Hoewel de Russische president Poetin de WOKE waanzin van de NAVO heeft vergeleken met de beginjaren van de Sovjet-Unie onder het Bolsjewisme, weet hij er nog niet de helft van. Ofschoon de WOKE idioten lang geleden het NAVO-gekkenhuis hebben overgenomen, zijn er nu aanwijzingen dat ze hun geluk en hun transfascistische waanzin te ver hebben doorgedreven. Er is, in Amerikaans hillbilly-land, de moeder van alle verzet tegen die WOKE-bedrijven die BlackRock, Vanguard en het andere middenmanagement van de NAVO hebben gebruikt als de stoottroepen van hun Satanische campagne, schrijft Declan Hayes.

Hoewel ik later zal ingaan op de theorie en praktijk van het satanisme, moet ik eerst de terugslag beschrijven tegen “verhalenmaker” Disney, kledingverkoper Target en biermaker Anheuser-Busch, die allemaal hun soevereiniteit hebben overgegeven aan de verwrongen stakeholderideologie van BlackRock. Zoals eerder hier en hier uitgelegd, hebben deze NAVO-bedrijven de verwrongen WOKE-ideologie van BlackRock niet alleen door de strot van hun klanten geduwd, maar ook door die van de kinderen van hun klanten. En van beiden hebben hun stakeholders hun buik er vol van.

Aan de ene kant hebben we Ruslands Masha en de Beer, die hilarisch is, des te meer als u zich in de leeftijdscategorie bevindt waarop deze tekenfilmserie is gericht en waar Disney op inspeelde toen het begin jaren 30 van start ging met Mickey Mouse, Sneeuwwitje en Donald Duck. Vandaag de dag dragen hun mannelijke werknemers jurken om de kinderen bang te maken en hun films floppen aan de kassa. Zoals Walt Disney wist, willen kinderen lachen met Masha en de Beer, Mickey Mouse en Donald Duck, eenvoudige tekenfilms met eenvoudige plotlijnen. De kinderen van Amerika willen niet alleen geen mannelijke freaks in jurken die hen terroriseren, maar ze willen ook niet dat die freaks hen de les lezen vanaf het enorme podium dat de films van Disney hen bieden.

En dat willen hun woedende ouders ook niet, die niet alleen hun woede uiten door Disney te boycotten, maar die ook in het offensief zijn gegaan tegen Target en hen hun babykledinglijnen hebben laten terugtrekken, die compleet waren met penisplooien en plastic penisaanzetstukken voor peuters. Om te zeggen dat een orkaan de groomingcampagne van Target trof, zou een understatement zijn. De gewone Yanks verscheurden Target en hun boycot wiste miljarden van de aandelenkoers.

Net zoals ze deden met Anheuser-Busch, die een transseksuele oplichter Dylan Mulvaney inhuurde om hun bier aan de man te brengen bij die vrachtwagenrijdende, Country and Western-muziekliefhebbende, honkbalspelende, jachtgeweer-dragende lumberjacks en World Wide Wrestling-fans. Het werkte niet en het is überhaupt moeilijk om hun Bud Light bier weg te geven aan een van hun godvrezende, arbeidersbasis, die uit zijn op bedrijfsbloed.

Hoewel er veel gezegd zou kunnen worden over het soort Amerikaanse Homer Simpsons, Family Guys, voetbalmoeders en andere couch potatoes die terugslaan tegen al deze onzin, gaat mijn aandacht meer uit naar de volslagen minachting die deze WOKE bedrijven aan de gewone Amerikaan hebben getoond. Hoewel deze gecoördineerde aanval veel groter is dan de drie bedrijven die ik heb uitgekozen, zijn ze wel belangrijk, want Disney, Target en Anheuser-Busch doen allemaal mee aan het bedienen van hun kernpubliek en natuurlijk aan het maken van winst voor hun stakeholders op basis van beproefde en betrouwbare stelregels waar ik jarenlang les in heb gegeven.

  Hun plan werkt niet

Maar die dagen zijn voorbij en dat geldt ook voor het Japanse idee van stakeholderkapitalisme, waarbij een bedrijf, Toyota bijvoorbeeld, langetermijnrelaties met zijn leveranciers opbouwt, zodat beiden daar op termijn van kunnen profiteren.

Het nieuwe kapitalisme van de NAVO is van een andere soort, waarbij mensen zoals George Soros en Larry Fink van BlackRock beslissen wat Disney zal vertonen, wat Target zal verkopen en welke Blackfaces Anheuser-Busch bier (en tampons en sportbeha’s voor vrouwen) op de markt mogen brengen.

De reden waarom het Amerikaanse bedrijfsleven zijn eigen keel doorsnijdt, zoals deze uitstekende twitterdraad uitlegt, is vanwege de WOKE credit score, die ervoor zorgt dat BlackRock, Fink en Soros niet alleen dicteren wat Target, Disney en de anderen op de markt brengen, maar ook waarom, gebruikmakend van hun vijgenblad van inclusiviteit, moeten zelfs individuele scholen mannen toelaten in meisjestoiletten.

Hoewel jonge Amerikaanse schoolmeisjes niet verkracht willen worden in de toiletten van hun school, is dat van geen belang voor Larry Fink van BlackRock, die ons na 20 minuten in deze video vertelt dat zij “dergelijk gedrag afdwingen”, voordat hij ons op 21.30 in dezelfde video vertelt “gedragingen in het hele bedrijf, in elke regio moeten vergelijkbaar zijn en elke burger van het bedrijf moet begrijpen wat acceptabel gedrag en wat onacceptabel gedrag is”, WOKE gedragingen waarover hij en zijn mede-freaks het vermoedelijk eens zullen worden voordat ze kwetsbare schoolmeisjes de bijkomende schade van hun Satanische arrogantie laten oogsten.

Hoewel in de video Fink om 22:00 wordt aangehaald die zegt dat “het door middel van effectief stakeholderkapitalisme is dat kapitaal effectief wordt toegewezen, bedrijven duurzame winstgevendheid bereiken en waarde wordt gecreëerd en behouden op de lange termijn”, is dat zo verkeerd dat er talloze boeken over zijn geschreven. Amerikaanse bedrijven zijn niet gericht op de lange termijn; ze zijn gericht op kwartaalwinsten en dat is te zien aan hoe de bedrijven in de S&P 500 in de loop der tijd zo veranderd zijn. Er is daar geen duurzaamheid van winstgevendheid op lange termijn en bedrijven zoals BlackRock, die niet eens hun eigen kerntaak of de fiduciaire aard van hun bedrijf begrijpen, zullen daar geen verandering in brengen.

Het is de taak van BlackRock om een verantwoordelijke aandeelhouder te zijn en er niet op aan te dringen dat mannen in jurken kinderen in Disney de stuipen op het lijf kunnen jagen of kunnen gaan plassen in het meisjestoilet. Het is de taak van BlackRock om een passieve belegger te zijn en alleen tussenbeide te komen wanneer bedrijven zoals Disney, Target en Anheuser-Busch waarin ze geïnvesteerd zijn grote strategische blunders maken, het soort blunders waar BlackRock, met hun eigen snode agenda, nu op aandringt.

  Bereid u voor op oorlog, hogere energieprijzen en grote burgerlijke onrust - Martin Armstrong

Verderop in dezelfde video zegt Fink op 22:35 “Als je niet neigt naar decarbonisatie, win je geen euro aan zaken”. Met andere woorden, het is zijn manier of de vergetelheid, ongeacht of je gelijk hebt of niet, of je aandeelhouderswaarde levert of niet, of dat je je aan de conservatieve kant van de voorzichtigheid begeeft, omdat je in het verleden kolossen hebt zien falen vanwege het soort slecht geïnformeerde arrogantie dat Fink tentoonspreidt.

In de bedrijfsfinanciën geldt de basisregel dat oud en vuil beter is dan nieuw en schoon, dat oude machines of praktijken pas vervangen moeten worden door nieuwere als dat winstgevend is. Omdat BlackRock en het World Economic Forum het daar niet mee eens zijn, dwingen ze Nederlandse boeren, de meest efficiënte van Europa, massaal van het land, net zoals de Engelsen Schotland zuiverden tijdens de Highland Clearances. Als Nederlandse boeren niet kunnen overleven, kunnen anderen dat ook niet. Hoe gek dat ook klinkt, dat is wat Fink, Soros en andere voorstanders van Disney’s mannelijke chaperonnes die zichzelf in tuttige jurkjes hullen, willen.

Dezelfde video laat verder zien hoe Disney failliet gaat als een of andere zwarte vrouwelijke Disney hot shot ons op 24:20 vertelt dat ze elke kans gebruikte die ze kon om “queerness” in haar films aan kinderen en hun ouders op te dringen, die veel liever Masha, Sneeuwwitje en Mickey Mouse zouden hebben dan haar saaie, bevooroordeelde en halfbakken preken. De hemel beware Masha en Misjka als die overbetaalde sociopaat ze in handen krijgt.

Maar vergis u niet. Dat is hun missie, om welke reden dan ook, om alles wat goed, gezond of gewoon kinderlijk grappig en onschuldig is, te perverteren. Hoewel in deze draad wordt beweerd dat Target opdracht heeft gegeven tot de ontmanteling van hun Groomer, Kindersekscultus en Penis Tuck zwempakken en Satanische “Pride” sectie in al haar winkels, is dat nauwelijks een schermutseling in deze cultuuroorlog die zich überhaupt uitstrekt van de Verenigde Staten via Oekraïne, waar Fink en Soros ook Satanisch onheil aan het uithalen zijn, tot aan de Russische bossen waar Masja, Misjka en hun vrienden in chillen. Het is allemaal onvoorstelbaar satanisch.

Het fundamentele probleem is dat Satanisten, om dat woord losjes te gebruiken, de teugels van de samenleving in handen hebben. Als iemand die in het verleden te maken heeft gehad met echte duivelaanbiddende Satanisten, zou ik ze in een aantal subsecties onderverdelen. De eerste is diegenen die alleen maar meedoen voor de rit, die seks willen hebben met kinderen of met wie of waar ze maar zin in hebben. Zij zijn de voetsoldaten, die er zijn om klaargestoomd te worden door de mini-Epsteins verderop op de bedrijfsladder. De volgende zijn het middenkader, de Adolf Eichmanns en Jeffrey Epsteins van het Woke Reich die, zoals Fink laat doorschemeren, ervoor zullen zorgen dat alle belanghebbenden voor Team Satan spelen en de laatste groep zijn de ware gelovigen, bevelvoerders zoals Fink en Soros, die geloven dat het “beter is om in de hel te regeren dan in de hemel te dienen.”

  Rusland: LGBT-propaganda verboden - Om kinderen te beschermen tegen gendertheorie en pedofilie

We hebben al eerder soortgelijke wegen bewandeld, waarvan het Derde Reich de meest voor de hand liggende is. En net als bij het Derde Reich doet het er helemaal niet toe waar Soros, Hitler, Himmler, Biden of Fink in geloven en, Christus weet het, Hitlers inner circle had de vreemdste en meest eclectische overtuigingen die hun autoritarisme ondersteunden en de geschiedenis getuigt van hoe dat uitpakte. Fink en Soros zijn net zo autoritair als Hitler en we zien, van Amerika tot Oekraïne, hoe dat uitpakt en welk verzet er tegen is.

Het doet er helemaal niet toe of Soros, Fink en hun voetsoldaten Satan aanbidden of zelfs maar bestaan. Waar het om gaat is hoe zij handelen; het is niet alleen uit het duister, maar het bevordert het duister tegen het licht. En daar moeten we ons tot de dood tegen verzetten,

De kindertijd zou, uiteraard, in het licht moeten bloeien en zou meer op de hemel moeten lijken dan op de hel van Epstein en degenen die met kinderen omgaan zouden, ongeacht of de hemel of de hel al dan niet bestaat, engelen van het licht moeten zijn in plaats van engelen van de duisternis. Daarom heeft Poetin, samen met het anti-WOKE leger van Amerika, gelijk als hij pleit voor, zoals hij het zelf zegt, “een gezond conservatisme”. En hoewel dat gezonde conservatisme onze gemeenschappelijke standaardpositie zou moeten zijn, moet er voor gevochten worden, niet alleen tegen Disney, Target en Anheuser-Busch, maar des te meer tegen Fink, Soros en al hun WOKE gewillige beulen in de academische wereld, op scholen, in de media, op Wall Street, in Capitol Hill, in het Witte Huis en overal waar zij hun gif verspreiden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De huiveringwekkende reden waarom grote bedrijven lucratieve deals uitdelen aan biologische mannen die zich voordoen als vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zeer problematische motor van de F-35 leidt tot $ 38 miljard aan extra onderhoudskosten – Verliezen die gelijk staan aan de prijs van bijna 500 nieuwe gevechtsvliegtuigen
Volgend artikelDe handschoenen zijn uit: Russische functionarissen voeren nucleaire retoriek op – Nachtelijke bombardementscampagne op Kiev gaat zijn tweede week in – Hoofdkwartier van inlichtingendienst getroffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. The sky is the limit

  Pleegmoeder die weeskinderen uit Oekraïne ‘redde’ ‘zich door pedofielen liet verkrachten en de kinderen dwong braaksel te eten en vuile luiers in hun mond te stoppen’

  Een rechtbank in Polen hoorde dat Svetlana Plyushko de kinderen regelmatig mishandelde
  De 53-jarige zou tien kinderen tussen de 4 en 16 jaar oud seksueel hebben misbruiktEen pleegmoeder die weeskinderen redde uit het door oorlog verscheurde Oekraïne , staat terecht voor marteling, seksueel misbruik en het laten betalen door pedofielen voor het verkrachten van kinderen die onder haar hoede zijn.

  Een rechtbank in de Poolse stad Poznan heeft vernomen dat de Oekraïense Svetlana Plyushko de kinderen regelmatig mishandelde, hen dwong vuile luiers in hun mond te stoppen en braaksel te eten.

  De rechtbank hoorde ook dat de 53-jarige naar verluidt de 10 kinderen tussen 4 en 16 jaar seksueel had misbruikt en hen dwong drugs te gebruiken voordat hij lokale pedofielen uitnodigde die betaalden om hen te misbruiken.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-12148781/Foster-mother-rescued-orphans-Ukraine-let-paedophiles-rape-them.html

 2. NB ;
  men wil niet dat er blijdschap is
  Voor anderen; spelende kinderen zijn ws too much in de – democratische – bolsjewistische heilstaat die men voor ogen heeft.
  Mogelijk dat Disneyland binnen afzienbare tijd, überhaupt verdwijnt.
  Het lijkt op “all in the game”.

  Afwachten , wanneer Disney Parijs, Efteling, Bobbyaan land, Walibi, slagharen, ed gaan volgen.

  Met half Nederland die poen niet lijkt te schuwen, zie covid happening, 🩺
  Bolsjewistische staat prefereert over de rug van anderen ; verbaasd mij weinig meer.

 3. De achillespees van het westen zou eigenlijk een maand buiten werking moeten, dan ontstaat de ontnuchtering van vele verslavende aan de tech. en bewakingsstaat.

 4. Er zijn helaas maar weinig kinderen die in onschuld kunnen opgroeien en kunnen zijn. Als ouder zou je je kind moeten kunnen trainen om pedofielen en wokers te herkennen, maar ja dan kun je als kind niet meer in onschuld opgroeien. Sterkte kids…

 5. wat gaaf dat serie Masja wordt aangehaald, ik ken dit omdat serie vaak kijk met mijn kleinkind en had al gevoel dat dit uniek kinderen serie (en leuk voor opa!) is,zeker in deze woke tijd. prachtig inhoudelijk artikel. dank frotnieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in