De afschuwelijke reeks massawreedheden die de Oekraïners begaan om de schuld op Rusland te schuiven en meer wapens naar hen toegestuurd te krijgen, escaleert in een alarmerend tempo. De nepbomaanslag op het kraamziekenhuis van Mariupol, en de nepbomaanslag op het Dramatheater van Mariupol (beide ontmaskerd door vluchtelingen uit Mariupol, waaronder de zwangere jongedame die door Azov als nepslachtoffer is gebruikt en die naar huis in Donetsk is gegaan en alles heeft verteld) zijn gevolgd door zeer ernstige oorlogsmisdaden. De afslachting van pro-Russische “collaborateurs” door nazi-extremistische leden van de veiligheidspolitie, toen die twee dagen na het vertrek van de Russische troepen Boeka “reinigden”, en de Tochka-U raketaanval op het treinstation van Kramatorsk hebben het dodental op enkele honderden gebracht. Zelensky heeft aangekondigd dat er nog meer gruwelen zullen volgen, wat betekent dat zijn misdadigers reeds meer bloedbaden hebben aangericht. Wat hopen MI6 en de CIA te bereiken door hun nazi-poppetjes tot deze campagne van valse vlag oorlogsmisdaden te bewegen? schrijft Michael Antony.

De oproep van Boris Johnson aan het Russische volk om deze gruweldaden via de westerse media te vernemen en te weten te komen wat hun regering doet, is een buitengewoon vertoon van zelfbedrog, zelfmisleiding of cynisch machiavellistisch liegen. Denkt hij werkelijk dat het Russische volk ervan overtuigd kan worden (zoals zijn eigen schapen) dat het Russische leger burgers doodschiet (die pro-Russische witte armbanden dragen als teken van steun aan de Russische soldaten) en hun lichamen dan midden op hoofdwegen laat liggen, zodat ze door de vijand voor propaganda gebruikt kunnen worden? (Een combinatie van kwaadaardigheid en domheid, die de gebruikelijke, racistische karikatuur van MI6 van de Russen is). Denkt hij dat het Russische volk niet grondig op de hoogte is gebracht van de martelingen en massamoorden van Azov op “pro-Russische collaborateurs” telkens wanneer zij de afgelopen acht jaar grondgebied terugwonnen in de Donbass-oorlog? En denkt hij dat het Russische volk niet weet dat de raket die het station van Kramatorsk heeft geraakt, waarvan de huls als bewijs is getoond, een Tochka-U raket, al jaren alleen door de Oekraïners wordt gebruikt, niet door de Russen? Dat het twee weken geleden door de Oekraïners gebruikt is bij een bloedige aanval op een straat in Donetsk en nooit door de Russen gebruikt is bij de huidige gevechten? Bovendien, in wiens belang zou het zijn om burgers te doden op een treinstation en te schreeuwen over een vijandelijke gruweldaad? Als de Russen het zouden doen, zou dat hun dan meer wapens opleveren, meer steun, meer sancties tegen hun vijanden? Hoe zit het met de Oekraïners? Is Johnson zich ervan bewust dat zijn brutale leugens en laster, verre van een opstand in Moskou aan te wakkeren, het Russische volk alleen maar verder op stang jaagt, totdat het zijn regering ertoe zal aanzetten al het nodige te doen om deze strijd tegen het nazi-gespuis in Kiev te winnen, koste wat het kost?

  Poetin gaat energieleveringen aan onvriendelijke Westerse staten beperken

De vraag is: wat is het doel van MI6 en de CIA, die deze valse vlag oorlogsmisdaden aansturen, en hun mediaknechten die elke betwisting van hun valse verhaal onderdrukken? Willen zij bij het gehersenspoelde Westerse publiek zo’n hysterische verontwaardiging opwekken, dat het zal eisen dat Rusland uit de VN-Veiligheidsraad wordt gezet? Begrijpen zij dat, als zij daarin slagen, dit het einde zal betekenen van de VN en van elke vorm van internationaal recht en de wereld in twee blokken zal verdelen die veel onverzoenlijker zijn dan tijdens de Koude Oorlog? Of willen zij gewoon meer en grotere wapens naar de Oekraïners sturen? Begrijpen zij dat dat veel meer bombardementen van Rusland op wegen en spoorwegen in West-Oekraïne zal betekenen en het afsnijden van alle vluchtwegen voor burgers? Of willen zij de komst van NAVO-troepen naar Oekraïne rechtvaardigen om aan de oorlog deel te nemen en de komende vernietiging van het Oekraïense leger in de Donbass te voorkomen? Of willen ze deze no-fly zone-fantasie gewoon versterken? Beseffen ze dat een no-flyzone betekent dat Rusland niet alleen de vliegtuigen zal aanvallen die zijn luchtruim binnenkomen, maar ook de bases van waaruit ze opstijgen in NAVO-landen? Dat dit een totale, continent-brede oorlog zal betekenen?

Het probleem met hysterische gruwelpropaganda is dat het vrede onmogelijk maakt. Dat was het probleem in de Eerste Wereldoorlog: de Britse media schilderden de Duitsers af als monsters, waardoor van een onderhandelde regeling geen sprake kon zijn. Maar de Britse propaganda van vandaag is nog erger: de Russische troepen zijn niet alleen oorlogsmisdadigers, maar zij zijn ook incompetent, gedemoraliseerd en sterven massaal van de honger. Deze dubbele vervalsing van de werkelijkheid zal de Britse en Amerikaanse druk op Zelensky opvoeren om niet te onderhandelen, geen concessies te doen en de Russen geen enkel voordeel te laten behalen. Territoriale concessies aan Rusland zullen door de NAVO-leden blijvend niet erkend worden. De druk zal voortdurend op elke toekomstige Oekraïense regering liggen om de oorlog te hernieuwen, om deze zogenaamde incompetente, ongeorganiseerde oorlogsmisdadigers te verslaan en de legitieme grenzen van Oekraïne terug te nemen. De vraag is of de NAVO-regeringen zo bedwelmd zijn door hun eigen propaganda over de tekortkomingen van het Russische leger dat ze beginnen te geloven dat de honderdduizend man sterke NAVO-troepenmacht in Duitsland en Polen een gelijke voor hen is en het Oekraïense leger kan redden van een verlies. Gezien de Russische reserves zou dat een ernstige fout zijn. Rusland kan het zich niet veroorloven dit conflict te verliezen. Het zou niet alleen een regionale tegenslag zijn voor zijn ‘uitbreidingsplannen om de USSR te herstellen’, zoals de NAVO-fantasie het stelt. Nee, dit zou een existentiële bedreiging zijn. Als Oekraïne uit deze catastrofe tevoorschijn komt en door NAVO-landen kan worden omgezet in een platform voor een nucleaire aanval op Rusland, vijf tot tien minuten raketvliegtijd vanuit Moskou, dan vormt dat een bedreiging voor het voortbestaan ​​van Rusland als natie. En dat zou zelfs een legitieme reden zijn om tactische kernwapens te gebruiken in een directe oorlog met de NAVO, wat misschien wel de gemakkelijkste manier is om hun driehonderd bases in Europa te vernietigen.

  Biden-regime plaatst Amerikaanse troepen in Oekraïne, en bereidt het Westen voor op directe betrokkenheid in de Derde Wereldoorlog

Het Westen schildert zichzelf in een hoek door zijn demente propagandacampagne. Het gevaar bestaat dat deze impasse – het onvermogen om te onderhandelen met oorlogsmisdadigers, die hoe dan ook incompetente verliezers zijn die met een beetje meer moeite verslagen kunnen worden – ontaardt in een Westerse doodswens. Hebben de VS besloten dat de vernietiging van Europa door een oorlog over het hele continent Europa voor altijd aan hun heerschappij zal onderwerpen (zoals in 1945) en de permanente verzwakking van Rusland zal betekenen? En ook van China, aangezien Europa voor beide economieën een belangrijke markt is geweest (en het afdwalen van Europa’s baldadige gedachten naar hen toe deze crisis heeft uitgelokt). Heeft het Amerikaanse Rijk besloten dat de definitieve manier om Europa aan zijn wil te onderwerpen, niet is om opnieuw liefdevol zijn bescherming uit te breiden tegen de boze orc in het oosten, maar om Europa daadwerkelijk kreupel te maken, haar te reduceren tot een wrak, door een brute oorlog met de orc, die haar voor eens en voor altijd zal leren waar haar belang ligt? Met andere woorden, haar blijvend te beschermen tegen de verkrachter naast haar, door de verkrachter een week lang zijn boze gang met haar te laten gaan. Dat ligt misschien ten grondslag aan deze krankzinnige, suïcidale stormloop op militair ingrijpen, aangewakkerd door de gruwelverhaalscripts waar MI6 zo’n meester in is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De NAVO geeft toe dat zij “Oekraïners wil laten blijven sterven” om Rusland te laten bloeden, wil geen vredeVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne vrijwaart clowns van militaire dienstplicht
Vorig artikelWe moeten het echt over het virus hebben: Zijn virussen vriend of vijand?
Volgend artikelWelke Covid misdaden zullen de slachtoffers niet vergeven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • afgelopen weekeinde ook gekocht, Jim Beam en Drambuie….beste wat uit de fles bij de slijter komt….

   Niks Johnny W of Jack D, alleen Southern comfort doet nog mee.

   Die kernbommen, ik denk dat het genoeg is om de energie centrales in Europa uit te schakelen, zonder stroom valt Europa in anarchie en dan is een leger sturen en bevoorraden onmogelijk. Dan is oorlog voeren als de tak afzagen waar je aan het uiteinde opzit. Burgers zonder stroom en vooral nieuwe burgers gaan binnen enkele dagen overal plunderen en moorden, en iedere regering zal de grootst mogelijke moeite hebben om zelfs op micro niveau te functioneren….zonder stroom geen brandstof uit de pomp en geen treinen dus geen goederen vervoer…geen Great Reset want alles, dus ook eigendoms rechten vervallen en dus ook het woning en land bezit van lui zoals Soros….

   De verkiezigen in Frankrijk volgend weekeinde kunnen wel eens een uitlopen op het totaal instorten van Frankrijk, hoe de uitkomst ook is. Het Franse leger zal dan alvast niet inzetbaar zijn elders….

   • Wauw. Interessante tijden. Zelf zie ik deze oorlog meer van Europa zélf uitkomen. Niet door de de USA, al doet die er wel een schepje bovenop vanwege hun enorme belangen in de wapen- en opbouwindustrie.
    Er wordt in Europa al een tijd ongelimiteerd geld bijgedrukt. Met instemming van alle politici. Dus het kan niet anders dat het hele geldsysteem binnenkort met donderend geraas in elkaar dondert. Om hun schuld daaraan te verbloemen laten de Europese leiders hun landen zich ‘vrijwillig’ in een oorlog storten. Een oorlog die niet te winnen is. Zodat iedereen er (logisch) zwaargehavend uitkomt. Wie maakt zich dan nog druk over het bijgedrukte geld waarmee het allemaal begon, om de schuldigheid van onze incompetente leiders?
    Daarom die fanatieke wil om Europa te vernietigen.

 1. De VS, EU en NAVO drijven Rusland langzaam maar zeker naar het gebruik van Kernwapens !!!
  En dan huillie, huillie doen en de wereld is voorgoed verziekt !!

 2. Vandaag

  Onder de gevangenen in Oekraïne zijn militairen van NAVO-landen, zei Andrei Klimov, plaatsvervangend hoofd van de United Russia Commission on International Cooperation. “We zullen dit alles laten zien wanneer we proeven uitvoeren, en de hele wereld zal zien wat er echt is gebeurd,” vertelde hij verslaggevers.

 3. Ik ben blij dat Putin een eindeloos geduld heeft en niet als een idioot, zoals EU/USA bommen loopt te gooien op onschuldige mensen en niet meer en meer mannen en vrouwen het slaCHTtveld opstuurt. Putin en zijn mensen spelen het gelukkig tactisch. Ze hadden ook dat hele land al in de puinpoeier kunnen bombarderen. De EU/ USA strategie zeg maar. Al die EU en USA maniakken zijn compleet gestoord met hun oologsfanatisme en honger naar macht. Putin heeft 100% mijn steun en dat vertel ik ook iedereen om mij heen. De meesten geloven heilig in de vreedzame Zelensky en het oh zo zielige Oekrainse leger. Lekker braaf 8 uur journaal blijven kijken hoor, domme deugschapen, covidioten. Kots.

 4. Grootste blok aan het been in geval van oorlog is de bevolking voeden, verwarmen, indien infrastructuur uitvalt is het nato leger enkel nog bezig met het onder de duim houden van eigen bevolking.
  2de wereldoorlog mensen met volkstuintje en houtkachel.
  Nu geen volkstuintjes en kent Nederland 2 keer zoveel inwoners inclusief enorm stroom en gasverbruik.
  De meeste huizen hebben geen eens een schoorsteen.

  Klaus Schwab zal in zijn nieuwe boek zeggen ‘ you’ ll be cold and hungry but happy’

  Nederland het dichtstbevolkte land van de nato, hoe willen ze ons voeden?
  Duitsland, Frankrijk en Italië zullen zeggen: eigen volk eerst (te eten), je denkt toch niet dat Fransen zich druk maken om niet-Fransen.
  Ik vraag mij ten stelligste af of Spanje en Portugal nog überhaupt bij de nato willen zijn gezien de risico’s. Slimme landen kiezen binnen 1 jaar voor neutraliteit

 5. Hieruit kunnen we makkelijk opmaken dat de NAVO met de EU en haar lidstaten bestuurd worden door sociopaten en psychopaten. Die enkel aan hun zelf denken en andere letterlijk niets gunnen. Als zij hun zin niet krijgen, dan moet het kapot gemaakt worden of letterlijk vernietigd worden. Het maakt hen niets uit of dat daarmee miljoenen mensen de dood in gejaagd worden. Afspraken kun je niet maken met deze gasten, zij zullen die afspraken altijd negeren als ze denken dat zij er beter van kunnen worden. Deze gasten hebben een onverzadigbare machtsbeluste honger om iedereen en alles aan hen te onderwerpen. Ieder die daarvoor in de weg staat zal moeten worden geëlimineerd. Maar als de zogenaamde oude vijand verslagen is, verzinnen zij wel weer een nieuwe vijand om die te kunnen verslaan. Genoeg is nooit genoeg, voor hen is er altijd nog meer wat zij op basis van list en bedrog kunnen toe-eigenen van andere. Eerlijk handelen zit bij hen niet in het bloed, zij zullen altijd met list en bedrog de andere proberen te overmeesteren om het object te kunnen inpikken. Deze geestelijke ziekte zal nooit helen, alleen de dood zal hen kunnen tegen houden van hun dood en verderf activiteiten.

 6. Misschien was het de bedoeling van de Cabal om deze oorlog te laten ontstaan, misschien ook niet.
  Het speelt ze wel in de kaart met hun bedoelingen om chaos te te gebruiken en verder aan te wakkeren.
  Weet je nog, Ordo ab Chao? Het Corona gebeuren was slechts een begin om de geesten rijp te maken.
  Het is niet afgelopen nadat heel Europa en de rest van de wereld in materiële en sociale puin ligt.
  Daarna zullen de veroorzakers met hun “wereldregering” komen en het voorstellen als oplossing.
  Pas dán komt het moment om een echte keuze te maken; tussen een medemenselijke samenleving in vrede, of of de hielen te likken van de New World Orde.

  Slechts een zeer kleine minderheid ziet het grote plaatje van het geheel.
  Sociaal instabiel maken; immigranten, Corona en vaccins
  Economisch instabiel maken; energie en voedsel
  Financieel instabiel maken; valutawaarde vermindering
  Dat is wat we tot nu toe hebben gehad.
  Let op, ze gaan verder dan dat.

 7. Zie hier het ware karakter van de ‘geallieerde strijdkrachten’. Over de afgelopen 120 jaar moet het ware verhaal nog steeds in de geschiedenisboeken worden geschreven. Het sprookje dat er nu in staat is net zo’n aanfluiting als de oorlogstaal van Westerse politici van dit moment. (Video op Youtube, wonder boven wonder nog niet gewist – duurt niet lang meer, denk ik – maar zeer moeilijk te vinden):
  https://www.youtube.com/watch?v=dze2eKUSwwI

  Maar de hele wereld kan zien wat eraan zit te komen: Oorlogen – voedseltekorten – massasterfte oftewel, Openbaring 6 – dit maal wereldwijd. In Shanghai schreeuwt een bevolking van anderhalf keer Nederland al om voedsel en als daar niet heel snel door ‘internationale strijdkrachten’ wordt ingegrepen, is het over een maand te laat en kan dat aantal mensen in massagraven worden gedumpt.

  Wakker worden! De grote verdrukking van 7 jaar staat voor de deur, de laatste jaarweek van Daniël. Historisch besef, dat is wat een ieder nodig heeft. Een fles drank heeft weinig zin. Bekering tot God en geloof in Jezus Christus heeft zin voor alle eeuwen eeuwen die nog gaan komen vanuit de Schepper God, nadat met de ellende van de duivelse machtien in die 7 jaar is afgerekend.

  Jezus zegt tot een ieder: ‘Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Als iemand Mijn stem hoort en de deur opent, zal Ik bij hem binnenkomen en de maaltijd met hem gebruiken, en hij met Mij. Wie overwint, zal Ik geven met Mij te zitten op Mijn troon, zoals ook Ik overwonnen heb, en Mij met Mijn Vader op Zijn troon gezet heb.’ Openbaring 3:20

  Dit is de belofte aan ‘Laodicea’ de laatste gemeente in de reeks van zeven gemeenten in Openbaring 2,3 – vlak voor de start van ‘wat hierna moet gebeuren’ (Op.4:1), de grote verdrukking. Vreemd genoeg is die belofte veel en veel groter dan die aan alle andere gemeenten. Kennelijk is het in die laatste fase het aller moeilijkst om nog de deur van het hart voor Hem te openen. Maar zo’n belofte, die laat u toch niet aan uw deur voorbijgaan? Waar wacht u nog op?

  Meer over de historische betekenis van de zeven gemeenten:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-2

  Over het openen van je hart:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/jij/sleutel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in