Пресс-служба Президента Российской Федерации / www.kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

De Franse president Emmanuel Macron wil grondtroepen van de NAVO naar Oekraïne sturen om Rusland te verslaan.

Alleen een dwaas met waanideeën kan zo’n onbehouwen voorstel doen dat aantoont dat Macron hersendood is. NAVO-troepen inzetten om Russische troepen te bestrijden zou een totale oorlog betekenen, die hoogstwaarschijnlijk zou uitmonden in een nucleaire vuurzee, Finian Cunningham.

Ironisch genoeg haalde de Franse leider een tijdje geleden de krantenkoppen toen hij het door de VS geleide NAVO-bondgenootschap bestempelde als “hersendood”. Hij dingt nu mee naar dezelfde epitheton.

Toen Macron die harde opmerkingen over de NAVO maakte in een interview met de Economist in november 2019, dachten sommige waarnemers dat hij op een intelligente manier kritiek had op de trans-Atlantische militaire organisatie en hoe die niet langer geschikt was voor het moderne tijdperk.

Maar nee, Macron leverde geen opbouwende kritiek op de NAVO of het Amerikaanse leiderschap. Hij was gewoon een verwaande charlatan die zichzelf probeerde te promoten als de “sterke leider” van Europa en die zijn stokpaardje van het opbouwen van een Europees leger probeerde te verkopen door de NAVO een slechte naam te geven.

Deze week was de voormalige Rothschild-bankier weer bezig met zijn grandioze fantasieën over het leiden van de rest van Europa.

Macron ontving 25 Europese staatshoofden en regeringsleiders op de conferentie ter ondersteuning van Oekraïne. In de grandeur van het Elysee-paleis waarschuwde hij dat Rusland “de oorlog in Oekraïne niet mag winnen” omdat anders, zo beweerde hij, heel Europa zou bezwijken onder de Russische agressie.

Dit is een roekeloze en gevaarlijke fantasie van de Franse president die zich overgeeft aan de meest krankzinnige russofobie. Moskou heeft categorisch verklaard dat het in niets anders geïnteresseerd is dan in de denazificatie van het door de NAVO gesponsorde regime in Kiev en de bescherming van zijn nationale veiligheid.

  Op het web zijn beelden verschenen van een duel tussen Russische en Oekraïense tanks tijdens gevechten in de Donbas

Om zo’n vermeende nachtmerrieachtige uitkomst van Russische tanks die over Europa rollen te compenseren, vertelde Macron de Europese leiders dat ze niet moeten uitsluiten dat ze grondtroepen van de NAVO inzetten om het regime in Kiev te helpen.

“Niets mag worden uitgesloten. We zullen alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat Rusland deze oorlog niet kan winnen,” zei de Franse president ten overstaan van goedkeurende Europese leiders.

Onder de conferentiegangers waren de Duitse bondskanselier Olaf Scholz en de Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron. Duitsland en Frankrijk ondertekenden eerder deze maand bilaterale veiligheidspacten met Oekraïne, waarop een beroep kan worden gedaan om militairen officieel te sturen om de door de VS geleide proxyoorlog tegen Rusland te vervolgen.

NAVO-officieren nemen in de gedaante van particuliere huurlingen al op grote schaal deel aan het Oekraïense conflict tegen Rusland. Vorige maand kwamen meer dan 60 Franse militairen om bij een Russische raketaanval in de buurt van de Oekraïense stad Charkov.

Franse media berichtten deze week over het evenement in Parijs: “De conferentie [in Parijs] gaf blijk van Macrons gretigheid om zichzelf te presenteren als een Europese voorvechter van de Oekraïense zaak, temidden van de groeiende vrees dat de Amerikaanse steun de komende maanden zou kunnen afnemen.”

Macron riep niet alleen op tot de inzet van NAVO-troepen, maar beloofde ook om meer langeafstandsraketten naar het regime in Kiev te sturen voor “diepe aanvallen” in Rusland.

Franse kruisraketten zijn al gebruikt om het Russische grondgebied van de Krim te bestoken. Nu wil de Franse leider dat een neonazi-regime de mogelijkheid krijgt om diep in Rusland toe te slaan. Hoe lang kan Moskou deze schandalige provocatie nog tolereren zonder tegenaanvallen?

  Is het keerpunt van de NAVO gestopt met keren?

Ongetwijfeld ziet de Franse president een kans voor zelfverheerlijking. Macron is geobsedeerd door opvattingen over zijn eigenbelang en het herstellen van het internationale imago van Frankrijk naar een denkbeeldig glorieus verleden.

Nu de Amerikanen in het Congres kibbelen over de vraag of ze Oekraïne nog eens 60 miljard dollar aan militaire hulp zullen sturen en met de mogelijke verkiezing van NAVO-scepticus Donald Trump in het Witte Huis later dit jaar, ziet Macron een opening om Westers leiderschap te tonen door de steun van Europa voor Oekraïne op te voeren.

Macrons egoïsme en grootheidswaanzin kunnen de Derde Wereldoorlog ontketenen.

Hij doet dit allemaal door schaamteloze leugens te vertellen over het conflict in Oekraïne.

Macron geeft de marionettenpresident van Kiev, Vladimir Zelensky, de ruimte om te doen alsof Oekraïne een kans heeft om Rusland te verslaan. Zelensky sprak de conferentie in Parijs ook toe via een videoverbinding en deed zijn vermoeiende oproep voor meer wapens. Hij beweerde met schaamteloze leugens dat het aantal Oekraïense militaire doden 31.000 bedroeg sinds het conflict twee jaar geleden uitbrak. Het meest realistische cijfer is dat meer dan 400.000 en misschien wel 500.000 Oekraïense militairen zijn gedood door verreweg superieure Russische troepen.

Dat is de impliciete bekentenis van Macron. Waarom zouden er NAVO-troepen nodig zijn in Oekraïne als het niet was om de verwoeste Oekraïense gelederen te vervangen?

Macron rechtvaardigt zijn leugens door de nog schandaliger leugen dat Rusland van plan is andere Europese landen binnen te vallen zodra het het Oekraïense leger heeft verslagen.

Deze boemanversie van geopolitiek negeert de realiteit dat de Verenigde Staten en de NAVO een proxyoorlog tegen Rusland hebben ontketend met behulp van een neonazi-regime.

  Strategische Onvermijdelijkheid

Macron wil de Derde Wereldoorlog beginnen op basis van pure leugens en ijdelheid. Hij is niet alleen hersendood. Hij is ook zielloos.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ruslands leger, ooit krakkemikkig, is modern en dodelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPatriot, NASAMS, Abrams, Archer, Paladin, CAESAR… Russisch leger heeft een geweldige tijd met de beste NAVO uitrusting
Volgend artikelThermidor komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Deze zieke gast is alweer terug gefloten door andere randdebielen uit frankrijk.
  Het lef om zelf (nato) Rusland aan te vallen hebben ze niet.
  Teveel onrust bij de burgers en boeren.

 2. Ze worden aangewezen door de poppenspelers op de achtergrond om zich vervolgens god te wanen en super machtig te zijn; Macron, Rutte, Merkel, Scholz en noem de hele riedel van psychopaten maar op.
  Als je goed kijkt is het zo vreselijk duidelijk.

  • Ik denk eigenlijk dat ze zich helemaal niet zo goed voelen. Ze worden door hun “bazen” behandeld als honden (ik heb gelezen over vernederingsrituelen) en ze worden gechanteerd zodat ze wel mee moeten doen. En als ze hun taak hebben gedaan worden ze voor de bus gegooid of verdwijnen ze (moord. zelfmoord). Ik zou voor geen goud in hun schoenen willen staan.

 3. Welkom in WEFFISTAN De nieuwe communistische dictatuur!!!! Wij slopen en u mag de rekening betalen!
  Ruttekaagistan: hoeveel grimmiger en onheilspellender kan het worden?

 4. macron brengt miljarden burgers in gevaar maar wordt het niet tijd dat we de straat opgaan of zijn we ook hersendood?

  het zou ook kunnen dat de burger er niets van snapt omdat ze het geen zier interesseren , kan ook natuurlijk.

  derde optie de burger heeft het nog te goed.

  • En, en, en. Welke west Europese fucktard natie en welk van hun doorgedraaide regimes je ook neemt, het is allemaal zouteloos, onverschillig en door en door verwend klootjesvolk.

  • Vierde optie:burger is compleet gehersenspoeld, gister met 2 naar mijn mening goed opgeleide collegas een discussie over Poetin, zij waren alletwee er heilig van overtuigd dat Rusland heel Oekraïne en verder in beslag gaat nemen, dus ik ben gestopt met het überhaupt proberen te verwoorden, vergeefse aktie, niet meer te redden.

    • Misschien moeten de Russen dat inderdaad maar eens doen dan zijn we van het gezeik af.zolang ze achter de Dnepper blijven blijft het Westen zieken en porren.

     Het heeft mij nu als belastingbetaler in ieder geval genoeg gekost. Daarbij ook nog gierende inflatie en torenhoge gasprijzen. Het is mooi geweest.

 5. The US, EU west is full of morons, why should we care what they say..

  “well they want to start WW3” ..

  With what?? – they don’t have the manpower or weapons to sustain even 2 weeks of fighting.

  The US can’t fill their ranks, al they get are weakling woke and fat kids who can’t climb a 5 foot hurdle.
  Besides who in their right minds wants to fight for these idiots? – just maybe the complete braindead sheeple who have been “boosted” 5 times.

  Well, good luck with that.

  They are all in panic mode, that’s why they ramp up the dictatorial “rules” – we can’t criticise the ‘vaccines’ – we can’t criticise the state, censorship goes in overdrive.. isn’t it obvious by now – that’s ALL they have.

  And in the countries that pushed the toxic jab there are now these ‘experts’ who scream “we have to be ready for war with Russia”.

  These people are a joke and delusional, when they talk diarrhea comes from their mouths.

  I am not worried in the slightest for WW3.

  • yep, wHellcome to the JewSA/USrael

   Macron Rothschild puppet en Nazi Zelensky ook, en ow diezelfde afkomst Jews ‘sponsorden’ beide kanten van de oorlogen ala WW1 en WW2 e.d.

   They know, ala Soros foundation of Clinton Foundatiion of de Bill & Melinda foundation en of Blackrock en Vanguard en soorten, en wie hebben aldaar de meeste macht? hey weer dat soort KM Joden, maar het ligt zeker niet aan het vaccin, euh die KM Joden 😉 hey weer een overeenkomst lol

 6. Ter duiding heb ik vanmiddag deze video ontdekt op YouTube:
  https://youtu.be/uoU8D7YSEdi?
  si=tJgp4oMZ3gbLc5SJ

  Réquisitions de personnes et de patrimoine : l’effrayante loi militaire du gouvernement Macron

  De vidéo kan ondertiteld worden in het Engels door op het videobeeld in de rechterboven hoek op het tandwieltje te klikken.

  Daar vind men de verklaring van de houding en uitspraken van Macron vanuit Frans standpunt en wat er aan voorafging.
  Ik benadruk dat het zeker niet om te lachen is.
  Als dit ten uitvoer komt is het game over voor de Europese bevolking, want het zal overgenomen worden door andere lidstaten.
  Intussen las ik op dissident one.nl dat de Nederlandse opperbevelhebber van het leger het sturen van troepen ook niet uitsluit.
  De situatie wordt huiveringwekkender met het uur.

 7. Hij voelt zich de nageboorte van Napoleon. Op naar Rusland, dit keer zulen we winnen. De dwaas. Blijkbaar zitten er in heel Europa hersenloze clowns.

 8. Leugenaar en hersendood ,evenals zijn vriendje Rat rutte als je bekent staat om de woorden ,we moeten die vaccin weigeraars zoveel mogelijk dwars zitten zegt dit al voldoende over dit politieke ongedierte.

 9. Volodymyr Zelensky en Emmanuel Macron.
  Oftewel 2 clowns.
  Wij mogen van geluk spreken dat Vladimir Vladimirovitsj Poetin zoveel geduld heeft!!!

 10. Macron rechtvaardigt zijn leugens door de nog schandaliger leugen dat Rusland van plan is andere Europese landen binnen te vallen zodra het het Oekraïense leger heeft verslagen.
  Als hij dat voor elkaar krijgt bestaat west europa de volgende dag niet meer

 11. Triest toch hoe deze gereïncarneerde napoleon niets heeft bijgeleerd aan gene zijde en dezelfde fouten weer maakt.

  Hij heeft alleen zijn banden met de satanisten goed aangehaald om zich te verzekeren van ondersteuning en rugdekking, maar ook deze keer zal hij weer afgaan als een gieter en weer vele levens op zijn geweten hebben…. om deze keer definitief de hel in te gaan, en niet meer terug te kunnen komen.

 12. Quote: “Niets mag worden uitgesloten. We zullen alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat Rusland deze oorlog niet kan winnen,” zei de Franse president ten overstaan van goedkeurende Europese leiders. End quote.

  Volgens mij loopt de dunne stront bij al die (ANDRENOCHROME JUNKS) puppet leiders via de broekspijpen in hun schoenen. Ze weten drommels goed dat Poetin niet meer interesse heeft dan wat hij reeds meerdere malen gezegd had. Bandera tuig uitroeien…de Russisch talige gebieden als bufferzone gebruiken en de rest van Oekraine militair en maritiem uitschakelen. En wellicht via op handen zijnde vredesonderhandelingen Kiev dwingen om een Rusland vriendelijke leider of op zijn minst een onpartijdige leider aan te stellen….

  Ons aller aankomende (trots der slapende Nederiglanders) secretarisje generaaltje Markje Rutje liet vorige week weten dat hem er alles aan gelegen is dat OEKRAINE DE OORLOG TEGEN RUSLAND…..WINT. Denk echter niet dat oorlogszuchtig Markje en de rest van die breedgebekte kikkers….aka reptielen…het Europese volk zover zullen weten te krijgen om voor hun de gehaktmolen in te gaan springen…

 13. Als Poetin net zo meedogenloos had geweest als de meeste Amerikaanse presidenten dan was Oekraine al lang en braad met de grond gelijk gemaakt en verslagen !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in