Nord Stream 2 buis © Vuo / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Nu wordt dus onderzocht wie de Nord Stream pijpleidingen heeft gesaboteerd. Echt? Zouden de surveillancegegevens van de NAVO zo slecht kunnen zijn? De kans is veel groter dat de daders zich binnen dit verbond bevinden…

Dus nu zijn beide Nord Stream pijpleidingen beschadigd. En het is nauwelijks waarschijnlijk dat in het Westen ooit bekend zal worden wie verantwoordelijk is, schrijft Dagmar Henn.

Waarom? De Oostzee is een van de best gecontroleerde wateren ter wereld. Niet alleen aan de oppervlakte, waar geen enkel schip zich kan bewegen zonder voortdurend van beide kanten te worden opgemerkt. Ook onder water, waar sonar en onderwatermicrofoons worden gebruikt om bewegingen van onderzeeërs te volgen.

Oppervlakteschepen zijn echter nauwelijks een optie. Dit geldt ook voor het Amerikaanse landingsschip Kearsarge, dat vorige week de Oostzee verliet. Dit sluit echter een begeleidende onderzeeër niet uit.

De Tagesspiegel heeft het over een “insider” die spreekt over speciale krachten of onderzeeërs. De meest voor de hand liggende variant is een combinatie van beide – gevechtszwemmers die vanaf een onderzeeër worden gelanceerd.

Om de parameters van een dergelijk lek te verduidelijken: de afzonderlijke delen van de Nord Stream 2-pijp wegen 50 ton; de metalen pijp is bedekt met beton en vervolgens met bitumen en wordt onder de zeebodem gelegd. Ik zag ze vervoerd worden in Mukran, elk stuk op een zware transporter die alleen binnen het fabrieksterrein mocht komen omdat de lading de normale grenzen overschreed. De pijpen liggen op een diepte van 40 meter. Er zijn technische duikers die op dergelijke diepten werken, maar hun uitrusting is veel te opvallend. Er blijven dus eigenlijk alleen gevechtsduikers over. Waarbij het duidelijk moet zijn dat het tijdstip van waarschijnlijke explosies niet identiek hoeft te zijn met het tijdstip waarop de sabotage werd voorbereid.

Een vissersboot die met het net vast komt te zitten, trekt zichzelf eerder onder water dan dat hij deze pijpleiding openbreekt. Zelfs gewoon met het anker gepakt worden is niet genoeg. Niet alleen het gewicht van de buizen speelt een rol, maar ook de waterdruk. En alleen al het feit dat Nord Stream 1 ook beschadigd werd, sluit definitief een ongeval uit.

De exploitatiemaatschappij van Nord Stream 1 heeft inmiddels verklaard dat “de vernietiging die binnen één dag aan drie pijpen van het Nord Stream-pijpleidingsysteem is aangebracht, ongekend is … en het is nu onmogelijk om het tijdschema voor reparatiewerkzaamheden aan de gasleidingstructuur te bepalen”. Volgens het Deense Energieagentschap “stroomt er veel gas uit, dus het is geen klein scheurtje, maar een heel groot gat”.

Seismologen in Zweden en Denemarken hebben één beving gemeten, geen drie. Als het om explosies bij de pijpleidingen zou gaan, zouden deze zich dus bij alle drie de pijpleidingen tegelijk moeten hebben voorgedaan. In dit geval zou de dubbele explosie bij Nord Stream 1 de explosie bij Nord Stream 2 hebben gedekt. Het lek bij Nord Stream 2 werd echter lang voor het lek bij Nord Stream 1 ontdekt.

Zelfs als de Duitse pers in die richting wijst, kan Oekraïne als mogelijke schuldige worden uitgesloten. Er moet namelijk aan ten minste één van de twee criteria worden voldaan – gevechtszwemmers en/of duikboten. Polen bezit nog precies één onderzeeër waarover klachten zijn van de bemanning, althans volgens Wikipedia (het is een Sovjetonderzeeër gebouwd in 1986), en er zijn geen gevechtsduikers.

  Voorbereidingen voor het gebruik van kernwapens: Geel en rood alarm in Rusland - Decreet van Poetin: "staat van beleg" en de "krijgswet" afgekondigd

De lijst van mogelijke verdachten is dus relatief kort. Oostenrijk, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Noorwegen, Rusland, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hebben gevechtszwemmers, in alfabetische volgorde.

Denemarken bezit geen onderzeeërs, maar heeft het voordeel dat de locaties van incidenten dicht bij het eigen grondgebied liggen, zij het buiten de territoriale wateren. Finland heeft ook geen onderzeeërs. De overige staten op de lijst voldoen aan beide criteria.

De eerste staat die zonder al te veel zorgen van de lijst kan worden geschrapt is Rusland. Waarom? Zelfs de grootste vriend van de NAVO zou moeten toegeven dat het saboteren van de pijpleidingen de politieke druk op de regeringen van de EU, vooral die van Duitsland, zou wegnemen; dat kan niet in het belang van Rusland zijn. Zuid-Afrika kan alleen al om geografische redenen worden uitgesloten.

De overige landen zijn allemaal lid van de NAVO of willen dat worden. En hier wordt de vraag interessant.

Het eerste aspect waarmee rekening moet worden gehouden, zijn eventuele economische belangen. Met andere woorden, wie van hen zou de pijpleidingen als mogelijke concurrentie kunnen beschouwen en profiteren van hun permanente mislukking? Aardgasleveranciers zijn twee landen op deze lijst: Noorwegen en Denemarken; de laatste echter pas in de nabije toekomst.

Wie heeft er geen economisch belang bij? Frankrijk, dat zelf in energieproblemen verkeert, en alle andere landen die op de een of andere manier op het Europese aardgasnet zijn aangesloten. Natuurlijk sluit dit politiek gemotiveerde waanzin niet uit; alle acties van de EU-regeringen in de afgelopen maanden roepen de vraag op in wiens belang ze zijn genomen.

  Duits hoofd energiebeheer waarschuwt voor gastekorten, faillissementen, enorme prijsstijgingen die "schokgolven door het hele land" zullen veroorzaken

Wie zou er politiek belang bij hebben? De Verenigde Staten en mogelijk Groot-Brittannië. Herinner u de verklaring van de Amerikaanse president Joe Biden tijdens de persconferentie met Olaf Scholz dat er geen Nord Stream 2 meer zou komen in geval van een Russische inval: “Ik beloof u dat we dat zullen doen.”

Maar naast de VS is er nog een andere verdachte die er een duidelijk politiek belang bij zou kunnen hebben om de Nord Stream 2 kwestie van de agenda te halen. Dat is de Duitse regering zelf. Wie de beelden van de protesten in Duitsland bekijkt, beseft al snel dat de politieke manoeuvres om de eis om “Nord Stream 2 open te stellen” tegen te houden, ook via de linkse partij, niet succesvol zijn geweest en dat de politieke druk zich juist langs deze eis ontwikkelt. De focus en mogelijk zelfs de kans op succes weghalen bij mogelijke protesten zou in deze regering enkele voorstanders kunnen vinden.

Jens Berger heeft in de NachDenkSeiten reeds de kwestie van mogelijke Amerikaanse daderschap aan de orde gesteld. Het is in ieder geval duidelijk dat het NAVO-hoofdkwartier in Brussel moet weten wie verantwoordelijk is, net als de Russen. Alle bewakingsgegevens van alle naburige NAVO-landen komen samen in Brussel, en het is uiterst onwaarschijnlijk dat uitgerekend in de Oostzee, waar vermoedelijk geen haring eitjes legt zonder bewaakt te worden, niemand over gegevens beschikt die deze aanslag kunnen verklaren.

Dit roept een andere vraag op. Want informatie die beschikbaar is, eventueel meerdere malen, kan alleen geheim worden gehouden als de eigenaren van deze informatie meewerken. Met andere woorden, surveillancegegevens van de NAVO kunnen alleen onder controle worden gehouden zolang de politieke instemming van de betrokkenen verzekerd is. Of, om het iets scherper te stellen, een dergelijke sabotagedaad tegen de wil van de Duitse regering te ondernemen en geheim te houden, grenst aan de onmogelijkheid. De Bundeswehr heeft waarschijnlijk ook enkele microfoons in de Oostzee hangen …

Pogingen van RT DE om een Duits biologisch onderzoeksinstituut te vragen of het misschien anomalieën heeft geregistreerd (wie naar bruinvisgezang luistert, registreert ook eventuele explosies), eindigden in een lus van “is niet in huis”, “weet niet” en “kan niet vinden”. Een aanwijzing dat alternatieve gegevensbronnen al worden afgesloten, wat er weer op wijst dat er Duitse agentschappen bij betrokken waren. Want als het een daad tegen de wil van de Duitse regering was geweest, dan zou deze er belang bij hebben gehad om juist zulke mazen in de wet open te houden voor echte informatie, waarbij zij zich dan zelf kon beroepen op de beroemde geloofwaardige ontkenning.

  De ruil van de eeuw: Rusland zou moeten aanbieden Westerse huurlingen te ruilen voor Assange

In ieder geval speelt zich voor het publiek een drama af waarbij ijverig onderzoek wordt gedaan naar onbekende personen. Dit is een fabricage die alleen maar kan werken omdat men ook in de toekomst moet verwachten dat Russische bevindingen met alle middelen uit de Duitse informatieruimte worden geweerd, zoals in detail te zien was bij informatie over Amerikaanse biolabs. Vermoedelijk zal er de komende dagen veel van deze kant bekend worden gemaakt; de Nord Stream 2 pijpleiding is immers Russisch eigendom na de manoeuvre die de Europese partners eruit dwong.

Het kan zijn dat de Verenigde Staten het nodig vonden om extra druk uit te oefenen op kanselier Olaf Scholz in zijn volledige quarantaine. Het kan ook zijn dat Scholz zelf instemde met een dergelijke daad vanwege enige paniek onder een woedende bevolking. In het eerste geval zou het gaan om een oorlogsdaad binnen de NAVO door de ene “partner” tegen de andere; in het tweede geval om een nieuwe ronde van verraad door deze Duitse regering. In beide gevallen gaat het om een massale aanval op de belangen van het Duitse volk.

Als er nu een functionerend Duits parlement zou zijn dat niet verslaafd is aan de waanzin van de NAVO, zou het moeten eisen dat de Duitse regering al haar eigen inlichtingen openbaar maakt, evenals de locaties van alle boten en eenheden die van Duitse zijde in het spel zouden kunnen zijn. Aangezien er geen parlement is en de overgrote meerderheid de Duitsers veel koude winters en een geruïneerde economie toewenst, zullen dergelijke vragen niet worden gesteld.

En één ding is meer dan duidelijk, met of zonder goedkeuring of deelname van de Duitse regering, welk NAVO-lid hiervoor ook verantwoordelijk was – wie zulke vrienden heeft, heeft geen vijanden meer nodig.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“De winter zal enorm zijn”: Gazprom toont een video met Europese steden zonder Russisch gasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBEIDE Nord Stream-gaspijpleidingen opzettelijk gescheurd – Duitse regering vermoedt “sabotage” door “speciale strijdkrachten gelinkt aan Oekraïne”
Volgend artikelWaarom sluit België kerncentrales midden in een energiecrisis en een naderende winter zonder gas?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. De kans bestaat dat er nog gefaalde explosieven aanwezig zijn die in de richting van de daders wijzen.
  Als je op de kaart kijkt waar er gesaboteerd is kan het niet anders dan dat het westen hier meer van weet.

  • Nuland beloofde al zoiets voordat Biden dat deed en Nuland praat voor de deep sh+t.

   dus ja, grootste kans is Amerika dat ons Europa geen Gas gunt, althans geen goedkoop Gas Amerika bepaald voor ‘ons’ in Europa hun EU… met de U van Union, United als in US United Satan als in UW United World with One World Order.

   WEF en of WHO en of UN en of UNHCR and sorts zijn alle jus onderdelen for the big end game.

 2. Hier zit zeker amerika achter, zij dien wat ze altijd doen een land binnen vallen alles kapot maken en het land dan afhankelijk maken van hen. Zoals nu de gas. Om kotsziek van te worden. En rutte weet wie de dader is, de vuile smeerlap lacht zijn lul uit zijn broek met wat ons allemaal te wachten staat. Maak je geen ilussies dit is al zolang gepland amerika wil de grootmacht worden,maar dat zal ze niet lukken. Hun arrogantie zal hun de das om doen uiteindelijk. 1/4 van hun leger vreet van voedselbonnen. Tja en dan maar roepen dat Putin de oorlog verliest terwijl een deel van hun eigen leger honger lijd omdat ze niet rondkomen door de hoge prijzen. Biden is een pedo en zijn zoon een zware sex en crackverslaafde die verliefd is op zijn eigen anus. Dochterlief verteld dat ze seksueeel misbruikt is door biden zelf . Wat een in en in zieke familie net als de clintons.

  • Nederland is het enige land dat de NS pijpleidingen niet nodig heeft. Er is in het Slochterse veld meer dan genoeg gas voor ons land. De gasprijs in Nederland zou helemaal niet hoeven te stijgen.

   • Nuland voorspelde dat al voor hem ook op film vastgelegd, ze kijkt dan telkens naar haar papiertje of ze het woord voor woord zegt wat ze moet zeggen van?? (its not Biden)

  • Als je altijd doet wat je deed, krijg je altijd wat je kreeg.
   Dus het moet ophouden met die VS.
   Ze moeten anders gaan doen zodat ze wat anders krijgen.
   Bv geen ecomische groei maar zelf de broek ophouden.
   Gewoon off grid. Losgemaakt van al hun veroverde werelddelen en landen.
   Zelfstandig worden.
   Zelfredzaamheid bevorderen.
   Dan gaat de luie stoel in de kachel.
   Dan wordt er gewerkt aan de aarde en aan zichzelf.
   Elk nadeel hep ze voordeel.

 3. Wat volgens mij veelzeggend is of kan zijn, is dat het in internationale wateren is gebeurd. Zowel voor de oorzaak als voor het gevolg. Het wijst denk ik meer op anderlandse betrokkenheid dan op dat van een land in de regio.
  Duitsland als dader lijkt me sterk. Zelfs dat gegochem met de linksen etc. Duitsland moet sowieso al erg hun best doen om niet failliet te gaan.
  Denemarken lijkt me stug. Ze hebben er niets mee te maken en ook hebben ze weinig last van Ruslands beheer van de gaskraan.
  Bovendien als een van beiden het toch gedaan heeft, dan hadden ze het beter in hun eigen territorium kunnen doen. Immers daar zijn zij de baas. Ze hadden daar Rusland een halt kunnen toeroepen.
  Oekraïne lijkt me ook sterk. Ze mogen dan wel anti Russisch zijn, dat wil niet zeggen dat ze het kunnen maken om hun achterban van hen te vervreemden. Lees EU.
  Het meest waarschijnlijk lijkt het mij als de VS of misschien Engeland hierachter zit. Engeland valt af omdat ze nog maar net een nieuwe premier hebben. (mijns inziens)
  VS blijft over. Om de een of andere reden is de VS erg betrokken bij Europa’s gastoevoer. Denk aan Trump, die Duitsland waarschuwde om niet teveel van Rusland te betrekken. Alles liep al jaren goed, maar toch, denk erom dat je de haat in leven houdt. Rusland staat tegenover De-Westerse-wereld. Is geen compagnon, etc. (wat het overigens wel trouw geweest is) Biden is hetzelfde verhaal. Wees anti Rusland is zijn boodschap. Een vijand van onze vijand is onze vriend, cq Oekraïne is dus onze vriend. We sturen wapens, dringen aan op doorvechten. Trouwens, dat Nord Stream 2 nooit in gebruik is genomen staat alleen op conto van de VS. Ongeacht president of partij. In kort, de VS is de vijand van Rusland over de rug van Europa.
  Met betrekking tot de consequenties voor de explosies in territoriale wateren. Het is gebeurd in niemandsland, dus er is echt een vijandelijke aanval gepleegd op Ruslands eigendom. Als Rusland het belangrijk acht en de schuldige weet aan te wijzen dan is er oorlog. Echt oorlog. Dat is het nadeel van handelen buiten territoriale wateren.
  Dit alles is mijn bescheiden opinie.

  • Vergeet het WEF niet, die heeft er alle belang bij om Europa kapot te maken. En de gasprijzen zijn 10% gestegen vandaag. Toeval bestaat niet !

  • Beste Pieter,

   Zo bescheiden is je opinie niet.

   Dat het hoogst waarschijnlijk een van de vazallen is zou mij niet verbazen. Wat je zegt, Duitsland is het niet, dat geloof ik ook. Zelf denk ik meer aan een van de drie Baltische Staten. De oorlogsretoriek die zij de afgelopen 7 maanden hebben lopen spuien liegt er niet om.

   Mocht dat het geval zijn dan zijn ze hun “vrijheid” kwijt.

   Verder maak ik mij geen illusies dat het Ministerie van Defensie van de RF voor het weekend weet wie deze grapjassen zijn. Als ze het nu al niet weten. Moet niet zo moeilijk zijn.
   Groet, Ralph

  • Beste Tim,

   Wat is ze toch lelijk he. Als lelijk pijn deed zou ze de hele dag lopen te janken. Met die Satanisten kop.

   Nudelbaum is een goeie. In Polen hebben ze ook een Applebaum. Zouden zusjes kunnen zijn. De mijne heeft eigenhandig, samen met haar echtgenoot, Polen de nek opgedraaid. Daar is ze al in 1992 mee begonnen.

   Die van mij, Applebaum, is ook heel vooruitziend. Zo voor uitziend dat ze maar alvast een boek heeft geschreven: Gulag. Slim van haar want nu is ze voorbereid.

   Hartelijke groet,
   Ralph

 4. Dat de Duitsers nu niet begrijpen dat hun voor de tweede keer door Amerika een economische ineenstorting wordt bezorgd is fenomenaal. Misschien gaan ze het door krijgen dat de economische vooruitgang door Russisch gas een doorn in het oog van Washington is. De vorige keer dat ze dit door kregen leverde een politiek drama op, Adolf Hitler. Laat de EU en de USA maar oppassen, het tij kan zo maar keren als de USA blijf treiteren.

 5. USA is van plan schaliegas aan NL te gaan leveren, las ik even geleden op deze site of een andere.

  Als USA opnieuw de wereldmacht wil, kunnen we van alles wat niet deugd verwachten.

 6. Ik gok dat het niet een daad van een specifiek land is, maar van de globalistische wereld elite. Net als 9/11 en de plandemie. Misschien zitten amerikaanse inlichtingendiensten erachter, maar uiteindelijk is het allemaal 1 pot nat: de burger vs de globalistische wereldelite. Het zou goed Klaas Schwabber of George Soros kunnen zijn.

  • Klaas Zwabber en de hele globalistiese club van joodse genocidale psychopaten hebben één primair doel: de blanke Europeanen nu voor eens en altijd uitroeien, te beginnen met het sterkste volk, de Duitsers. Als Duitsland, de motor van Europa, gesloopt is, vallen de andere blanke naties ook om. Daar zijn ze nu al meer dan een eeuw aan bezig en ze pakken nu door. De Duitsers en Duitsland moeten en zullen om worden gebracht: bevriezen, hun economie slopen, hun voedsel verbieden, de hele reut.
   Dit is het werk van dezelfde criminelen die de waanzin van de CO2-footprint, de eco-terreur van wildlife vermalende energie-negatieve windmolens die meer energie kosten dan opleveren en de jetstream van zijn energie beroven zodat de polen minder wind ontvangen en opwarmen, elektrische auto’s met extreem kostbare mileu-vervuilende lithium-batterijen, stikstof-uitstoot, insecten eten en wij maar belasting betalen om onszelf om zeep te helpen: deze zelfde criminele eco-boeven zitten er totaal niet mee om de Nordstream-buizen op te blazen en daarmee een kolossale milieu-ramp te veroorzaken (zeedieren sterven door gas) om hun echte doel te bereiken. En dat doel is om de authentieke, intelligente, inventieve blanke Europeanen linksom of rechtsom uit te roeien en te vervangen door een makkelijk te controleren lichtbruin slavenleger van geestelijk minder bedeelden. Dus: de globalisten aka joden, of het nou de JewSA is of de Mossad/Israel. Israel, dat de JewSA én China controleert, wil zijn Belt en Road van Shanghai naar Rotterdam met Israel als de bekende spin in het centrum van het web, met Ukraine als Israel-2. Shalom!

  • Zijn recent nog heel veel problemen geweest met de duitse onderzeeers. NL staat trouwens internationaal heel hoog aangeschreven met de walrus klasse met oefeningen etc.

 7. Geen bommen nodig met scalarwave- (scalaire golf) wapens zoals CERN, daarvan zijn er ondertussen natuurlijk veel meer, je hebt een grote spoel (cern=27km) en stuurt daar een gigantische stroom door (in cern zitten twee supergeleiders) dan krijg je enorme velden als je er twee precies tegengesteld maakt heffen ze elkaar in de ruimte op en reizen ze alleen nog in de tijd (miljarden malen sneller dan het licht) en kun je aardbevingen creëren of vulkanen of wildfires of het weer bv de buien terug naar zee duwen en droogte veroorzaken of orkanen of die 90graden draaien en je hebt een valwind.
  bv wildfires in Australie of Californie, of onderzee een rif laten instorten en een tsunami maken als in japan, la-palma, indie, of een beving op de zeebodem om een paar gasleidingen te laten scheuren.
  De daders zijn de illuminatie (=elite=gevallen engelen=reptilians=igigi), ze willen minder mensen (zie Georgian guidestones) en veroorzaken dus elke oorlog en zullen elke vredespoging frustreren en zoveel mogelijk slachtoffers veroorzaken met oorlogen of vaccins of voedsel (slechte kwaliteit en nu gebrek) of energiegebrek of andere rampen.
  Deze oorlog wordt dus niet met kernwapens (bestaan niet) maar met scalairegolfwapens uitgevochten met veel overstromingen (oa noord rusland en californie), Rusland licht geografisch gunstiger voor deze “cern” installaties en heeft er meer.
  Maar wie er “wint” is natuurlijk niet belangrijk, hoeveel mensen er omkomen gaat het om.

  • Precies. Je kunt ze maken en breken.
   (cern=27km) 27.09.2022

   Gematria:
   Nord Stream = 127
   Gas = 27

   Pres. Biden: “If Russia invades…then there will be no longer a Nord Stream 2. We will bring an end to it.”
   Biden: “I promise you, we will be able to do that.

   — ABC News (@ABC) February 7, 2022

   January 27, 2022 VICTORIA NULAND: “If Russia invades Ukraine, one way or another, Nord Stream 2 will not move forward.

   — AZ 🛰🌏🌍🌎 (@AZmilitary1) September 27, 2022

 8. Eilandje vlakbij, dus voor wie de exacte locatie kent zijn een houten of kunststof bootje, een duikerspak en de nodige onderwaterexplosieven genoeg om de klus te klaren.

 9. Lol, weer veel experten in huis…
  Wie het exact gedaan heeft weet ik niet zeker maar dat onze kinderen een rare toekomst tegemoet gaan weet ik zeker. We hebben te maken met grote sadisten – hoe harder ze ons kunnen kloten hoe beter.

 10. Ik begin ook steeds meer dat boek van Joost Niemoller over MH-17 te geloven. Dat Oekraine op die dag alle radars uit had staan en ook nog dat vliegtuig als enige over oorlogsgebied leidde…dat is toch uiterst verdacht. Rutte haalde de onderste steen boven… ja ja

  • 2 straaljagers klaarde de klus, het was prachtig weer en mensen op de grond zagen 2 straaljagers, en daarna begonnen de stukken naar beneden te vallen…… precies in dunbevolkt gebied met grote velden vol koolzaadplanten!!!

  • You are right on the money re MH17! It was definitely the Ukrops that shot it down and the cheese heads running the kangaroo court were ordered what to find!

 11. We kunnen speculeren wat we willen. Maar niemand die het echt weet. We leven helaas in een gekke wereld .
  Hopen op meer vrede maar dat zit er voorlopig niet in. Jammer genoeg

  • @Klaas,

   Misschien is dit een antwoord op uw vraag…..

   https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-blew-russian-gas-pipelines-nord-stream-1-2-says-former-polish-defense-minister

   Alleen de VS heeft er baat bij echter even het volgende…..

   Die hele k*tleidingen vanuit Rusland hebben voor ons eigenlijk geen enkele waarde…..

   Waarom niet???

   Omdat ons land slechts 6% gas uit Rusland wat impliceert dat we straal voor de gek worden gehouden met die achterlijke prijsverhogingen……van wel tot 300%…..wat voor een normaal denkend mens toch echt niet uit te leggen is.

   Die leidingen boeien me HE LE MAAL GEEN ENE FLIKKER………is hooguit klote voor onze Oosterburen met die enorm grote bek van “wij kunnen heel goed ZONDER Russisch gas……..nou mogen ze het dan gaan waar maken.

   We worden van voor en van achteren keihard genaaid……..maar we verdienen het en wel voor de volle 100%….

   Waarom!!!????

   Omdat we met zijn allen te lui, te moe en te bang zijn om eens eindelijk van achter die GODVERDOMDE ACHTERLIJKE IDIOTE computer uit te komen en het tuig in theater den Haag aan te pakken.

   Baudet en vrienden gaan het niet doen hoor………..alleen wij kunnen dat regelen en wel zeker en wel……..alleen niet vanachter een achterlijke computer.

   Maar oké……ga maar gewoon door…..de klap….ik bedoel de enorme mokerslag welke er met de snelheid van het licht aankomt zal de rollen wel gaan veranderen……echter de meesten gaan er niet meer van genieten en dat staat voor mij als een paal boven water.

   Fijne avond verder,

   Gladiator

   • Ja het is helemaal waar zolang het volk blijft vertrouwen op de politiek zal aan het moorden en het bestelen van het volk geen einde komen je hoort ze wel klagen maar doen verder geen moer en wachten wat het volgende is wat hun te wachten staat, angstig laf en dom volk dan heb je een eenheid en dat betekend dat je leven niets meer waard is.

   • Gladiator.Achter (bijna) iedere regering zit een schaduwregering,hun hebben de werkelijke macht.Politici worden omgekocht of gechanteerd en voeren de NWO agenda uit.Politici zijn marionetpoppen van de schaduwregering (bilderberg groep/WEF) en zijn medeplichtig maar de werkelijke daders van het beleid is de schaduwregering.

 12. Rusland zal dit aankaarten bij de UN, alleen maar omdat het formeel de juiste weg is om het ‘op de kaart te zetten ‘.
  Ondertussen, want de kans dat ze het zelf hebben gedaan is belachelijk, zijn ze al bezig om de belangrijkste Atlantische fiber optic telecom lijnen te ondermijnen, vooral die tussen de UK en USA, en die naar Nederland.
  Dan geven ze de agressor zonder naam te noemen nog een kans, maar de kans is heel groot dat de plof erin gaat. Dan kan er gereroure worden denken we, het fiber optic is globaal? Nee, de lijnen die getroffen gaan worden zijn onderdeel van dat dark net, dat systeem dat wel van belang is voor de satanisten.
  Ik zeg, gewoon doen Rusland, de beuk erin.

 13. Deze satanische cult vernietigt alles wat ze niet kan controleren en uitbuiten. En vooral als het haar hegemonie op termijn kan bedreigen. Het doet het steeds op een achterbakse manier om haar sporen uit te wissen. Maar een aandachtige toeschouwer ziet duidelijk wie hier steeds achter zit. Volgens een insider werd het Pentagon in 911 aangevallen door een raket een jaar eerder gestolen uit het daarvoor vernietigd destijds grootse Russische onderzeeboot. Deze duivels zijn niet aan hun proefstuk toe.

 14. Mensen wees niet bang voor de dood maar weest bang voor de elite, mensen wees niet bang voor de kou de elite hebben hun huizen goed geïsoleerd en zullen geen last hebben van hoge energie rekening zij zitten warm op het binnen hof, mensen wees niet bang voor de honger de elite zullen eten in overvloed hebben en zullen dat niet met jullie delen, mensen wees blij jullie hebben Rutte en Kaag zij zullen jullie wel vermoorden ,
  mensen wees niet bang er zal altijd wel een plek zijn of een manier waar jullie begraven zullen worden.
  WAAR BENT U NOG BANG VOOR GERT JAN SEEGERS DE VERRADER ZAL OVER JULLIE WAKEN EN ZONODIG U VERRADEN verraden verraden lang leven de elite hiep hiep hiep hoera de Koning is weer daar.
  U wil zal geschiede.

 15. Er zijn meer methoden; alle schepen hebben een tracker; er is radar met geheugen en vergeet de satelietjes niet….

  Maarre…wie heeft er belang bij?
  WEF
  USA (die willen vloeibaar gas verkopen….

 16. Wat een speculatie over wie dit gedaan kan hebben ?
  totaal overbodig, het is Oorlog!
  En dat die pijplijn kaduuk is is een gegeven .
  De energie moet zitten hoe verder zonder dit gas LNG?
  Alle alternatieven bekijken en hier vol op inzetten versneld onafhankelijk worden .Kerncentrales niet sluiten maar open houden, gas van Groningen als het echt niet anders kan .productie van waterstof gas versneld invoeren etc!!
  En Europa kan de winter door zonder dit gas. Mooie gunstige bijwerking van de opwarming van de aarde zeer waarschijnlijk geen koude winter!
  Dus opgestoken middelvinger naar Putin met zijn gas .Kan hij lekker zelf aan zijn pijplijn gaan liggen.
  En als Xi hem laat vallen zit hij van de winter zelf in de kou,dit laatste is niet geheel onwaarschijnlijk.

 17. De huidige oorlog is een oorlog tegen de westerse burgers. De VS en EU moeten vallen, dat is duidelijk. De tegenstander is dus niet een enkel land, maar de globalistische elite die alle grote instituten in de hand heeft. Daarom is de NAVO is de meest voor de hand liggende verdachte voor de uitvoering. Bekend van Gladio, met de tactiek “Strategy of Tension”.

 18. Pffff… mindfuck, wie hebben het gedaan 🤔

  Van het weekend nog diverse merken orginele Russische vodka kunnen bestellen… 😀 Bijna nergens meer te krijgen in NL. Ga mij daar maar warm houden, komende winter.

 19. Juist wie een ander beschuldigt moet je goed in de gaten houden. en wie stil is geeft toe .De dader is stil en laat anderen praten.DE de geen die het meest belang heeft is de Dader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in