De PCR-test geeft in meer dan 95 procent van de gevallen een vals-positief resultaat. Dat zegt de Canadese patholoog Roger Hodkinson in de volgende video die door voormalig BBC-verslaggever Anna Brees op social media is geplaatst. Deze vals-positieve gevallen zijn de drijvende kracht achter de grafieken die je in de ochtendkranten ziet, zegt Hodkinson.

“Het zijn helemaal geen gevallen! Ze zijn net zo gezond als jij!” zegt hij tegen het publiek.

De arts voegt eraan toe dat de waarheid door de mainstream media brutaal wordt onderdrukt. “Ze liegen elke avond tegen je op televisie.” Dr. Hodkinson voegt hieraan toe dat er op grote schaal sprake is van censuur op social media en dat de waarheid alleen via de onafhankelijke media naar buiten komt.

Dokters liegen ook tegen je, zegt de patholoog.

“Het zijn lafaards die hun mond houden en inkomen laten prevaleren boven moraal. Deze ethische principes – vooral het verbod op lichamelijk letsel en geïnformeerde toestemming – worden door onze regering met voeten getreden!”

“Politici en hun ongekozen marionetten gebruiken angst als een wapen om belachelijke verplichtingen op te leggen waarvan de doeltreffendheid niet is bewezen,” zegt hij.

Top patholoog: “Coronavirus is het grootste bedrog ooit begaan op een nietsvermoedend publiek”

De patholoog haalde eind vorig jaar de krantenkoppen toen hij zei dat de mensen door hun regeringen “in de maling werden genomen” en dat het coronavirus niet erger was dan een “zware griep”. Hij sprak van “de grootste hoax ooit”. “Er is sprake van ongegronde hysterie die door de media en politici aangewakkerd wordt”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen”Volg Frontnieuws op Telegram

Dr. Coleman: Myocarditis dekmantel ontmaskerd

7 REACTIES

 1. Worden goed voor de gek gehouden, stonden er een hele rij voor een testburo.
  Aan de overkant lag een fiets op de stoep, zei iemand, gaat er iemand op fietsvakantie?
  Want daar ligt een fiets voor t oprapen?

 2. Was het nu niet zo in de tweede wereld oorlog dat er aan diverse bevolkingsgroepen werd beloofd dat ze naar een mooie plek gingen met de trein waar ze konden wonen en werken vijf jaar lang hebben veel mensen dit gelooft omdat het eigenlijk te afschuwelijk was om het besef te krijgen dat het echt waar was de hele vaccinatie toestand en propaganda machine zijn daar gelijk aan alleen we gaan niet met de trein maar gaan zelf naar de expirimenten toe hoe handig en dan kan je gewoon gezellig thuis doodgaan scheelt veel gedoe en werk voor de vaccinatie onderdrukkers wordt wakker mensen hebben we dan helemaal niks geleerd

 3. Wat er ook gezegd wordt door mensen zoals Hodkinson, wat ook helemaal klopt – er wordt gewoon helemaal niks mee gedaan. Deze correcte uitspraken verspreiden zich niet, mensen worden niet gerustgesteld, de paniek wordt niet gedempt, de angst wordt niet weggenomen, er wordt nog steeds niet gekeken naar wat die werkelijke “corona” is die de verwoestende aandoening veroorzaakt (een technovirus), en de waanzin woekert maar door.

  Hoe krijgen we gezond denken en correct inzicht in de zgn corona pandemie op gang? Een betere vraag is, hoe dekken we ons zelf in. Want dit houdt nooit meer op, en het maakt niemand iets uit, behalve dan de gifspuit halen. In de VS zijn er inmiddels ook al veel meer die op de gifspuit zijn afgestormd dankzij de “delta variant” uitbraak.

  Hoeveel van jullie worden straks ook overgehaald de gifspuit te halen? Wat denken jullie, hoeveel er van over blijven hier op FN? Zijn er al twijfelaars hier op FN die mogelijk ook naar de gifspuit rennen straks? Nog een paar maanden, en dan breekt de echte paniek los. Hoe denk je daar mee om te kunnen gaan?

 4. Net even boodschappen gedaan. Ik zie nog zoveel van die bange morons zowel binnen als buiten met die muil luiers rondlopen … save in the cocoon, the lame brains think. Fear is the key to tyrannical succes, das Vierte Reich der Gemuteerde Waarheden nadert voltooiing, de wanhopige pogingen van de wel menenden zoals deze pathaloog komen maar bij enkelen aan. Het gaan zeer moeilijke tijden worden. Je overhalen tot de spuit terwijl je weet dat het je onvermijdelijke dood gaat worden … één, twee, meer … boosters … human lives take a back seat for Big Pharma PROFIT, and they are of course in the hands of …. Zij die volharden en weigeren deze shots te nemen worden … uitgehongerd. What’s there to “choose”, enge gluiperd Bill Gates zei het vorig jaar nog … “you have no choice” … maar het is de bang gemaakte massa die je het meest moet gaan vrezen en dat gaat nu “mooi” uitgespeeld worden door de “masters” die het verdeel en heers spel tot in de vingertoppen beheersen. One thing I’m very glad of is that I didn’t put my seeds in earth’s rotten soil, dat scheelt een slok op een borrel.

  • Het laatste oordeel wordt geveld door god de oppermachtige bestrijder van kwaadwillende zoals keizer nero herodes en Hitler maar als laatst onze weldoener Bill Gates Zij allen beloofden de mensen voorspoed en geluk maar dat eindigde in massa moorden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here