Fotomontage via Schildverlag.de: Grafeen © AlexanderAlUS / Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Jo Conrad praat met Prof. Dr. Enrico Edinger over de resultaten die ontdekt zijn bij het onderzoek naar de ingrediënten van deze zogenaamde SARS Cov 2 vaccinaties, schrijft Niki Vogt.

En ook over de korte-, middellange- en langetermijneffecten die deze experimentele, gen manipulerende injecties op de menselijke gezondheid hebben. In dit verband gaat prof. Edinger ook in op de omstreden grafeenoxide componenten en op de vraag of deze in verband kunnen worden gebracht met 5G-frequenties.

Natuurlijk – en vooral met spanning tegemoet gezien – spreekt Prof. Edinger ook over de kansen en mogelijkheden die wij hebben om onze naasten te helpen die direct of indirect tot vaccinatie waren gedwongen. Bijvoorbeeld door bepaalde bestanddelen van het vaccin te elimineren, hoe men zijn afweer weer kan opbouwen en hoe men zich doeltreffend kan beschermen tegen elektromagnetische straling – zie video (Duitstalig) hier.

Het feit dat in de landen waar het meest gevaccineerd wordt, het aantal infecties, bijwerkingen en sterfgevallen in korte tijd ook snel toeneemt, is zelfs in de mainstream media gemeld. Meestal probeert men het echter te verhullen en met allerlei kunstgrepen te herinterpreteren. Maar hier zijn een paar fragmenten waaruit blijkt dat het niet langer kan worden ontkend:

De Oostenrijkse omroep Servus.TV meldt:

Gunnar Kaiser legt hier (Duitstalig) uit wat de wetenschapper Geert van den Bossche bedoelt als hij zegt dat door midden in de pandemie te vaccineren, het virus als het ware getraind wordt om te ontsnappen aan de “dood door vaccinatie”. Het wordt steeds besmettelijker en veerkrachtiger en ontwikkelt steeds meer varianten. In een natuurlijk scenario zouden de bevolkingen nu een natuurlijke afweer hebben gevormd en zou de pandemie voorbij zijn. Dat zou de juiste, werkelijk effectieve kudde-immuniteit zijn. Een zeer goede video die uitlegt waarom we de pandemie niet kunnen verslaan met deze vaccins. Integendeel: we worden zieker en weerlozer tegen de steeds veranderende virusvarianten. De conclusie: de combinatie van massavaccinatie, immuunvlucht en variantgeneratie en de inperkingsmaatregelen met isolatie en immuunuitschakeling is volgens Geert van den Bossche een dodelijke cocktail en het recept voor een wereldwijde gezondheidscatastrofe.

  Lessen in politiek leiderschap van Europa's cokesnuivers

Tot zover de vraag of massavaccinaties werkelijk het doel dienen dat zij beweren te dienen.

Maar Prof. Edinger behandelt ook een veel beangstigender kwestie: namelijk, de stoffen die in deze vaccins zitten. Het is, zoals iedereen weet, een experimentele vaccinatie die niet is onderzocht. Er zijn geen resultaten op lange termijn, en veel onderzoekers waarschuwen voor ernstige schade aan het immuunsysteem. Het boodschapper-RNA “mRNA” (waarbij de “m” staat voor messenger) wordt door de injectie door het hele lichaam verspreid en “kaapt” letterlijk het lichaamseigen aanpassingsvermogen van het immuunsysteem. Het kan nauwelijks meer reageren op veranderde virusvarianten. Daarom krijgen volgens prof. Edinger blijkbaar alleen gevaccineerden de Deltavariant.

Maar het vaccin bevat ook bestanddelen die gevaarlijk zijn – en waarvoor de aanwezigheid geen medische noodzaak of verklaring bestaat.

Zo zijn er foto’s van bloedmonsters na vaccinatie die artsen en deskundigen verbijsterd en onthutst achterlaten. Zeer vreemde structuren. Het zou gaan om grafeenoxide, een nanomateriaal dat zich ook in de longen kan ophopen. Zogenaamde factcheckers ontkennen dit, maar moeten toegeven dat de beelden die door de Spaanse onderzoeksgroep zijn genomen er weliswaar zo uitzien, maar geen bewijs zijn voor de aanwezigheid van grafeenoxide:

“Ze tonen alleen microscopebeelden die lijken op afbeeldingen van grafeen of grafeenoxide uit de literatuur. Dat is verre van wetenschappelijk bewijs. Verdere analyse met andere methoden zou nodig zijn om grafeen op te sporen.”

In de Amerikaanse Steve Peters show doet gezondheidseconoom en onderzoeker Dr. Jane Ruby verslag van de schokkende resultaten van een Duits artsenteam.

DR. JANE RUBY: VACCINS MET GIFTIG GRAFEENOXIDE (Nederlands ondertiteld)

En een ijverige internetonderzoeker vond zelfs het bewijs, namelijk de octrooien voor het gebruik van grafeenoxide op het net. In verschillende Chinese en Koreaanse octrooiaanvragen e.d. wordt grafeen duidelijk genoemd als bestanddeel van Covid-vaccins. (Hier is de link op de pagina “Octrooien zoeken”) Er is niet slechts één octrooi. Grafeenoxide wordt ook tegelijkertijd – ondanks alle factcheckers – gepresenteerd als een volkomen “normaal”, biologisch geneesmiddel. Het is tenslotte maar koolstof en onschadelijk. Nou, de Canadese gezondheidsautoriteiten zien het anders. Eigenlijk is het al een medische ontwikkeling in vaccinaties:

  Dr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalen

En het wordt verondersteld geprogrammeerde necrose te veroorzaken in de macrofagen in ons bloed. Macrofagen behoren tot de witte bloedcellen (leukocyten). Zij vormen een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem omdat zij verantwoordelijk zijn voor het vernietigen van binnendringende virussen, bacteriën en toxines en andere ziekteverwekkers. Hoe verstandig is het om onze macrofagen op een geprogrammeerde manier tedoden, midden in een pandemie, terwijl we ze juist nodig hebben?

Ook het gerucht van DARPA-gel lijkt niet zo fictief te zijn als men ons wil doen geloven. Er is een nanotechnologie van hydrogel ontwikkeld (vergelijkbaar met een zachte contactlens) die onder de huid kan worden geïnjecteerd en geïmplanteerd, als het ware een vaccindepot, voor systematische toediening in het lichaam. Deze biosensor, kleiner dan een rijstkorrel, zou effectief met het lichaam versmelten. Als een stukje nanotechnologie kan het verbinding maken met het draadloze netwerk (het 5G-gestuurde IoT of Internet der Dingen) en zowel informatie over de persoon en zijn lichaam naar de autoriteiten verzenden als ontvangen. In maart 2020 werd gemeld dat deze biosensor op weg was om begin 2021 goedkeuring van de FDA te krijgen. Dit is rond de tijd dat ons werd verteld dat we de lancering van het COVID-vaccin konden verwachten.

De microscopische beelden die Prof. Edinger in het begin laat zien, illustreren op zeer indrukwekkende wijze wat er in ons bloed gebeurt.

Prof. Edinger legt echter niet alleen uit wat de beangstigende problemen en gevolgen van vaccinaties zijn, maar ook dat er remedies tegen zijn die echt helpen. Luister hier goed naar en maak er een notitie van. Omdat ieder van ons mensen onder zijn of haar geliefden en vrienden heeft die deze langetermijneffecten kunnen ondervinden. Dan is het aan ons om voor hen te zorgen en hen te helpen met wat wij hier leren en weten.

  WHO geeft eindelijk toe dat griep dodelijker is dan COVID19!

Duitse artsen en advocaten beoordelen bloeduitstrijkjes van mensen die Covid-injecties hebben gehad: “Voor mij is dit euthanasie. Voor mij is dit massamoord, een misdaad op grote schaal”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldigVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudie kan linkse waanzin in grote steden verklaren: Toename van luchtvervuiling leidt tot ernstige psychische aandoeningen
Volgend artikelDit is het Verzet: Canadese verpleegsters lopen weg, Amerikaanse studenten lopen weg, Griekse dokters protesteren, Aussie Truckers blokkade & meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Helaas zal ook dit de grote massa ontgaan, zij willen niet horen, zien of weten zij geloven braaf wat corrupte politici ‘journalisten’ en ‘wetenschappers’ hen vertellen, want dan mogen ze weer reizen en naar festivals. Meer dan al hun kleine pleziertjes kennen de kleine luitjes niet. En helaas is 95 % kliene slaafdse luitjes. Sorry maar het is zo! Welkom in de nieuwe wereld, het wordt steeds erger. Er valt niet met blote handen te vechten tegen de schooiers met het giga grote geld. Wanneer staat er een leider op die ons samenbrengt en zijn wij dan bereid de wapens op te nemen om onze levens te redden? Ik ben een computerman uit de jaren eind zeventig/begin tachtig en zag dit toen al aankomen, de mens wordt slaaf (gemaakt) van de machine. Ik ben toen gestopt, wilde daar niets mee te maken hebben en zag daarna een technologische ontwikkeling die niet mogelijk kon zijn als daar niet iets anders achter schuilde. Denk zelf maar eens na wat dat laatste zal zijn. Ik heb het er niet meer over, werd decennia lang gebrandmerkt als volslagen idioot. We zullen helaas snel gaan zien wie idioten zijn. Sorry we’re all fucked! En ik ben een complotdenker? Tja!

 2. Beste boze oude man,

  Ik sta helemaal achter jouw verhaal en vele andere verhalen van jouw hand.
  Ben zelf mijn boosheid voorbij alsmede het gevoel van machteloosheid t.a.v. anderen.
  De geschiedenis valt in herhalingen.
  Zie het verhaal van Noah met zijn ark in de woestijn. Ook hij werd als idioot gezien.
  Of dit bijbelverhaal nu klopt of niet, de metafoor is duidelijk, wie niet horen wil…..

  Ook ik ben jarenlang als doemdenker weggezet, als betweter, fantast,etc.
  Ik heb talloze keren mensen proberen ‘wakker’ te krijgen, helaas, bij velen is dat niet gelukt.
  Je kunt een paard wel naar het water brengen, maar je kunt het niet dwingen om te drinken…

  Voor sociale, en betrokken mensen met hun medemensen is het hebben van onmacht de grootste ellende om hiermee om te gaan.
  In de loop der jaren heb ik leren beseffen dat ieder mens het recht heeft om eigen keuzes te maken. Maar ook het recht heeft om de gevolgen van deze keuzes te dragen.
  Jij, ik en vele mensen die zien hoe de hazen lopen hebben ons best gedaan om anderen te informeren.
  Noah had zijn informatie gekregen van God, vandaag de dag is er het internet, dus men kan zichzelf goed informeren.
  Het is een kwestie van ‘willen weten’.

  Vooralsnog dank voor al jouw schrijfsels op het web.
  Met vriendelijke groet,
  Tigron

 3. Beste bozeoudeman,
  Er gaat geen grote leider opstaan! die grote leiders zijn juist het kwaad, de valse profeten.
  God wacht op het groepsbewustzijn, het feit dat we 1 compleet systeem/cosmos zijn, weg met het ego, weg met polariteit.
  Groepsbewustzijn…..is kracht!

 4. beste oude man, u schrijft precies hoe ik het voel , sommige dagen gaat het goed maar hoe langer het duurt hoe meer ellende je leest in de alternatieve media en ik ben niet van plan om mee te lopen met de schaapjes want ik weet hoe het zit en hou mijn rug recht. gelukkig komt de waarheid beetje bij beetje naar boven en dat is hoopvol.dank u wel voor al uw reacties want het is prettig te lezen hoe ik het ook voel. gr. joost.

 5. Beste oudeman… u bent niet de enige die BOOS is… Inderdaad: ca. 95% van het volk/volkeren is/zijn ‘dom’ (in de betekenis van ‘onwetend’), maar het ergste is – en ik spreek uit eigen ervaring – wil gewoonweg ‘dom’ blijven… Nog liever kijken naar de zoveelste herhaling van “FC De Kampioenen” (i.e. een idiote sitcom op de Vlaamse openbare TV-zenders) en maar alles braaf blijven ‘geloven’ wat de MSM elke dag ‘voorkauwen’… i.p.v. eens kritisch na te denken wat er écht aan de gang is… Tja… “wat baten kaars en bril, als de uil niet lezen wil…”. Toch ga ik ondanks alles door met mijn ‘strijd’ om de échte WAARHEID aan het Licht te brengen… Wait & see!? *Cassandro*

 6. Het komt goed! Dat is wat ik in Het boek lees. Niet zonder kleerscheuren, maar God is licht/liefde en verlangt naar ons in zijn licht. Hierboven werd Noach aan gehaald, daar wil ik even op door gaan. Noach was rechtvaardig in Gods ogen. Dat klopt niet, niemand is rechtvaardig. Maar wat hij wel was is zuiver. Zuiver dna zoals God ons heeft geschapen. Zijn bloed was niet verontreinigd door gevallen engelen. Daarom moest hij en zijn gezin gered worden, terwijl de rest te onder moest gaan. Want zij waren niet meer naar Gods beeld. Hun DNA was vervuild. En wat gebeurd er nu! Mondial worden mensen met een mRNA prik vervuild. Denkt u dat onze Schepper dit tolereert? Lees openbaringen maar eens, dan weet je wat er met de mensheid gebeurd. Maar wat ik al schreef, het komt goed, voor wie gelooft dat Jezus voor hem is gestorven, en zich heeft laten dopen op dat hij/zij een nieuwe schepping is.

 7. graphene oxide is al jaren geleden onderzocht en dodelijk bevonden. Opnieuw onderzocht door een spaanse wetenschapper, naam in Andreas Noack vid genoemd. Andreas Noack legt nogmaals de dodelijkheid uit van graphene oxide maar stelt ook dat het nooit meer uit je lichaam te krijgen is. Daarover zijn nu wat meningsverschillen. De ene stelt dat het te detoxen is, een ander dat het vanzelf makkelijk uit je lichaam verdwijnt. Ik vermoed dat de zgn Darpagel het alternatief was in het begin voor de digitale tattoo die Bill Gates voorstelde/gewild had. Een FEMA medewerkster was destijds klokkenluidster dat het niet alleen nooit meer uit je lichaam te verwijderen is maar dat het ook groeit in je lichaam. 5 G netwerk?? Het narratief kan nu dus worden dat de oversterfte veroorzaakt wordt door falende Covid vaccins. De vele onderzoeken wb het gevaar van 5 G kan zo totaal genegeerd worden. Was het falen van de vaccins, de oversterfte van het begin af aan de bedoeling. Ik heb al een vid gezien van een fietser die stil stond naast een 5 G toren en terplekke dood neer viel. Een zweeds onderzoek stelt de werking gelijk met Microwave. Microwave wapens??? Goede vid van Barrie Trower wat die doen. Al oude vid. Door UK al gebruikt op vrouwen die tegen kernwapens protesteerden in de UK. Lang geleden. Die kregen veelvuldig kanker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in