Een volledig geprikte tiener uit Tennessee werd vorige week met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij een zware hartaanval had gekregen tijdens een cross country wedstrijd. De 17-jarige hardloper Gabe Higginbottom deed op 10 september mee aan een wedstrijd in Pensacola toen hij na een wedstrijd zei dat er iets ernstig mis voelde in zijn borst, zei zijn coach Kris Harman. Higginbottom herstelt momenteel in een ziekenhuis in Florida, schrijft Newspunch.com.

“Hij begon te klagen dat zijn borst pijn deed en bleef klagen waarop we naar de trainerstent gingen,” vertelde Harman aan verslaggevers. “Iedereen denkt in eerste instantie dat het de warmte is, het is hitte-uitputting, dus geef hem ijs, maar hij klaagde nog steeds over de pijn in zijn borst.”

Westernjournal.com meldt : Higginbottom “kwam niet meer terug,” plaatste Melissia Reid Guthrie op de Bartlett High School Boys Cross County Facebookpagina

“Na een uur werd hij door enkele vaders en coach naar de medische tent gebracht. Zijn vitale functies waren goed. Uit voorzichtigheid zei de dokter ter plaatse dat hij naar het ziekenhuis moest,” schreef ze.

“In het ziekenhuis waren zijn vitale functies goed, tot het moment dat ze dat niet meer waren. Hij werd toen met zijn moeder per vliegtuig naar Gainesville Florida gebracht voor verdere tests.”

De tiener kreeg een hartaanval, schreef Joe Moore, organisator van een GoFundMe-pagina voor Higginbottom en zijn familie, op de pagina.

“Na het uitvoeren van tests ontdekten ze dat Gabe’s rechterslagader volledig geblokkeerd was,” schreef Moore.

“Artsen voerden een angioplastiek uit om een ballon in te brengen om zijn slagader te openen. Later voerden ze een 3 uur durende operatie uit waarbij twee stents werden ingebracht en twee bloedproppen werden gevonden. Hij herstelt momenteel in Gainesville.”

Harman zei dat de artsen nog steeds met een raadsel zitten.

  Dood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databanken

“Ze proberen uit te zoeken wat de oorzaak is,” zei hij, volgens WREG.

“Het zijn cross country lopers, dus deze jongens zijn slank, in vorm, ze zijn fit en om dan te zien dat er iets mis was, heeft iedereen geschokt.”

Moore zei dat zijn zoon Andrew, 16 jaar, ook in het team zit. Hij zei dat het incident aanleiding was om de gezondheid van zijn zoon na de wedstrijd nader te bekijken.

Higginbottom is een junior op Bartlett High School, volgens een Facebook bericht van Bartlett City Schools.

Harman en Higginbottom’s moeder Edrika zijn in Florida met de tiener, aldus het bericht.

“Bidt alstublieft voor Gabe en zijn familie terwijl hij aan het revalidatieproces begint”, aldus het bericht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinzeloot wilde “Eindoplossing” voor ongevaccineerden – nu is de 44-jarige aan hartaanval overledenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Analyse van enkele oorlogspropagandanieuwsberichten
Volgend artikelEerste sneeuw bereikt Oekraïne; Europa gaat een koude, donkere, (dodelijke) winter tegemoet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • Klem gestudeerde” mensen zijn nogal makkelijk te foppen, ten eerste met hun ego dat geaaid wordt met een hoge(re) kwalificatie. Vervolgens de portemonnee iets beter salaris maar ze weten helemaal niets, ze hebben alleen zaken die verteld zijn onthouden en verder zoeken ze alles online op.

   Het zijn de domsten, volledig getraind in het burgerschap van volgen en niet nadenken. Hebben ze nog iets van hersens zijn ze te beroerd om hun “carrière” op het spel te zetten.

   Ze zijn gevaarlijk want ze weten niet wat ze doen en doen dat wat de industrie ze opdraagt. Domme volgzame lakeien

 1. We hebben al deze tijd misschien toch noch geloofd dat het allemaal te overdreven klong om waar te zijn. Helaas is het waar en we worden met voorbedachten rade vermoord. Ik was altijd al mistrouwend, vooral wat de regering en de authoriteiten in het algemeen betreft, maar wat er nu gebeurt had ik mij nooit kunnen voorstellen.

 2. So what?! Ja verschrikkelijk dat deze man is overleden is verschrikkelijk voor z’n nabestaanden. Maar wat hebben die vaccinaties er mee te maken???!

  • ( Maar wat hebben die vaccinaties er mee te maken???!)

   Neem jij er nog een paar voor de zekerheid, je weet nooit waar het goed voor is. Zuster Ursula

   • Zal ik zeker doen. Maar volgens mij kwam het door zijn paarse shirtje.
    Heb ik ergens gehoord, dat je daar van niet goed kunt worden, ik kan het niet bewijzen maar dat hoeft hier toch niet😜!

  • Ben jij een echte zuster? Als het antwoord ja is dan is er een groot probleem en ben je loyaal aan de industrie wat niet voor je pleit.

   Ik sta gelukkig niet in jouw schoenen 🙂

   • In mijn schoenen? Past dat wel met die enkelband? Er is iemand onwel geworden die onlangs is “dubbel geprikt” is. Geprikt met Coronavaccins neem ik aan. Dan opnieuw de vraag
    “so what”? Moet dat met elkaar te maken hebben? Zo ja , waarom dan, beetje raar artikel, vind je ook niet?

  • Haha zustertje ursula, helemaal niks. Die spuiten zijn 100% veilig, neem er nog eentje. Weet je wat, neem er twee, of nee, vijf, zes, zeven inmiddels ofzo? Je mag al min spuiten ook hebben.

   • Nou dank je wel voor het advies!
    Ik adviseer je wat minder te zuipen en ook zo’n prikkie te nemen maar dat doe je toch niet, valt heel erg mee hoor.

  • Zuster Ursula;… klopt helemaal wat u zegt… het waren niet de vaccinaties…. ik herhaal’; NIET de vaccinaties !!!

   Wat het wél was?

   ZIJN LEEFTIJD… veel te oud om te sporten… of de WARMTE… nee, de schoenen die hij droeg waren te KLEIN…. én hij had een BOTERHAM op voordat hij ging rennen….tja niet handig…. ook wat er gebeurde is dat hij TE KORT GESLAPEN HAD…… en hij had MELK gedronken in plaats van SIROOP.. dus door suikertekort is zijn hart op tilt gaan slaan….

   j- e-e-t-j-e mina man… wat denk je zelf ????

   ALLES BEHALVE DE PRIKKEN … toch…. !

 3. Nou en, laat die pleuris schapen maar dood gaan. Zelf nu nog zeggen die schapen zonder die prik was hij eerder dood gegaan. Wat een NSB volk is dat zeg. Laat alle gevaccineerden maar kapot gaan. Kunnen wij straks weer een normaal leven op bouwen zonder die NSB schapen.

 4. Maak maar vast een plaatsje vrij voor hem in een oven. Er gaat nog veel meer verstopt zitten komende tijd, die legt 100% binnenkort het loodje. Net als al die zogenaamd herstelde mensen die een verstopping/ bloedpropje hadden. Dat propje is het begin van het einde. Dag. Doeg. Doei en hup, de oven in. RIP.

 5. Onze regering heeft geen zin om te gaan debatteren/onderzoeken naar de oversterfte, maar wel 5,2 miljard uitgetrokken voor nieuwe vaccines

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in