Waarom de gangsters van Zelensky tot de laatste Oekraïner zullen vechten – alvorens ze naar het Westen vluchten en waarom Rusland Oekraïne enkele jaren zal bezetten – alvorens het in stukken te hakken, schrijft Gonzalo Lira.

1. De NAVO zal Oekraïne voor onbepaalde tijd steunen met meer wapens – en meer geld – zolang het Zelensky-regime soldaten blijft gooien naar het Russische leger. Zij weten dat Zelensky & Co. veel van dat materiaal en geld gestolen hebben. En dat vindt de NAVO oké – zolang er maar GEEN VREDESDEAL komt.

2. De NAVO denkt dat het verlengen van deze oorlog de kracht van Rusland verzwakt. Dat hebben ze openlijk gezegd. Maar de VS durven niet frontaal tegen de Russen in te gaan. Dus zijn zij bereid Rusland tot de laatste Oekraïner te bestrijden – en zij hebben de corruptie van Zelensky om hem te dwingen op deze weg door te gaan.

3. Waarom zullen de Amerikanen nooit tegen de Russen vechten? Omdat zij weten dat zij zullen verliezen. Yavoriv heeft hun dat geleerd. Ondanks alle onzin die de Twitteratti beweren, weet het Pentagon dat de Russen hen zwaar zullen verslaan – en dat soort vernedering kost carrières.

4. De NAVO weet dat Zelensky en zijn schurken veel geld gestolen hebben, maar dat maakt hen controleerbaar – daarom zullen de Amerikanen erop toezien dat de Oekraïense soldaten tot de laatste man vechten, maar geen enkele Amerikaanse soldaat zet ooit een voet in Oekraïne.

5. Maar het gaat twee kanten op: Zelensky en Co. zullen doen wat de VS willen – zolang zij maar beschermd worden. Tegen vervolging EN tegen andere Oekraïners. De NAVO zal elke militaire commandant die bezwaar maakt tegen deze suïcidale strategie verwijderen – en elke militaire staatsgreep tegen Zelensky & Co. tegenhouden.

  Gelijktijdige deflatie en hyperinflatie zullen de wereld verwoesten - Economische ineenstorting, ellende, hongersnood, ziekten en oorlogen

6. Zo is het lot van Oekraïne bezegeld: Zelensky zal met zijn geroofd fortuin aan de macht blijven totdat het Oekraïense leger volledig vernietigd is en Oekraïne een ruïne is. Alleen maar om “de Russen te verzwakken”. Zo zal Rusland verplicht zijn om GEHEEL Oekraïne in te nemen.

7. In feite – rekent de VS/NAVO erop dat Rusland de hele Oekraïense strijdkrachten zal moeten vernietigen, en heel Oekraïne zal innemen. De NAVO gelooft dat Rusland daardoor overbelast zal raken – en Poetin zodanig zal verzwakken dat hij omver geworpen zal worden. Zo zal Oekraïne zelf opgeofferd worden.

8. Zodra het Oekraïense leger totaal vernietigd is en Kiev valt – pas dan zal Zelensky van de Amerikanen toestemming krijgen om te vluchten. Hij zal waarschijnlijk naar Miami of Israël gaan, en misschien een of andere bullshit regering in ballingschap oprichten. Hij zal zijn geld mogen houden, en dan vergeten worden.

9. Het resultaat van Zelensky/NAVO die de Oekraïense strijdkrachten verplicht tot de laatste man te vechten, zal een enorm machtsvacuüm in Oekraïne veroorzaken. Rusland zou minstens 300.000 man nodig hebben om alleen al dit enorme, verwoeste land te controleren, en de basisorde te handhaven. De Amerikanen WILLEN dit.

10. Poetin zal waarschijnlijk gedwongen worden een massamobilisatie in Rusland uit te voeren om de troepen te krijgen die voor zo’n bezetting nodig zijn – en de genieën in Washington denken dat Poetin daardoor in Rusland in elkaar zal storten. Zij begrijpen het niet: Poetin is een gematigde in het Kremlin.

11. Het Kremlin en een groot deel van het Russische volk zullen EISEN dat er niet onderhandeld zal worden, en dat er een volledige bezetting van Oekraïne zal komen. In plaats van zijn positie te verzwakken, zal Poetin gezien worden als de wijze, sterke leider die nooit onderhandelde – die voet bij stuk hield.

  Als Prigozhin in de hel is, zal hij binnenkort de plaats runnen

12. Zo zal Rusland uiteindelijk heel Oekraïne met almacht bezetten. En de VS/NAVO-troepen zullen nooit een voet in Oekraïne zetten – in plaats daarvan zullen zij de “Oekraïense opstandelingen” financieren. De Russen hebben ervaring met opstandelingen – zij weten hoe ze met hen moeten omgaan, dus het zal een non-issue zijn.

13. De vraag voor de Russen zal zijn: wat te doen met dit enorme land? Zij zullen niet alles annexeren – alleen de Russisch sprekende delen, dat is in principe alles ten oosten van de Dnipro rivier en ten noorden van de Zwarte Zee, inclusief Odessa en Transnistrië.

14. Poetin en het Kremlin zijn veel te slim om heel Oekraïne te annexeren. Zij begrijpen dat de Russisch sprekende delen van Oekraïne zichzelf als Russisch beschouwen – maar de centrale en westelijke delen als Oekraïens. Dus waarom een enorm stuk grondgebied annexeren dat u haat?

15. Het zal veel slimmer zijn als de Russen Kiev en de rest van Oekraïne een aparte staat laten worden. Rusland is een imperium – en weet hoe je een imperium moet beheren. U bezet geen grondgebied – u rekent af met de plaatselijke sterke man. Rusland zal dus een lokale sterke man installeren en steunen.

16. Dit romp-Oekraïne zal succesvol genoeg moeten zijn om de Russen geen geld te kosten om hen te steunen, maar niet zo succesvol dat het een probleem wordt. En natuurlijk moet dit romp-Oekraïne politiek volgzaam zijn tegenover Rusland.

17. Het romp-Oekraïne kan nooit lid worden van de EU, laat staan van de NAVO. Het zal een door Rusland gedomineerd staatje zijn. Oekraïense nationalisten zullen helemaal naar het westen worden geduwd, naar Lviv, waar ze zullen worden opgekropt en het probleem van de Oekraïense staat zullen worden – niet dat van Rusland.

  Imperium breidt NAVO uit als antwoord op oorlog die door NAVO-uitbreiding wordt veroorzaakt

18. Eén ding dat de Amerikanen zich niet gerealiseerd hebben, is dat het einde hiervan een enorme economische bloei voor Rusland met zich mee zal brengen. Rusland zal het verwoeste Oekraïne weer moeten opbouwen, vooral de delen die het zal annexeren. Het is redelijk te denken dat het om zo’n 500 miljard dollar zal gaan.

19. De Russische staat heeft een enorm overschot door de sancties. Verder kan Rusland geen bouwgoederen en materialen uit het westen importeren. Daarom zal de Russische staat een enorme hoeveelheid geld INTERN uitgeven – waardoor de Russische particuliere industrie opgebouwd zal worden als nooit tevoren.

20. Dit zal er alleen maar toe bijdragen dat Rusland nog meer zelfvoorzienend wordt. Deze Oekraïense situatie zal uiteindelijk in het voordeel van Rusland uitpakken: het zal zijn leger versterken, zijn economie, enorme natuurlijke hulpbronnen toevoegen, de positionering van Poetin versterken – het zal zelfs een waarschijnlijke babyboom betekenen.

22. De cynische en werkelijk kwaadaardige strategie van de VS om Rusland te verzwakken door het Oekraïense leiderschap te corrumperen en het Oekraïense leger, volk en natie op te offeren, zal NIET leiden tot de ineenstorting van Rusland – het zal waarschijnlijk leiden tot het sterkste Rusland dat we sinds Peter de Grote gezien hebben.

ADDENDUM:

De voorgaande analyse is geen ” juichen voor Rusland “, noch is zij anti-Oekraïne of zelfs anti-Amerikaans. Ik bekijk de zaken gewoon logisch: het projecteren van bekende gegevenspunten naar de toekomst. Ik bevoordeel geen enkele partij – ik probeer alleen uit te zoeken wat de volgende stap is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Uiterst belangrijke verklaringen van PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWest-Europa op zelfmoordpad nu voedsel- en energiecrisis met de dag erger wordt… Hoeveel mensen zullen de komende winter verhongeren of bevriezen?
Volgend artikel“Het hele COVID narratief brokkelt af” nu de Wall Street Journal zich tegen de gezondheidsautoriteit FDA afzet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De westerse investeringen in Oekraïne zullen zeer waarschijnlijk verloren zijn, mogelijk zal het aandeel van westerse bedrijven in Oekraïne worden ingenomen als schadeloos stelling voor “bevroren” Russische gelden en andere financiële zaken…

  De EU regeringen hebben door wanbeleid en de slaaf van de miljardairs te spelen Europa tot een groep van derde wereldlanden gemaakt en dat gaat nog een vierde werelddeel worden…zeker met de import van Afrika en Arabië.

  Hier kan enkel totale chaos uit voortkomen. Laat ons de WEF aanhangers kennen, in naam en gezicht, in huis en in lijden…

 2. Zoek de Gonzalez Lira eens op via Wikipedia.
  Nu weet ik dat er mensen zijn die zeggen dat Wikipedia tot de msm behoort en partijdig is.
  Lira noemt hier een aantal redenen op waarom Rusland heel Oekraïne moet bezetten.
  Geen enkele van die redenen wordt ook maar gestaafd door bewijzen.In zijn addendum verklaart Lira dat hij niet partijdig is.
  Weet hij misschien al dat zijn redenen zeer pro-Russisch zijn. Is deze analyse een aanzet tot een nieuwe roman of film van de heer Lira ?
  Het gegeven dat Poetin 300.000 soldaten moet mobiliseren is reeds vermeld bij het begin van de oorlog maar Poetin moet dan zijn speciale militaire operatie veranderen in een oorlog en dat zint hem Miet (politiek gezien niet gunstig in Rusland).
  Mijn analyse als gewone burger is dat Poetin zich wil beperken tot de rijke Donbass en het afsluit3n van Oekraïne van de Zwarte Zee.
  Maar dan blijft de militaire dreiging door Oekraïne bestaan en moet hij een permanente legermacht stationeren in de Donbass. De Donbass van voor de oorlog is door hem kapotgebombardeerd.
  Ik stel mij de vraag wie het herstel gaat betalen.
  Wat met het partizanenverzet in de steden ?
  Mijn inziens heeft hij zijn hand zwaar overspeelt en durft hij niet terug omdat dit zwaar gezichtsverlies oplevert zowel nationaal als internationaal en dit kan hij niet hebben.

 3. Ik ben het slechts deels eens met het artikel, ik zie het iets anders. Rusland zal minimaal het russisch-sprekende deel van Ukraine bezetten. De rivier de Dnjepr zal voor een groot deel de natuurlijke grens vormen en daarmee zou het klaar kunnen zijn.
  Echter, dat zou Ukraine nog een behoorlijke kust, evenals de uiterst belangrijke haven Odessa laten en het is maar de vraag of dat verstandig is. Wat dat betreft is het de vraag of het verstandig is zelfs maar een deel onbezet te laten, al dan niet door middel van een Rusland goed gezinde regering in de rest van het land. Maar als je de rest van Ukraine als een soort gecontroleerde buffer staat wilt zien dan zou minimaal 1 haven voor dat land van belang zijn voor de handel.
  Het probleem is het neerzetten van een Rusland goedgezinde regering. We hebben in 2014 gezien wat er gebeurt met een regering die Rusland goed gezind is; die wordt, op wat voor manier dan ook, door het westen gesaboteerd en omvergeworpen. En dan begint het hele gelazer weer opnieuw, want dan zal de NAVO weer proberen voet aan de grond te krijgen en raket-systemen aan de grens te installeren om Rusland te bedreigen. Nu Finland en Zweden ook al tot de NAVO toe gaan treden betekent dat een enorme verlenging van de grenzen van waaruit de NAVO Rusland kan aanvallen. Hoe langer de grens wordt, hoe problematischer het wordt om die te bewaken.
  Wat dat betreft is het goed te begrijpen dat Putin feitelijk alle export naar ‘onvriendelijke landen’ heeft stopgezet. Zijn beste kans is om Europa op de knieen te dwingen door hun economie te verpletteren door hun eigen middel van sancties en dan na een tijdje te kijken of er leiders zijn opgestaan die bereid zullen zijn om op een normale, volwassen manier met Rusland te praten, waarbij hij ongetwijfeld zal eisen dat de VS troepen en raketsystemen verwijderd zullen worden uit gebieden die te dicht bij de Russische grens zijn gestationeerd. Of misschien wel volledig, waar dan ook in Europa.
  Dat zou Europa weer lucht geven en de grenzen van Rusland een stuk veiliger maken. Een verbond tussen Europa en Rusland is veel natuurlijker dan tussen de VS en Europa en zou beide een enorm voordeel opleveren, ten koste van de VS. Wat dan ook de reden is dat de VS zo op deze oorlog inzet. Maar daarvoor is het wel nodig dat Europa zich bezint en de Amerikaanse (woke) onzin afzweert en naar de eigen belangen gaat kijken.
  Vergeet niet dat Rusland nooit Europa is binnengevallen, maar dat er vanuit Europa meerdere invasies in Rusland zijn gedaan. Dat is door de Russen nooit vergeten en zolang Europa blijft hangen aan een door de VS gedicteerde Rusland-haat zal er voor Rusland geen enkele reden zijn om nog medelijden te hebben met landen die zichzelf van Rusland hebben afgekeerd en nu zonder de Russische producten in elkaar storten.

 4. Dit is een vrij slecht onderbouwd verhaal over de Russische mogelijkheden. Zij zullen veel meer mogelijkheden hebben dan dat het Westen kan afdwingen. Er zijn namelijk veel meer landen de US overheersing zat, en daar ontstaan mogelijkheden die Rusland gaat uitspelen. Naast het feit dat hij met de Donbas++ regio’s hetzelfde kan doen als wat de US deed met de gehele Oekraïne, namelijk apart bestuur maar sturen doen we in Rusland. Voor wat geld zijn daar altijd mensen voor te ronselen. Dan hebben we twee proxi-oorlogen, en dat is voor Europa zinloos om aan deel te nemen. EU: Dus de waarheid publiceren en stoppen met bashen van Russen! Kunnen we ons energie technisch en militair gezien NIET veroorloven! Naast dat het ethisch absoluut K is om de Oekraïense bevolking voor de oliedollar op te offeren. En zonder ethiek zijn we nergens! Boris Johnson verdween van het podium vandaag – teveel zaken bedonderd. Europa opschonen op dezelfde manier, en betere mensen op posten zetten die er toe doen! Dat brengt de vrede terug. Dit zooitje brengt ons naar AW-3

 5. Logisch, als ze Oekieland willen zuiveren van nazi’s en misdadigers.

  Maar delen vasthouden–b.v. een landverbinding naar de Krim en de havens is wel errug handig en nodig…bovendien is dat een productief deel van het land…

 6. waar gaat rusland het geld halen als je nu al ziet dat ze zeer weinig inkomsten zullen hebben van geen gaz, geen petrol, geen diamanten, geen werk zullen hebben want de meeste grote investeerders waren europa en England . Alle exporten naar rusland zijn gestopt , europa , Engeland, en de amerikanen zullen niet meer investeren in Rusland , wisselstukken zullen niet meer naar Rusland mogen geëxporteerd worden , geen wisselstukken meer voor hun gaz en petrol fabrieken . Wie heeft van leven gedacht dat Rusland in elkaar gevallen is gorbatchof aan de macht gekomen is. Rusland was plat geruïneerd , ik heb nog 70 kgr voedsel gebracht. Het leger moest gaan stelen voor eten . Gorbatchof kon niets anders doen dan de landen rond URSS terug aan europa gegeven . Wij Europeanen en Amerika hebben honderden miljarden geïnvesteerd in Rusland en deze investeerders zijn weg en hun geïnvesteerde zaken werken niet meer want ze krijgen geen materiaal meer binnen in Rusland. Als Japan en europa de economie van Rusland niet financiert is rusland binnen vijf jaar terug zoals het was over 25 jaar. Rusland heeft alle belangen te werken met Europa en Engeland en amerika . Russen zullen dan ook geen visa meer mogen hebben met Europa en Amerika en nog veel andere landen . Mijn gedachten Zelensky moet Crimea en oost Oekraïne terug geven aan Rusland . Het is ook nooit normaal geweest dat Oekraïne het oosten al 7 jaar bombardeert heeft en europa heeft nooit op gereageerd, dt kan toch ook niet. . Voor mij moet mevrouw Merkel die zeer goed met mr Poutin kon toveren kopen ,terug komen, om alle problemen op te lossen , en op een vriendelijk akkoord te komen. Poetin heeft nu ook gezien dat als hij met het westen niet werkt dat zijn land ten onder gaat. Weet U hoe belangrijk was Rusland in de tijd van de Tsar dus voor de revolutie . Lenin en Stalin hebben Rusland volledig plat geruïneerd , en nu als Poutine op dezelfde weg gaat moet hij ook weten dat hij zijn land volledig aan het ruïneren is . Het is toch europa die hem rijk maakt .

  • Jij bent blijven hangen in de vorige eeuw (Unie polaire wereld). De Brics landen worden de Multi polaire wereld die zich buiten het westen aan het vormen zijn, en ieder ander land kan zich daarbij aansluiten. Vijf andere landen hebben al een aanvraag ingediend. Ook duidelijk wat Putin heeft gezegd. “De Unie polaire wereld is geschiedenis” Economisch en zonder grondstoffen is dit de genadeslag voor het westen. Doe wat meer onderzoek en je zult versteld staan wat je vind. Ik doe al meer dan 25 jaar onderzoek op internet. Toen al begon het rijk van Amerika (de Hegemon) af te brokkelen met al zijn vazalstaten. Er komt een nieuwe wereld die niet meer te stoppen is. Hoe die eruit ziet!!! dat laat ik in het midden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in