De theorie dat “Covid” uit een biolab zou komen is de laatste weken weer in het nieuws geweest, en is een uitstekend voorbeeld van het soort valse binaire waar Off Guardian u voor waarschuwt, schrijft Kit Knightly.

De “lab-leak theorie” – die uitgaat van het idee dat Sars-Cov-2 in een lab als een “gain-of-function” programma ontwikkeld is, en daarna per ongeluk of met opzet op een nietsvermoedende bevolking is losgelaten – kwam al in januari 2020 voor het eerst op de voorpagina’s.

Toen werd het door de overgrote meerderheid van de media beschouwd als een “racistische” “anti-china” samenzweringstheorie”, en het viel weg uit het narratief.

In 2021 kende het een opleving, en werd het plotseling en op onverklaarbare wijze niet meer racistisch.

In februari 2021 publiceerde de Wereldgezondheidsorganisatie een rapport waarin de lab-oorsprong voor Covid19 “uiterst onwaarschijnlijk” werd bevonden. Maar WHO-chef Tedro Adhanom was er duidelijk op gebrand om het idee niet helemaal te laten sterven, en verklaarde publiekelijk dat “er meer onderzoek nodig was”.

Over het geheel genomen werd het rond deze tijd plotseling veel minder taboe om te suggereren dat het “virus” uit een laboratorium afkomstig was.

De BBC had een verklarend artikel getiteld “Covid origin: Why the Wuhan lab-leak theory is being taken seriously”, de New Yorker berichtte:

“Wetenschappers en politieke commentatoren verwerpen niet langer de mogelijkheid dat COVID-19 uit een Chinees laboratorium is voortgekomen.”

Zoals de Wikipedia pagina opmerkt:

Wij hebben toen een korte coronavirus factcheck gedaan op “Covid is een bio-wapen”.

Toen, in december 2021, meldde de Daily Mail dat Dr. Alina Chan aan het Science Select Committee van het Verenigd Koninkrijk had verteld dat het “redelijk is om aan te nemen dat het virus in China is gemaakt” en dat “de oorsprong in het lab waarschijnlijker is dan niet”.

Maar na een korte furore daarover, verdween het weer van de voorpagina’s.

Nu is het weer terug. En het wint aan kracht.

In mei publiceerden 18 wetenschappers (waaronder Chan) een open brief in het tijdschrift Science, waarin zij eisten dat de autoriteiten naar behoren “de oorsprong van Covid19 zouden onderzoeken“.

Twee weken geleden bracht de Wereldgezondheidsorganisatie een bericht uit dat zij de oorsprong van Covid nog aan het onderzoeken waren, en dat geen enkele hypothese volledig uitgesloten was.

Op 15 juni vertelde het hoofd van de WHO op een persconferentie aan verslaggevers dat het uitsluiten van de lab-lek theorie “voorbarig” was geweest en dat er een “push” was geweest om dat te doen. Hij riep China op om “transparant te zijn, open te staan en mee te werken, vooral wat betreft de informatie, de ruwe gegevens waar wij in de begindagen van de pandemie om gevraagd hebben.”

Deze keer reageerde China door de theorie van het lablek af te doen als “leugens” en “anti-China propaganda”, terwijl het suggereerde dat het echte lablek waarschijnlijk afkomstig was van het Amerikaanse biowapenlaboratorium in Fort Detrick.

Vervolgens meldde The Daily Mail op 18 juni dat Tedros Adhanom, ondanks zijn publieke neutraliteit, “privé geloofde” dat Covid uit een laboratorium afkomstig was.

  Degenen die sterven na het COVID-19 vaccin: Waar zijn de autopsies?

Kortom, er ontstaan twee ogenschijnlijk tegengestelde kampen – het Westen legt de basis om China de schuld te geven van de pandemie, terwijl China (en waarschijnlijk straks ook Rusland) de VS de schuld geven.

Dit is een schoolvoorbeeld van een vals binair systeem.

Wat u moet opmerken is dat deze beide zogenaamd tegengestelde partijen het eens zijn over het belangrijkste aspect van de pandemieleugen – dat Covid een unieke nieuwe en gevaarlijke ziekte is die behandeld moet worden met maskers, lockdowns en vaccins – en het alleen heftig oneens zijn over waar deze “echte en dodelijke nieuwe ziekte” vandaan zou kunnen zijn gekomen.

U wordt verondersteld een voorbeeld aan hen te nemen.

Zij willen dat u vergeet dat “covid” slechts een nietszeggende nieuwe naam is voor een oud vertrouwd cluster van “seizoensgebonden” symptomen. Zij willen dat u vergeet dat het allemaal oplichterij is – en dat u in plaats daarvan een “kant” kiest in een geregisseerd en luidruchtig en totaal nep “oorsprongsdebat”.

Zodra u zich daarvoor aanmeldt, hebben ze u – want door in te stemmen met het debat over waar “het” vandaan komt, hebt u aanvaard dat “het” – d.w.z. een dodelijke nieuwe ziekteverwekker – bestaat en dat er iets aan gedaan moet worden.

En dat is alles wat zij van u willen.

Wij vinden dat u deze geënsceneerde “controverse” beleefd moet afwijzen. Want hoe reëel de Oost-West kloof ook is op andere gebieden, als het over covid gaat, staan beide kanten aan dezelfde kant en dringen zij hetzelfde verhaal op.

En het komt zowel Oost als West goed uit om dit valse binaire – en “biowapen” angstporno – aan te moedigen, ten koste van breder en eerlijker onderzoek.

  VS: School markeerde ongevaccineerde leerlingen met viltstift op het schoolfeest

Zeg gewoon nee.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom de wereld zal eindigen bij de 7e Covid prik en wie er werkelijk achter de vaccinmandaten zitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch succes in de Donbas versnelt
Volgend artikelWHO studie: Het risico om een ernstige verwonding op te lopen door COVID-vaccinatie is 339% groter dan het risico om in het ziekenhuis opgenomen te worden met COVID-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Hèhè, eindelijk weer eens de spijker op zijn kop.
  Mensen maken geen virussen, als die überhaupt al bestaan.
  Het leugentje van de nieuwe dodelijke ziekte heeft de wereld gek gemaakt. Vervolgens gelooft men dan de gekste dingen.
  Onwetendheid, maar ook vaak stompzinnigheid en eveneens kwaadaardigheid.

 2. Is dit een aantijging aan China om op die manier ook ruzie te zoeken met de chinezen en om uiteindelijk nog meer oorlog te krijgen?

  • Beste mensen

   Uiteindelijk komt het wel daarop neer
   Alles word gestuurd in de richting van een Wereld Oorlog op Grote Schaal & Super fatale Hoog Niveau

   Als men de Waarheid zou willen weten
   Zou men heel goed gaan nadenken

   Waar is de God Partikel ontwikkeld ??
   Juist ja ….

   Dit is Die God Partikel !!

   Welk onder de naam Cloyona , Co-jojo-na , Corona —- uitleg
   Cloyona : met andere woorden mensen in de war brengen met allerlei nonsens verkondigingen ,
   Co-jojo-na : Vervolgens gaan de mensen als idioten achterna hollen allerlei suggesties heen en weer geslingerd als een jojo , Corona : Valsheid in geschriften aangezien
   Corona betekend : Verzamelnaam van alle ongeneeslijke ziekten bijelkaar
   Waartegen dus nooit & te nimmer een medicijn kan worden ontwikkeld
   Onder een noemer genaamd Corona alias Covid -19 over de heele wereld is verspreid
   Zogenaamd kan nu ineens een medicijn tegen iets wel worden ontwikkeld wat dus Vroeger niet kon
   Nu niet kan
   En in de Toekomst ook niet gaat kunnen

   Bacillen die van vorm en gedaante kunnen verwisselen minimaal 3 Keren per 27 Seconden
   Dus meer dan 1 Keer per 10 seconde
   Doctorale Wetenschappelijke kennis Medische Encyclopedie
   Het enige Medicijn en Dokter tegelijkertijd is Uw Immuunsysteem
   Laat daar dus geen schade aan toe brengen
   Waardoor ook die machteloos zal worden om een aanval te kunnen pareren

   Betere uitleg kan niet worden gegeven

   Als mensen als idioten willen gedragen
   Tegen die mensen kan worden gezegd
   Beste mensen — Ga Uw gang
   Laat U maar Vermoorden

   Tegenwoordig zijn nagenoeg alle doktoren van hoog tot laag in rangen omgekocht gehersenspoeld om de zaak klus van een elite groepje / clubje met een van de Leiders genaamd Bill Gates te klaren
   Dat is :
   De Wereld Bevolking op een Geweldadige manier omlaag te brengen

   Dank U

  • Dat denk ik ook. Na Rusland moet China aangepakt worden.althans volgens de krankzinnige zgn leiders die in het westen zitten. Usa en schoothondje EU.
   Het gezonde verstand zit ingeblikt, dus geen samenwerking, geen handel, geen welvaart, maar wel wo 3 die er moet ??? Komen volgens de krankzinnigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in