Het is dus officieel. Op woensdag 24 augustus heeft de Bundestag van Nieuw Normaal Duitsland met rubberstempel ingestemd met de laatste herziening door de regering van de zogenaamde “Infectiebeschermingswet” (d.w.z., de nieuwe Machtigingswet van Nieuw Normaal Duitsland), die de voortdurende vervolging toestaat van “de Ongevaccineerden” (d.w.z., de nieuwe officiële Untermenschen van Nieuw Normaal Duitsland), het verplicht dragen van medisch uitziende maskers (d.w.z. het ideologisch-conformiteitssymbool van het Nieuwe Normaal Reich in de hele wereld), het verbieden van protesten tegen het Nieuwe Normaal (d.w.z. de nieuwe officiële ideologie van Duitsland), en nog een hele reeks andere “noodmaatregelen”, schrijft CJ Hopkins.

Deze “noodmaatregelen” zijn zogenaamd bedoeld om het Duitse volk te beschermen tegen een “gezondheidsbedreiging” die (a) niet bestaat; (b) waarvan de overgrote meerderheid van de andere landen in Europa en de rest van de wereld eindelijk heeft toegegeven dat ze niet bestaat; (c) überhaupt nooit bestaan heeft; en (d) waarvan zelfs de meest fanatieke Covidiaanse sekteleden niet kunnen pretenderen nog een plausibel argument voor het bestaan aan te voeren zonder als zwaar cognitief gehandicapten te klinken.

Zo heeft bijvoorbeeld Karl Lauterbach (die om de een of andere reden nog steeds de officiële Minister van Volksgezondheid van Duitsland is, ondanks het feit dat hij al meer dan twee jaar dagelijks liegt tegen het publiek en haat zaait tegen “de Ongevaccineerden” als het gereanimeerde lijk van Joseph Goebbels uitgelegd waarom Duitsland doorgaat met zijn plan om de hele bevolking onder dwang te “vaccineren”, steeds weer opnieuw. Volgens Lauterbach zorgen de “vaccins” ervoor dat “meervoudig gevaccineerden” sneller dan “de Ongevaccineerden” symptomen krijgen van de ziekte waarmee hun meervoudige “vaccinaties” hen moesten behoeden voor infectie, zodat zij thuisblijven, en zo helpen om “de pandemie te beperken,” terwijl “de Ongevaccineerden, ” asymptomatisch” zijn en achteloos “de gevaccineerden” infecteren, wat zij niet zouden doen als zij “meervoudig gevaccineerd” waren, want dan zouden zij thuis zitten met de griepachtige verschijnselen waartegen de “vaccins” hen zouden beschermen, maar waardoor zij in feite sneller zouden lijden.

Oké, op dit punt weet ik dat u waarschijnlijk vraagt: “waarom heeft het Duitse volk niet geëist dat deze duidelijk gestoorde clown uit zijn ambt wordt gezet?” Wel, helaas, het probleem is niet alleen Karl Lauterbach. Het is ook Olaf Scholz, de Bondskanselier van Duitsland, Marco Buschmann, de Minister van Justitie, en de rest van de regering van Nieuw Normaal Duitsland, en de overgrote meerderheid van het Duitse volk, dat bereid schijnt te zijn zich te gedragen alsof de rest van de wereld niet bestaat, en hakken te klikken en gedachteloos bevelen op te volgen, hoe volkomen absurd ook.

  Het verzet begint NU: Wereldwijde niet-regelnaleving beweging gelanceerd tegen medische tirannie

Als u bijvoorbeeld naar het Nieuw Normaal Duitsland vliegt vanuit een ander land waar de werkelijkheid heerst, bent u verplicht, zodra uw vliegtuig het Duitse luchtruim binnenvliegt, een medisch uitziend masker op te zetten, en niet zomaar een medisch uitziend masker, maar een FFP2 Filtering Face Piece, zoals omschreven in de EN 149 norm, waarvan bewezen zou zijn dat die u beschermt tegen de BA.5 Variant van de Omicron Variant van de SARS CoV-2 Variant (d.w.z. de oorspronkelijke Covid-19 Variant) door het “Gouden Syrische Hamster Model,” volgens de Nieuw Normaal Duitse autoriteiten.**

Natuurlijk geldt dit Filtering Face Piece mandaat niet voor regeringsfunctionarissen en hun spreekbuizen in de Duitse media, van wie er zojuist een hele vliegtuiglading in flagrante maskerloosheid van New Normaal Duitsland naar Nieuw Normaal Canada en terug is gevlogen.

En dat is nog maar één van de vele voorbeelden van de fascistische geest die zich meester heeft gemaakt van het land waar ik bijna precies 18 jaar geleden vrijwillig naar geëmigreerd ben, en dat ik nu niet meer herken. Hier is er nog een, die uw maag zal doen omdraaien. Het is een videoclip van een Gestapo-beambte van de Deutsche Bahn (een nieuw gecreëerde officiële functie die vroeger “treinconducteur” heette) die bevelen blaft tegen een vrouw zonder masker, steeds maar weer, zoals in een film van Spielberg, en dan uiteindelijk de vrouw fysiek mishandelt …

Ik denk dat dit wel volstaat als voorbeeld van de sfeer hier in het Nieuwe Normale Duitsland.

  Gratis bloedklonters bij elke Covid prik

Nu, geloof het of niet, ik heb de laatste twee en een half jaar geprobeerd om het Duitse volk het voordeel van de twijfel te geven (d.w.z. als volk). Zeker, ik heb hun gedrag af en toe vergeleken met het gedrag van het Duitse volk tijdens hun onsmakelijke nazi-verleden, en ik heb de evolutie van het Nieuw Normaal Duitsland vergeleken met de begindagen van nazi-Duitsland op … Oké, meer dan een paar keer, maar ik heb benadrukt dat dit verontrustend fascistisch, hersenloos, order-volgend gedrag niets te maken heeft met het Duitse karakter op zich, want wij hebben het identieke verontrustend fascistisch, hersenloos, order-volgend gedrag zien uitbarsten in landen over de hele wereld, maar, op dit punt, als het Duitse volk zich blijft gedragen op een verontrustend fascistische, hersenloze, order-volgzame manier, terwijl mensen in de rest van de wereld hun dagelijks leven leiden zonder hun “inentingspapieren” aan een of andere hufter te moeten laten zien om een café binnen te mogen en een verdomd kopje koffie te krijgen, en verder in een min of meer maskermassahysterische paranoïde toestand leven … als de Duitsers bereid zijn om dat te blijven doen (dwz. zich op de eerder genoemde hersenloze fascistische, autoriteit-aanbiddende, angstaanjagende manier te gedragen en zichzelf tot het lachertje van de wereld te maken), zal ik niet meer zo aardig zijn. Ik ga hen enkele denigrerende namen noemen. Ik ga hun karakter als volk in twijfel trekken. Ik ga publiekelijk speculeren over wat er in godsnaam mis is met hen.

Ik hoop en bid dat ik dat niet hoef te doen. Wij hebben nog ongeveer een maand voordat de nieuwe “beperkingen” van kracht worden. Dat is genoeg tijd voor het Duitse volk om in opstand te komen en aan dit alles een einde te maken. Mijn Duitse vrienden hebben mij verzekerd dat het Duitse volk dit niet zal doen, maar wat kan ik zeggen? Ik ben een hopeloze optimist.

  Britse software-ontwikkelaar gediagnosticeerd met Guillain-Barré syndroom na het belachelijk maken van "non-vaxxers"

In ieder geval zal ik u op de hoogte houden … tenzij ik natuurlijk gearresteerd word wegens het “delegitimeren van de democratische staat” of het “relativeren van de Holocaust,” of wat dan ook.

Geniet intussen van het einde van de zomer, en maak u niet te veel zorgen over wat er hier in Nieuw Normaal Duitsland gebeurt, of in Nieuw Normaal Canada, of Nieuw Normaal Washington DC, of waar dan ook. Het is nu allemaal voorbij, meestal, nietwaar, die hele Nieuw Normaal nachtmerrie, nietwaar? Ze zouden het nooit, nooit, meer doen … niet waar u ook woont, toch?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe Britse studie: Het ziet er niet goed uit voor de gevaccineerden
Volgend artikelYouTube laat Covid censuurbeleid stilletjes vallen, maar verbannen kanalen zijn niet teruggekeerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik vat het graag samen in 2 zinnen.
  Het is schokkend dat een volk in 80 jaar niks geleerd heeft.
  Het is verbazingwekkend dat de leiders alle oude trucjes nog kennen om het volk te manipuleren.
  De nieuwsberichten van Bild hebben hetzelfde patroon als de Wochenschau toen der tijd om met een irrelevant opbeurend nieuwtje de rampzalige ontwikkelingen in een oorlog “aftespiegelen”.
  Waarschijnlijk heb ik een ongunstige leeftijd met interesse voor geschiedenis.

 2. Als er 1 volk is dat geleerd zou moeten hebben van haar verleden dan is het Duitsland wel.
  Maar de generaties die het echt hebben meegemaakt zijn allang vervangen door generaties die wellicht ontkoppelt zijn van dat verleden.
  Het Duitse volk heeft zich een gewillig volk getoond om een bijzonder duistere agenda te dienen.
  Maar dat komt louter doordat corrupte politici en media een meedogenloze psyop op de bevolking uit
  oefende. Nu gebeurt er precies het zelfde met covid,Oekraïne ect.
  De waarheid uitbannen en leugens in het oneindige blijven herhalen en angst zaaien.
  Het werkt uiteindelijk altijd overal en bij ieder volk ben ik bang.

 3. Fuckzinazi: The Sequel. Coming to a theater near you!

  Wacht maar tot de zgn Tri-State op poten is, duurt ook niet lang meer. En ondertussen is iedereen weer van zijn hoede af en springt en zuipt en feest er weer vrolijk op los alsof de Fuckzinazi nooit bestond. (Verdiep je maar eens in die “tri-state” en zie waar Duitsland daar het prototype voor is.)

 4. De grote massa waait met elke wind mee, dat is helaas een feit. Omdat zij blindelings de autoriteiten gehoorzamen, dat was ook in mijn diensttijd in Seedorf. De Duitsers waren heel gedisciplineerd in alles wat zij deden, niets werd geïmproviseerd met de oefeningen. Daar gelden nog steeds van bevel is bevel en daar kan en mag niet van afgeweken worden. Dat het nu na 80 jaar min of meer het zelfde gebeurt is geen toeval. De vorige generatie is er niet meer, zo ook hun ervaringen en hun geleerde lessen zijn mee het graf ingegaan. De huidige jeugd weet niet meer wat een holocaust is, als je een enquête zou houden onder de jeugd van nu, zou je verbijsterde antwoorden krijgen. Er is ongeveer 10 jaar terug in Londen zo’n enquête gehouden, daar waren vele jongeren overtuigd dat de holocaust een Duits hard rock festival was. Wij leren nu op scholen alles over moslims, maar de eigen geschiedenis of aardrijkskunde is er niet meer bij. Dat ervaar ik regelmatig van mijn jongere collega’s, dat die kennis er niet meer is bij hen. En zonder enige kennis lopen zij blindelings zo weer de val in, zonder dat zij het beseffen. Als je ze er over vertelt begrijpen zij dat dan ook niet meer, dat ligt buiten hun paradigma.

 5. De Duitsers zijn helemaal weer in hun doen het moorden en verraden kan weer volop beginnen maar wie hebben ze ditmaal op de korrel, joden kan niet maar wat te denken van hun eigen volk zij hoeven maar een slachtoffer aan gewezen te krijgen en het spel kan beginnen het verraden is al vol aan de gang.
  Nu wij nog maar dat is gewoon een klik van Rutte en wij lopen nu samen met de Duitser voorop het gebeurt op dit moment al wij moeten nu wel een andere naam bedenken als NSB’ers mijn gedachten gaan uit naar EU nazi.

 6. Zijn we vergeten dat fuhrer sswap elke keer een land de lead laat nemen om vervolgens de hel overal uit te laten breken?!

  Een tijdje geleden is “beloofd” dat de niet-geïnjecteerden in Europa dit najaar zullen worden aangepakt.

  Dus wat gaan wij NU doen?

  • Hmmmm… goed punt Ab. Dan zouden ze toch als eerste weer een verdomd goed “gezondheids” excuus moeten hebben. Dus hoe smeer je gezonde mensen een besmettelijk gezondheidsprobleem aan? Dat griezelige wandelende lijk in GE heeft al laten doorschemeren dat de gezonde mensen die gezond rondlopen de Ingespotenen die ziek thuis zitten, “besmetten”. Als gezond mens ben je volgens hem dus een grote ziektekiem voor de immuun-gecompromitteerde zwaar ingespoten stumperds die thuis zitten te verrotten – en het ligt niet aan de gifspuit. Ja, hoe zal dat gaan als het griep seizoen weer losbarst?

 7. Er is zeker iets met de duitsers aan de hand..
  Waar we vóór corona regelmatig voor de gezelligheid in duitsland gingen shoppen, is er nu n i ets meer aan. Alles is peperduur geworden en de duitsers zijn net zombies..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in