Brighteon.TV presentator Dr. Lee Merritt vertelde Bob “The Plumber” Sisson dat de mensheid in het vierde stadium is van de DNA-oorlog waarbij de COVID-19 vaccins betrokken zijn, bericht Ramon Tomey.

“Over de grote DNA-oorlog tegen de mensheid gesproken… in principe zijn wij in het vierde stadium van de oorlog. Ik denk niet dat wij ons hieruit kunnen stemmen. Wij zullen ons moeten voorbereiden, ons moeten beschermen en misschien onze weg hieruit moeten vechten,” zei zij tijdens de vierdaagse Let’s Go Brandon Rally die gehouden werd in Brandon, Florida.

De “Merritt Medical Hour” presentatrice zei tegen Sisson:

“Sinds 2015 heb ik het gevoel dat ik getuige ben van een terroristische aanval in slow-motion tegen de hele wereld en dat ik dit niet kon tegenhouden. De enige reden dat ik vroeg wakker geschud ben, is omdat de AAPS me wakker geschud heeft voor wat er gebeurde en de misdaden van de georganiseerde geneeskunde.”

De voormalige presidente van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS) schreef al in 2015 een opiniestuk, dat gepubliceerd werd onder haar meisjesnaam Lee Hieb. Haar stuk van 10 maart 2015 had kritiek op het National Adult Immunization Plan van de regering Obama.

“Je kunt niet schreeuwen om het recht van de vrouw om te kiezen als het om abortus gaat, maar haar niet het recht geven om te kiezen wat haar in een injectie wordt toegediend. Laat ik duidelijk zijn: de volksgezondheid overtroeft de individuele vrijheid niet. Einde verhaal,” schreef zij toen.

Zowel Sisson als Merritt noemden de conservatieve schrijver G. Edward Griffin als instrumenteel bij het openen van hun ogen over vaccins. Sisson, gastheer van “CLO2TV”, zei dat Griffins boek “A World Without Cancer” hem liet zien hoe de families Carnegie en Rockefeller de medische scholen overnamen en de praktijk van de geneeskunde drastisch veranderden.

  Neuroloog legt uit waarom gevaccineerde mensen nog steeds in hoog tempo COVID-19 oplopen en verspreiden

“Ik begon als het ware wakker te worden, maar ik werd pas echt serieus wakker toen voormalig president Donald Trump aan de macht was. Ik dacht dat we het gemaakt hadden toen hij eenmaal in het Witte Huis zat. Maar het moeras is dieper dan we dachten,” zei Sisson. “Griffin vertelde ons wat er vandaag de dag gebeurt, waarschijnlijk al in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw begonnen is.”

Gevaccineerden kunnen zich niet onvaccineren

“Niemand die nu ongevaccineerd is, die ik ken, zal in de gevaccineerde groep springen. De gevaccineerde groep is al gevaccineerd, zij kunnen er niet inspringen. Zij kunnen gewoon beslissen of zij de vierde of vijfde booster willen, denk ik – maar zij kunnen zich niet “onvaccineren”, voor zover wij weten,” zei Merritt.

“Wij zitten in een situatie waarin het een soort kalmte voor de storm is. Wij zien het sterven, maar wij hebben geen besef van wat men zou zeggen de ‘eerste derivaat van het sterven’. Met andere woorden, wij weten niet hoe snel het sterftecijfer verandert.”

De “Merritt Medical Hour” gastheer wees op een “duidelijke, ongekende stijging” van de sterfte door alle oorzaken veroorzaakt door de COVID-19 vaccins, en haalde gegevens aan uit de V.S., het V.K. en Duitsland. “Ik kan geen cijfers vinden voor Israël, maar ik ben er zeker van dat zij grote problemen hebben, omdat zij de eersten waren die gevaccineerd werden,” zei zij. Merritt noemde ook doodgeboorten, miskramen en onvruchtbaarheid als enkele van de andere problemen die met de injecties in verband worden gebracht.

  Prof. Dr. Mattias Desmet: "Blijf je uitspreken. Als er andere stemmen zijn in de publieke ruimte, dan zal de massahypnose verstoord worden."

“In plaats van de dekstoelen op de Titanic te herschikken, moeten wij naar de gegevens kijken en ons voorbereiden, want die zullen ons vertellen of wij de tendens moeten zien en waar die heen gaat. Wij kunnen dit niet terugdraaien.”

Volgens Merritt zijn er verschillende manieren om het SARS-CoV-2 spike-eiwit in de COVID-19 vaccins aan te pakken.

“Wij kunnen het spike-eiwit aanpakken, wij weten hoe wij dat moeten doen. Ivermectine, hyperbare zuurstoftherapie, chelatie, [intraveneus] glutathion – er zijn een heleboel dingen die we kunnen doen.”

Daarna wendde zij zich tot Sisson en zei “Ik denk dat uw ding daarboven staat,” verwijzend naar chloordioxide, dat de “CLO2TV” presentator promoot.

Bekijk het gesprek tussen Bob Sisson en Dr. Lee Merritt op de Let’s Go Brandon Rally in Florida hieronder.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Als u na het lezen van deze vier verhalen nog steeds “mainstream” artsen vertrouwt, moge God u bijstaanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHelikopter met buitenlandse huurlingen neergeschoten boven Mariupol – Frankrijk woedend
Volgend artikelWie zit er achter de aanval op het treinstation in Oekraïne van vrijdag, waarbij 50 burgers gedood werden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Foute benadering. Er zijn vaccinvials gevonden waar routers en ander materiaal in zaten. 5 G technologie verbonden met wat in het menselijk lichaam geinjecteerd is werken samen en kunnen aangestuurd worden door Neurowapens/Psychogtronische wapens. https://www.veteranstoday.com/2022/04/08/disclosure-exclusive-hiving-of-the-masses/

    Van Irak was al langer bekend dat irakese soldaten bestookt werden met stemmen die waren als de stem van God. Ook werden boodschappen uitgezonden als zou Saddam Hussein een Homosexueel zijn. Op de NSA site destijds een artikel hoe computers om naar Irak te exporteren vooraf geinstalleerd waren met speciale software of hardware??? sorry ik ben digibeet, dus dat herinner ik me niet precies meer.

    Veelzeggend ook dat ik destijds Politicologie studeerde aan de UVA en dat studenten islamofoben waren en totaal niet geinteresseerd wat er politiek in de wereld gebeurde of in dat algerijnse asielzoekers van te voren geen schijn van kans maakten vanwege een afspraak tussen Wim Kok en president Chirac van Frankrijk. Inmiddels is duidelijk dat Amnesty International ook foute boel is ten dienste van het WEF. Zij weigerden ook maar iets te doen voor een algerijnse asielzoeker die in zijn land ter dood veroordeeld had zullen worden, wat zijn vriend die daar bleef overkwam. Geen interesse. Wel steeds promoten met soortegelijke cases onder buitenlandse regimes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in