Uit een nieuwe studie, die door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt onderschreven, is gebleken dat de risico’s van mRNA Covid-19 vaccinatie zwaarder wegen dan de voordelen, waarbij de wetenschappers hebben ontdekt dat iemand gemiddeld 339% meer kans heeft op een ernstig ongewenst voorval zoals hartstilstand, beroerte, of overlijden als gevolg van de Pfizer Covid-19 injectie, dan dat hij in het ziekenhuis wordt opgenomen, schrijft Expose-news.com.

In 2020, vóór de uitrol van het Covid-19-vaccin, hebben de “Coalition for Epidemic Preparedness Innovations” en de “Brighton Collaboration” een prioriteitenlijst opgesteld, die door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt onderschreven, van mogelijke ongewenste voorvallen die relevant zijn voor de COVID-19 vaccins.

De lijst omvat bijwerkingen van bijzonder belang (adverse events of special interest – AESI’s), bijwerkingen in verband met vroegere vaccins in het algemeen, theoretische associaties op basis van diermodellen, en Covid-19-specifieke immunopathogenese; het proces van ziekteontwikkeling waarbij een immuunrespons of componenten daarvan betrokken zijn.

Het Global Advisory Committee van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft de rapportage van AESI’s op basis van deze prioriteitenlijst zowel goedgekeurd als aanbevolen.

Enkele van de ernstige ongewenste bijwerkingen die op de door de W.H.O. goedgekeurde lijst staan Bron – pagina 19 

Wetenschappers hebben vervolgens getracht het verband te onderzoeken tussen de door de FDA toegelaten mRNA COVID-19 vaccins en de door de Brighton Collaboration vastgestelde ernstige ongewenste bijwerkingen, met gebruikmaking van de gegevens van de nog lopende gerandomiseerde, placebogecontroleerde klinische proeven van fase III, waarop de toelating in noodgevallen gebaseerd was.

De wetenschappers ontdekten dat in de Moderna-studie het verhoogde risico op ernstige AESIs (15,1 per 10.000 deelnemers) de risicovermindering voor COVID-19 ziekenhuisopname ten opzichte van de placebogroep (6,4 per 10.000 deelnemers) ruimschoots overtrof. Dit betekent dat ontvangers van de Moderne injectie 140% meer kans hadden en hebben op een ernstig ongewenst voorval dan op een ziekenhuisopname met Covid-19.

  Vaccinatie verhoogt het risico op Covid-19

In de Pfizer-studie overtrof het verhoogde risico op ernstige AESIs (10,1 per 10.000) de risicovermindering voor ziekenhuisopname met COVID-19 ten opzichte van de placebogroep (2,3 per 10.000 deelnemers). Dit betekent dat ontvangers van de Pfizer-injecties 339% meer kans hadden en hebben op een ernstig ongewenst voorval dan op een ziekenhuisopname met Covid-19.

Bron – bladzijde 15

Gecombineerd waren de mRNA-vaccins geassocieerd met een absolute risicotoename van ernstige ongewenste voorvallen van bijzonder belang 12,5 per 10.000 (95% CI 2,1 tot 22,9).

Het verhoogde risico van ernstige ongewenste voorvallen van bijzonder belang overtrof de risicovermindering voor ziekenhuisopname met Covid-19 ten opzichte van de placebogroep in zowel de Pfizer- als de Moderna-onderzoeken (respectievelijk 2,3 en 6,4 per 10.000 deelnemers).

De gecombineerde risicovermindering voor Covid-19 ziekenhuisopname komt neer op 4,35 per 10.000 deelnemers. De ontvangers van mRNA Covid19-injecties hadden en hebben dus gemiddeld 187% meer kans op een ernstig ongewenst voorval dan op een ziekenhuisopname met Covid-19.

De wetenschappers die de studie hebben uitgevoerd, merkten op hoe toen de FDA ernstige ongewenste voorvallen (SAE’s) met betrekking tot het Pfizer-vaccin beoordeelde, zij tot de conclusie kwamen dat de SAE’s “evenwichtig verdeeld waren over de behandelingsgroepen”.

Maar in tegenstelling tot de twijfelachtige evaluatie van de FDA vonden de wetenschappers die de door de W.H.O. goedgekeurde studie uitvoerden een verhoogd risico van ernstige ongewenste voorvallen in de Pfizer proef.

De volledige door de Wereldgezondheidsorganisatie goedgekeurde studie kunt u hier bekijken, maar de wetenschappers concludeerden dat er een systematische review en meta-analyse met gebruikmaking van individuele deelnemersgegevens moet komen om vragen over schade en voordelen in verschillende demografische subgroepen te beantwoorden.

  Hoe hedendaagse artsen hun patiënten vermoorden

Zij merken echter op dat daarvoor volledige transparantie van de gegevens van de klinische proef met het COVID-19 vaccin nodig is om deze vragen goed te kunnen evalueren. Maar helaas, ruim een jaar na het wijdverbreide gebruik van COVID-19 vaccins blijven de gegevens op participatieniveau ontoegankelijk. Met de FDA die de vrijgave van sommige van deze gegevens 75 jaar probeert uit te stellen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Documenten onthullen dat Pfizer-vaccin lawine van miskramen en doodgeboorten veroorzaakteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “Lab-Lek Theorie” keert terug… als de zoveelste valse binaire
Volgend artikelNieuwe studie brengt mainstream media in paniek: Ongevaccineerden hebben nauwelijks ernstig covid ziekteverloop
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Inmiddels is de FDA gedwongen door een gerechtelijke uitspraak de Pfizer papers vrij te geven. Dit na een rechtzaak aangespannen door Medical professionals for transparency.

    • De papieren die moeten worden doorgeworsteld zijn enorm. Maar ja als het hooggerechtshof vervolgens dezelfde documenten niet bekijkt (vergelijkbare klachten lopen in Oostenrijk en Duitsland) waarbij praktische gegevens over bijwerkingen van de spuit niet worden meegenomen dan is dat wel zuur. Deze advocaten collectief nemen zelfs hun eigen statistiek experts mee om de data voor het hoog gerechtshof uit te leggen omdat het hof zelf geen moeite daarvoor doet. Om recht te krijgen moet je inmiddels heel op poten zetten. Ik heb voorbeelden daarvan gezien bij aanhoring in het parlament, oppositie vraagt zittende regering om valide data en die kan de regering niet laten zien. De experts die de oppositie erbij haalt maken dan voor iedereen balans op uit openbaar beschikbare gegevens. De regering schaamt zich niet en belooft zelfs geen beterschap. De regering gaat gewoon verder met haar plan. Treurig allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in