Een Britse vrouw die geïnfecteerd was met het Wuhan coronavirus (COVID-19) vertelt dat Ivermectine, gesmokkeld in een chocoladereep, haar leven heeft gered. De vrouw genaamd Carol en haar echtgenoot Michael hekelen ook de National Health Service (NHS) voor het volgen van COVID-19 doodsprotocollen in plaats van behandelingen te gebruiken die werken, bericht Ramon Tomey.

Carol, die niet het COVID-19 vaccin heeft gekregen, zegt dat haar beproeving begon nadat ze een ziekenhuis had bezocht om zich te laten behandelen voor haar symptomen. Een verpleegster stelde vast dat haar zuurstofgehalte laag was en schreef haar aanvankelijk steroïden voor. Michael bracht haar vervolgens naar het North Devon District Hospital in de Engelse stad Barnstaple voor verdere behandeling.

Bij aankomst in het ziekenhuis werd Carol getest op COVID-19 – met een positief resultaat. Vervolgens werden röntgenfoto’s van haar borst gemaakt en een arts deelde Carol uiteindelijk mee dat haar symptomen die van een “COVID-pneumonie” waren. De dokter voegde eraan toe dat ze gezien haar toestand een zeer goede kandidaat was voor intubatie – waar zij en Michael het niet mee eens waren.

“Ik vroeg om de röntgenfoto’s te zien om te bewijzen dat het een COVID longontsteking was. We hebben die röntgenfoto’s de hele tijd niet gezien,” zegt Michael.

Michael legde een verklaring af waarin hij zei dat de ongevaccineerde Carol niet aan de beademing mocht worden gelegd en moest worden gereanimeerd. In zijn verklaring stond ook dat Carol in plaats van remdesivir en medazepam, hoge doses vitamine C, vitamine D en zink moest krijgen. Hij gaf dit document aan de dokter.

  Wat de "Covid Pandemie" ons heeft geleerd is dat we alleen NUL VERTROUWEN kunnen hebben in de medische wereld, politici, en media

Volgens Carol heeft de grimmige retoriek van het ziekenhuispersoneel haar er uiteindelijk van overtuigd te accepteren dat zij aan de beademing werd gekoppeld. Ze zegt: “Het was bijna een schuldgevoel omdat ze me vertelden dat ik mijn familie nooit meer zou zien. Met al die overredingskracht, met al die vragen en alles – ik verloor de hoop. Ik denk dat ik er toen mee instemde om aan de beademing te gaan.”

Onderscheppen van Ivermectine onderdeel van sterfteprotocol in ziekenhuis

Tijdens een van Carol’s gesprekken met haar man, probeerde een van de artsen Michael nogmaals over te halen om zijn vrouw te laten instemmen met intubatie. Hij weigerde en vroeg in plaats daarvan of ze begonnen met de hoge doses vitamine C, vitamine D en zink die het document voorschreef.

“Ze zeiden nee omdat ze die niet hebben en ik ze eigenlijk zou moeten leveren, dus ik moet me haasten om de vitamines en alles te halen. Ik heb ook gezegd dat ik Ivermectine zal halen. De dokter stemde er zelfs mee in Carol alles te geven wat ze thuis zou innemen – inclusief de Ivermectine,” zegt Michael.

Michael stuurde aanvankelijk het eerste flesje Ivermectine naar Carol, maar mocht het ziekenhuis niet in. Hij gaf het zakje toen aan een bewaker. Carol vertelde haar man later dat de Ivermectine niet in het zakje zat dat hij had gegeven. Uiteindelijk ontdekte ze dat een andere arts de medicijnen in beslag had genomen en weigerde ze aan haar te geven.

“Ik vroeg hem [de dokter] waarom hij mijn Ivermectine afpakte. Hij vertelde me in feite dat Ivermectine een smerig medicijn is. Niemand mag het toedienen of voorschrijven in het ziekenhuis omdat het geen deel uitmaakt van het protocol,” zegt ze.

  De belogen en bedrogen gevaccineerden - 80% van de Corona-doden in Engeland waren gevaccineerden

Michael werd wanhopig na deze wending van gebeurtenissen, omdat het ziekenhuis Carol’s Ivermectine en haar recept ervoor onderschepte. Hij zocht contact met veel mensen – totdat Dr. Tess Lawrie van de British Ivermectin Recommendation Development (BIRD) Group hoorde van zijn benarde situatie. De BIRD Group probeert clinici, gezondheidsonderzoekers en patiëntenvertegenwoordigers wereldwijd samen te brengen om “te pleiten voor het gebruik van Ivermectine tegen COVID-19.”

Lawrie vertelde Michael dat ze bereid is hem te helpen als hij naar Bath kan gaan – op ongeveer drie uur rijden van Barnstaple met de auto. Michael kwam opdagen, en slaagde erin om met haar hulp een nieuwe voorraad Ivermectine en andere geneesmiddelen te bemachtigen.

Op de terugweg bedacht Michael dat hij de Ivermectine naar Carol kon smokkelen door de achterkant van een grote chocoladereep te smelten en daar de Ivermectine tabletten in te doen. De reep kan dan opnieuw worden verzegeld en in een zak worden gestopt, samen met andere spullen. Zijn poging slaagde, en Carol slaagde erin de hoognodige COVID-19 behandeling te krijgen.

“De verpleegster kwam binnen met de chocolade in het zakje. Ik wachtte tot de verpleegster de kamer uit was, zodat ik de Ivermectine uit de achterkant van de chocolade kon halen. Ik nam de ivermectine meteen bij mijn ontbijt,” zegt Carol. De Ivermectine deed wonderen – ze was niet langer afhankelijk van de zuurstofmachine en begon zelf te ademen. Haar toestand verbeterde terwijl ze nog drie dagen lang de Ivermectine via de chocoladereep kreeg toegediend.

Bekijk hieronder de video van het Ivermectine-verhaal van Carol en Michael.

Ivermectin had to be smuggled in chocolate into North Devon District Hospital, Barnstaple to save this woman’s life.

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Ziekenhuis krabbelt terug, laat patiënt Ivermectine krijgen in plaats van $10K per dag aan boetes te betalenVolg Frontnieuws op Telegram

  Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te doden
Vorig artikelWereldwijde gegevens suggereren dat volledig gevaccineerde Amerikanen, Australiërs, Britten, Canadezen en Duitsers AIDS ontwikkelen
Volgend artikelWetenschappers blijven vreemde objecten ontdekken in COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. ‘Zondag 23 januari in Brussel van 10.00-12.00 CET / 9.00-11.30 GMT
  Volg de persconferentie in de Press Club in Brussel of LIVE / REPLAY

  Met keynotesprekers Mary Holland, President en General Counsel van Children’s Health Defense, Catherine Austin Fitts, president van Solari, Inc., Vera Sherav, overlevende van de Holocaust en voorzitter van de Alliance for Human Research Protection, AHRP.’

  https://live.childrenshealthdefense.org/a-call-to-europe-press-conference-in-brussels-hosted-by-chd-europe

 2. Hieronder de mail die Kaminski me vandaag terugstuurde n.a.v. die “koshere etno-bom-link” :
  ( hij noemt me “Peter” omdat dit mijn tweede (doop-)naam is en ik die rond 2000 maar heb moeten aannemen omdat René hier in Frankrijk zowat de allerergste voornaam is die je je kunt voorstellen. Maar dit terzijde )
  * * * * * * * *
  No problem, Peter. I read the whole thing, I’ve heard this before, and I like Dr. Bhakdi. This makes a lot of sense. Since all the principal players on all the relevant levels are all Jews, it would make perfect sense as long as they fudged the Israeli data and pretended to have bad reactions when they actually did not, which the world would expect the Israelis to do since they never tell the truth about anything else. Time will tell as the death tolls continue to mount and the ethnically statistical patterns continue to emerge.

  This article is logical and convincing. Nobody ever wins when they trust the Israelis.

  Best wishes,
  John K.
  * * * * * * * *
  Hij stuurde dit antwoord meteen ook naar 15 andere mailadressen.

 3. Uit de newsletter van Kaminski, zojuist binnengekregen :

  * * * * * * * *
  With graphene oxide, they can make you happy.

  ———- Forwarded message ———
  From: Ellen Brown
  Date: Sat, Jan 22, 2022 at 6:33 PM
  Subject: Remotely Detonated Graphene Bubbles Triggered by Frequency Explode Like Bombs, Causing Marburg/Hemorrhagic Fever Like Symptoms (Internal Bleeding)
  To: Deep Dive

  https://beforeitsnews.com/alternative/2022/01/remotely-detonated-graphene-bubbles-triggered-by-frequency-explode-like-bombs-causing-marburghemorrhagic-fever-like-symptoms-internal-bleeding-3765664.html

  So the bioweapon has 2 components, 5G and injected nanoparticles. See this interview of a French engineer by Claire Edwards —

  https://radiationdangers.com/2020/10/09/explosive-information-5g-vaccination-nanoparticles-and-the-genocide-of-humanity/

  She writes of it in an email: Interestingly, I posted a video way back on my website, where a French engineer was explaining that EMFs and vaxxines would be the genocidal weapon. Of course, the video disappeared, but I had already transcribed it.

  * * * * * * * *

 4. Nou nou wat een artikel maar vooralsnog waar kunnen we nu ivermectine kopen als er al spake is van het corona virus???is het virus ge-isoleerd> test uitslagen van PCR testen en bloed testen via welke labs?? iedereen die ziek word heeft opeens corona> grappig het nieuws valt om met haar leugens> een amulance medewerkster had corona>> voelde haar zeer moe en in de uitkering> ze leeft dus gewoon nog en was dus enigzins weer beter genoeg om te klagen over de overheid op tv>>>de gezondheidszorg = totaal ziek en de medewerkers incompetent… wel bij volle verstand ff alles op tv vertellen > tuurlijk vooral als je je zeer moet voelt> stompzinnig gelul van al die verplegers en doktoren en reporters en politici> corona dat is het middel om alles aan vast te hangen,om de gewone mens in de maling te nemen bah bah bah> er bestaat geen corona virus en de doden zijn gelogen en diegene die ziek worden bijna allemaal beter geworden> de hele wereld is zeer ongezond we eten allemaal dieren vissen en rotzooi en we leven in slechte liefdeloze huwelijken en neuken er teveel kids bij elkaar om over de rest maar niet te spreken de hele planeet gaat kapot we zijn de liefde voor deze planeet compleet verloren met ons gezeur en gejaag en oneindige hebzucht> 7 miljard is teveel>>>stop ermee allemaal!!!

 5. Grappig verzonnen verhaal.
  Je echtgenote naar het ziekenhuis brengen en zelf dicteren dat ze daar alleen maar vitamines mag krijgen…

  Maar de moraal is zeker: blijf heel ver weg van de huidige “reguliere” witte jassen criminaliteit (huurmordenaars)

  • Online in India.

   en maar hopen dat ’t door de zesentwintig douanes heenkomt.

   Of anders gewoon even schurft oplopen, dan moeten de ‘huurmoordenaars’ ’t goedje wel voorschrijven hihi

 6. Frontnieuws, waarom zo’n onzinverhaal plaatsen? Er is GEEN virus, GEEN covid. Soms staan hier prima artikelen, maar dit zijn van die achterlijke artikelen die in de prullenbak thuishoren. Ivermectine, ophouden hoor, leef gewoon zo gezond mogelijk, er is 0 bewijs dat dat goedje ook maar iets doet. Al die onderzoeken zin zo gecorrumpeerd als de pest. Ook aan “onze” kant, de “goede” kant, zijn mensen corrupt en pushen ze hun eigen agenda, er zijn maar weinig echt wakkere en goede wetenschappers en onderzoekers. Net als al die verhalen over wonderbaarlijke genezing van covid door Ivermectine. Nee, ook zonder dat spul hadden die mensen opgeknapt. Dat goedje is ook gewoon gif. Sorry Frontnieuws, jullie plaatsen zoveel van dit soort onzin, de geloofwaardigheid van de site gaat er totaal vanaf. Er glipt soms een goed stuk tussendoor, daar kom ik voor, maar kap toch met die achterlijke onzinartikelen over covid en genezing ervan. Het covidverhaal is een sprookje, een heel erg slecht sprookje. Voor sprookjes ga ik wel naar de Disney website, dat hoef ik hier niet te lezen.

 7. Soms zijn er goede medicijnen die per toeval worden ontdekt, en die per toeval ook goed werken voor andere dingen, zoals Ivermectine.

  Zie Japan: geen covid lijken.
  De standaard behandeling in ziekenhuizen is moord, geen doodslag.

  Nu voor dat stel in de video: dat ziekenhuis vervolgen.Er moet wel een goede advocaat zijn, die wel in ivermectine gelooft, en niet moordt vanwege een premie per lijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in