Foto via Facebook

De omvangrijke censuur op YouTube blijft toenemen. Nu is de social media-gigant zelfs begonnen met het verwijderen van materiaal van huisartsen en medische experts die het officiële verhaal over het Coronavirus in twijfel trekken.

De in Los Angeles gevestigde arts Simone Gold kondigt op Twitter aan dat YouTube een conferentie heeft gecensureerd waarin artsen uit de hele Verenigde Staten deelnamen om het Coronavirus, hydroxychloroquine als behandelmethode en overdrijvingen over het gevaar van het virus te bespreken.

Ondanks het feit dat het gelicentieerde artsen waren die het onderwerp bespraken, is YouTube van mening dat het uploaden van de conferentie in strijd was met zijn regelgeving – waarvoor het niet alleen gecensureerd werd, maar ook een week lang geen nieuw materiaal mag uploaden.

“We organiseerden een conferentie met artsen uit het hele land die persoonlijk Coronapatiënten hebben behandeld en die spraken over behandelingsmogelijkheden en ook de pathologie van het virus en de implicaties ervan bespraken. De video’s zijn nu van YouTube verwijderd, waarom?”, vraagt Gold.

Als men na het stilleggen vergelijkbaar materiaal uploadt dat vragen stelt of andere oplossingen biedt dan het officiële narratief in de Coronakwestie, wordt men weer afgesloten, kondigt YouTube aan.

“YouTube censureert nu openlijk medische professionals”, gaat Gold verder.

Dit is niet de eerste keer dat de medische groep America’s Frontline Doctors wordt gecensureerd. Eerder werd hun website afgesloten door de webhost nadat de groep had gewezen op het gevaar dat mediapersoonlijkheden en vermeende experts beslissen hoe de VS met het virus om moeten gaan.

  Soldaten controleren burgers: Europa tuimelt in een Coronadictatuur

“Als de Amerikanen vermeende experts en mediapersoonlijkheden de beslissingen voor hen laten nemen, zal het grote Amerikaanse experiment met de Verenigde Staten als een constitutionele republiek met een representatieve democratie eindigen”, werd gewaarschuwd.

De groep heeft met zijn theorieën ook veel invloed gehad en werd naar voren gebracht door de zittende president Donald Trump, en zat ook in een vergadering met vice-president Mike Pence waar ze hydroxychloroquine bespraken als een behandelingsmethode voor Covid-19.

Duizenden wetenschappers en gezondheidsdeskundigen waarschuwen voor “verwoestende effecten” van het lockdownbeleid

Vorig artikelNa onthulling over Biden-clan – Twitteraccount van New York Post gesloten
Volgend artikelBegint het nu? Twee moslimvrouwen in Parijs neergestoken onder de kreet “Vuile Arabieren!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in