Een vijf maanden oude baby is op tragische wijze overleden nadat deze binnen enkele uren ernstig ziek was geworden na de inname door zijn moeder van een dosis van het experimentele Pfizer/BioNTech Covid-vaccin.

Het incident werd op 4 april aan het Vaccine Adverse Event Recording System (Amerikaanse nationaal gezondheidsautoriteit voor de veiligheid van vaccins) gemeld door de arts die slechts een paar weken eerder had geprobeerd het leven van de baby te redden.

Klik voor groot.

Het rapport (dat hier kan worden gelezen, met VAERS ID – 1166062) vermeldt dat de moeder van de baby op 17 maart een tweede dosis van de Pfizer-injectie had gekregen terwijl zij op haar werk was. Maar de volgende dag kreeg haar vijf maanden oude baby, die borstvoeding kreeg, uitslag en was ontroostbaar. De baby weigerde te eten en kreeg koorts.

De arts die het rapport opstelde, beschrijft hoe de moeder het uiterst zieke kind naar de plaatselijke spoedafdeling bracht waar onderzoeken werden verricht. Er werd ontdekt dat de baby verhoogde leverenzymen had. Het kind bleef in het ziekenhuis voor behandeling, maar ging tragisch achteruit en overleed slechts twee dagen later, op 20 maart 2021, bericht de Dailyexpose.co.uk.

De baby had geen bekende allergieën, geboorteafwijkingen, handicaps of reeds bestaande aandoeningen, en was niet blootgesteld aan iets anders dan het Pfizer-vaccin via de moedermelk.

Het rapport vermeldt ook verschillende andere aandoeningen die zich ontwikkelden voorafgaand aan de tragische dood van het kind, bovenop de verhoogde leverenzymen zoals beschreven in het verslag van de arts. Verhoogde leverenzymen wijzen op ontsteking of beschadiging van levercellen, en kunnen worden veroorzaakt door alcohol- of drugsmisbruik.

  Finland zal verplichte vaccinatie in EU-parlement afwijzen

De vijf maanden oude baby ontwikkelde ook trombotische trombocytopenische purpura. Dit is een aandoening waarbij bloedstolsels ontstaan in kleine bloedvaten in het lichaam. Dit resulteert op zijn beurt in een laag aantal bloedplaatjes en weinig rode bloedcellen door de afbraak daarvan. Dit veroorzaakt dan vaak nier-, hart- en hersendisfuncties. Dit is precies de aandoening waarvan is aangetoond dat zij wordt veroorzaakt door het AstraZeneca virale vector ‘vaccin’.

Er zijn geen tests uitgevoerd om te bevestigen of de experimentele Covid-19 ‘vaccins’ al dan niet veilig zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap of de borstvoeding.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

Vorig artikelVolgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomen
Volgend artikelYale Universiteit professor: meerderheid van de geïnfecteerden zijn reeds gevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Ik zou graag willen dat er heel snel gestart gaat worden, met deze rechtszaak, en dat alle medischi hier aan medeplichtig aan zijn en alle regeringsleiders allemaal stuk voor stuk opgepakt woorden , en de doodstraf krijgen , deze mensen hebben dood en verderf veroorzaakt, doe hèt alsjeblieft, voor onze kinderen die hier straks mee te maken krijgen , het leet is nu all niet te overzien

    • Helemaal mee eens maar zolang er mensen zijn die in deze waanzin blijven geloven zal wat wij voor ogen hebben niet gaan lukken, als wij een weten hoeveel labiele mensen er in dan Nederland zijn schik jij je eigen de pest. Ik persoonlijk heb totaal nooit in deze waanzin gelooft en dit zal zich nog verder uitbreiden daar er een nieuwe golf van CORONA komt en dat hete vroeger hooikoorts en verkoudheden maar dat bestaat niet meer daar de elite heeft verzonnen dat het CORONA moet heten.

  2. Dus een alcohol en drugsverslaafde moeder is overleden door een zeldzame bijwerking (wat door NIEMAND ontkend wordt) van het vaccin: pff dat is dus nieuws?

    Zorg en medelijden met het pasgeboren kind is voor mij nieuws

  3. Het wil niet sechen as iemant een paar sgrijfouten maakt dat dat ie dom is westesterengerd. Ik maak me grote zorgen om jouw soort mensen, die zelf niet nadenken of onderzoek doen. Hoop dat de laatste zin goed is en anders gebruik even de spellingscontrole. Gr en sterkte met je vaccinaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in