Regeringen over de hele wereld bereiden zich voor om de volledige controle over de regering over te dragen aan de WHO om een Wereldregering op te richten, zo heeft een vooraanstaande deskundige gewaarschuwd.

Meryl Nass, deskundige op het gebied van bio-oorlogsvoering en epidemieën, heeft gewaarschuwd voor de agenda van de globalisten om de mensheid een één wereldregering op te leggen, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Volgens Nass zouden het huidige ontwerp van het internationale pandemieverdrag van de WHO en de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) het publiek dwingen tot verplichte vaccinaties op basis van mRNA.

Newsaddicts.com meldt : Deze vaccins werden echter slechts in 100 dagen geproduceerd door menselijke proeven over te slaan en het testen van de veiligheid en werkzaamheid tot het absolute minimum te beperken.

Het verdrag geeft de directeur-generaal van de WHO, het “gezondheids”-agentschap van de Verenigde Naties, extra macht om te bepalen welke medicijnen gebruikt mogen worden in medische noodgevallen.

Dit betekent dat de WHO zeggenschap krijgt over de gezondheidszorg van het publiek in verschillende landen, waardoor lokale gezondheidswerkers verplicht worden om zich aan hun richtlijnen te houden.

De WHO is ook van plan om landelijke biobewakingsprogramma’s te implementeren om potentiële pandemische ziekteverwekkers te identificeren door mensen, huisdieren, boerderijdieren en wilde dieren te testen en boerderijen, fabrieken, afvalwater en nog veel meer te inspecteren.

Daarnaast kan de directeur-generaal van de WHO een pandemie of zelfs een potentiële pandemie uitroepen, maar zonder vooraf vastgestelde criteria om een pandemie uit te roepen.

Bovendien kan de directeur-generaal handelen op basis van weinig meer dan geruchten. Concreet bewijs van een dreigende of aanhoudende pandemie is geen vereiste. Naties zijn ook verplicht om de sociale media te controleren en te censureren om het narratief van de WHO door te drukken.

WHO: Poliovaccin veroorzaakt virusepidemieën

Deze globalistische agenda, vermomd als een verdrag, impliceert een verlies van medische vrijheid en lichamelijke autonomie voor de massa.

In een artikel dat Nass publiceerde met de titel “The WHO’s Proposed Treaty Will Increase Manmade Pandemics,” wees ze erop dat het verdrag “gain-of-function” onderzoek aanmoedigt, een eufemisme voor onderzoek naar biologische oorlogvoering, om toekomstige pandemische dreigingen of potentiële biowapens te voorspellen.

Dit betekent dat de WHO haar leden verplicht om actief op zoek te gaan naar mogelijk pandemische ziekteverwekkers en deze, zodra ze gevonden zijn, samen met het bijbehorende onderzoek wereldwijd te delen.

Met deze strategie wordt het moeilijker om een land of organisatie de schuld te geven, aangezien alle landen met dezelfde ziekteverwekkers werken.

Bovendien stelt het verdrag voor dat regeringen alle virussen en bacteriën met “pandemisch potentieel” delen met de WHO en andere regeringen, en zelfs hun genoomsequenties online zetten.

Dit plan brengt echter het risico met zich mee dat gevaarlijke ziekteverwekkers worden blootgesteld aan hackers en andere kwaadwillende actoren, wat de wereldwijde veiligheid ondermijnt.

Kortom, gain-of-function onderzoek wordt expliciet gestimuleerd door het verdrag.

Uiteindelijk duwt het WHO-verdrag mensen in de tegenovergestelde richting van wat nodig is om toekomstige pandemieën te voorkomen.

Om pandemieën effectief te voorkomen, is het noodzakelijk om het gain-of-function onderzoek te stoppen, aangezien dit de belangrijkste pandemische bedreiging vormt.

“Het is het publiek dat de kosten van het onderzoek betaalt, en vervolgens weer betaalt voor de ongelukken en opzettelijke lekken,” schreef Nass.

“Zou het niet beter zijn om het gain-of-function onderzoek volledig te beëindigen, door de financiering te beperken of de laboratoria te sluiten, in plaats van de verspreiding van biologische wapens aan te moedigen?

Christine Anderson aan de "WHO Globalisten": "Wij zullen jullie ten val brengen"

“Als we een fatsoenlijke toekomst willen, is het cruciaal dat we deze wapens onder controle houden in plaats van ze te verspreiden.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WERELDGEZONDHEIDSORGANISATIE DOSSIER

Expert biologische oorlogsvoering waarschuwt: WHO zal mensen verlagen tot de status van dieren om meer controle te krijgenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Trudeau verontschuldigt zich voor het feit dat hij een nazi is
Volgend artikelEU desinformatie over vaccincontract: Nee, Pfizer hoeft vaccinschade niet te vergoeden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. Die blagen kunnen van alles gaan vastleggen, maar:

  MET OP GROTE SCHAAL SCHENDEN VAN DE MEEST ELEMENTAIRE MENSENRECHTENVERDRAGEGEN VANAF 2020 HEEFT GEEN OVERHEID MEER LEGITIEME MACHT.

  NIEMAND HEEFT MEER NAAR HEN TE LUISTEREN !!!!!

  Geen duscussie.

 2. VN en WEF hebben vorig jaar een zgn. “samenwerkings-overeenkomst” gesloten.
  En onlangs verklaard, Agenda 2030 naar 2025 te willen vervroegen.
  Allemaal volkomen illegaal.

  Het is de MACHTS-GREEP van de globalisten.

 3. Alles moet exposed!!
  Alleen dan kunnen ze berecht en gestraft worden.!
  Dus vrees niet deze onheiligen die in hun eigen waan geloven die plots zal omslaan in paniek.
  Want wij zijn onderweg wakker te worden!
  We krijgen nog moeilijke jaren te verwerken!

  • Alle duister komt in het licht… en dan kunnen we het (uit)eindelijk allemaal opruimen. Ik heb zin om dwars te liggen. Kom maar op met de moeilijke jaren, dan gaan eindelijk de zombies wakker schrikken.🙏🏻❤

 4. Minister Kuipers van Volksgezondheid, de Directeur-Generaal Internationale Samenwerking van het ministerie van Buitenlandse Zaken en meer dan 20 partijen hebben het zogeheten Global Health Pact ondertekend.

  Dat pact moet de mondiale gezondheid versterken. Donderdag is daartoe de Global Health Hub Nederland gelanceerd. Het is de bedoeling dat deze Hub een voorloper wordt in de organisatie van wereldwijde gezondheidszorg.

  https://www.stichting-jas.nl/2023/09/terwijl-iedereen-was-afgeleid-door-het.html

 5. Hoe harder ze bluffen en hoe vaker het herhaald wordt op TV/radio/media en andere mind control apparaten hoe meer mensen werkelijk gaan geloven dat die engerds de baas zijn. Als je buurman straks zegt “ik ben de baas over jou” geloof je hem toch ook niet, dus waarom zouden we deze engnekken wel geloven. Dus: niet lezen, niet luisteren, niet over praten en NIET MEEDOEN.

  • Die lui draaien alles om. Goed is kwaad en kwaad is goed. Vrede is oorlog en oorlog is vrede. Slavernij is vrijheid en vrijheid is slavernij. Enzovoorts. Dat geldt waarschijnlijk ook voor hemel en hel. Hij staat aan de poort van de hel.

   • Beste Mensen

    De Hell & de Hemel zijn geen twee verschillende dingen
    Maar de benaming van èèn en dezelfde object gekeken vanaf vanuit de tegenovergestelde richtingen

    De Hell = De Hemel
    &
    De Hemel = De Hell

    Dank U

 6. Humanity is going through the phase of Anahata.

  What does Enlightenment mean?

  When the Moon is closer to the Earth is feeling and most probably don’t want to feel it is “the space in the heart where purity dwells.” Is remembering the subconscious for better understanding.

  Sometimes, the clearest and most genuine guidance comes from a soft, gentle voice inside us, not the loud ones filled with fear and doubt.

  Don’t Underestimate Kundalini.

  What Is Photon Belt?

  This is a huge belt consisting of high-energy photons. When our solar system entered in this belt with all the planets in 2012- 2030, the entire life will pass from the 3rd dimension to the 5th dimension.

  Humans will have 12 helix DNA by combining 2 helix DNA.

  The chakra of all people will be opened during this event

  It Is Raised 7 Times!

  Awakening Kundalini & Chakras is much bigger than most people realize, and it’s common for many to assume that it is a simple process, but the truth is infinitely more profound.

  Love and trust may not shout, but they consistently speak from the depths of our hearts. So, it’s essential to have faith in the quiet truths that reside within us. Balancing your third eye chakra will amplify your intuition and self-awareness. Meditative practices and visualization can be particularly powerful.

  Enlightenment is a state of awakened understanding. It can be described as the transcendence of suffering and desire in order to obtain spiritual liberation (moksha). To be enlightened is to be freed from the tyranny of the mind and to experience deep spiritual peace, presence and wholeness.

  That enlightenment is not really a state that we have to reach because, in a sense, we are all already enlightened. Therefore, the goal of the spiritual journey is to uncover what is already there. Enlightenment means revealing or remembering what our true, original nature is…..You and Me as we remember…..

  This video reveals that there are, in fact, seven Kundalinis; each one belonging to an entirely different Body of our Being within us.

  he purpose of this video is to encourage people to stop underestimating this topic and to stop assuming that they know how it works, and instead take up serious spiritual practice in order to experience the truth of it for themselves.

  Sensationalisation of Kundalini & Precise Inquiry
  Kundalini Is Not Simple-Minded, It Is Mystical!
  The Awakening of the Divine Mother & Humbleness
  The Seven Inner Bodies of Kundalini & Dimensions
  The Polarity of Kundalini: Kundabuffer & Dreams
  Descend to Ascend & Follow Your Being & Intuition
  https://youtu.be/aq2s0deV_so?si=AqgyXdTWOetZC454

  • Een aantal jaren geleden zag ik een korte serie van een jonge man die hardcore bezig was met kundalini en half ontbloot rondliep op zijn werkplek. Vol liefde ook. Hij werkte met Indiase weeskinderen. Voornamelijk jongetjes.

 7. Ach wat een zielige mensen toch eigenlijk zeker zo belachelijk als hitler s snorretje….die Uh leider van het WHO [who betekent wie in het engels/ nederlands vertaald.]…is behoorlijk opgekapt kwa uiterlijk…..geld zat voor botox en lifts …zo obvious…en net zo sneu als dat snorretje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in