© Freepik

Parlementslid George Robert Christensen van Queensland roept burgers op om in opstand te komen tegen de Covid-lockdown maatregelen en vaccinatiemandaten, en vergelijkt de regeringen die ze uitvoeren met totalitaire regimes die verantwoordelijk zijn voor onuitsprekelijke gruweldaden, bericht Newswars.com.

In een toespraak voor het parlement zei Christensen woensdag dat de premiers van Australië “machtsdronken” waren en “elkaar als tiran de loef proberen af te steken.”

“Angst is bij uitstek de rechtvaardiging voor dwang en controle bij ongevaccineerde Australiërs die in toenemende mate worden gedemoniseerd, uitgestoten en sociaal uitgeroeid,” zei Christensen.

Meer over Christensen en zijn lovenswaardige stem tegen zijn eigen partij en bijkomende lockdown beperkingen van 7news.com.au:

De Morrison-regering voorkwam ternauwernood een blamage in het parlement nadat de dissidente Queensland LNP George Christensen woensdag het woord nam.

Christensen stemde met de oppositie tegen het wetsvoorstel van de regering om veranderingen aan te brengen in de class action-wetgeving.

“De oplossing,” schetste de voormalige journalist, “is een herontdekking van de menselijke waardigheid, samen met – en ik zeg dit niet lichtvaardig – burgerlijke ongehoorzaamheid.”

Lees hieronder een transcriptie van de toespraak van het parlementslid:

De totalitaire regimes die verantwoordelijk zijn voor de gruwelijkste wreedheden in de 20e eeuw – denk aan Stalin, Mao, Hitler, Pol Pot – zijn daar niet van de ene op de andere dag gekomen.

Ze gebruikten angst om te controleren. Ze sloten de ‘vuile’ mensen uit, in het begin zachtjes. Ze rechtvaardigden de uitsluiting. Ze gingen over tot hardere uitsluitingen en uiteindelijk elimineerden ze mensen sociaal of fysiek.

In de 21e eeuw racen de premiers van de Australische deelstaten langs dat bekende pad en proberen elkaar te overtroeven, dronken van de macht, door hun eigen bioveiligheids-politiestaten op te zetten, compleet met medische apartheid.

  Australië biedt nu tot 600.000 dollar schadevergoeding aan voor Aussies die ernstig gewond zijn geraakt door Covid-19 vaccins

Jammer genoeg hebben wij dit mogelijk gemaakt door te weigeren hen in te tomen – erger nog, de gegevens te leveren van het Australische immunisatieregister dat deze medische apartheid ondersteunt.

Angst is bij uitstek de rechtvaardiging voor dwang en controle bij ongevaccineerde Australiërs die in toenemende mate worden gedemoniseerd, uitgestoten en sociaal uitgeroeid.

In Queensland tweette de premier dat ongevaccineerde mensen rode vlaggen opriepen – niet slechts één, maar 22 stuks.

De media, politici en gezondheidsbureaucraten beweren allemaal dat Covid-19 nu een pandemie is onder de ongevaccineerden, maar er is geen rechtvaardiging voor een dergelijke demonisering.

In een Duits onderzoek waren 55 van de symptomatische patiënten ouder dan 60 volledig gevaccineerd. Gibraltar, waar alle 34.000 inwoners volledig gevaccineerd zijn, registreert 60 nieuwe gevallen per dag.

De totalitaire weg, de weg waarop wij ons ontegenzeggelijk bevinden, is nooit goed afgelopen.

De oplossing is een herontdekking van de menselijke waardigheid, samen met – en ik zeg dit niet lichtvaardig – burgerlijke ongehoorzaamheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSterfgevallen door alle-oorzaken in de V.S. gaan door het dak
Volgend artikelAustralische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 – Update: Nederlandse vertaling 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ben op je hoede voor zulk soort oproepen vanuit de establishment. Ook deze kunnen georganiseerd en gestuurd zijn om bijvoorbeeld anarchie, burgeroorlogen te creëren die zij controleren en aanwakkeren met false flag aanslagen. We hebben het recentelijk al gezien tijdens de vreedzame demonstraties in onder andere Rotterdam.
  De Canaanieten, de synagoog van satan die zich joden noemen kunnen dan, nadat het volk (goyim) zich tegen hun regeringen hebben gekeerd de ‘vrede’ op aarde herstellen door de lang voorbereide wereldregering te instaleren, the jew world order, dan waarschijnlijk gevestigd in Israël.

  • De vuist in de lucht als teken van revolutie komt van het communisme, wat een 100% joodse creatie is. Prominente joden maken daar overigens helemaal geen geheim van, het wordt echter niet door de door hen gecontroleerde en in handen zijnde mainstream en ‘alternatieve’ media verteld aan de gentiles.

 2. Trap er niet in!! de enige opstand is die van het niet mee doen en je kinderen uit het schoolsysteem halen. Zeker niet gaan vechten of demonstreren. Of zoals Dance encore even samenkomen,..dansen en zingen en daarna wegwezen!! Deze energie is dodelijk voor het duister!!
  Nogmaals het aller belangrijkste Haal jullie kinderen uit het slaafse schoolsysteem!!

  • @ Wow – Ik weet niet wat ervan waar is, maar heb begrepen dat het nog niet zo eenvoudig is om kinderen uit het reguliere schoolsysteem te halen. Ook zouden ouders/opvoeders buiten het reguliere schoolsysteem nog altijd te maken hebben met bepaalde kennisprotocollen en controlesystemen. Ik denk dat het goed zou zijn wanneer ook hierover artikelen zouden verschijnen om ouders/verzorgers op weg te helpen.

 3. Educatie houdt niet op bij school.
  Je kunt je kinderen ook zelf ook laten zien dat hetgeen wordt gepropagandeerd niet de waarde is waar de
  wereld op zit te wachten bv laten zien dat de klimaat hoax enkel andere doelen heeft etc.

  • Heel juist Henk, en je kan je kinderen ook thuis educatief taken geven, maar vooral ze duidelijk maken dat men de wereldbevolking willen kwetsen, hoe smerig kan men zijn om de kinderen vanaf hun 12 jaar zelf laten beslissen of ze een vaccin willen, de ene is al wat sneller van begrip dan de andere, dat wil niet zeggen dat ze het hele plaatje ook maar zullen snappen, een kind van 12 kan misschien je auto starten, je vraagt toch ook niet of hij/zij de auto in de garage wil zetten, en daarbij voor de wet ben je nog altijd niet meerderjarig, dus wie is hier weeral in de fout, met uitzonderingen moeten ze bij mij niet afkomen, het hele tering zooitje van de regeringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in