Senator Diana Lovanovici beschuldigde tijdens haar toespraak voor het Roemeense parlement vorige week het Westen ervan “geologische wapens” te gebruiken om een verwoestende aardbeving in Turkije te veroorzaken, schrijft Niamh Harris.

“Het is voor mij heel duidelijk dat op dit moment de zaken op internationaal niveau uit de hand zijn gelopen, dat de dwazen voor God spelen en denken dat ze het spel gewonnen hebben,” zei de senator. “Want van deze demente en psychopathische mensen die oorlogen en cataclysmen veroorzaken met behulp van onconventionele wapens, zijn wij, mensen, slechts nummers waar ze zich van kunnen ontdoen.”

Zij beschuldigde de globalisten ook van hun rol in een genocidaal complot door gebruik te maken van de “vermeende pandemie” en wat zij omschreef als de covid-doodsprikken.

Tot nu toe zijn meer dan 33.000 mensen gestorven en tienduizenden gewond geraakt nadat een enorme aardbeving van 7,8 magnitude Turkije en buurland Syrië trof.

Is het mogelijk dat de aardbeving is veroorzaakt door de Verenigde Staten met behulp van HAARP-technologie?

Velen, waaronder senator Lovanovici, geloven dat de technologie werd gebruikt om Turkije te straffen voor zijn weigering om met het Westen samen te werken.

Hieronder volgt een transcriptie van de toespraak van de senator.

“Geachte collega-senatoren,

Sinds drie jaar maken we wereldwijd een echte campagne van massamoord mee, hetzij door vermeende pandemieën en de dreigende noodzaak om ongeteste vaccins in te spuiten die mensen doden, hetzij door oorlogen die de wereldbevolking reduceren, maar de internationale politiek herschikken, machtspolen herschikken en grenzen veranderen. Wij zijn getuige geweest van de productie van aardbevingen op bevel, wat eigenlijk een aanval is op Turkije door de grootste van de wereld die het totaal niet zag zitten om te worden ontzet door Recep Tayyip Erdogan, de president van Turkije.

Bovendien stoorde zijn positie van neutraliteit en bemiddelaar in de Oekraïens-Russische oorlog hen diep, vooral omdat

Turkije militair gezien de tweede grote mogendheid is binnen de NAVO. Zijn standpunt om de toetreding van Zweden tot de NAVO te blokkeren, zijn toespraak in Davos en het gebaar om midden in de persconferentie te vertrekken, waarbij hij Schwab trotseerde, bleven niet zonder weerklank in de koude wereld van de leiders in de wereld. Maar niemand had gedacht dat er mensen zouden moeten sterven, zoveel mensen, en op zo’n verschrikkelijke manier. En het is maar een waarschuwing, want het was niet het dichtstbevolkte gebied van Turkije.

150 naschokken van een verwoestende aardbeving, de tweede groter dan de eerste, zonder het bestaan van een epicentrum, het gebied wordt kunstmatig gestimuleerd, geologische wapens bestaan al heel lang, worden tot nu toe gebruikt zonder al te veel slachtoffers te maken, waarschijnlijk voor experimenten. Nu is het in de praktijk gebracht. Als we goed naar de kaart van Turkije kijken, zullen we zien dat deze wordt doorgroefd door gas- en oliepijpleidingen, wat eigenlijk een van de doelen is: de vernietiging ervan. Maar 10 seconden voor de zogenaamde aardbeving sloten de Turken deze pijpleidingen. Bovendien hebben 24 uur voor de aardbeving 10 landen hun ambassadeurs uit Turkije teruggetrokken. 5 dagen voor de aardbeving gaf het Roemeense ministerie van Buitenlandse Zaken een reiswaarschuwing af voor Roemeense burgers in Turkije, hoewel er geen gevaar was, net als andere landen. Door mensen te doden, dienden zij hun belangen. Op de kaarten die op alle televisiezenders worden getoond, is te zien dat er geen epicentrum was, maar een lijn met duizenden aardbevingen.

De Turkse geheime diensten onderzoeken een mogelijke criminele interventie, (lees een betrokkenheid van een andere staat bij het veroorzaken van de eerste aardbeving), wat later volgde als een kettingreactie na het destabiliseren van de tektonische platen in de regio.

Het is overduidelijk dat president Erdogan werd gestraft voor zijn moed, waardigheid en eer en voor zijn toenadering tot de Russische Federatie, in feite een positie van neutraliteit en bemiddeling voor vrede. Bovendien wil men de aandacht afleiden van Oekraïne, waar vertegenwoordigers van vele landen al zijn begonnen te schreeuwen tegen het despotisme en de bevelen van president Zelensky, alsof hij de wereld regeert en iedereen verplicht is wapens te sturen en deel te nemen aan zijn oorlog, in een oorlog waarin hij zijn eigen volk heeft opgeofferd en zijn hele land heeft verwoest. Iedereen die over vrede spreekt, wordt op schavot van de schande gezet en van alle kanten aangevallen. Dit is wat er in Roemenië gebeurde toen ik het unieke initiatief startte, Neutraliteit voor Roemenië.

“De Vrede uit Boekarest.” Ze stormden allemaal op mij af, hoewel ze nu, na een jaar oorlog, bijna allemaal alles zeggen wat ik vanaf het begin heb gezegd en gesteund, en beweren dat zij nu de eigenaars zijn van deze ideeën.

Plagiaat! Farizeeërs! Judassen!

Door u zijn mensen gestorven en blijven mensen sterven, u hebt allemaal uw handen besmeurd met het bloed van miljoenen mensen die zijn gedood in het belang van enkele krankzinnigen die de wereld willen regeren. Helaas hebben we op het niveau van het Roemeense leiderschap alleen incompetente mensen, idioten, plagiaatplegers, dieven, rovers, criminelen, lafaards, verraders, en ga zo maar door. Deze incompetenten, door het buitenland beloond voor bijzondere verdiensten in hun steun, maar ten koste van Roemenië, proberen op dit moment Roemenië te veranderen van een neutrale, soevereine staat in een slaafse en offensieve staat, via welke enkele grootmachten hun oorlogszuchtige acties kunnen uitoefenen en de Roemenen kunnen veranderen in kanonnenvoer ten behoeve van anderen.

Judas, wij zullen u tegen elk risico en elke prijs tegenhouden! Laat Roemenië soeverein en neutraal! Wij zijn niet geïnteresseerd in andermans oorlogen. Wij hebben altijd onze natie en ons land verdedigd, en wij hebben niemand aangevallen. U moet weten dat wij altijd in het verliezende kamp hebben gezeten, zelfs als het kamp won. We hebben altijd betaald.

GENOEG! STOP HIER! ROEMENIË ZAL ZIJN NEUTRALITEIT BEWAREN, ONGEACHT WAT U ANDEREN HEBT BELOOFD, VERRADERS!

WIJ ZIJN VERPLICHT GOEDE NABUURSCHAPSBETREKKINGEN IN DE REGIO TE ONDERHOUDEN, WAT ANDEREN U OOK VRAGEN! ALS U NIET IN STAAT BENT ONZE VREDE TE VERDEDIGEN, EN DAT BENT U NIET, VERTREK DAN OF WE HALEN U NEER!

het is voor mij heel duidelijk dat op dit moment de zaken op internationaal niveau uit de hand zijn gelopen, de dwazen spelen voor God, en ze denken dat ze het spel gewonnen hebben. Want van deze demente en psychopathische mensen die oorlogen en cataclysmen veroorzaken met behulp van onconventionele wapens, zijn wij, mensen, slechts nummers waar ze zich van kunnen ontdoen. Het is noodzakelijk dat alle naties, de volkeren van de wereld, samen opstaan, wakker worden uit het dagelijkse comfort en de zorgeloosheid, en net als in 1848 beginnen we de strijd voor bevrijding van het juk van psychopaten, van gestoorde mensen die ons geluk stelen en de mooie wereld waarin we leven vernietigen. Daarom roep ik u allen die nog steeds willen leven in een wereld van God, en niet van Satan, op om op te staan om te vechten, om een wereldopstand te beginnen om ons allemaal te bevrijden en om deze vijanden te vernietigen, want op dit moment zijn we in GELEGITIMEERDE DEFENSIE.

TREK UW KLAUWEN TERUG VAN TURKIJE! TREK UW KLAUWEN TERUG VAN ROEMENIË! TREK UW KLAUWEN TERUG VAN GODS VOLK! WAARSCHUWING AAN DE PSYCHOPATEN VAN DE WERELD: ALS U MENSEN WILT LATEN STERVEN, MOETEN WIJ U OOK LATEN STERVEN! HET IS ALLES OF NIETS! OOG OM OOG, TAND OM TAND! TALION’S LAW!

Dank u.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Getuigenissen uit de hele wereld over slimme metersVolg Frontnieuws op Telegram

  "Het is geen strijd meer tussen links en rechts. Dat was vroeger. Het is nu een gevecht tussen nationalisten en globalisten": Interview met Gimo Baram

Lees meer over:

Vorig artikelTijd voor nog een vernederende mislukking voor het verdwijnende Amerikaanse Imperium
Volgend artikelHegemon VS en zijn westerse vazallen: Een ongeëvenaarde bedreiging voor de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

95 REACTIES

  • De Turkse tell a vision heeft het hier ook over. Daarom zijn de Turken ook niet happig om westerse hulp in ontvangst te nemen. Iets met paard van troje enzo. Pfff… wij wonen in het hol van de duivel en NL is de donkerste plek. Ik bid dat we worden bevrijd ipv vernietigd.

  • Dat is nu ook toevallig (wat is toeval ? Ik ben ruim 30 jaar zelfstandig ondernemer geweest in het Westland.
   Ik heb ruim 30 jaar met de zelfde familie gewerkt. Koerden !! U hoeft mij niets te leren over de situatie Koerden contra Turken. De Koerden zijn nog steeds een achter gesteld volk zowel in Turkey,Irak,Iran als in Syrië. Dat heeft te maken met de geografische ligging wat over die 4 landen verspreid is. Koerdistan is rijk aan olie etc. Ik ben inmiddels gestopt als ondernemer maar ik help nog steeds een van mijn oud werknemers in advies en werkzaamheden. Wat schertst mijn verbazing na het lezen van dit artikel en wat die man vanmorgen tegen mij zei en hij komt uit het gevarengebied ,, Harry heel veel mensen hebben ontploffingen gehoord en daarna begon de Aarde te schudden. Hij vervolgde zijn verhaal dat er bij hun in de buurt veel zeer vruchtbare aarde is en dan spreken wij over plus minus de oppervlakte van Nederland (tussen haakjes de schade is zo groot in een gebied van Nederland , België en een stuk Duitsland,. Die zeer vrucht bare grond is nu gescheiden in twee delen met een kloof er tussen van pakweg 100 meter. Wat denkt u wat de diepte is van die kloof ? 300 meter. !!!!!! Turkey is traag met de hulpverlening wat het zijn toch maar Koerden en daar komt bovenop dat de bouwwereld daar zo corrupt als het maar wezen kan. (veel zand en weinig cement) Die laatste grote aardbeving in China klopte ook van geen kant. (zoek zelf op het internet en weet goed te sorteren wat is nep of niet.
   Het heeft mij wel zeer aan het denken gezet des te meer omdat Turkey (NAVO lid) gecorrigeerd moest worden jegens de houding tegenover Rusland.
   Japan is ook gestraft door her verkopen van verrijkt uranium aan Iran door dat vuilnis. Fukushima Alle Joodse ingenieurs die over die 6 centrales de scepter zwaaide gingen een week voor de tsunami naar huis op vakantie. Ook toevallig !!!! Ik stop want de bloeddruk begint te stijgen !!!!!!!!!!!!!!!
   Groet allemaal

   • Harry februari 13, 2023 at 21:17
    Harry, zeer bedankt voor deze info. Dit klinkt als info straight from the horse’s mouth. Wat een ongelooflijk smerige shitzooi is het in deze wereld.

   • Tja joden zijn zieke geesten alst daar overuit gaat,alles word door de cia(de israelische geheime dienst) geregeld. Het zieke volk dat mensen al 1000jaar wijsmaakt dat zij geroepen zijn door god🤢🤮. Ze bedoelen door de duivel dus.

   • Wat mij bijstaat is dat toen dat grote ship in het panama kanaal dwars lag, dat oa turkije daar met china onderzoek op heeft gedaan en met grote kranen zouden die toen een container van f.cking bill geest van de boot hebben getilt , die zou bovenaan gestaan hebben. In die containers zaten apparatuur om het weer te beinvloeden en aarbeving te veroorzaken. Erdogan zou dat naar turkije hebben gehaald daar is beeldmateriaal van geweest, heb ik zelf gezien Zou me echt niet verbazen dat erdogan dat is gaan testen en gaan gebruiken om de koerden te scheiden en hun grond af te pakken nu er een 100 m brede kloof tussen zit komt erdogan dat wel goed uit. Ik moet dat stuk moslimvreter niet. Ik vertrouw GEEN enkele moslim, ook zij zijn hetzelfde als joden. Een nep geloof die zwarte stenen aanbidden. Erdogan is een twee walletjes vreter, hokt zowel met nato als met putin. Bah…..en de koerden zijn weer een keer de dupe. De christenen dus. Valt iemand dat op? Dat het christen geloof kapot word gemaakt door overtollige moslims die wijds en zijds worden verspreid door europa. Daar is die zieke communist klaas schwaaab het bangst voor , mensen die in Jezus geloven, hij heeft de kerk vervuild in roma met het integreren van joodse cia die de pedo uithangen. Tja…..

  • Inderdaad
   Er was iemand iets aan het filmen buiten, vlak voor de aardbeving.
   Op dat filmpje was een reeks flitsen te zien, die nog het meest op zware bliksem in de wolken leek.

   Een aardbeving waar lichtflitsen aan vooraf gaan……?

   Toen ik hoorde dat die lekkende kerncentrale van Japan als gevolg van een vloedgolf/tsunami, is gebruikt om te voorkomen dat Japan zich uit de petrodollar terug wilde trekken……..hmmmm. Gezwam.

   Inmiddels, en na het zien van dat filmpje, geloof ik alles.

  • De Aarde is Kilometers ver opengebarsten…dat is zo goed als onmogelijk.. Seismische bewegingen zijn gedetecteerd dagen tot weken ervoor…deze ramp wordt Politiek gebruikt door het Westen en vooral geloof ik geen barst van Roemeense uitingen van Solidariteit vermits dit land bezaaid is met US/UK/NAVO.. Wapentuig… het westen is hun God.. nogmaals ik geloof er de ballen niet van..

  • We hadden hier enkele dagen dikke mist, wat op zich vreemd is.
   Toen er plots een gaatje in de mistlaag verscheen, keek ik in een schone lucht met ribbels.

   Noorwegen, Zweden, Finland > EISCAT

   • We worden non-stop besproeid. Hier in Gelderland een permanent witte waas die ze af en toe even wegsproeien om daarna meteen een nieuwe white out te sproeien.

    • Naam:* >> (We worden non-stop besproeid. Hier in Gelderland een permanent witte waas die ze af en toe even wegsproeien om daarna meteen een nieuwe white out te sproeien.

     Hier in Noord-Holland hetzelfde, momenteel een grijze brij en een waterig zonnetje… Smeerlappen !!

   • Kijk eens goed naar die kop van die Reinier Van Den Berg, meteoroloog RTL 4. Je ziet toch dat die vent er van alles van weet dan wel rechtstreeks betrokken is bij hoe dagelijks het weer tot onnatuurlijke omstandigheden gemanipuleerd wordt. Je ziet ook dat die vent trots is op wat er gebeurt, voelt zich gesterkt superieur daardoor en denken dat ze ermee blijven wegkomen. Energiecrisis? en de energie die gebruikt wordt voor weermanipulatie dan? Klimaatverandering, tja op maat gemaakt voor u om te slikken.

   • Het weer is enorm veranderlijk!
    Het zou niet alleen door manipulatie komen maar ook door de zonnevlammen, hoge frequenties in het aardse energieveld.
    Het is een combinatie.
    Er is gezegd de aardd veranderd van aangezicht!
    Water waaR het altijd droog was en droogte waar het altijd het water was.
    Bergd. Die in dalen veranderen.
    Dalen die omhoog komen
    Modderstromen . lawines.

 1. Dit is al heel lang zo. Begonnen met de oefening in Haiti. Tectonic plates as instruments of war. HAARP. Geoengineering als machtsmiddel om wereldmacht te verkrijgen, de mRNA gifspuit is er niks bij. Als de massa zijn kop in het zand bijft steken hiervoor, dan zitten we straks met grote rotzooi overal. Willen jullie dat wel, schaapies? Ook voor je kindjes toekomst?

  • Erdogan bekommert zich eerst om zijn bevolking. Ze zijn niet zoals ons, meteen de schuldige aanwijzen. Landen buiten het westen gebruiken hun verstand, het westen is zn verstand. Dat is het verschil tussen vrede en oorlog, daarom is het westen een agressor… strijd, nemen, consumeren, bezitten… wij zijn geen mensen meer, maar pure blood narcistische egoïsten.

 2. Gaat het niet om het zwarte goud. De olie die daar in de grond zou zitten? Straf voor Erdogan of winst?
  Wie gaat dat zwarte goud pakken?

 3. Er is al een precedent van de aardbeving in Turkije : de tsunami die Japan overvloeide na een grote aardbeving op zee. Hierbij werd ook de kerncentrale van Fukushima vernietigd.
  Was het toeval dat de Japanners enkele dagen daarvoor een dreigtelefoon kreeg van de kabal om te stoppen met het gebruik van Ivermectine en de vaccinaties van de Japanse bevolking te hervatten ?
  Wat met de branden in Italië, veroorzaakt door Directed energy Weapons ? Die moesten toen ook gestraft worden voor hun afvalligheid aan de kabal.
  Waarom verlieten 10 ambassades Turkije 3 dagen voor de aarbeving ? Voorkennis ?

  Wordt het geen tijd om die HAARP installaties eens plat te leggen ? Schakel gewoon de hoogspanningsvoeding uit, want ze kunnen niet zonder een elektrisch vermogen.

  De waarheid zal wel aan het licht komen, en die zal niet fraai zijn.
  De kabal moordenaars verdienen de doodstraf !

 4. Even over de NAVO dissident Erdogan hebben, Tayyip Erdogan verdomt het om als NAVO lid, Zweden toestemming te verlenen om NAVO partner te worden, dus de “aardbeving” in Turkije en Syrië is een afstraffing van de VS, simpel gewoon je gezonde verstand gebruiken en een paar zetten vooruit denken, dan kom je altijd uit bij de kwaadwillende Amerikaanse Geopolitiek, hoe je het wendt of keert.

  • @Adriaan, Klopt….Operation Bleubeam is al gestarts en de volgende hoax op de agenda…De Yanks hebben al ufo’s uit de lucht geknald zogenaamd zelf boven WEF Canada..

 5. Het klinkt voor mij in eerste instantie ; ongelooflijk.
  Maar z’ on vrouw een senator in het Roemeense parlement zegt dit niet zomaar; ze heeft meer informatie, en deelt dit IN HET PARLEMENT TIJDENS EEN VERGADERING VAN SENATOREN……..
  DIT IS VOOR MIJ WEL EEN GROTE ALARMBEL……..Zoals ze verteld de gingen de gaspijpleidingen dicht voor de aardbeving, en werd geadviseerd niet meer te reizen door Roemeense mensen enz enz.
  Dit maakt haar verhaal wel aannemelijk.
  Wat dat HAARP systeem weet ik niet maar daar ga ik mezelf in verdiepen.
  Dat Erdogan Swchab heeft “ beledigd” was ik niet van op de hoogt maar ik kan mezelf er iets bij indenken. Dat Erdogan Zweden blokkeert tot de NAVO is een door in het oog van dezelfde NAVO

  Dus wel argumenten van de Amerikaanse smeerlappen om dit te doen…… ik snap alleen de “ techniek “ niet…… zo’n groot oppervlak en zo heftig……
  En iedereen houd zijn mond……. Den Bilt het KNMI moet toch ook de uitslagen van de beving hebben gezien……. Waarom houden die hun mond…… waarom komende ze niet vol trots hun bevindingen op TV vertellen zoals altijd…..?????

  Het is wel opmerkelijk dat er zeer binnenkort verkiezingen zijn in Turkije…….. DIT KAN DAN EEN VERKAPTE STAATSGREEP ZIJN..WANT ER ZIJN VOLDOENDE ARGUMENTEN VAN DE REGERENDE WERELD ELITE OM ERDOGAN WEG TE WERKEN. EN EEN WESTERSE PUPPET IN TURKIJE TE INSTALLEREN.
  DAN HEEFT DE ELITE HELEMAAL VRIJSPEL.
  NU ZAT “DE REM ERDOGAN” ER NOG OP MAAR DAN IS ZEKER OOK VOOR WEST EUROPA HET EEN VERLOREN ZAAK WAT BETREFT WEERSTAND TEGEN HET AMERIKAANSE IMPERIALISTISME.

  Zou Rutte daarom zo hard roepen WIJ MOETEN DEZE OORLOG WINNEN…… WIST HIJ DIT?????
  Als dit waar is wat deze dame verteld dan is dit ( mogelijke ) massa moord omwille van macht en heerszucht…….. dit is ronduit DUIVELS….. DE SATAN REGEERT, IN DIT SOORT LIEDEN DIE DIT VERZINNEN….

  Het zal ( MOGELIJK) net zo gaan als bij de pijpleiding eenmaal KOMT OOK DIT GROTE SCHANDAAL, DEZE MASSA MOORD OP GROTE DELEN VAN TURKIJE AAN HET LICHT………
  ALS DIT WAAR IS IK HOU NOG EEN SLAG OM DE ARM…… ‼️‼️

  Maar sinds de corona pandemie sta ik nergens meer versteld van……. Dit is onderdeel van de wereld bevolking strategie……. Het moet worden terug gebracht naar 1,5 miljard……
  SATANISCH‼️‼️

  • Dank Adriaan met belangstelling gelezen.
   Wat een smeerlapperij op de wereld.
   Het hele klimaat gebeuren heeft daar ook mee te maken. Pvoor mij een eyopener…..
   Het klimaat wordt dus door “ mensen nou ja beest mensen “ verpest….

   • Elke dag hoor je de mantra: klimaatverandering! Shhht, niet vertellen dat het een alibi is hoor en dat Nederland er al decennia aan meedoet. Haha als je jaren geleden mensen vertelde dat je zeker wist dat het weer bewust beïnvloed wordt door apparatuur voor agenda’s, dan werd je uitgelachen, gegaslight en belachelijk gemaakt. Dezelfde tactieken die werden gebruikt op mensen die geen spuit willen om je zo weer naar de pijpen te laten dansen van het geïnfecteerde satanisch collectief. Nu komt men er pas achter dat H.A.A.R.P antennes bestaan en wat ermee mogelijk zou zijn.

  • het ene bommetje lokt het andere bommetje uit Linda, In Rusland gebruikt men jaarlijks HAARP technologie om er voor te zorgen dat het altijd mooi weer is tijdens de grote militaire parade op het rode plein in Moskou. Elke Rus kan je dit vertellen. Dus zuinig aan met bommetjes, wie kaatst kan de bal verwachten!

 6. Ik heb me hier al zo vaak over uitgespromen en iedereen verklaarde mij voor gek .en nu word iedereen langzaam wakker en hoor je ze er niet over . 2023 het jaar dat iedereen uit zijn waas komt . Hand in hand kameraden!

 7. Goed van die Roemeense senator! Dit gaat hopenlijk een stevige staart krijgen vanuit vooral Turkije hoop ik.

  Nu ook nog de chemtrails in het publieke domein gooien.aub. Hier zit de Nato.ook achter.

  • Het tweewekelijkse blad Gezond Verstand o.l.v. Bilderberger Karel van Wolferen heeft reeds twee artikelen over chemtrails gepubliceerd.

 8. Alles is mogelijk, maar een natuurlijke aardbeving is in Turkije normaal. Overal waar actieve geologische breuken zijn, komen ze voor. Ze zijn er geweest en er zullen er honderden volgen. Dat HAARP iets zou betekenen voor een aardbeving lijkt me onzin. Er zijn grotere aardbevingen dan deze geweest en van deze magnitude zijn er een tiental per jaar op onze aardbol. De geologische verklaring over deze beving is waterdicht, het opschuiven van een aantal platen onder Turkije naar elkaar toe en de spanningen die het in de aardkorst veroorzaakte en die door de verschuiving de elastische energie vrijmaakte. De bliksems in de lucht tijdens de aardbeving zouden kunnen zijn veroorzaakt door een piëzo-elektrisch effect in kwarts, een gesteente soort die veel voorkomt, alhoewel daar wat verschijning bij aardbevingen aangaat, er weinig over bekend is, in de wetenschappelijke pers. Samenspanning hypotheses zijn leuk en nuttig, maar een teveel van de verkeerde, kan je in de complottheoriticus categorie doen belanden. Er zijn echte complotten en vermeende. Teveel verkeerde complottheorien halen de echte complotten echter onderuit en maken die dan minder aannemelijk voor de brede massa. Als de geologische verklaring OK is hoef je niet naar een uit de lucht gegrepen andere verklaring te zoeken. Daar in Turkije is het minimaal eens per 20 jaar raak, sinds mensenheugenis, dus waarom nu opeens een andere verklaring zoeken? Wie weet ligt de volgende grote aardbeving in de San Andreas breuk bij Californië, als die weer eens schuift, met San Francisco in puin, aan de Chinezen. Goed voor het volgende rampenfilm scenario.

  • @renevers,
   De bron van dit artikel ligt voor mij in dezelfde lijn als de MSM. Wetenschap is allang niet meer zuiver door financieringen en machtsinvloeden van buitenaf. En wie publiekelijk afwijkt van de algehele mening binnen de wetenschap, wordt ontslagen als wetenschapper.
   Zoals bijv. wetenschappers die beweerden dat de komende jaren de wereld afkoelt i.p.v opwarmt werden de mond gesnoerd of ontslagen.
   Corruptie is ook allang overvloedig aanwezig binnen de wetenschappelijke wereld zoals bij Universiteiten, wetenschappelijke artikelen, publicaties op internet etc.

   En valt onderstaand voor jou onder de noemer ” toevalligheden? ”

   ” Op 27 januari 2023 gaf de Amerikaanse ambassade in Turkije een veiligheidswaarschuwing af en kondigde de tijdelijke sluiting van haar ambassade aan, waarna ook veel Europese landen begonnen met het tijdelijk sluiten van hun ambassades in Turkije, met name Nederland, Zwitserland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Frankrijk en Italië.”

   https://angel-wings.nl/politiek-elite/2023/02/aardbeving-in-turkije-georganiseerd-door-de-verenigde-staten/

   • @Immortal, Klopt voor de meeste gerechten.Straight up voedselvergiftiging maar sommige etims zit wel kern van waarheid in maar vaak getwisted..

 9. Zo nou in Romenia worden ze ook wakker en weten dat US een terreur monster is .
  Schop die US kliek er maar uit je land dan komt de rust in Romenia ook weer terug.
  De meeste Romenia mensen hebben een hekel aan die US rommel.

 10. Ik denk dat dit soort berichtgevingen beter bestemd is for alternatieve sites als nine4news enzo.
  Ik volg Frontnieuws nog vanwege de goede artikelen die rationeel zijn….

 11. Discobol februari 13, 2023 at 15:39
  Hier nog een interessant gesprek. Ik moest aan Discobol denken toen ik het zag, dit gaat over ‘hogere krachten.’ Zelf durf ik niet te zeggen dat het zo is, maar het heeft geen nut iets uit te sluiten.

  DUTCHMATRIX: ILLUMINATI | CORONA | UFO’S | BUITENAARDSE WEZENS – LEVEN & GELOOF PODCAST ISMAIL ILGUN

  https://www.youtube.com/watch?v=4V6pPzC1u5U

   • Okay. Goeie tip. Ik check het.
    Heb je de contributie van Harry hierboven al gelezen? Zeer belangrijk. Hij heeft info van mensen die bij de aardbeving aanwezig waren en wat ze hoorden voordat de aarde begon te schudden. Dit is zo’n grote gore shitzooi aan het worden.

 12. Gezien de geopolitieke situatie zou het wel te toevallig zijn dat de aardbevingsramp door toedoen van de natuur zelf is veroorzaakt. Het is aannemelijk gezien de geopolitieke situatie dat deze aardbeving kunstmatig is opgewekt.

  • Amerika wil waarschijnlijk van Erdogan af.
   Hij blokkert het navo lidmaatschap van. Zweden en Finland.
   Hij geeft tegengas m.b.t. De oorlog in Ukraine en er zijn zeer binnenkort verkiezingen

   Erdogan moet weg vlgs Amerika ze zullen behoorlijk onrust zaaien in Turkije en mensen tegen hem opzetten omdat Erdogan niet doet wat de USA BEVEELT.‼️

 13. Het klopt dat het gebied een actief tektonisch gebied is en dat het om de zoveel tijd misgaat. De oorzaak zou kunnen liggen in een combinatie van factoren: landen die belang hebben bij chaos in die regio of Turkije , de onder spanning staande aardkorst en haarp die een zetje geeft op het juiste moment. Als het kunstmatig is opgewekt, dan zijn degenen die erachter zitten inderdaad psychopaten beyond belief…

 14. Tirkije heeft massamoord op koerden gepleegd.
  Hij zou het oliebonnetje ook wel willen.
  Dan is deze machtspotentaat opeens onafhankelijk.
  Wat is er een smerigheid daar.

 15. Of Cyclussen van 2000 jaar en transformeren we van vissen naar waterman en eindigt in dit geval met = The cycle ends with the following natural disasters such as: 1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche; 2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding; 3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire; 4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

  Het hele event heet The Great Mother (The Great Solar Flash) en werd in 2012 al aangekondigd zie het plaatje Galactic Center en transformeren we naar een nieuwe bewustzijnsmaatschappij.

  We zijn als samenleving de weg ingeslagen om de bewustzijnsmaatschappij verder te ontdekken. De verwachting is dat onze informatiemaatschappij steeds meer naar de achtergrond verschuift. Wat is waar en wat niet…..Het is niet meer de informatie zelf die centraal staat, maar het is de keuze welke informatie we wel of niet van invloed op ons leven laten zijn. Het is daarom belangrijk om erachter te komen wat bepaalde informatie met je doet.  Je komt dit te weten door je vanuit je innerlijke zelf af te stemmen op dat wat je ziet, leest of hoort. Vervolgens tracht je de betekenis en de waarde ervan voor je eigen groeiproces te achterhalen. Het is hierbij niet zozeer van belang te weten of dat wat tot je komt waar of onwaar is. Het komt er in essentie op neer dat jij het bent die bepaalt welke macht je aan de onder jouw aandacht gebrachte informatie geeft. Jij kiest voor het gewas dat je in en om je heen tot wisdom wilt brengen.

  Neem zelf het roer in handen
  De creatie-energie of dynamiek gedurende 2023, vertegenwoordigt in ons groeiproces van eigenschappen en mogelijkheden, de kwaliteit van de stuurman (Uzelf). Het is deze stuurman die ons allen doet bewegen om zelf het roer in handen te nemen. Het is voor deze stap belangrijk dat we in een bewuste staat van aanwezigheid zijn. Het uitstippelen van de juiste koers vraagt van ons dat we tegelijkertijd met al onze zintuigen onze eigen innerlijke staat van zijn en die van onze omgeving kunnen waarnemen.  Bewustzijn betekent verbonden en in jezelf verankerd zijn.

  Wanneer je vanuit jezelf met alles om je heen in verbinding bent, voel je je krachtig en veilig.

  Chosen Ones, It’s Time To Exit From The Matrix Immediately | Awakening https://youtu.be/UqBOA6wa6A4

  Valentijnsdag…en gaat het om zelfliefde naar jezelf en anderen. Zijn we geüpgraded door de zon naar hartsbewustzijn en zitten we dus op hart level voor de komende 2000 jaar is meer naastenliefde nastreven als je dat nog niet deed….Wat wil je nog meer in je leven als je dit cadeautje al gratis krijgt = Psychic Awakening & Ascension 😇 https://youtu.be/kSyrgfUcwZ4

 16. Never before have we witnessed such a colossal mainstream media takeover in favour of one side of an argument. But never before has one side of any argument held the keys to close to all of mainstream media broadcasting. This is a question for every one of us. We are all children of this earth. We are all representatives of the species of life we belong to, and the species is of humanity. Wealth may write the laws of men; The Universe writes the laws of life. https://www.oneworldpeoplesforum.com/mind-dump/fate-has-placed-us-in-a-remarkable-place

  Those who really don’t care.

  But since this ‘Great Reset’ unrolled, many of us have entered a more difficult and limiting time in life. We are not judging, we are looking at the most dependable fact checker we can ever come to find – our own eyes, ears, and senses. Life has got a whole lot harder for a majority and a whole lot more unstable since we were informed of an upper tier attempt to redesign our world in a requested image of ‘Building Back Better’……

 17. Diana Iovanovici Sosoaca is haar corecte en complete naam. Ze is advocaat qua beroep en samen met AUR partij vecht voor roemenen en de waarheid! Ik volg haar werkelijk ! Ook in de PLANdemie tijd drug ze geen masker en liet ze niet aan de kant gezette; ze is een leeuwen!

 18. Deze senator bevestigd waar Robin de Ruiter in zijn boek DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN al meer dan twintig jaar geleden voor heeft gewaarschuwd. Zie ook zijn boek ONTSLUIERD. Is verboden op bol.com

 19. Het was mijn eerste gedachte na het horen van de vreselijke aardbeving; het komt ze wel gvd goed uit! En daardoor gelijk “HAARP”. Want zit de USA niet in de weg! Deze Senator is een held!

 20. Roemenie is dan ook meteen gestraft en geintimideerd met een aardbeving, na de ware woorden van de senatrice.
  Benjamin Fulford vertelde ons jaren geleden hoe HAARP technologie als blackmail middel wordt gebruikt door de machtigsten, zoals in Japan. https://youtu.be/InV0cVH6KZc

 21. Lekker gelul op deze site maar er zouden miljoenen mensen sterven door covid spuiten werd voorspelt er zou een atoomoorlog dreigen er zou een energiecrisis en de olieprijs ongekend hoog worden zijn en veel ontslagen gaan vallen Er zou een Neurenbergproces zijn voor de moord covid spuiters en hun leiders….. Rutte 4 zou vallen!!!!!!! Niet dat het allemaal zou moeten gebeuren,,,,,,,,, maar het is waar dat een gedeelte altijd plaatsvinden zal…….. Maar niemand weet wanneer???? Ook nu weer wist niemand dat er een hevige aardbeving plaats zou vinden en wat wel zeker is dat na aswoensdag aanstaande het carnaval voorbij is!!!!!!!!!
  Het is wel zeker dat er een einde gaat komen aan de oorlogen in de Oekraine en Syrie als de wapens zijn opgebruikt….de vraag is wel hoeveel betaald de EU nog om die oorlog aan de gang te houden want ook de geldkist vertoont een kale plek in de bodem die maar niet blivend bijgevuld kan worden!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in