Bijna vier miljard mensen hebben ze in hun lichaam, en toch is de samenstelling ervan niet volledig bekend of onthuld. Wetenschappers in verschillende delen van de wereld blijven vreemde voorwerpen ontdekken in de COVID-19 vaccins.

Op 1 september vorig jaar riepen de Japanse gezondheidsautoriteiten partijen Moderna COVID-19-vaccins terug, nadat was gebleken dat ze besmet waren met roestvrij staal. Dagen later ontdekten Duitse wetenschappers ook ongewone voorwerpen in vaccins die zij niet konden identificeren, bericht Roy Green.

De Duitse wetenschappers presenteerden hun bevindingen tijdens een persconferentie in het pathologielaboratorium in Reutlingen, waaraan weinig ruchtbaarheid werd gegeven. Sommige van de vreemde voorwerpen werden omschreven als “nauwkeurig geconstrueerd”.

De live-streaming persconferentie werd georganiseerd door de Stiftung Corona-Ausschuss, die losjes kan worden omschreven als Duitslands equivalent van Amerika’s Frontline Doctors. Zoals verwacht, werd de presentatie door de Duitse mainstream media met de grond gelijk gemaakt.

Onbekende voorwerpen gevonden in het bloed van gevaccineerde Duitsers

Dr. Ute Langer, een arts en een chirurg, faciliteerde de foto- en videopresentatie waarin hoogleraren Dr. Anne Burkhardt, Dr. Walter Lang en Dr. Werner Birkholz uitlegden over de onbekende deeltjes die zich in het bloed van sommige gevaccineerde mensen bevonden.

Burkhardt, die de leiding had over het evenement, stond 18 jaar aan het hoofd van het Instituut voor Pathologie in Reutlingen en doceerde aan universiteiten in Hamburg, Bern en Tübingen. Hij publiceerde meer dan 150 artikelen in wetenschappelijke tijdschriften en deed studiebezoeken in Japan, de VS, Zuid-Korea, Zweden, Maleisië en Turkije.

Lang was 17 jaar lang patholoog aan de Hannover Medical School voordat hij een privé-instituut voor pathologie in de Duitse stad oprichtte en leidde. Birkholz was een voormalig hoogleraar elektrotechniek aan de Jacobs Universiteit in Bremen. Daarvoor werkte hij in de directie van de hoofdredactie van Siemens.

  De status van de globalistische agenda is geëscaleerd van "verward" naar "chaotisch"

De Duitse wetenschappers merkten bewegende voorwerpen op nadat deze voldoende waren opgewarmd.

Terwijl de Duitse presentatie, waarin ook werd ingegaan op de vraag of de vaccins werkelijk bijwerkingen hebben in de mainstream media op scepsis stuitte, werd het Japanse verslag goed ontvangen en leidde het tot wereldwijde verzoeken om de COVID-19-vaccinaties op te schorten.

Japan roept 1,63 miljoen doses Moderna-vaccins terug wegens besmetting

Takeda, de distributeur van het Moderna-vaccin in Japan, riep drie partijen van het Spikevax-vaccin terug met 163 flacons die samen goed waren voor 1,63 miljoen doses, ook al werden de roestvrijstalen deeltjes, die later werden getraceerd naar een fabricageprobleem in een productielijn van de Moderna-fabriek in Spanje, als onschadelijk beoordeeld.

Na de opschorting heeft Takeda, dat de vreemde vondst voor het eerst meldde op 16 augustus, een deal gesloten met Novavax voor 150 miljoen doses NVX-CoV2373 COVID-19-vaccin.

De ontdekking van onzuiverheden in vaccins is geen vreemde zaak.

De waarheid is dat wetenschappers al sinds 1925 vreemde dingen zoals aluminium en extracten van haaienlever aan vaccins hebben toegevoegd.

In die tijd besloot de Franse dierenarts Gaston Ramon keukeningrediënten als tapioca, zetmeel, agar, lecithine en broodkruimels toe te voegen aan een nieuw difterievaccin voor paarden – en ze deden wonderen.

Zo werd het vakgebied van de “adjuvantia,” stoffen die aan vaccins kunnen worden toegevoegd om ze effectiever te maken, geboren en tot op de dag van vandaag voortgezet.

Aluminium is de meest voorkomende hulpstof en kon worden gevonden in difterie-, tetanus-, kinkhoest-, hepatitis-, Japanse encefalitis-, meningitis- en antraxvaccins. Ook squaleen en extracten van de schors van de quillaia-boom worden op grote schaal als hulpstof gebruikt. De laatste tijd worden er ontlichaamde staarten van bacteriën en “bacteriële geesten”, gemaakt van hun lege huiden, ingebracht om vaccins nog doeltreffender te maken.

  Ernstige huidreactie maakte elke beweging van deze vrouw pijnlijk

Hoewel vaccins naar schatting jaarlijks drie miljoen levens redden en bovendien levenslange handicaps voorkomen, geven de herhaalde injecties ervan, net als bij de COVID-19 vaccins, aanleiding tot enige bezorgdheid.

Niemand, zelfs wetenschappers niet, weet immers precies wat deze vaccins uiteindelijk op lange termijn met het lichaam zullen doen. En het feit dat 3,97 miljard mensen, dat is meer dan de helft van de totale wereldbevolking van 7,9 miljard, waaronder 209 miljoen Amerikanen, ze in hun systeem hebben, is alarmerend, zo niet beangstigend.

German Doctors Discover Foreign Objects in Vaccines and Blood of the Vaccinated

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Prof. Edinger: Prikken, Grafeen en 5G – hoe we onszelf kunnen beschermen en vaccinatieschade kunnen beperkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIvermectine gesmokkeld in chocoladereep redt leven van Britse Covid-patiënt
Volgend artikelEen voorbeeld uit het verleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Mijn vraag:
  Wat hebben wij eigenlijk aan al van bovenstaande mededelingen?
  Begrijp me niet verkeerd, ik zag vanaf dag één dat er leugens op de MSM werden gebracht, maar dat is bijna twee jaar geleden!
  Dus wat moet er dan gebeuren, dat iedereen het ziet?

 2. Er zijn nog net geen acht miljard mensen op de wereld, dus hebben toch meer dan helft zich laten injecteren?
  Ongelooflijk, er moet toch echt iets fundamenteels aan de hand zijn!
  Hopelijk is het iets natuurlijks en zal de alles omvattende natuur het uiteindelijk oplossen.

 3. Het antwoord is heel simpel: politici maken zich alleen maar druk als het gaat om geld en macht.
  Geld, het liefst van een ander en macht, altijd over een ander.
  Nu in deze zogenaamde pandemie zie je dat deze twee kernbegrippen ook nu weer bovenaan staan.
  De geschiedenis heeft bewezen dat dit altijd fout gaar, zowel op lokaal, landelijk en wereld niveau.

 4. Als grote groepen artsen in vele landen een verklaring afleggen tijdens een persconferentie, daar valt die meneer Bill Gates niet van achterover op zijn buik hoor.
  Pak die man bij de arm, geef hem een spuit of tien -het mag van mij- lever hem dan uit bij het hoger gerechtshof in den Haag – die mogen toch niet arresteren – Met plezier zullen ze die vent veroordelen. Groet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in