Een 56-jarige ingenieur en bedrijfseigenaar is dood, maar weigerde tevergeefs te sterven, want hij gebruikte zijn overlijdensbericht om anderen te waarschuwen voor het kwaad rond de “vaccin”-agenda, bericht Thecovidblog.com.

De heer Michael Granata kreeg zijn eerste Moderna mRNA injectie op 17 augustus. Hij wilde de injectie niet krijgen “uit angst dat ik misschien zou sterven”. Maar zijn arts bleef volhouden dat de mRNA injecties in het belang van mijnheer Granata waren. Dus gaf hij “toe aan de druk” en had er vrijwel direct spijt van.

Mijnheer Granata begon zich drie dagen later ziek te voelen. Algemene malaise veranderde in multisysteem-inflammatoir syndroom voor volwassenen (MIS-A) en multisysteem-orgaanfalen. De mainstream media en de farmaceutische industrie zeggen dat MIS-A alleen het gevolg van COVID-19 is. Ze pushen ook het misleidende idee dat alleen Afro-Amerikaanse en Latino-kinderen MIS-C krijgen, waarbij de “C” de kinderversie van dit syndroom is.

Het volgende is een propagandavideo van de mainstream media over MIS-C uit juli 2020.

Het multisysteem ontstekingssyndroom zorgt ervoor dat vitale organen zodanig opzwellen dat ze niet meer normaal functioneren. Multisysteem orgaanfalen is precies waar het op lijkt. Het begint met sepsis, wanneer het immuunsysteem in overdrive gaat als reactie op een of andere infectie. De reactie is zo dramatisch dat het immuunsysteem tegen zichzelf begint te vechten.

De twee condities tegelijk zijn een levende hel.

De dood van Mike Granata

Mijnheer Granata zei dat al zijn spieren binnen enkele weken na de injectie volledig desintegreerden. Dat betekent dat hij verlamd was en zijn hart niet uit zichzelf kon kloppen. Het is het beste om mijnheer Granata’s eigen woorden zijn laatste levensweken te laten beschrijven.

  Corona-uitstrijkje: testers schuiven PCR-staafje in de hersenen van vrouw - ruggenmergvloeistof loopt uit de neus

“Ik lag verscheidene weken op de intensive care afdeling en werd tot 24 keer per dag met naalden gestoken, terwijl ik ook (continu) 6 of 7 infusen tegelijk kreeg. Het was een constante marteling die ik niet kan beschrijven. Ik werd niet langer behandeld als een mens met gevoelens en een leven.

Ik was niets meer dan een covid-vaccin menselijk proefkonijn en de dokters waren opgewonden om deel te nemen aan mijn fascinerende progressie tot de dood. Ik wou dat ik me nooit had laten vaccineren. Als je niet gevaccineerd bent, doe het dan niet, tenzij je bereid bent te lijden en te sterven.”

Mijnheer Granata overleed op 1 november. Hij wordt overleefd door zijn vrouw en zijn beide ouders. Lees de volledige rouwadvertentie hier.

Stop met luisteren naar dokters

Als dit verhaal je er niet van overtuigt dat 90% van de artsen farmaceutische knechten zijn, dan kan ik je niet helpen. De dokter die mijnheer Granata’s overlijdensakte tekende (d.w.z. erop stond dat hij de injecties kreeg), is een moordenaar, punt uit. De persoon die de injectie toediende is medeplichtig aan moord of mededader. We moeten ophouden de gebeurtenissen van 2021 te vergoelijken, vooral wanneer ze zo flagrant zijn.

Het klinkt alsof de dokters, verpleegsters en ander medisch personeel die de heer Granata “verzorgden”, zich gedurende twee maanden kostelijk hebben vermaakt met experimenten op hem. Toegegeven, mijnheer Granata koos er uiteindelijk zelf voor om de injectie te nemen. Hij kan dus alleen zichzelf de schuld geven. Maar dit verhaal toont ten volle het diepgewortelde vertrouwen en de achting die het grote publiek aan deze goden met witte jassen schenkt. U weet wat het beste is voor uw lichaam, niet een of andere stethoscoop dragende charlatan die u levenslange abonnementen op hun producten en diensten verkoopt.

  EU-landen gaan beginnen met het beboeten en opsluiten van burgers die het COVID-19 vaccin weigeren

Mijnheer Granata hoefde niet zo te sterven. Maar hij, en nu zijn vrouw, laten de wereld in niet mis te verstane bewoordingen weten wat er gebeurd is. Daar verdienen ze veel lof voor. Hopelijk zal de opoffering van mijnheer Granata een paar vaccinzeloten uit hun trance brengen. Maar verwacht er niet teveel van.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse artsen willen dat ongevaccineerde patiënten sterven, zegt verpleegster
Volgend artikel19-jarige Zweedse verlamd en aan rolstoel gekluisterd na vaccinatie Pfizer – “Dit heeft niets te maken met het vaccin. Sta op en loop…”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Man, hier krijg ik tranen van in mijn ogen. En ik begrijp dat zo iemand wel onder de de druk bezwijkt; die druk is intens. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om te denken eigen schuld dikke bult als je dom genoeg bent om tegen al het bewijs in te gaan. Het is gewoon verdomde triest, er zijn geen woorden voor.

  • Hoi BAA,

   Een vriend van mij is onlangs overstag gegaan. Zijn moeder is terminaal ziek. Familie tegen hem, nou, je weet dat als je moeder corona krijgt het over is voor haar. Wij zijn allemaal geinjecteerd, jij niet dus als jij je niet laat injecteren kan je haar besmetten en dan is ze er niet meer. Dus injecteren of je mag haar niet meer zien. Hij is gezwicht want kan het aan om zijn moeder niet meer te zien.

   In en in triest.

   Groeten,
   Hugo

   • Heel erg die vuile emotionele chantage om mensen te dwingen het gif te nemen, en al helemaal van familie. Ik ben in deze wel benieuwd naar de man zijn ervaringen met de gifspuit. Wsch zal hij het treffen met 1 van de vele placebo’s. Zelf zou ik dat risico nooit willen nemen, dank u, voor mij geen qr code, voor mij is het russian roulette.

    • Hoi BAA,

     Ja, het zal je familie maar zijn.

     Meest bijzondere was dat hij mij vroeg, Hugo, aangezien jij er veel meer van weet dan ik, welke injectie zou jij nemen als je gedwongen werd. Ik zei, ontwijk die mRNA injecties, neem de J&J injectie. Veel sneller minder werkzaam als je de data mag geloven maar je bent er na 1 injectie vanaf. Ook de minst slechte cijfers % technisch mbt overlijden.

     Hij heeft dus J&J genomen. Zo weird en eigenlijk surrealistisch om als totaal weigeraar iemand te adviseren qua welke injectie te nemen. Ik heb hem verder niet onder druk gezet. Hij had t al moellijk genoeg.

     Gelukkig heeft hij tot nu toe exact 0 bijwerkingen dus gok ik op een placebo. Ik hoop t van harte.

     Groeten,
     Hugo

     • Nou Hugo… dat moet raar zijn geweest, iemand vertellen wat de beste manier van fucked up te raken is… heroine of fentanyl. Toch goed dat je hem hebt bijgestaan op de beste maner mogelijk. Ik hoop dat hij de kogel niet kreeg. Maar mss vertrekt hij wel samen met zijn moeder…. god bless both of them.

     • p.s. noem jezelf liever geen “weigeraar”. Je “weigert” namelijk niets. Je hebt “er voor gekozen het vaccin niet te nemen”. Niemand hier is een weigeraar. We weten beter en we kiezen er voor geen gifspuit te omhelzen. Geen kritiek hoor.. maar het woord “weigeraar” heeft zoiets als vroeger, de “dienst weigeraar” die niet voor zijn land opkwam, de lafaard, en zo. Als er een beter woord is, dan hoor ik het graag. Zelf heb ik het over mijn keuze, en dat wil ik laten doordringen bij mensen, het is mijn KEUZE. Ik weiger niks.

      • Hoi BAA,

       Goede tip, ik ben keuzenaar van nu af aan haha.

       Verder eens, totaal bizarre ervaring. Dat er nog steeds mensen zijn die niet geloven in hersenspoeling / brain washing verbaast me. Is zo totaal over duidelijk dat dat nu gaande is.

       Ken je het boek the fourth turning? Echt een aanrader. Verklaard deze waanzin wat mij betreft. Het stelt super kort samengevat dat beschaving (als je het zo kan noemen) elke vier generaties door de volgende cyclus gaat. De samenleving opnieuw opbouwen na ineenstorting. Deze mensen weten de horror van wat de ineenstorting veroorzaakte maar al te goed en gaan er no way in mee om daaraan mee te doen.

       Dan komen hun kinderen, die plukken de vruchten van hun ouders inspanningen en kennen de verhalen van voorheen maar zijn al wat makkelijker te corrumperen. Er komen al barstjes. Hun kinderen, decadente mormels. Heb ik recht op mentaliteit. Hun kinderen zijn de absurde generatie. Zeg de LBGT, woke en klimaat activisten. Totaal verwend en geen idee hoe productief te zijn en dus komt er weer een ramp (zeg corona + tekort aan alles crisis) en alles stort weer in elkaar. Zo beginnen we weer op nieuw.

       Groeten,
       Hugo

      • Inderdaad, al die bedrijven (concurrenten) hadden plotseling allemaal tegelijk het mRNA vacc .. uh .. troep uitgevonden.
       Er heeft in de krant (ja de echte krant) een artikeltje gestaan dat ze het zelfs in de griepspuit willen doen.

      • Hoi Niko,

       Als je de meta data bekijikt mbt tot overlijden, ernstige bijwerkingen etc lijkt J^J minder slecht (blijft slecht uiteraard) dan Pfitzer en Moderna. Wat zou jij dan doen / adviseren als een goede vriend bij jou komt en zegt. Ik ga me laten injecteren. Welke injectie zou jij nemen als je gedwongen wordt? Alleen zeggen, ik zou m niet nemen is nl geen optie.

       Groeten,
       Hugo

      • Dat was helaas geen optie Greengo. Hij maakte het heel duidelijk dat zijn moeder niet face to face zien in haar laatste paar maanden (jaar optimistisch) geen optie was. Dat snap ik overigens.

       Groeten,
       Hugo

       • Hallo Hugo – Ik vulde zonet in de zoekfunctie van Frontnieuws Johnson & Johnson in waar een aantal artikelen omtrent deze tak van sorcery=farmacia is te vinden. Ik wil je geen schuldgevoel aanpraten; de persoon in kwestie heeft z’n eigen verantwoordelijkheid te nemen/dragen. Het beste advies wat ik jou kan geven, is in een eventuele volgende soortgelijke situatie, simpelweg af te zien van een aanbeveling, behalve wellicht de aanbeveling van een zoekmenu als bovengenoemde. Bill Gates zei het al: je hebt eenvoudig geen keus en dit is dus hoe ze psychologisch spel spelen. Steeds een stapje verder. Mijn excuus wanneer ik teveel heb geschreven.

        Groeten,
        Greengo

        • Hoi Greengo,

         Je hebt absoluut niet teveel geschreven. Geen zorgen en ik heb t m ook verteld. Dit brouwsel is slecht zoals je weet. met mijn kennis die imperfect is zou ik voor J&J gaan. Maar ik zelf ga liever naar de gevangenis (of zo) dan die injectie nemen.

         Je hebt een punt met geen advies geven maar als je weet dat Pfitzer een hoger percentage doden heeft vond ik dat ook niet kunnen om niets te zeggen. Hoe dan ook zat ik in een klote situatie om het vriendelijk te zeggen.

         Groeten,
         Hugo

 2. Daarom halen de ‘bewindvoerders’ het niet in hun hoofd om de gentherapie injectie te verplichten want dan zijn ze wel verantwoordelijk voor de gevolgen.
  De schapen moeten achteraf niet gaan blaten als het fout loopt want ze kiezen er vrijwillig voor om de, eerst afgepakte, vrijheid een beetje terug te kunnen krijgen. Hadden ze toen hard(er) geprotesteerd was er veel onheil voorkomen.
  En het ‘spel’ is nog maar pas begonnen: volgend jaar om de 3 maanden 2 prikken en hoe “gezond” die zijn lees je wel in bovenstaand relaas. En zo zijn er ondertussen al heel wat verhalen, de een erger dan de ander.
  Vraag je levensverzekeringsagent eens wat hij hier van vind.

  Ik heb er geen medelijden (meer) mee.

  • “Daarom halen de ‘bewindvoerders’ het niet in hun hoofd om de gentherapie injectie te verplichten want dan zijn ze wel verantwoordelijk voor de gevolgen.”

   ….Is al verplicht in Queensland en staat op het programma verplicht te worden in andere landen.

   • Als ze het gaan verplichten schenden ze de Neurenberg code want ze kunnen je niet dwingen om “vrijwillig” mee te doen aan een medisch experiment dat tot minstens eind 2013 duurt en dat geven de big pharma ook toe want ze weten zelf niet wat de lange termijn gevolgen kunnen zijn. We zitten met z’n allen in onderzoeksfase 3 en de resultaten tot dusver zijn allesbehalve veelbelovend. Daarom dat big pharma elke verantwoordelijkheid ver van zich afschuift en de staten en landen die de onderzoeken financieren en hun spuiten kopen, ook voor de neveneffecten laten opdraaien.
    Ik neem die spuit pas als ik een getekende verklaring krijg van diegene die me die spuit zet waarin staat dat hij/zij de volledige verantwoordelijkheid draagt voor alle gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien zoals ziekenhuisopname (of in het ergste geval mijn begrafenis) en ze dan ook meteen het eigen risico voldoen en alle andere verdere kosten die het met zich meebrengt.
    Ik weiger dus niet, maar stel wel die voorwaarde want ikzelf ben nog altijd verantwoordelijk voor mijn eigen lichaam en als ik het risico te groot vind terwijl zij beweren dat het absoluut veilig is dan zullen ze er geen probleem mee hebben die verklaring te ondertekenen.

    • Het corrupte rechtersgilde zal de werkgever/arts/verpleger in het gelijk stellen in het kader van de zogenaamde volksgezondheid. Zodra de werkgevers/artsen/verplegers doorhebben dat zij ermee wegkomen, gaan zij die verklaring fluitend ondertekenen. Ik durf zelfs te beweren dat dit reeds op voorhand met hen is afgesproken.

 3. Wordt het niet eens tijd dat we gaan inzien wat de ware kwakzalverij is … de “gerenommeerde medische wetenschap” … gebaseerd op het chemisch gif imperium van Rockefeller …

  • What if it turns out that the remaining 500,000,000 people of the Georgia Guide Stones are the unvaccinated?

   (ik gebruik ‘m vaker dus je kunt ‘m meerdere keren tegenkomen)

   Eigenlijk zou deze zin eens goed verspreid mogen worden maar mijn geboorte nummer is niet 666 dus ik bereik niet zoveel mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in