© jcomp - Freepik

Binnen een jaar zijn wereldwijd nieuwe vaccins tegen Covid nodig, zeggen wetenschappers,” luidt de kop van een recent artikel in de Britse Guardian.

Het artikel is gebaseerd op een enquête onder pro-vaccin wetenschappers in bijna dertig landen over de hele wereld. Twee derde van deze wetenschappers denkt dat het tijdsbestek waarbinnen je een nieuwe prik nodig hebt minder dan negen maanden is, schrijft Vasko Kohlmayer.

“De grimmige prognose van een jaar of minder kwam van twee derde van de respondenten, volgens de People’s Vaccine Alliance, een coalitie van organisaties waaronder Amnesty International, Oxfam en UNAIDS, die de enquête hield onder 77 wetenschappers uit 28 landen”, schrijft de Guardian.

Het verslag van de Guardian is belangrijk omdat het indirect de waarheid onthult over het huidige Covid-19 vaccinproces. Hier is de verborgen boodschap: de vaccins, die dagelijks in miljoenen doses worden toegediend, bieden geen adequate bescherming tegen Covid-19.

De duidelijke implicatie van de verklaringen van deze wetenschappers is dat de aangeboden vaccins ondoeltreffend zijn. Hierover kan nu geen twijfel bestaan, want als de vaccins effectief zouden zijn, zouden deze deskundigen niet rondbazuinen dat mensen binnen enkele maanden na het ontvangen van hun Covid-injecties opnieuw moeten worden gevaccineerd. Nog maar enkele weken geleden werden deze inentingen – zoals u zich wellicht herinnert – aangeprezen als het antwoord op de pandemie en een ticket terug naar de normale situatie.

Om het nog erger te maken, verzuimen deze wetenschappers ons te vertellen dat er alle reden is om aan te nemen dat de nieuwe vaccins even ondoeltreffend zullen zijn als de vaccins die momenteel worden verspreid.

De huidige vaccins zijn ondoeltreffend omdat het virus dat Covid-19 veroorzaakt, is gemuteerd in een aantal nieuwe varianten. Sommige van deze varianten zijn zo ver verwijderd van de oorspronkelijke stam dat de vaccins tegen deze vroegere versie van het virus onbruikbaar zijn geworden. Er zijn al een aantal gevallen geweest waarin mensen met Covid zijn besmet ondanks het feit dat zij ertegen waren ingeënt. Op een aantal plaatsen in de wereld zijn de nieuwe varianten reeds de dominante stammen geworden, waardoor de huidige partij vaccins op de markt grotendeels achterhaald is.

  Linkse professor: Racistisch als Groot-Brittannië Coronavaccin zou uitvinden

Dat dit soort virus snel muteert is altijd al bekend geweest, en daarom hebben eerlijke wetenschappers er altijd voor gewaarschuwd dat het onmogelijk is om deze epidemie met vaccinaties te beëindigen. Proberen deze ziekte met inentingen te verslaan is als kat en muis spelen, waarbij we de steeds nieuwe varianten van het snel muterende virus nooit kunnen inhalen. Met andere woorden, door zijn aard zal het virus altijd een stap voor zijn in het vaccinatiespel.

Maar dit welbekende feit heeft de farmaceutische bedrijven en hun bondgenoten in de wetenschappelijke gemeenschap en de regering er niet van weerhouden deze voorspelbaar nutteloze handelwijze voort te zetten. De reden hiervoor is niet moeilijk in te zien: geld. De hele vaccinatie-onderneming is enorm winstgevend gebleken voor de betrokkenen. Het vaccin van Pfizer is bijvoorbeeld al het op één na meest winstgevende medicijn ter wereld. Volgens een eerder stuk in de Guardian, hebben Covid-19 vaccins “een wereldwijde markt gecreëerd met een jaarlijkse omzet van tientallen miljarden dollars voor sommige farmaceutische bedrijven”.

De inspanning heeft een schare miljardairs voortgebracht en we zijn nog maar in de relatief vroege stadia. Ook al wordt niet iedereen die erbij betrokken is miljardair, toch zijn er grote sommen geld en fondsen van deze onderneming naar talloze zogenaamde experts, wetenschappers en politici gevloeid die aan de zwendel deelnemen.

In een poging om hun programma gaande te houden, wijten de profiteurs het falen van de vaccins aan het trage en ongelijke verloop van het uitrolproces. Maar wat zij zeggen is gewoon niet waar.

  Mondkapjenazi peppersprayed echtpaar voor het niet dragen van mondkapje

In plaats van traag te zijn, is dit de snelste ontwikkeling, productie en uitrol van vaccins in de geschiedenis geweest. Normaal gesproken duurt het enkele jaren om een vaccin te ontwikkelen en te testen en vervolgens duurt het lang om het aan de bevolking in het algemeen toe te dienen. Volgens Business Insider “duren vaccins vaak jaren, en soms zelfs decennia, om te ontwikkelen, te testen en goed te keuren voor publiek gebruik”. De eerste Covid-19 vaccins werden toegediend nauwelijks negen maanden nadat de ziekte voor het eerst in het Westen was ontdekt. De snelheid van de ontwikkeling en de toediening was volstrekt ongekend.

Door te beweren dat het gebrek aan snelheid de schuld is en dat wij het hele proces veel sneller moeten uitvoeren, stellen de profiteurs van de vaccins een handelwijze voor die volstrekt onrealiseerbaar is.

Denk er maar eens over na. Volgens Gregg Gonsalves, universitair hoofddocent epidemiologie aan de universiteit van Yale, “ontstaan er elke dag nieuwe mutaties. Soms vinden ze een niche die hen geschikter maakt dan hun voorgangers. Deze varianten kunnen zich efficiënter verspreiden en mogelijk immuunreacties op eerdere stammen omzeilen”.

Om de mutaties te verslaan op de manier die de fabrikanten suggereren, zouden we de vaccins voor de in omloop zijnde stammen in een zeer kort tijdsbestek moeten ontwikkelen, testen, produceren en uitrollen. Aangezien het om een snel muterend virus gaat, hebben we het over hooguit enkele weken. In dit tijdsbestek zouden wij niet alleen een doeltreffend vaccin moeten ontwikkelen, maar ook het grootste deel van de wereldbevolking moeten inenten. Dit is duidelijk onhaalbaar. Alleen iemand die losstaat van de werkelijkheid zou zoiets voor mogelijk kunnen houden.

Maar zelfs als je er op de een of andere wonderbaarlijke manier in zou slagen om dat allemaal binnen een maand voor elkaar te krijgen, dan nog zou er geen enkele garantie zijn dat er binnen die periode geen nieuwe vaccinstammen zouden ontstaan die zich niet aan het vaccin zouden kunnen onttrekken.

  Wereld in chaos

Wat de vaccinproducenten en de deskundigen en wetenschappers op hun loonlijst publiekelijk bepleiten is natuurlijk absurd, en zij weten dat. Maar dit weerhoudt hen er niet van om deze handelwijze op te dringen aan het bange publiek, vanwege de enorme winsten die zij daarbij zullen opstrijken. Met elke nieuwe ronde in het onwinbare kat-en-muisspel dat met het virus wordt gespeeld, zullen zij hun rijkdom met tientallen miljarden dollars vergroten.

Door de muterende aard van dit virus is het onmogelijk om deze pandemie met vaccinaties te verslaan. Vaccinaties zullen de situatie waarschijnlijk zelfs verergeren, omdat zij niet alleen geen bescherming bieden, maar blijkbaar ook ernstige bijwerkingen hebben. Er zijn al duizenden sterfgevallen en tienduizenden verwondingen door vaccins gemeld in de betrekkelijk korte tijd sinds met de massale toediening is begonnen. Het werkelijke aantal is waarschijnlijk veel groter, en we weten nog steeds niets van de mogelijke langetermijneffecten van deze inderhaast in het leven geroepen farmaceutica. Volgens een analyse van gegevens uit Israël, een van ’s werelds meest gevaccineerde landen, “doodde het vaccin van Pfizer ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen en 260 keer meer jongeren dan wat het Covid-19 virus in het gegeven tijdsbestek zou hebben geëist”.

Door door te gaan met het dagelijks toedienen van deze ongeteste en ineffectieve brouwsels aan miljoenen mensen, creëren de farmaceutische bedrijven en hun handlangers in de regering en de wetenschappelijke gemeenschap misschien wel de grootste gezondheidsramp in de geschiedenis van de mensheid.

We moeten een beroep doen op onze verkozen ambtenaren om een einde te maken aan deze travestie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische premier Netanyahu zegt nu dat burgers elke zes maanden gevaccineerd moeten worden

Vorig artikelCorona-politie hoeft niet meer op straat te patrouilleren, omdat de buren hen telefonisch informeren
Volgend artikel24 wereldleiders kondigen internationaal Pandemieverdrag aan om Great Reset agenda uit te voeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Deze z.g vaccins worden verder ontwikkeld in de komende 7 jaar. Dat is de normale tijd dat een nieuw vaccin nodig heeft om effektief te zijn.
  De mensen weten , of kunnen weten, dat ze meedoen aan een medisch experiment en aan de hand van de gegevens zal het vaccin steeds weer worden aangepast. Over 7 jaar zal men dus een vaccin hebben dat of werkt precies als het griepvaccin dat elk jaar vernieuwd moet worden of men heeft een echt vaccin dat werkt omdat het virus niet meer muteert of omdat het verzwakt of uitgestorven is. Zoiets als het mazelenvaccin)
  Ondertussen is wel het doel bereikt. Een paar miljard mensen zijn dood gegaan en de rest is aangesloten op een enorm groot brein dat IA heet en de mensen niet meer nodig hebben dan een handje hondenvoer

 2. Om een vaccin te maken heeft men een virus nodig , en daar zit nu juist het probleem!
  Men kan zelfs Sars-CoV-2 , het originele “nieuwe” virus dus, NIET aantonen en isoleren, maar men spreekt wel al van varianten van het virus dat men niet kan aantonen! Straf hoor !
  Vaccin tegen wat dan?
  Is er dan ooit een vaccin geweest tegen een virus , en zeker één dat men niet kan aantonen, dat goed werkt tegen de griep(covid)?
  GEEN BEWJS VAN SARS-COV-2 :
  https://www.fluoridefreepeel.ca/new-zealands-crown-research-institute-esr-has-no-record-re-isolation-of-sars-cov-sars-cov-2-any-common-cold-virus-or-any-virus-on-nz-vax-schedule/

 3. Nu ze onze lichaamseigen exosomen hebben verkocht als een ziek makkend virus. Waar de farmaceuten garen al jaren van spinnen. Er heeft nog nooit een griepvaccin gewerkt, dus waarom zouden we nu dat wel willen geloven. De jaarlijkse griep en verkoudheid seizoen komt door de afnemende stralingstijd van de zon, waardoor we te weinig vitamine D aan kunnen maken en dat het kouder en natter is buiten. Waardoor je veel meer koud/warm reacties krijgt van buiten koud en nat en binnen warm en droog. Dat geeft telkens een enorme inspanning voor ons lichaam, die extreme temperatuurwisselingen. Daar we door de tijd ook veel meer binnen zijn gaan zitten, door o.a. het kunstlicht is onze gezondheid al een stuk minder dan in vroegere tijden.

  Nu met geo-engineering waar bewust het zonlicht gedempt wordt en giftige substanties over ons heen gesproeid worden. Die we bijna dagelijks zien en de laatste tijd weken achter elkaar een grijze grauwe lucht zien en heel af en toe een straaltje zonlicht. Zorgt ervoor dat onze weerstand met sprongen achteruit gaat. Je moet wel vitamine preparaten slikken om nog enigszins een beetje weerstand willen behouden. Daar ons voedsel ook al erg gedegradeerd is qua vitamines en mineralen e.d. helpt dat ook niet erg mee. Daar we de volgende generatie van het 4G naar het 5G zijn gegaan in 2019 de frequenties nog hoger zijn geworden, waar de mens niet zo goed tegen kan. Komt de frequentie rond de 10 tot 15GHz. dan krijg je al griepachtige verschijnselen, die ze nu sars-cov-2 noemen. Sars is eigenlijk de afkorting van de stralingsziekte, maar weinige doorzien dit.

  Tegen deze elektromagnetische stralingen kun je niet aan ontkomen in onze verstedelijking van de wereld. Deze goed voorbereidende werkzaamheden over de gehele wereld met de uitrol van het 5G netwerk en met samenwerking van het WHO om zo een pandemie uit te roepen. Dat is natuurlijk weer een ideale omstandigheid voor de farmaceuten om deze stralingsziekte te gaan misbruiken voor hun mega winstmodel van een experimentele genetische modificatie injecties, die met samenwerkingen van de regeringen valselijk vaccins noemen. Om zo de procedure tijd spanne van medicijnen enorm te verkorten en de mogelijkheid om een tijdelijke noodvergunning te verkrijgen, zodat het in een zeer korte tijd op de markt gebracht mag komen. Daar een vaccin een vertrouwt gegeven is voor het publiek, zodat zij veel eerder hun mouw vrijwillig opstropen om geprikt te worden. In de illusie dat die prik hen bescherming zou brengen. Maar het tegenoverstelde volstrekt zich nu, dat juist ge zogenaamde gevaccineerde massaal ziek worden. Daarmee hebben de regeringen en de farmaceuten weer baat bij om dan te suggereren dat er een enge en een besmettelijke ziekte ronddwaalt, om zo nog meer experimentele injecties te kunnen slijten onder het kopje vaccin.

  Wat er ook niet bij vertelt wordt dat die zogenaamde vaccins jouw eigen natuurlijke immuunsysteem langzamerhand overschrijven. Met elke volgende zogenaamde vaccins zal het uiteindelijk zover komen, dat je afhankelijk wordt van die zogenaamde vaccins. Omdat je eigen immuunsysteem niet meer werkt en dat je een levenslange vaccin abonnement hebt bij de farmaceuten. Maar ook zit in die zogenaamde vaccins stukjes van een besturingssysteem waar dat 5G netwerk voor nodig is, zodat iedereen uiteindelijk aan het internet verbonden wordt. Je bent dan een transhumaan verworden, zonder eigen wil, zonder eigendommen, zonder rechten en enkel nog plichten. De ideale slaaf waar al deze heren op geilen, zodat zij er allemaal maximaal je kunnen misbruiken voor eigen gewin. Daar draait deze pandemie om, om iedereen te robotiseren en alle rijkdommen van de wereld te kunnen toe-eigenen.

 4. Het Corona virus zit in Den Haag. Corona is Latijns voor Kroon. Corona virus = Kroon virus, Corona maatregelen = Kroon maatregelen, Corona wet = Kroon wet. De Kroon wordt gevormd door de regering + de koning. Koninkrijken komen voort uit Babel. De koning is de hoer van Babylon en zijn pooier zit in het Vaticaan. De injecties zijn onderdeel van Agenda 2030 – het Aquarius tijdperk – de social Matrix simulatie – ten bate van depopulatie en transhumanisering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in