De mensen rond Zelensky worden steeds extremistischer, want door het uitblijven van de NAVO in deze oorlog – en wat er in Mariupol gebeurd is – weten deze extremisten dat zij niemand hebben die hen zal komen redden en dat er geen uitweg is: het is of de dood of gevangengenomen worden door de Russen, schrijft Chris Black.

De extremisten rond Zelensky zijn dus in wezen suïcidaal – zij zullen dus bereid zijn om zoveel onschuldige Oekraïense levens op te offeren als nodig is om nog een beetje langer te overleven.

Elke generaal die zich tegen het nodeloos verlies van levens verzet, zal (als hij geluk heeft) ontslagen en verdreven worden. Als hij geen geluk heeft, zal hij ter plaatse worden doodgeschoten.

Daarom staan wij op het punt getuige te zijn van de volledige vernietiging van de hele Oekraïense strijdmacht. Minstens 50.000 man, en mogelijk zelfs 75.000 man, staan op het punt om zonder enige reden te sterven.

Als Zelensky probeert deze zinloze slachting te stoppen – door zich over te geven, wat op dit moment de enige uitweg is – is hij ten dode opgeschreven. Hij is een gijzelaar van de extremisten om hem heen. Zij houden hem alleen in de buurt – en houden hem in leven – omdat hij zo goed is geweest in het PR-spel met het Westen, dat zij hem zien als een soort hedendaagse Winston Churchill. Als hij plotseling zou verdwijnen of ronduit vermoord zou worden, zou het hele Oekraïense regime in elkaar storten.

De Russen willen Zelensky levend hebben, omdat zij hem nodig hebben voor na de oorlog, om de verdeling van Oekraïne legitimiteit te geven.

  Britse propaganda haalt uit naar generaal Surovkin

Hoe meer er gevochten wordt, hoe meer het onvermijdelijk is dat de Russen het land, waarvoor zij hebben moeten vechten, zullen opslokken. De hele kust van de Zwarte Zee ten oosten van de Krim zal bij Rusland gaan horen – dat is onvermijdelijk. Als het verzet in Charkov, Dnepropetrovsk en Kiev doorgaat, dan zullen ook die steden een deel van de Russische Federatie worden.

Dus hoe eerder de overgave, hoe meer grondgebied Oekraïne zal krijgen om te behouden. Maar aangezien de extremisten weten dat zij zich niet kunnen overgeven, zal het Oekraïne dat aan het eind van deze oorlog overblijft een rompstaat zijn, met Lviv als hoofdstad.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Marble: Nu de COVID leugens ontmaskerd zijn, propageren de globalisten WERELDOORLOG om de wereld te ontvolkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWereldwijde kankercijfers exploderen na “vaccins” en worden in de doofpot gestopt
Volgend artikelZelensky’s gelukkige hand met geld: 243 miljoen dollar vergaard sinds zijn ambtsaanvaarding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ook voor het westen kan dit een uit weg zijn om hem op te ruimen. Ze kunnen daarna alles op hem afschuiven ook de valse propaganda

 2. Deze man speelde eerst president in een serie. Hij deed dat zo overtuigend dat de elite en het westen hem nu for real in het zadel hebben gehesen. Ik wacht op de dag dat de Russen hem te pakken hebben, dead or alive. Hij heeft duizenden Oekrainers de dood ingejaagd door ze op te stoken tegen de 200000 Russische troepen in een oorlog die niet te winnen is. Een proxyoorlog.

  • Aan deze proxyoolog wil ik nog de ultieme smerigheid toevoegen van de NL overheid en met name Mark Rutte omdat hij de eindverantwoordelijk heeft van dit land waarin we/ik wonen.

   Volgens de MSM is er voor 50 miljoen aan wapens geleverd. 50 Miljoen aan wapentuig om Russen uit te moorden. Elke keer als ik Rutte zie denk ik aan MH17 en het feit dat hij geen haar beter is, echt ongelofelijk hypocriet.

 3. Big Pharma/Bill Gates heeft met Covid haar doel meer dan bereikt. Binnen 5 jaar zal een kwart van de bevolking dood zijn.
  Dit was het eerste paard
  Nu een wereldoorlog; dat is het tweede paard.
  Dan komt de hongersnood; het derde paard

  • Je bedoelt natuurlij Jill Gates..

   Gates is een zg. FTM tranny net als z’n ‘vrouw’ Mel(inda).een FTM zogezegd.

   Je hoeft mij niet te geloven maar werkelijk ALLES bij die zg. ‘elite’ is inverted omwille van hun cult (satanisme).
   Zoek is op: EGI of Elige Gender Inversion
   Kan op Jewtube maar bitchute geeft betere resultaten 😉

 4. Er is ook goed nieuws:

  NOW CONFIRMED: U.S Major General Roger L. Cloutier was captured by Russia while trying to flee Mariupol after giving military direction to Ukrainian and mercenary forces. I had previously posted this as rumor.
  It is not rumor anymore. It is bad. An overt act of war the United States expected to get away with.
  Here is how he got caught, based on a summary of previous reports posted here

  Russian forces cut off all ground escape routes which “trapped the high command of Ukranian forces”, which ended up not being Ukranian at all. The West was commanding the Ukraine war for most likely most of it. To avoid being caught, Western forces then attempted to clear their people via helicopter. Russia did a good job of shooting down helicopters. As the Russians advanced, military leaders from several countries, fed by American intelligence, sought refuge in a steel mill that American intelligence knew Russia wanted to avoid destroying at
  all cost. The steel mill was an excellent place to fight from which was a bonus, it was very easy to defend.

  The American and Western forces kept sending helicopters only to have them shot down before reaching the steel mill. Then the Russians changed tactics. The tactical change was to allow the helicopters to reach the steel mill and land in open areas on the steel mill grounds,and then shoot them down when they tried to leave. They allowed, over time, 8 to land and pick up people from inside the steel mill. 2 of them got away, but in one of the six they shot down they found General Cloutier

  Artikel staat op site van Jim Stone:

  jimstoneindia.com/zz3.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in