Dr. Cole verneemt links en rechts van oncologen en collega’s dat zij een alarmerend aantal ongewone kankers zien, vooral leiomyosarcoom, in de baarmoederhals en de baarmoeder, bericht Rairfoundation.com.

En toen kwamen ze voor de ongeborenen.

Dr. Ryan Cole, de patholoog die heeft gesproken over de afwijkingen die hij heeft ontdekt in de lichamen van gevaccineerde en ongevaccineerde patiënten sinds de uitrol van de covid-prikken, ziet nu ongewone tekenen die een enorme rode vlag zijn voor de vruchtbaarheid.

Niet alleen dalen de geboortecijfers wereldwijd, een trend die sinds de invoering van de covid-“vaccins” alleen maar is toegenomen, maar nu zien we ook torenhoge miskramen en foetale sterfte. Een voorgevoel dat dit zou gebeuren werd begin 2022 gegeven door klokkenluider Mick Haddock, een doodskistenfabrikant in Toronto, die bulkorders voor doodskisten voor zuigelingen opmerkte.

“Mensen sturen me placenta’s,” vertelde Dr. Cole aan Dr. Drew in zijn gelijknamige show. “Deze placenta’s hebben de verkeerde grootte voor hun zwangerschapsduur; deze placenta’s zijn verkalkt; in deze placenta’s zitten antilichamen; in deze placenta’s zit spike-eiwit; deze placenta’s hebben een overmatige ontsteking veroorzaakt.”

Terwijl de geboortecijfers wereldwijd dalen – in een recente toespraak van een Hongaars parlementslid wordt gezegd dat de geboortecijfers met 20% zijn gedaald, terwijl Duitsland en Zweden niet ver achter liggen – zijn er zorgwekkende tekenen te zien in de placenta’s van doodgeboren kinderen.

Dr. Cole vertelde het publiek dat het mechanisme om iets vreemds te ontdekken al bestaat: doe de pathologie. Hij drong er bij zijn medische collega’s op aan om placenta’s te onderzoeken op ongewone tekenen. “Aan mijn collega’s overal ter wereld: begin te kijken naar de weefsels van overledenen, begin te kijken naar de foetussen die het niet hebben gehaald, begin te kijken naar de placenta’s. Begin uw chirurgische gevallen te onderzoeken op specimens die ongebruikelijk zijn bij individuen met meerdere prikken en begin te zoeken naar wat de oorzaak zou kunnen zijn,” zei hij. “Uiteraard heb ik mijn vermoedens.”

Dr. Cole vertelt het verhaal van een verpleegster, acht maanden zwanger, die de prik moest krijgen om haar baan te behouden. Haar baby stierf in de baarmoeder. Hij gebruikt ook de woorden van Mark Twain om aan te tonen hoe kortzichtig zoveel mensen zijn. “De man die niet leest heeft geen voordeel ten opzichte van de man die niet kan lezen.” Het is vrij duidelijk; we beoefenen moedwillige blindheid.

  Nieuwe records voor sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie in VS, EU en Italië

“Ik denk dat dit het probleem is dat we hebben met deze groep die denkt: ‘veilig en effectief, geen problemen’,” zegt hij. “Maar mijn tegenargument is: kijk, lees – het is verborgen in het volle zicht.”

Dr. Cole hoort van oncologen en collega’s links en rechts, en zij zien een alarmerend aantal ongewone kankers, vooral leiomyosarcoma, in de baarmoederhals en de baarmoeder. Hij heeft al eerder de explosie van kanker bij fitte en gezonde jongere patiënten opgemerkt, net als de Zweedse arts Dr. Ute Kruger.

Hij is niet de eerste die het zegt. “We moeten de wetenschap doen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNu willen ze elektrische auto’s verbieden om energie te besparen
Volgend artikelMerkel – Onbetrouwbaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Allee, Al die gruwel verhalen…
  als dat allemaal waar is, waarom wordt dat niet gecommuniceerd naar de mensen?
  Of op zijn minst toch publiekelijk verklaren dat er ernstige bijwerkingen zijn bij vaccinaties.
  Dit door de presidenten en regeringsleiders.

  • Klaarblijkelijk heb je dat nog niet begrepen.
   Het communiceren kan alleen op deze wijze.
   DIT op deze wijze, is hetgeen naar de mensen wordt gecommuniceerd.
   Je bent toch zelf ook een van de mensen dit dit tot zich neemt.
   Echter op grote schaal wordt er in de MSM gecensureerd.

 2. Democide op wereldschaal en aan alle kanten heeft de Cabal zich ingedekt. Onvoorstelbaar dat dit gewoon nog steeds doorgaat. Dit is een slachting die zijn weerga niet kent. Je kan er met je verstand niet bij.

 3. Zorgwekkend. Kijk hier eens: https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/dashboard-bevolking/bevolkingsgroei/geboren-kinderen

  Bovenste grafiek is verklaatbaar. Piek na WOII, dan de boomers tot ’75, wat afname na millennium depressie om vervolgens te eindigen bij 179k geboortes in 2021

  Tweede grafiekje is per maand de geboortes van het lopende jaar 2022. Mooi te vergelijken met 2021 dat er ook in staat. Kijk je iets beter dan zie je dat er maandelijkes gemiddeld zo’n 1500 geboortes minder zijn dit jaar. Dat zijn er 18000 minder op het hele jaar als je dat doortrekt! Trek dat eens af van die 179k in de bovenste grafiek. 161k, en zoek daar dan eens naar in de geschiedenis. Gezien? Ik vond zo laag als 161k niet terug, het ziet er naar uit dat het post-GEN-therapie jaar 2022 een historisch laagte record gaat worden mbt geboortes.

 4. “Senator Ron Johnson’s Forum over Covid-vaccins: het hoogtepunten.” (Video)

  Wat doe je als je geen drie uur hebt om een belangrijke hoorzitting over Covid-vaccins en -verwondingen te bekijken, vooral als deze wordt geleid door een Amerikaanse top senator en echte experts? Je voegt het samen tot een highlight van 10 minuten. Deze 10 minuten durende highlight levert veel van de belangrijke momenten op. In de video hoorde de Amerikaanse senator Ron Johnson getuigenissen van wereldberoemde experts op het gebied van volksgezondheid, wetenschap, geneeskunde, recht en journalistiek, in een openbaar forum met de titel ‘Covid-19-vaccins: wat ze zijn, hoe ze werken en mogelijke oorzaken van verwondingen’, gehouden in het Amerikaanse Senaat, op Capitol Hill. Sprekers waren onder meer Dr. Peter McCullough, Dr. Pierre Kory, Dr. Paul Marik, Dr. Robert Malone, ICAN Attorney, Aaron Siri, Esq., OpenVAERS Oprichter, Liz Willner, Edward Dowd, Dr. Harvey Risch, Dr. Ryan Cole, Journalist, Del Bigtree en meer.

  https://principia-scientific.com/senator-ron-johnsons-forum-on-covid-vaccines-the-highlight-reel/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in