Derek Chauvin’s verdediging laat video zien waarop hij knielt op George Floyd’s schouder, niet zijn nek

4

Derek Chauvin’s hoofdadvocaat Eric Nelson speelde maandag een video af voor de rechtbank waarop blijkt dat zijn cliënt knielde op de schouder van George Floyd – niet in zijn nek.

Black Lives Matter, en de mainstream media journalisten die hen steunen, hebben lang beweerd dat de agent knielde in de nek van de 46-jarige harddrugsverslaafde.

Nelson vroeg Minneapolis Police Chief Medaria Arradondo of hij bekend was met het concept van “camera perspective bias” voordat hij twee verschillende hoeken van beelden van de scène afspeelde.

De twee video’s die hij afspeelde waren van de tiener Darnella Frazier en de bodycam-beelden van de politie van voormalig agent Alexander Kueng. In de video opgenomen door Frazier, maakt de hoek het lijken dat de knie van de agent op Floyd’s nek rust, maar in de body camera beelden van dezelfde exacte tijd, kunt u duidelijk zien dat zijn knie op de schouder van de crimineel rust.

Dus, in ieder geval tijdens dit gedeelte van de arrestatie, is het vrij duidelijk dat Chauvin zijn knie op zijn schouder had.

Inmiddels heeft Black Lives Matter activiste Maya Echols in een recente Tik-Tok video gewaarschuwd dat “gebouwen zullen branden” als politieagent Derek Chauvin niet wordt veroordeeld voor de dood van de crackverslaafde en vuurgevaarlijke draaideurcrimineel George Floyd.

“Als de moordenaar van George Floyd niet veroordeeld wordt, weet dan dat de hel los zal barsten. Wees niet verbaasd als gebouwen in brand staan”, aldus Echols.

Uit het autopsierapport bleek dat George Floyd crystal meth, cannabinoïden, morfine en dodelijke dosis fentanyl in zijn lichaam had toen hij stierf.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

Vorig artikelTopambtenaar EMA zegt dat EU-agentschap verband tussen AstraZeneca-vaccin en dodelijke bloedstolsels moet bevestigen
Volgend artikelJoe Biden gaat Trump’s muur bouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. ik ben bang dat zij er wel mee wegkomt, omdat ze zwart is, Grappig wel, dat hun bijdrage aan het publieke debat altijd hetzelfde is: BurnLootMurder. De R van Rape moet daar aan worden toegevoegd. BRLM dus.

 2. Voor zover ik weet is BLM nog niet geregistreerd als een terroristische organisatie.
  Zou moeten.

  Dan: goed voorbereiden, zoveel mogelijk volgers/leden registreren; dan met een enkele slag alles in beslag nemen van de organisatie en van de leden; ter compensatie aan de schade die ze hebben gemaakt.
  Hetzelfde met Antifa.
  Niet alleen in USA maar ook in Europa.

  Dat zal natuurlijk nooit voldoende zijn, maar het zal wel een duidelijk signaal zijn.

  Ik zie niet in waarom er in 90 dagen na het goede nieuws–de dood van vuilnis– er 1260 mensen vermoord moesten worden inclusief kinderen.
  Maar links wel.
  Die vinden BLM en Antifa fantastisch en lopen te zeveren over slaven tijd….

  Personelijk denk ik: laat steden als Minesota en Portland maar even lekker onder links bestuur; als het in totaalverval is, komen ze wel in opstand

 3. De combinatie van crystal meth en opiaten is ook een gevaarlijke combinatie omdat zij beiden een tegengestelde werking hebben. Het ene is opwekkend en het andere maakt je down waardoor het lichaam in shock kan raken. Net zoals de combinatie cocaine en heroine, beter bekend als snowballs. Gebruikers die deze drugs bij of door elkaar gebruiken lopen het risico op ademhalings moeilijkheden en hartfalen. Dus het was geen verassing dat hij niet kon ademen. Zeker in combinatie met de arrestatie waardoor ook nog eens de adrealine waarden in zijn lichaam stegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in