.

 2. Wat iedereen vergeet te formuleren in de vraagstelling.
  OK, er was een aardbeving op komst, door diverse wetenschappers voorspeld.
  Het is een zeer gevoelig aardbevingsgebied, enz.
  Heeft de USA met hun HAARP-systeem geanticipeerd op deze aankomende tectonische beweging en deze aardbeving bespoedigd dan wel sterk verergerd ?
  Misschien ligt een direct bewijs voor deze redenering in het bekijken en vergelijken van deze beving met alle voorgaande, zowel qua gebied, – amplitude, als kracht/aantal slachtoffers !
  Ook als het nu extra lang duurt voor er weer een beving komt is dit een aanwijzing dat de laatste extra krachtig was, en het ritme eventueel werd verstoord …. waarom/waardoor dan ?
  HAARP ?

  • Een aardbeving, oke oke de opgebouwde spanning is eraf en het is voorbij. Maar hoe dan komt er nog zo’n zware aardbeving los? Naschokken oke dat snap ik, alleen wist ik niet dat de volgende dag op precies dezelfde plek nog eens zo’n zware aardbeving kan voorkomen. Dat betekent blijkbaar dat er nu nog eens meerdere kunnen komen.

 3. Dane wigington heeft site geo-engineringwatch.org opgericht een paar jaar geleden. Hij heeft yt channel op z’n eigen naam. Documentaire the dimming is aan te raden. Horror.
  Dutchsinse heeft ook yt channel die regelmatig radar pulsen detect en dan een dag later beving of tornado of wat dan ook. Interessant.

 4. Elke zoveel jaar vindt in dit gebied wel een verwoestende aardbeving plaats. Dat is al duizenden jaren bekend.
  Tegen corruptie bij de bouw is echter weinig te doen.
  Ik heb gelezen dat er in dit gebied 1 stad nog overeind staat.
  Omdat de burgemeester daar eist dat de bouwvoorschriften worden gevolgt.

  • klopt, maar kijk de video die ik deel verderop, daar zie je dingen die vooraf gingen aan deze grote bevingen die niet normaal zijn en mensen die weg werden geroepen enz enz enz, te veel toeval… kijk het vooral helemaal uit, ook met goede beelden en beschrijvingen en ow een ex haarp medewerker met uitleg van (een tijd terug)

 5. En dan vergeten ze nog te vermelden dat een uur voor de bevingen alle olie en gaspijpleidingen in dat gebied zijn afgesloten… helemaal niet toevallig of verdacht, nee hoor!

 6. Haarp is een vorm van ‘geo engineering’, met een militaire achtergrond. Om de ‘vijand’ opzettelijk met ‘natuurrampen’ te confronteren. Ook wordt het weer gemanipuleerd, om het verzonnen verhaal van ‘klimaatverandering door Co2’ geloofwaardig te maken.

 7. Must see, kijk deze video, vol ‘prachtige’ beelden en verzamelingen van ‘vreemde’ wolken e.d. en haarp installaties en haarp deskundige ook kort aan het woord. Let ook op rond 18.50min een gezicht in de wolken dat lijkt op Nicolay Tesla, althans dat was het eerste wat bij mij opkwam, ook weer het energie wapen… En Natuurlijk gaat dit over de aardbevingen in Turkije en Syria, en die gebouwen die zomaar totaal instorten (slecht beton e.d.) afijn, must see.

  HAARP and the Turkey & Syria Earthquakes – “PEOPLE HAD TO DIE & IT’S NOT OVER YET”

  https://banned.video/watch?id=63ec2e55048d7e3373b6e25f

 8. Gezien de geopolitieke situatie in het betreffende gebied is het aannemelijk dat er een rieele mogelijkheid is dat de aardbevingsramp kunstmatig is opgewekt.

 9. Volgens een bericht van Saint Germain via wakkeremensen.org is er geen sprake van geo-engineering bij de aardbevingen in Turkije en Syrië. Voor wat het waard is.

 10. Het Waterman-tijdperk “Satya Yuga” Elk Tijdperk komt overeen met het menselijk bewustzijn, als we het Vissentijdperk verlaten! Het menselijk bewustzijn wordt vergroot in het Welcome Home van de “Gouden Eeuw”.
  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend….

  Earth is going around in circles and this one was already announced that this one is coming ahead and have this ingredients: Are the poles currently reversing and it will take another 3 months before we end up in yin and the feminine energy of the earth is also called “The Great Mother” announced in 2012 is Earth at the moment going through a historic shift in vibration, ascending spiritually from the third dimension to the fifth dimension.

  This is often called 5D Earth or New Earth. So, there is an Earth ascension happening, but our bodies are also going through the same shift (some people sooner than others). This is leading to ascension symptoms as our DNA is being upgraded. This is because, as spiritual beings, we operate on vibration, frequency, and energy levels. So, to experience life on a divine energy frequency, you must go through a journey of spiritual awakening. The 3D ( or the third dimension) consciousness is the physical world in which we live, known to everyone. The 5D (also known as the fifth dimension) is the non-physical world, a level of consciousness that is only experienced by the spiritually awakened. Ascension is the process of raising your vibration, shedding your ego, and gaining control of your future through an elevated level of consciousness.

  Strange Weather Patterns

  Radical weather patterns and earth changes characterize the transition into and out of the photon belt, and this will be interesting as the 4th-dimensional world begins to precipitate onto our 3rd-dimensional reality.

  The elements of the 4th each will attract individually, be able to “see,” and interact with depends entirely on our consciousness.

  The cycle ends with the following natural disasters such as: 1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche; 2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding; 3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire; 4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=833

  • O ja niets is toeval, ik geloof ook dat dat gas pompen geen aardbevingen veroorzaakt ….kan haast niet het is gas nota bene geen vaste stof die gaten slaat in de bodem bij verwijdering, als men aardolie pompt krijgt men ook geen bevingen , waarom van gas opeens wel?

  • Ik vond het altijd al zo bijzonder dat, vlak voordat men over van het aardgas afgaan, zgn. ‘voor het milieu’, begon te zeuren, we die Groningse aardbevingen hadden meegemaakt. Wat een ongelofelijk toeval in het voordeel van de ecofascisten vond ik dat toen. Het tij zit hen wel heel erg mee. Maar het verhaal klopt dus niet (zie comment van Nowar hieronder).

  • En mijn geloof dat dit zaakje stinkt wordt ook bevestigd door het nu al jaren niet meer voorgekomen zijn van aardbevingen in Groningen. Het besluit van aardgasvrij naar warmtepomp is immers gevallen. Gelukkig heeft het Europarlement aardgas groen verklaard. Dus de redding is van buiten Nederland gekomen.
   Ik sluit niet uit dat na dit comment van mij er gauw weer een bevinkje zal zijn in Groningen, om mijn veerhaal te ontkrachten. Want ‘Feind hört mit!’.

 11. Wanner mensen zoiets zien als een lichtflits met hun eigen blote ogen dan geloof ik dat; gewone mensen verzinnen zoiets niet…….waar rook is , is vuur

 12. The Age of Aquarius “Satya Yuga” Each Age corresponds to human consciousness, as we leave the Age of Pisces! Human consciousness is being expanded in the Welcome Home of the “Golden Age”.
  The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. The gate to our hearts was opened….

  What does Age of Aquarius mean?

  “What lies ahead for Humanity? With all the problems we have, it’s hard to believe our future is bright. Inflation and recession, environmental deterioration, diminishing resources, unrest and oppression in developing countries, and apathy, loneliness and lack of direction in developed ones all combine to severely cloud the horizon…Understanding the Age of Aquarius https://youtu.be/ZJCIycxjySY

 13. Het feit dat “de facktcheckers” er meteen op zaten en het natuurlijk meteen ontkenden, zegt mij dat er op zijn minst een verband is. Waarom zouden ze anders? Was vroeger ook niet, laten we zeggen hadden we 3 jaar geleden geen “facktcheck” Maar nu wel. Waarom vraag je dat eens af.

 14. @ANDRE DIRKER :

  ” Gelieve SATYA YUGA”, niet meer te gebruiken .

  Ge hebt gelijk over Aquariumtijd.
  Om de 12.000 veranderd het universum,, van links naar rechts.
  Dat is wat er gebeurt.
  Wij zitten niet rechts of links..
  We zitten in het kantelmoment .

  Vandaar deze ellende.
  KALI YUGA is juist begonnen,, 5.000 jaren geleden..

  Satya YUGA, da is nog lang wachten. KALI-YUGA is
  4.320.000 – 5000 = …
  Tada

 15. Satya Yuga = 1.728.000 jaar
  Treta yuga = 1.296.000 jaar
  Dwarpara yuga = 864.000 jaar
  Kali yuga… = 432.000 jaar

  Is één cycl…
  X zoveel én… 😂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in