Begint het nu? Twee moslimvrouwen in Parijs neergestoken onder de kreet “Vuile Arabieren!”

12

Twee moslimvrouwen zijn onder de Eiffeltoren door twee blanke vrouwen neergestoken terwijl ze “Vuile Arabieren!” en “Ga naar huis naar je eigen land!” schreeuwden na een ruzie over honden en de stijgende spanningen nadat de leraar Samuel Paty wegens Mohammed cartoons werd onthoofd, meldt de Daily Mail.

De Franse politie heeft nu twee verdachten gearresteerd nadat een ruzie over honden ontaardde in beledigingen en geweld.

De vrouwen die aanvielen worden verdacht van poging tot moord. De twee aangevallen vrouwen hebben een Algerijnse achtergrond, tenminste een was gesluierd en hun kinderen zouden bang moeten zijn geweest voor de honden.

De daad wordt gezien als een teken van verhoogde spanningen in Parijs na de islamitische onthoofding van een Franse leraar vorige week.

De twee slachtoffers ontmoetten de vrouwen die hun honden lieten los lopen. Toen de moslima’s de hondeneigenaren aanmaanden dat ze de dieren moesten aanlijnen, werden ze in plaats daarvan onderworpen aan verbale aanvallen, geslagen en aangevallen met een mes.

President Macron werkt nu aan een wetsvoorstel om te voorkomen dat moslims in Frankrijk parallelle samenlevingen opbouwen en de Franse waarden niet respecteren.

Maar moslims beschuldigen de Franse president van “islamofobie” wanneer moskeeën en culturele moslimverenigingen, die in strijd zijn met de westerse waarden, worden gesloten.

Europa op de rand van een burgeroorlog

  Rassenrellen verspreiden zich naar Parijs
Vorig artikelYouTube censureert Coronabeleid kritische medische experts
Volgend artikelHet nieuwe spannende Zweden: Arabier gooit zijn dochter van de 2e verdieping uit het raam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Ja, klopt, moslima’s geloof ik niet, die doen niks dan liegen, ze provoceren, insinueren, om zo maar telkens aan te kunnen halen dat we racisten zijn, ik spreek uit ervaring, het zijn toch steeds deze groep die het hardst staan te roepen, er zijn zovelen met een andere geloofsovertuiging, die mensen hoor je niet of nauwelijks, er is geen enkele godsdienst die zoals de moslims zeggen, “ben je geen moslim, ben je niet gelovig” dat ze hun geschiedenis maar eens nagaan, de moslims hebben alle westerse boeken verbrand, daarna hebben zij ook alle moslim boeken verbrand, daarna heeft de ene clan tegen de andere zitten ruzie maken, en begonnen ze elkaar af te maken, soennieten, sjiïeten , kus men weet ik veel wat nog tieten, wat ze nu nog steeds doen, het is nog steeds een zeer oude stammen twist, uiteindelijk gaan geen van hun winnen, dan worden ze strijder voor hun geloof, de meeste hebben nog nooit een moskee van binnen gezien, die roken, drinken, gaan vreemd, dan worden ze opeens strijder, omdat ze het zelf verkloot hebben,
   nou als je het hier op aarde verkloot, zal je absoluut geen 77 maagden zien, dan ben je ook voor de islam een ongelovige, een afvallige, welke interpretatie je er ook aan wil geven, (zij), geven telkens hun interpretatie wanneer het hun uitkomt, telkens als het hun uitkomt, ze werken niet, dragen niets bij, hebben wel op alles en iedereen commentaar, dat ze naar hunne zandbak gaan, geef ze een emmertje een een schop mee, kunnen ze hun eigen gat al beginnen graven, moet je opletten, ze gaan ook dan weer ruzie maken, als jou emmertje een andere kleur heeft mag het niet volgens hun geloof, ze willen gewoon jou emmertje omdat ze die kleur mooier vinden, ik geef het mijne niet af, dan is een zus al meteen een hoer, die heeft nog niks fout gedaan, achterlijk volk is het. Er is maar één god, het is niet die van hun.

 1. Om die neer te steken heb je zeker een mes van een halve meter nodig.
  Eerst nog door al die partij lappen en jassen heen en dan nog eens door zeker zo’n 30cm aan vet/ blubber.

 2. Als het geen in scène gezet incident is, dan zal het eerder neerkomen op een banale ruzie, die dan uitmondt in wat getrek en geduw. Een mes !!! Bij dergelijke incidenten zijn de afmetingen ervan dan ook relatief. Het zal echter aangegrepen worden om de aandacht af te leiden van de “onthoofding….”. Een “onthoofding” waar ik ook mijn twijfels over heb.
  https://aanirfan.blogspot.com/2020/10/paris-teacher-false-flag.html
  Als Rita Katz van de partij is, is er gewoonlijk str… aan de knikker !!

 3. Ik kan het niet gek vinden. Ik zie ook vaak dat ze hysterisch aan het gillen zijn als er een hond in hun buurt komt. Als het niet verenigbaar is met je cultuur moet je gewoon op tiefen.

 4. De moslims kennend is dit in scene gezet, om sympathie te winnen na de bestialemoord op de leraar.

  Taqiya gaat ver.

  maar ze moeten wel heel, heel veel verkrachtingen, moorden, aanslagen ensceneren om dat doel te “bewreiken”.

 5. Great.

  Dus jonge mannen doen achterlijke dingen en de vrouwen moeten er weer voor boeten.. door andere vrouwen nog wel! Ik weet wel waarom: die vrouwen waren te bang om de jongemannen aan te pakken dus uitten ze hun frustratie op vrouwen, zoals iedereen.

  Ga die mannen nou eens een keer aanpakken! Mensen hebben alleen een grote mond tegen diegene die zwakker zijn. Walgelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in