© jcom / Freepik

Het slechte nieuws over het mRNA-vaccin houdt niet op: erkende medische deskundigen maken niet alleen melding van ernstige levensbedreigende, vruchtbaarheids- en onvruchtbaarheidsschade veroorzakende complicaties na de vaccinatie; ook een gevaarlijke onderdrukking van het immuunsysteem tot HIV-achtige symptomen en kanker bij jonge vrouwen zijn waarneembaar, bericht Lifesitenews.com.

Dr. Ryan Cole maakt deel uit van een Idaho Staats Commissie “Capitol Clarity” project om onafhankelijke informatie te verstrekken aan burgers over Covid-vaccinaties. Hij is ook patholoog en eigenaar van een diagnostisch laboratorium. Sinds januari 2021 constateert hij een enorme toename van het aantal gevallen van tumoren op het baarmoederslijmvlies (endometriummelanomen). Volgens zijn waarneming houdt dit verband met een onderdrukking van het immuunsysteem (immunosuppressie), meer bepaald van de T-helpercellen. De door het vaccin veroorzaakte verlaging van het niveau van T-killer cellen leidt ook tot HIV-achtige symptomen en werkt kanker in de hand, ook bij jonge vrouwen.

“Sinds 1 januari zie ik in het laboratorium een 20-voudige toename van endometriumkankers ten opzichte van wat ik op jaarbasis zie,” meldt Dr. Cole in de videoclip die op Twitter wordt gedeeld.

Ik overdrijf absoluut niet, want als ik naar mijn cijfers van jaar tot jaar kijk, heb ik zoiets van ‘Goh, ik heb nog nooit eerder zoveel endometriumkankers gezien’,” vervolgt hij.

Bij de presentatie van zijn bevindingen op 18 maart vertelde Cole de Idaho-bewoners dat de vaccins ernstige auto-immuunproblemen lijken te veroorzaken, op een manier die hij omschreef als een “omgekeerde HIV-reactie”.

Cole legt uit dat er twee soorten cellen nodig zijn voor een goede werking van het immuunsysteem: “Helper-T-cellen, ook wel CD4-cellen genoemd, en killer-T-cellen, vaak CD8-cellen genoemd.”

Volgens Cole is er bij patiënten met HIV sprake van een massale onderdrukking van de “helper-T-cellen”, waardoor de functies van het immuunsysteem instorten en de patiënt vatbaar wordt voor een groot aantal ziekten.

Op dezelfde manier beschrijft Cole, “wat we zien na het vaccin is een daling in je killer T-cellen, in je CD8 cellen. En wat doen CD8 cellen? Ze houden alle andere virussen in toom,” vervolgt hij.

Polyethyleenglycol: miskramen en menstruatiestoornissen

Volgens een Duitse studie en de verklaringen van de voormalige voorzitter van Pfizer, Michael Yeadon, leidt het polyethyleenglycol dat in de twee vaccins zit tot verstoringen van de vrouwelijke cyclus en miskramen. Hij noemt het inenten van jonge vrouwen dan ook “dom en onverantwoord”, omdat het ook leidt tot een opeenhoping van giftige nanodeeltjes in de eierstokken van vrouwen. Hij doelt op de lipide nanodeeltjes die de mRNA-moleculen omhullen en zo het enzymsysteem van het lichaam omzeilen en de menselijke cellen binnendringen om er bioreactoren van te maken voor de productie van spike-eiwitten.

Dr. Mike Yeadon: “De COVID-19 vaccin spike-eiwitten beschadigen placenta-eiwitten in gevaccineerde vrouwen”

Volgens Yeadon roept dit herinneringen op aan de ramp met thalidomide, dat bedoeld was als slaappil en kalmeringsmiddel, en dat leidde tot de zogenaamde phocomelia (zeehondenledematen) – een vinachtige ontwikkeling van de armen, en dus tot ernstige invaliditeit – bij pasgeborenen van zwangere vrouwen die ermee werden behandeld.

Thalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder ons


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIs COVID-19 een Biowapen?
Volgend artikelItaliaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

    • Nou, dat had ik idd ook al bedacht. Ik wilde verhuizen, maar nu met die doodsprik wacht ik nog even. Straks kan ik gewoon naar het oosten fietsen en daar wat uitzoeken met een stukje land erbij ter overleving.

    • Pietzak, en dan kies je zeker het grootste huis eruit. Kom jij weer goed weg muziek lekker hard zetten, feesten tot kot in de nacht, straal bezopen over straat lopen……in je zeeman onderbroek….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in