Een man en zijn vrouw besloten om de nauwkeurigheid van 23andMe’s at-home DNA-testkit te testen door een speekselmonster van hun hagedis op te sturen. Wat ze ontdekten is dat de hele zaak een schijnvertoning is, bericht naturalnews.com.

In de volgende video legt de man uit hoe hij na drie maanden wachten afwijkende resultaten kreeg die suggereren dat zijn hagedis 48 procent West-Aziatisch en 51 procent Asjkenazisch Joods is. 23andMe stuurde hem ook een rapport met uitleg over de geschiedenis en achtergrond van de hagedis, inclusief wat hij naar verluidt graag eet.

“We waren geschokt”, zegt de man.

Rumor Mill News, die verslag doet van de resultaten, merkt de ironie op van de hagedis die in feite positief testte op “reptielen” DNA, gezien het feit dat beruchte globalistische “hagedismensen” zoals George Soros en Lord Rothschild van Ashkenazi Joodse afkomst zijn.

YouTube CEO Susan Wojcicki is medeoprichtster van 23andMe

De ontdekking komt op het juiste moment omdat 23andMe net zijn debuut op de Amerikaanse beurs heeft gemaakt na een fusie met een SPAC van Richard Branson.

23andMe werd mede opgericht door hagedispersoon Susan Wojcicki, die momenteel de titel van CEO bij YouTube draagt. YouTube, zoals u waarschijnlijk weet, is eigendom van Google, dat misschien wel het kwaadaardigste bedrijf in de wereld is.

Wojcicki gaf in 2019 tijdens een interview met Leslie Stahl van 60 Minutes toe dat YouTube ten minste 10.000 mensen betaalt om “controversiële inhoud” te controleren en van het videoplatform te verwijderen, waaronder video’s over de Sandy Hook-hoax en andere valse vlaggebeurtenissen.

  Record voor Trump - 56 procent meent dat ze nu beter af zijn dan vier jaar geleden

Meer recentelijk heeft YouTube kanalen en video’s verwijderd die praten over ivermectine en hydroxychloroquine (HCQ), twee potentiële geneesmiddelen tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) die de medische deep state wanhopig probeert geheim te houden voor het grote publiek.

Wojcicki’s connectie met 23andMe is merkwaardig omdat velen hebben gespeculeerd over het ware doel van deze zogenaamde DNA-tests. Google probeert al enkele jaren in de farmaceutische sector te stappen. Is 23andMe een verlengstuk daarvan, bedoeld om individuen te profileren en hen nieuwe geneesmiddelen aan te bieden?

En wat houdt het testproces precies in dat het DNA van een hagedis ruwweg half-Aziatisch en half-Joods blijkt te zijn? Houdt 23andMe zich bezig met Aziatische haat en antisemitisme, of is het testproces volledig nep, waarbij willekeurige identificatiegegevens worden opgespoord en er een valse afstamming omheen wordt gemaakt?

Er klopt iets niet aan de hele zaak en misschien kunnen onze lezers nog wat meer verbanden leggen. Wat is het verband tussen Google, YouTube en 23andMe, en waarom testen hagedissen “positief” op Joods en Aziatisch DNA?

Wojcicki is ook op een soort persoonlijke kruistocht geweest tegen “haatdragende taal”. Eind 2019 kondigde ze aan dat het “intimidatie”-beleid van YouTube was bijgewerkt om agressiever op te treden tegen overtreders die dingen zeggen die anderen beledigen op het platform.

Een groep die ze bevooroordeeld is de sekte van de LGBTQ, die zoals we allemaal weten een beschermde groep is die consequent een vrijbrief krijgt om op sociale media te zeggen of doen wat het wil zonder sanctie. Terwijl iedereen die kritiek heeft op een LGBTQ wordt geconfronteerd met deplatforming, demonisering of andere sancties.

  Memes over Kyle Rittenhouse, een Amerikaanse held die zich verdedigde tegen gewelddadige Black Lives Matter hufters die het verdiende om neergeschoten te worden

Frontnieuws heeft bericht over de speculaties dat DNA-testen een dekmantel zijn voor communistisch China om DNA-profielen van Amerikanen te verzamelen voor een of ander snood doel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates, China, 23andMe, en uw DNAVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOntmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO
Volgend artikelVolledig gevaccineerde vrouw sterft aan COVID-19, familie geeft “Anti-Vaxxers” de schuld voor de dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Bij ancient aliens hadden ze daar iets over op History channel.
  Dat er hagedis mensen verstopt in groten zouden wonen.
  Sommige beweerden die ook gezien te hebben in groten.
  Die waren door goden daarheen verbannen, weet niet meer precies wat ze uitgespookt hadden.

  Dat er misschien aliens bestaan, wil ik nog wel geloven. We kunnen nooit de enige zijn.
  Maar niet dat er hagedis mensen zijn. Ze lijken er wel soms op.

  • Ja Bert, dat zijn die “Inteelters” waar ik over schreef! Die zitten in de grotten, als “hagedis-mensen”. Eigenlijk zitten ze niet in grotten want ze zijn stinkend rijk. Griezelig om te zien zijn ze, maar door de inteelt en niet omdat ze uit de hagedis komen, en ze beheersen de Bilderbergers, die op hun beurt weer de Ruttes en zo beheersen.

 2. En je moet NOOIT je DNA opsturen naar zo’n onderzoek bureautje.
  Daar was al van bekend dat ze dat weer door verkopen aan derde.
  Buiten dat je nogal kan twijfelen aan de geloofwaardigheid van zo’n uitslag.
  Je reinste oplichterij volgens mij.

 3. Wojcicki is trouwens zelf ook etnisch joods.
  Waarom zijn joden zo machtig? Waarom beheren ze bijna alles?
  En waarom zijn ze allemaal anti-Blank??

  • Bij joden gaat het altijd om scholing. Hoe weet ik zoveel mogelijk over alles. Dus kom je ver in het leven als je daarin slaagt.
   Je zult zelf nog wel weten hoe het er in Nederland op school aan toeging: de slimmen werden uitgejouwd en de popi-jopies wilden zichzelf zo dom mogelijk houden. ‘Hadden er geen zin in’. Het tegenovergestelde van ‘de joden’ dus.
   Ja, dus zij zijn machtig. Door studie en het doorgeven van de juiste mentaliteit daarvoor.
   Joden zijn helemaal niet anti-Blank. Dat is echt een gedachte van iemand die zich minderwaardig aan hen voelt. Dat is helemaal niet nodig.

 4. Oh ik zit me hier te bescheuren!!!! Hagedissenspuug opsturen! En dan komen de resultaten terug dat er gladde adders dna in zit, de Ashkenazi’s die van de Khazaren afstammen. De reptielen! Hahahahaahah! Ik lach me rot hier. Ik ben benieuwd wat er verder nog voor nep en bedrog uit komt rollen en waar de connecties liggen. Ze zijn waarschijnlijk ook bezig een database te bouwen voor de eoa snode reden. Wel weer een interessante puzzel om ons in te verdiepen. Ik weet dat veel Ashkenazi de Tay-Sachs gen gemeen hebben, maar dat hebben de hagedissen dan weer niet, neem ik aan.

  Wikipedia:
  “Ashkenazi Jews. A four base pair insertion in exon 11 (1278insTATC) results in an altered reading frame for the HEXA gene. This mutation is the most prevalent mutation in the Ashkenazi Jewish population, and leads to the infantile form of Tay–Sachs disease.[16]”

 5. De Fascisten/muslims komen weer uit hun hol gekropen, even voor de ” goede ” orde; er zijn 14 miljoen Joden op de wereld, merendeel woont in Israel, daarne de USA. Uit deze 14 miljoen zijn 174 Nobel prijs winnaars voor science and /or Medicine voort gekomen, het hoogste aantal voor zo’n relatief kleine groep mensen. There is not one muslim, educated in the muslim world that got one.

  • Interessante vid over David Icke debunked. Hij heeft alles gebaseerd op Theosofie. Alice Bailey. Ook doet hij aan channelen. Kies je gurus met wijsheid zou ik zeggen. Een andere vid die ik jaren geleden zag toont aan dat in al zijn vids veel Vrij Metselaar symboliek verwerkt is. Een foto met Russell in een bekende UK pedoclub roept nog meer vraagtekens op.

 6. Er zijn dis veel meer van dit soort filmpjes terug te vinden en ze waren allemaal rond en boven de 50% Ashkenazi’s. Allemaal zeker resus negatief ga ik vanuit. Khazarians allemaal hetzelfde. Komt ongeveer overeen met 3% geloof ik voor B alleen al.

  • DNA testen om voorouders te achterhalen volkomen nonsens. Zinvol om genetische ziektes te achterhalen. Volgens geneticus hebben we ieder 20 generaties terug 10 millioen voorouders. Opvallend is idd hoeveel mensen joods DNA hebben. Zeker gezien joods geen ras is en de meeste joden afstammen van lokale bevolkingen die zich vrijwillig of gedwongen bekeerd hadden tot het Judaisme. En wat je niet in zo’n software stopt kan er niet uit komen. Het is duidelijk dat er skeletten gevonden zijn met buitenaards DNA. Sommige mensenrassen die nu uitgestorven zijn zijn bekend, maar het kunnen er vele meer zijn. En dan hebben we nog de aap humanoid rassen. 8 verschillende soorten. Waarschijnlijk de Adam’s bridge gebouwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in