Begint het nu? Twee moslimvrouwen in Parijs neergestoken onder de kreet “Vuile Arabieren!”

10
4243

Twee moslimvrouwen zijn onder de Eiffeltoren door twee blanke vrouwen neergestoken terwijl ze “Vuile Arabieren!” en “Ga naar huis naar je eigen land!” schreeuwden na een ruzie over honden en de stijgende spanningen nadat de leraar Samuel Paty wegens Mohammed cartoons werd onthoofd, meldt de Daily Mail.

De Franse politie heeft nu twee verdachten gearresteerd nadat een ruzie over honden ontaardde in beledigingen en geweld.

De vrouwen die aanvielen worden verdacht van poging tot moord. De twee aangevallen vrouwen hebben een Algerijnse achtergrond, tenminste een was gesluierd en hun kinderen zouden bang moeten zijn geweest voor de honden.

De daad wordt gezien als een teken van verhoogde spanningen in Parijs na de islamitische onthoofding van een Franse leraar vorige week.

De twee slachtoffers ontmoetten de vrouwen die hun honden lieten los lopen. Toen de moslima’s de hondeneigenaren aanmaanden dat ze de dieren moesten aanlijnen, werden ze in plaats daarvan onderworpen aan verbale aanvallen, geslagen en aangevallen met een mes.

President Macron werkt nu aan een wetsvoorstel om te voorkomen dat moslims in Frankrijk parallelle samenlevingen opbouwen en de Franse waarden niet respecteren.

Maar moslims beschuldigen de Franse president van “islamofobie” wanneer moskeeën en culturele moslimverenigingen, die in strijd zijn met de westerse waarden, worden gesloten.

Europa op de rand van een burgeroorlog

Franse zorgverleners geven vaccinatiebewijzen af zonder hun patiënten te prikken en gooien de COVID-19 vaccins in de prullenbak

10 REACTIES

 1. Om die neer te steken heb je zeker een mes van een halve meter nodig.
  Eerst nog door al die partij lappen en jassen heen en dan nog eens door zeker zo’n 30cm aan vet/ blubber.

 2. Als het geen in scène gezet incident is, dan zal het eerder neerkomen op een banale ruzie, die dan uitmondt in wat getrek en geduw. Een mes !!! Bij dergelijke incidenten zijn de afmetingen ervan dan ook relatief. Het zal echter aangegrepen worden om de aandacht af te leiden van de “onthoofding….”. Een “onthoofding” waar ik ook mijn twijfels over heb.
  https://aanirfan.blogspot.com/2020/10/paris-teacher-false-flag.html
  Als Rita Katz van de partij is, is er gewoonlijk str… aan de knikker !!

 3. Ik kan het niet gek vinden. Ik zie ook vaak dat ze hysterisch aan het gillen zijn als er een hond in hun buurt komt. Als het niet verenigbaar is met je cultuur moet je gewoon op tiefen.

 4. De moslims kennend is dit in scene gezet, om sympathie te winnen na de bestialemoord op de leraar.

  Taqiya gaat ver.

  maar ze moeten wel heel, heel veel verkrachtingen, moorden, aanslagen ensceneren om dat doel te “bewreiken”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here