David Peterson / Pixabay

Acht Russische Tu-95 MS strategische bommenwerpers en zwermen Russische Gerad en Lancet drones hebben massaal militaire infrastructuur en munitie- en wapensysteemdepots getroffen in verschillende Oekraïense steden, waaronder Kharkiv, Krivoy Rog, Slavyansk, Odessa, enz.

Dat wil zeggen, de Russische luchtmacht trof sleutelpunten van de bevoorrading van de tegenaanvalstroepen van de Oekraïners aan de fronten Zaporizja en Donbas, bericht Pronews.

Met name in Odessa raakten de Russen de recente leveringen van Oekraïense munitie uit Bulgarije, dat een zeer grote lading uit eigen voorraden leverde.

Aan het front in Zaporizja zijn de Oekraïners gestopt met grootschalige aanvallen, omdat ze de afgelopen 11 dagen vreselijke verliezen hebben geleden, en voeren ze nu offensieve verkenningen uit met kleine troepen om zwakke plekken in de Russische verdedigingslinie op te sporen.

De Oekraïners hebben als hoofddoel de verovering van Staromlinovka gesteld, een dorp dat echter een belangrijk knooppunt is voor Russische bevoorrading van andere posities en vestingwerken in het noorden.

Wat tot nu toe een grote indruk heeft gemaakt, is het succesvolle gebruik van drones door de Russen, waarbij Oekraïense pelotons en Westerse uitrusting met groot succes zijn geëlimineerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ze vegen de Oekraïens-Poolse grens schoon: De grootste Russische luchtaanval tot nu toe – Raketlanceringen vanaf schepen en negen Tu-160 & Tu-95!Volg Frontnieuws op Telegram

  Lafontaine: De Amerikanen bereiden dit conflict al heel lang voor

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne leed zware verliezen, boekte geen echte vooruitgang in de eerste dagen van het offensief (Video’s)
Volgend artikelPoetin: Er zal GEEN “Oekraïne” meer zijn – Directe interventie van de NAVO zal de uitkomst niet veranderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Nou weet niet wat ik er van zeggen moet , maar die beelden heb ik de laatste dagen al wel gezien .
  Wordt tijd voor wat nieuws .
  Dit begint te veel in de herhaling te vallen .

  • Probeer dit eens : “Tofu dreg” op youtube

   Maar verslik je niet, stop eerst met eten drinken en roken en ga rustig ergens zitten om het te ervaren

 2. @ Treeg “Et tu, Brute?”
  Ouwe zwartkijker 😇
  Zeker de warmte ?
  Imo prima topic.
  Beter dan de BS van de MSM.
  Groeten .

 3. Zonder luchtmacht begin je niet veel.
  Oekraïne had al lang met de witte vlag moeten zwaaien.
  De russen vechten zeer netjes.
  Veel netter dan de geallieerden in wo2, die hele steden in puin bombardeerden.
  Dat is nu een oorlogsmisdaad volgens de conventies.

  • Of de nazis aan het oostfront,
   speciaal witrusland kreeg de volle laag, met 90 % van alle steden en dorpen compleet weggevaagd, platgebrand (eerst volk verzamelen in stevige houten schuur) , uitgehongerd en afgevroren (Wat doe je met 100.000 krijgsgevangenen? Je bewaart ze op een open vlakte tot ze op zijn).

   Oorlog in nl was veel milder,
   nietemin werden meerdere steden zeer zwaar beschadigd: Venlo, vlissingen, middelburg, arnhem, nijmegen, groningen, delfzijl zijn een paar die te binnen schieten.

 4. Hopelijk is dit waar ….deze morgen op het franse Nato outlet kanaal bij uitstek, LCI (is goed voor mijn lage bloeddruk bij warm weer) : één Himar heeft 100 russen(soldaten) gedood …..waarschijnlijk waren die gezellig aan t feesten dicht bij elkaar en berichtjes aan t sturen…als het waar is tenminste , het eerste slachtoffer in oorlogstijden is immers de waarheid….aan beide kanten trouwens , maar anti nazinato zijnde moet ik uiteraard de verhalen van Rusland geloven…..SLAVA ROSSIYA dus ….

 5. Voor veel mensen is het moeilijk voor te stellen dat de Minsk akkoorden een geostrategische afleiding voor het werkelijke doel was, oké zelf schat ik de Russische strategen hoog in die hierop dit oerstomme plan van de Angelo-Amerikaanse zionisten meteen doorhadden hoe de vork in de steel zat en ik denk dat de Russen toen al anticipeerden, zonder de hele voorafgaande geschiedenis op te sommen bogonnen de Russen militaire steun te geven aan de vrijheidsstrijders van de 4 Oostelijke Oblasten.

  Het smerige van alles vind en vond ik dat de neo nazi’s voornamelijk Russisch sprekende burgerdoelen beschoten, de Europese burgerbevolking werd in het ongewisse gehouden over de ellende die de bevolking in het Oosten werd aangedaan schattingen lopen uiteen maar vermoed werd dat er 14.000 burgerslagtoffers vielen en dat zagen wij niet op het NOS-NON journaal.

  Er is in die tijd tot aan de start van de Speciale Militaire Operatie enorm veel bewapening naar de Oekraïense nazi strijders gegaan, enorm veel fortificaties gebouwd in de 8 jaar durende periode na de Minsk akkoorden alleen het feit dat Rusland stapje voor stapje alle verdediging linies aan het slopen zijn en een prachtige strategische operatie vanuit het Noorden naar de nabijheid van de hoofdstad enorme militaire collones te sturen, dat kon alleen gebeuren dat de luchtmacht van Oekraïne vleugellam was gemaakt zodat de Russen in het Oosten flink te keer konden gaan, enfin de Russen zijn niet te verslaan met een conventionele oorlog tegen hen en de operatie luidt het multipolariteid in, of men het laatste kan mee maken hangt van vele onberekenbare factoren af n.m.m.

 6. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat Rusland met al deze preventieve aanvallen een heel humanistische oorlog aan het voer is. Ze proberen in eens te voorkomen dat er slachtoffers vallen zowel aan hun Zijde als feitelijk ook aan de zijde van de Oekraïne. Dikke pluimweer voor Poetin en zijn generaals.

 7. ….aan Nato zijde wordt nu overwogen om troepen te sturen …..t zou zo maar ns een hete zomer kunnen worden ….en deze keer niet door de ‘klimaatverandering’ ….De 21ste eeuw en de Sapiens Aap die nooit verandert onder zn zogenaamd laagje beschaving….WAANZIN ten top !

 8. Ik verwacht dat de Nato zeer zwaar gaat provoceren, gedurende die grote Nato oefening.

  Mazzel dat Poetin nooit ingaat op provocatie, maar later er wel mee afrekent…
  Of denk je dat het neerhalen van de USA helicopter in Syrie toeval was?
  ——————
  Rusland zal, kan, en mag niet verliezen; zij zijn nu de gatekeepers van beschaving geworden.
  ————————
  het weste is totaal verziekt, USA is waanzinnig; Rusland moet met Brics de wereld overnemen.

  • Yep even vodka bestellen voor dat hier die nazi idioten in Den haag het gaan verbieden 🧐😜😂😂😂🤣🤣🤣🖕💉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in