Wij hebben twee explosieve verhalen voor u in het artikel en de Situation Update podcast van vandaag (hieronder te zien). Het eerste verhaal betreft nieuwe informatie van commerciële leveranciers, waaruit blijkt dat regeringen over de hele wereld voorraden aan het aanleggen zijn als nooit tevoren, schijnbaar in afwachting van een Extinction Level Event (ELE, Uitsterven Niveau Gebeurtenis) die de overgrote meerderheid van de nu levende mensen dreigt uit te roeien, schrijft Mike Adams.

Het tweede verhaal gaat over de CDC die plotseling op alle belangrijke pijlers van het COVID-theater terugkomt: maskers, quarantaines, sociale distantie, vaccins, het testen van asymptomatische patiënten en nog veel meer. Plotseling heeft de CDC in wezen toegegeven dat het vanaf het begin allemaal theater was, en dat het nooit door echte “wetenschap” werd gesteund.

U kunt mijn volledige commentaar op deze twee baanbrekende verhalen beluisteren in de Situation Update podcast die hieronder te zien is, met aanvullende redactionele toelichtingen.

Regeringen bereiden zich voor op een Extinction Level Event (ELE)

Overal in Amerika kopen regeringsinstanties op dit moment een lange lijst van overlevings- en paraatheidsspullen op, waardoor het aanbod dat nog voor burgers beschikbaar is, uitgeput raakt. Grootschalige overheidsaankopen omvatten momenteel:

 • Houdbaar voedsel, MRE’s en noodvoedselvoorraden.
 • Munitie en vuurwapens.
 • Nachtkijkers.
 • Hoogrendementsonderdelen voor HVAC-systemen.
 • Kaliumjodidepillen (om de schildklier te beschermen tegen stralingsschade).
 • Tuinzaden en kunstmest.
 • Dieselbrandstof, dieselmotorolie en andere onderdelen voor het vervoer.

Deze voorraden worden met miljoenen pallets vervoerd naar ondergrondse grotten, bunkers en zelfs steden die door de regeringen van de wereld worden bestuurd. Het is bijvoorbeeld geen geheim meer dat zelfs de natie Taiwan een enorme ondergrondse luchtmachtbasis runt, compleet met eigen vliegtuighangars die in grotten gebouwd zijn, samen met taxibanen voor vliegtuigen en transportbanen, allemaal onder de grond. Van TheDrive.com:

  Je weet dat het slecht wordt voor Oekraïne wanneer MSM de propaganda betwist

De Taiwanese luchtmacht, ook bekend als de Republic of China Air Force, of ROCAF, heeft op ongebruikelijke wijze foto’s vrijgegeven van wapenladingen verrichtingen die werden uitgevoerd in het zeer versterkte ondergrondse grotachtige complex dat verbonden is met de Chiashan luchtmachtbasis. De foto’s bieden een zeer zeldzame blik in het onderaardse tunnelnetwerk dat enkele van de meest capabele gevechtsvliegtuigen van de ROCAF herbergt…

En dat is informatie gebaseerd op wat er openbaar wordt gemaakt. Wat er werkelijk bestaat dat geheim is, is veel uitgebreider. In de Verenigde Staten heeft de regering van de VS enorme ondergrondse steden en bunkers gebouwd, met tunnels die hen verbinden over duizenden kilometers ondergrondse transporttunnels.

Het punt is hier dat de regering van de VS zich voorbereidt op het einde van de wereld, terwijl zij de burgers vertelt dat alles in orde is. Het volk krijgt nooit te horen dat het zich ergens op moet voorbereiden. Het volk wordt voor de wolven gegooid en achtergelaten om te sterven, terwijl de regering haar eigen COG (Continuity Of Government) noodplannen verdrievoudigt en probeert de Derde Wereldoorlog uit te lokken met zowel China als Rusland, en dat alles terwijl het binnenlandse regime een oorlog van tirannie en geweld tegen het Amerikaanse volk voert via de FBI, IRS, DOJ, ATF, EPA, enz.

De CDC krabbelt terug en geeft toe dat de hele “covid theater” poppenkast een grote leugen was

Vandaag wordt ook aandacht besteed aan de verbazingwekkende ommekeer van de CDC, die de afgelopen 2,5 jaar bezig is geweest met het verspreiden van kwakzalverige wetenschappelijke leugens en propaganda over covid, met als gevolg de nodeloze dood van miljoenen mensen over de hele wereld.

  Nederlandse legercommandant zegt dat Nederland zich moet voorbereiden op oorlog met Rusland

Plotseling zegt de CDC nu dat hun eerdere richtlijnen niet meer gelden. Zij hebben hun eisen over maskers, gevaccineerden versus ongevaccineerden, sociale afstand, verplichte quarantaines, het van school houden van blootgestelde kinderen en zelfs over het uitvoeren van covid-tests op asymptomatische mensen (d.w.z. het testen van mensen die niet eens ziek zijn) laten vallen.

Dit is een schokkende, volledige ommekeer in de meeste leugens die het CDC jarenlang heeft verspreid, en het roept de vraag op: krijgen alle werknemers die ontslagen zijn omdat zij de eerdere “richtsnoeren” van de CDC in twijfel trokken, nu hun baan terug? Krijgen zij hun loon terug?

Zal Big Tech alle censuur en deplatforming van mensen die de leugens van de CDC in twijfel trokken, terugdraaien?

Zullen er verontschuldigingen komen van de medeplichtige media die de propaganda van de CDC de afgelopen meer dan 2 jaar hebben verspreid?

En wat zal er gedaan worden om alle kinderen en gezinnen schadeloos te stellen voor de pijn en het leed van de onnodige lockdowns, het verplichte maskerbeleid, de wrede isolatie van kinderen, het maskerbeleid op vliegvelden en alle andere voorbeelden van medische waanzin die Amerika sinds begin 2020 beheerst? Is er niet een soort van nationale verontschuldiging die wij tegoed hebben?

Hoe zit het met alle kleine bedrijven die verwoest zijn? De levens die verwoest zijn? De huwelijken die uitgewist zijn? De ziekenhuismoorden die gepleegd zijn in naam van de naleving van de CDC?

Het wordt tijd om alle leiders van CDC, FDA, NIH, NIAID en alle anderen die betrokken zijn bij dit wereldwijde bedrog dat miljoenen levens heeft verwoest en tientallen miljarden dollars winst heeft opgeleverd voor de corrupte farmaceutische reuzen, strafrechtelijk te vervolgen.

  Amerikaans fiasco: De tests met hypersonische raketten zijn mislukt!

Deze ommekeer van het CDC bevestigt alleen maar dat wij al die tijd gelijk hadden. De hele covid-toneelproductie was een kwakzalverij vanaf de eerste dag, en de mensen die weigerden de absurde “richtlijnen” van de CDC op te volgen, zijn nu volledig in het gelijk gesteld.

Lees meer in de Situation Update podcast van vandaag (hieronder).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa kookt – Wacht maar tot wij bevriezenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHenry Kissinger: “Wij staan aan de rand van een oorlog met Rusland en China”
Volgend artikelDe zevende in de VS vervaardigde HIMARS raketartilleriesysteem in Oekraïne vernietigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

126 REACTIES

 1. Nou, als dat zou kunnen, een Extinction Level Event. Dat al die “wereldregeringen” in één keer zouden verdwijnen. Dat zou een goede reiniging zijn!

  • Wat denk je zelf. De verantwoordelijken zitten dan kilometers diep onder de grond en komen over vele jaren weer boven. Die vinden dit heerlijk en genieten van zulke ellende. Waarom denk je dat er zoveel films en series zijn gemaakt over het einde van de wereld, massa oorlogen etc? Het gros van de regisseurs zit dichtij WEF en daarboven.

  • Wij kunnen als volk sterk zijn en gezamenlijk de wereld reinigen van elite en rijken en ook van de wapen industrie wij moeten het hef in handen nemen wij willen ons land en onze vrijheid terug en het geld dat wij verdienen komt alleen ons tegoeden opruimen dat tuig. DAT IS MIJN MENING ANDERS KOMT ER GEEN VREDE.

 2. 1) Astronomen weten wat er elk moment kan gebeuren. Goed geïnformeerde leken ook. Het is altijd te laat nog iemand te vrwittigen een de solaire massa expulsie plaatsvindt.
  Zorg voor een zo groot mogelijke voorraad drinkwater. Voedsel zal je in landelijke gebieden nog kunnen vinden, in natura te betalen uiteraard of als betaling voor geleverde diensten aan de boer.
  Stedelingen zijn ten dode opgeschreven.
  2) Westerse overheden, medici en farma baseerden hun covid-beleid op een digitale weergave van wat het genoom van een virus zou zijn, een computermodel ontvangen uit communnistisch China. Het was een Chinese aanval op onze manier van leven, op onze vrijheid en democratie. Langzaam maar zeker keert het beleid en gaan we naar de tegenaanval, het vernietigen van de PRC.

 3. Beste Mensen

  Wetenschaap ??
  Welke Schapen zij dat ?!
  Word ermee bedoeld
  De Grootste Ego polariseerders
  De Grootste achter het Net Vissers ???

  Om een kleinbeetje humor in de tent te houden ?
  Vooral niet hetzelf gaan kietelen
  hoor ?!

  Dank U

 4. In de Verenigde Staten heeft de regering van de VS enorme ondergrondse steden en bunkers gebouwd, met tunnels die hen verbinden over duizenden kilometers ondergrondse transporttunnels.
  Deze zin uit het artikel lijkt mij grotendeels fantasie.
  Als je duizenden km tunnel bouwt, dan heb je miljoenen tonnen materiaal die je ergens moet dumpen.
  Het transport ervan zal altijd opvallen. Hoeveel machines heb je er voor nodig ook al smeer je het uit over 30 of meer jaar? Aangezien ambtenaren op hun reet zitten zullen er talloze bedrijven zijn die het werk uitvoeren.
  Voorraden opslaan in oude mijnen kan ik mij voorstellen.
  En ook die moeten aangepast worden voor opslag = werkzaamheden = transport = bouw ondernemers en het aanleggen van voorzieningen.
  Het KAN mogelijk zijn maar heb grote twijfels.

  • Hallo Maverick ,
   Ja ik ben het met jouw eens met de zo genaamde duizenden kilometers tunnels en net wat je aangeeft waar het het uitgehakte / geboorde materialen laat .
   Kan niet dat valt op , het transport valt op en de mensen die daar bij betrokken zijn praten .
   Dus ik ben het wel met je eens .
   Mijnen ? dat gaat niet op deze mijnen moeten van lucht te worden voorzien en de meeste mijnen lekken water dus je zal pompen nodig hebben en dat zijn geen gewone dompelpompjes .
   Dus het verhaal is volgens mij uit de duim gezogen

   • Beste Mensen

    Treeg
    Zijn de Nederlands Limburgse Grotten stelsels en de Belgische Grotten stelsels soms ook
    verzinsels ??
    Heb toevallig wel in die grotten rond geneust dat zijn ook kilometers aan tunnels hoor ??
    Een beetje vochtig en koud in warme hartje Zomer
    Mocht niet alleen op pad
    Had toch wel een kleinbeetje gelopen toen
    De kans op verdwalen was heel groot volgens begeleiders
    Er zou daar best wel Amerikaanse wapens kunnen zijn opgeslagen
    Vandaar deze stomme bang makende waarschuwing
    Lafaards werken zoals altijd
    Een ding is wel zo
    Er waren wel gangen die waren ingestort en gangen die op instorten stonden

    Dank U

  • Misschien moet je hier eens induiken.
   Je zult je verbazen!
   Onder heel de VS ligt een enorm tunnel-stelsel, gefinancierd met het geld dat de fake-space-race-NASA elke dag incasseert…..
   NASA schotelt je niets dan cgi-plaatjes voor, het grote geld gaat naar oa dit tunnel-project.

  • …heb je enig idee hoeveel kilometers aan mijngangen er zijn in alleen al Limburg? De ondergrondse ruimtes zijn er al heel erg lang….

   Grappig is dat voorraden worden gekocht en betaald met zelfgemaakt geld waardoor ons spaargeld in waarde daalt tot het punt dat het niks meer waard is….en “onze” door ik weet niet precies wie gekozen, regering heeft dat veroorzaakt.

   Zaden zijn de beste optie om in te kopen, want volgend voorjaar wil iedereen ze hebben….

  • @maverick,

   Misschien toch ook voor u maar eens in de ECHTE GESCHIEDENIS duiken en eens over u heen laten waaien wat u zoal gemist hebt in de tijd dat u hier op deze AARDE rondhuppelt!

   Dit gebeuren dat zich “aarde” pleegt te noemen beste………WAS/IS al altijd ondertunneld geweest en wel helemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   DIT WIST U NIET??????? Tja…..u had het wel kunnen weten!

   De idiote onnozelaars hebben deze gewoon weer in gebruik genomen en misschien hier of daar een beetje uitgebreid.

   Zou u interesse hebben in deze echte geschiedenis en een reeds nog niet zo heel erg lang geleden ELE dan hoor ik dat wel. Ik ga hier geen lange stukken tekst aan wijden maar ben evt wel bereid om een paar sites te noemen die u een eindje op de GOEDE weg helpen.

   Het ELE waar ik het over heb en waar nagenoeg niemand vanaf weet heeft nog geen 10 generaties geleden plaatsgevonden en is in de loop van deze periode door dezelfde MONSTERS welke ons dit nu ook weer aandoen telkens en steeds meer en effectiever weggemoffeld. (1 generatie staat bij mij voor plus minus 25 jaar!)

   Wij mensensoort zijn in de loop van de periode dat we zogenaamd SMARTER zijn geworden uitsluitend en in een zeer rap tempo dommer geworden en men heeft het absoluut niet eens in de gaten.

   Als ik om me heen kijk en zie een gezinnetje aan een tafeltje zitten in een of andere vreetschuur, pak ‘m beet man, vrouw en 2 kinderen….dan zie ik iets waar ik steeds meer van moet KOTSEN. Er zitten namelijk 4 volslagen en verdomde zombies op hun feestboekschermpjes te staren en zijn werkelijk alleen nog maar wezenloos zonder dat ze het in de gaten hebben.

   Hier kun je nog geen kaartspel meer mee winnen laat staan een oorlog…….en het fijne is nu……deze oorlog staat recht voor de deur en NEE…..ik bedoel niet die met China en Rusland….die gaat er niet komen……

   Er zal iets geheel anders gaan gebeuren en dat staat al lang vast. Iedereen met het IQ van een vlieg + 3 zou dit kunnen weten maar nee……….tik tik tik tik tik…….met de vingertjes op de schermpjes drukken om mijn SOCIALE nog snel een beetje op de hoogte te houden over het VULMIDDEL dat ik binnenkort in mijn nek mag duwen.

   Wat een verschrikkelijke K*T wereld is dit geworden zeg. Gezinnen naar de klote in verband met de door Rothschild erdoor gedrukte VROUWENEMANCIPATIE…..zodoende sleutelkinderen…..en ga zo maar door. Overname van de complete muziek- én filmindustrie door de JEW maffia……

   Nog vragen……..

   Mijn inschatting is, dat van al dit moderne idiotengebroed met vierkante oogjes en eelt op de vingertjes en met het inlevingsvermogen in de NORMALE WERELD van NUL KOMMA NUL, gratis en voor niets mee mag gaan doen aan dit voor de deur staande oorlogje wat naar mijn bescheiden mening in de buurt zal komen van een nogal behoorlijk ELE.

   Ik maak me daar niet meer druk om en mijn kans schat ik behoorlijk hoog in om hier doorheen te komen.

   En ik heb een enorm doel te verwezenlijken na al dit moois………en liefst wil ik dit zoveel mogelijk voor mezelf houden, namelijk het ter verantwoording roepen van het tuig wat hier debet aan is/was en het daarna ten uitvoer brengen van de vonnissen die ik hopelijk zelf mee zal gaan beslissen én uitvoeren. Dat wordt dan hele grote pret…..zeg maar de KERS op mijn taart!

   Fijne zondag gewenst verder!!

   Gladiator

   • Gladiator.Ik had van u verwacht dat u uw huiswerk wat beter had gedaan.U spreekt over de JEW mafia,dit zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a.de cabal,deepstate,illuminati.Ze zijn de rijkste en machtigste figuren op aarde,tevens ook de eigenaren van amerika en hebben macht over israel.Ze zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende,armoede van de laatste eeuwen.

    • @Ronjaspers,

     Beste,
     Juist ja, die bedoel ik en dat mag toch wel duidelijk zijn. Ze worden de Kazaarse maffia genoemd ja, maar ik noem ze Jew Mafia en dat doe ik met een bepaalde opzet. KM is niet voor iedereen duidelijk en ik wil mensen toch een bepaalde richting opsturen door dat eerste woord te benoemen. En nee, natuurlijk bedoel ik NIET het Joodse volk!

     Ook hier heb ik overigens nogal wat uren onderzoek in zitten maar toch bedankt voor uw reactie!

     Groet,

     Gladiator

   • Begrijp je helemaal gladiator we leven idd in een stomme Qut-wereld met lobotomieproducten op 2 poten, ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik mijn katten qua intelligentie hoger aansla als menig mens om me heen, belangrijk feit; Ze staan niet in de rij om zich bij de D.A. te laten testen of prikken.
    Mensen hebben ook niet door dat deze z.g slimme killuminatie, gewoon door geld en macht allerlei zeer oude kenneis en technologie op de kop heeft getikt, niks zelf bedacht daar zijn ze te stom voor en die leftie-wetenschappers van hen, kunnen geen moer alleen maar werken met modellen en algoritmen m.a.w. De jomanda-versie van pendelen vertaald naar een z,g, wetenschappelijke dombokliek.
    Als je daarin gelooft kun je ook net zo goed naar de kerk gaan iedere zondag !!!
    Ik hoop dat het eindclubje wat overblijft meer hersens heeft dan puur mazzel gehad anders is het einde verhaal.

  • Doe jezelf even een plezier en doe in youtube de volgende zoekopdracht: “Jesse Ventura tunnels”. Dan krijg je een tipje van de sluier te zien in een hele rits videos.

  • Maverick, qua techniek zijn ze vele malen verder waar u geen idee van heeft. Verpulvering techniek is er één van toegepast bij de aanslagen op de World Trade wolkenkrabbers.

 5. Pfff…als ik in de aanhef alleen al Mike Adams lees dan hoef ik niet eens meer verder te lezen. Net zo’n angstaanjager-rattenvanger als Alex Jones en al die andere sensatie-amerikanen. En Frontnieuws en al die andere websites vreten lekker van de sensatie en de clickbait mee terwijl het touw zich steeds strakker om onze nek aantrekt.

 6. Gladiator slaat de spijker weer eens op zijn kop. We hebben zoveel toegang tot kennis maar gebruiken onze technologie alleen maar om er dommer van te worden.

 7. Wetenschap bevestigt 75% kans op killshot zonnevlam in komende 30 jaar

  In een wetenschappelijke paper gepubliceerd in een gerenommeerd vakblad wordt bevestigd waar wij de afgelopen jaren – en in 2012 voor het eerst – regelmatig voor waarschuwen, namelijk een aanstaande verwoestende zonnevlam die een einde zal maken aan onze huidige beschaving als die uitbarsting de Aarde raakt. De komende 30 jaar is er 70% tot 76% kans op zo’n vernietigende X100+ zonnevlam, en in de komende 100 jaar zelfs bijna 100%. Op de drempel van 31 juli en 1 augustus ontsnapte er een flinke vlam uit de zon, die gelukkig 90 graden van ons vandaan was gericht. De actieve regio op de zon waar deze uitbarsting plaatsvond draait in de loop van deze week verder naar onze planeet toe.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/wetenschap-bevestigt-75-kans-op-killshot-zonnevlam-in-komende-30-jaar/

  • “Wetenschap bevestigt 75% kans op killshot zonnevlam in komende 30 jaar”.

   De wetenschap…. laat mij niet lachen!
   Er komt nooit een killshot van de zon, is er ook nooit geweest.

   Maargoed, klamp maar lekker vast aan al die onzinnige fear-porn die onze “wetenschappers” de wereld inslingeren.

    • En er waart echt een verschrikkelijk virus rond op deze aardkloot: corona.
     Dat is ook echt waar.
     Ik hoop dat Sinterklaas en zijn zwarte Pieten veilig zitten, anders krijg ik geen cadeau’tjes op 5 december.
     En gister kwam ik een dinosaurus tegen in het Amsterdamse bos. Was echt een joekel van een monster.

     Waar is m’n crack-pijp…?

   • Haha…inderdaad.

    De meesten geloven nog steeds dat we op een ronde bol zitten die met angstaanjagende snelheid door het universum heenknalt…

    Als je eenmaal weet dat dit klinklare nonsens is, kun je vervolgens moeiteloos alle opvolgende onzin over zonnevlammen, meteorieten, buitenaardse bedreigingen etc linea recta naar het rijk der fabelen verwijzen..

   • het is geen wetenschap he. de wetenschappelijke methode is niet doorlopen, welke kortweg bestaat uit:
    neem een natuurlijk fenomeen waar, formuleer een hypothese, doe een experiment, formuleer je theorie. in die volgorde. alles wat dat niet doet, maar wel wetenschap claimt, is PSEUDO wetenschap.

    • en daaronder vallen astrofysica, astronomie en kosmologie. GEEN wetenschap.
     Kan iemand mij een wetenschappelijk correct geformuleerde hypothese noemen in de complete geschiedenis van deze onderzoeksvelden?

     Om Michio Kaku te citeren: in our field of study we don’t underst/.. use the scientific method. With us is guesswork, leaps of logic, seed of the pants.
     dankje Michio Kaku, maar dat wist ik alLOL

     En ja ook evolutionaire biologie is GEEN wetenschap

 8. Die stier bij de olympische spelen was in mijn beleving geen Moloch maar een Hemelstier interpretatie.
  Sitchin noemt dit fenomeen Nibiru/planeetX, Marshal Masters noemt het Nemesis een mogelijk regelmatig terugkerende rode dwergster welke veel schade berokkend op aarde. Volgens Velikovsky bezat dit fenomeen twee enorme rookpluimen wat op horens leek (stier) en er vielen vuurstukken vanaf naar de aarde.
  Dit geheel staan verschillende keren beschreven in Kolbrin (ISBN13: 9781597721936) en is een terugkerend evenement elke 110 generaties, laatste keer tijden de uittocht van de Israëlieten uit Egypte (Engel des doods) lees dit boek nog het nog kan.
  Het enige wat helpt is schuilen in groten, bunkers.

  • Het is hier een platte aarde sekte geworden. Dinosaurussen hebben ook nooit bestaan…meteorieten bestaan niet… De maan is waarschijnlijk ook plat…

  • Ik heb deze video al eens eerder geplaatst hier.
   Debunk ‘m maar eens:

   The 2017 Solar Eclipse that Debunked the Globe:
   https://www.youtube.com/watch?v=Cnnqo06begU
   11min 41sec

   En nu niet aankomen met allerlei tegenvragen, opwerpingen, etc…
   Nee, eerst even deze video debunken.
   Mocht je dit lukken, dan pas mag je komen met andere zaken.

   Tot nu toe is het niemand gelukt om deze video te ontkrachten.
   Nee hoor, iedereen die gereageerd heeft zover, is NIET ingegaan op de video.
   Het enige wat gedaan werd is komen met allerlei onzin die simpel te weerleggen is.
   Echter, zolang iemand niet ingaat op deze video en komt met crap, zal ik niet reageren op wat diegene denkt te melden te hebben (ofniet Jossi…?)

   • Hoe zou een platte aarde in het filmpje eruit moeten zien, of ze moeten de platte aarde zó snel om zijn verticale as laten ronddraaien dat het op een bol lijkt, enfin stuur dit fake YouTube videootje naar naar een astronoom en vraag of deze meneer het wil debunken, man man man wat een gekkenhuis.

    • Wat een zwaktebod en helaas typisch voor aardbal-bewoners.
     Wees een vent en geef toe dat je er niet uitkomt, dat deze video boven je pet gaat.

     Gekkenhuis? Zeker weten.

     Ps.
     Hoe de platte aarde er uitziet?
     Heb werkelijk geen idee.
     Het enige wat ik wel weet, is dat de “aardbal”-theorie geen standhoudt en simpelweg thuis hoort in een sprookjesboek 🙂

     Pps.
     Je zou mij uit de droom kunnen helpen door mij een echte foto van onze “aardbal” te tonen.
     Moet toch heel simpel zijn met al die zogenaamde satellieten of die fantastische hubble-telescoop die schijnbaar in de ruimte zweven/zweeft.

     • Ik heb 40 jaar gevaren en ook de wereld rond. Miljoenen zeelieden en miljoenen piloten zetten al vele jaren hun koers uit op een bol via een ingewikkelde wiskundige methode. Als de aarde plat zou zijn, dan zouden alleen een liniaal en potlood voldoende zijn. Ik WEET dus uit ERVARING dat de aarde een bol is. Maar goed, dat heb ik al vele keren aan de platte aarde onnozelen uitgelegd, echter nemen ze NIETS aan dat hun domme inzichten weerlegt. Slaap lekker verder en doe je heel dom voor, je zet jezelf gigantisch voor lul!

      • Als jij de Paul Harmans bent van ufowijzer dan val je vies tegen. Als iemand geleerd zou moeten hebben wat het betekend om open minded te zijn… Wat kom jij opeens dom over. Maar ik begrijp het wel, zelfs ik, super open minded, reageerde in eerste instantie lacherig over een platte aarde. Tot ik dacht van ok, waarom zou ik nu opeens niet open mined zijn, laat ik, al is het maar voor de ‘gein’, kijken waarom sommigen er zo overtuigd van zijn. En tot mijn grote verbazing zie je snel het ene na het andere bewijs waardoor ik binnen 30 minuten ging van lacherig naar overtuigd dat de aarde inderdaad plat is.

       Als iemand zichzelf nu voor lul zet ben jij het en ik zou je eerst verdiepen in wat de feiten zijn voordat je met je vreselijk domme manier van reageren komt, precies de manier waar je zelf zo een hekel jaren aan hebt gehad hoe de meesten op UFO’s reageren. Nergens inhoudelijk discussie over voeren maar meteen roepen hoe dom en achterlijk iets is. Kortzichtiger kan het niet. Schaam je. Diep. Omdat jij op een bootje hebt gevaren weet jij wel even met zekerheid dat de aarde een bol is, ha ha.

       https://www.youtube.com/watch?v=x0EGB_o9TZM&ab_channel=EricDubay

     • En ja, als je al domweg aanneemt dat de Hubble telescoop niet bestaat, dan weiger je net zo dom aan te nemen dat de talloze foto’s vanuit de ruimte van een ronde aarde echt zijn. Een logische discussie is zo niet mogelijk. Wat echter NEP is, zijn jullie fantasten!

      • @Paul Harmans,

       Beste,

       Ik bemoei me verder niet met welke discussie dan ook want daar gaat het niet om in dit topic.

       Echter vwb de door uw genoemde “Hubble” telescoop…..doe zelf maar eens een gooi en Google op “Sophia” met als aanknopingspunt NASA……..en kijk waar u uitkomt.

       En kom nou niet met het verhaal dat u dit wist. Dit wist u niet en DIT beste….DIT beestje IS DE HUBBLE. De technische gegevens zijn een beetje aangepast echter dit is niet helemaal aan de orde daar de gegevens namelijk van tijd tot tijd gewijzigd worden cq werden.

       En nu ik toch bezig ben noog 2 voor de hoofdprijs.

       Het ISS (waarvan vele idioten zeggen dat ze dit speeltje vanuit de tuin op een heldere nacht kunnen ZIEN met het BLOTE OOG….hahahahahahahahahaha) is een fabeltje alsmede de DUIZENDEN SATELLIETEN welke in een geostationaire (mooi en lekker interessant woord nietwaar!!!???) baan rond onze aarde zouden vliegen zijn tevens een fabeltje.

       Vwb onze aarde…..daar wil ik graag nog eens een discussie met u willen voeren echter gezien uw houding en neerbuigende opmerkingen richting diverse mensen hier zou ik u aanraden alvorens met mij hier verder op in te gaan uzelf eerst iets beter te informeren inzake de platte t.o.v. bol aarde!

       Ik zou u met enkele vragen het bos kunnen insturen en dat kunt u mij geloven. Als ik deze smerige vieze oplichters zie in het zogenaamde ISS welke zogenaamd met kinderen in de verdommingsfabriekjes (scholen) LIFE in de uitzending vragen beantwoorden valt werkelijk mijn broek uit. Dit is een NASA fabeltje en met dit heeft NASA zich flink in hun zweetvoet geschoten. Die wijven met hun getoepeerde haar wat dus al FOUT is….want zonder zwaartekracht gaan haren ZWEVEN en staan niet als een opgespoten taart pijlrecht OMHOOG…..wat nogal lachwekkend is en op zich al complete FAKE!

       Hele fijne en zwoele avond gewenst verder beste Paul….

       Zou u dit niet FAKE vinden, en nu doel ik uitsluitend op dit haar, dan laat me even weten of dit dan toch WEL normaal is, zo’n haar. Alleen DIT zou u eigenlijk al aan het denken moeten zetten….wordt moeilijk als u in een tunnelvisie verkeerd, dat dan weer wel!

       Gladiator
       ps beste, let op……IK heb NOG nergens over de vorm van het ding genaamd “aarde” gesproken oké!

       • Zei ik het niet, ze roepen meteen allemaal hun domme achterban-vriendjes op om met nog meer domme berichten de strijd aan te gaan. Helaas jongen, ik doe tegenwoordig niet meer mee aan dit soort discussies die je niet kunt winnen met bewijs, gezond verstand, ervaring en logica, ALLES wat je als bewijs aanlevert wordt niets eens door de halve garen overwogen, ze verwerpen het allemaal en alleen hun hersenspinsels zijn hun waarheden. Fijne avond Gladiator, slaap en droom lekker verder, jouw gebrabbel overtuigt mij echt niet.

        • Wederom een reactie die kant nog wal raakt!

         Ik roep niemand op om ook te reageren.
         Ben mans genoeg om m’n eigen boontjes te doppen.
         Ik ben ook mans genoeg om de waarheid onder ogen te durven komen.

         Jij echter aan de andere kant, maakt je er vanaf door mensen zoals ik als halvegare weg te zetten.
         Je maakt je er vanaf door wat wij te melden te hebben af te doen als kletskoek van halvergaren.
         Maar INGAAN op wat geboden wordt, ho maar.
         En dat snap ik, want je hebt gewoon geen antwoord. Het gaat je kennelijk allemaal boven je pet.

         Je maakt jezelf belachelijk en je hebt het niet eens door.
         Veel plezier op je imaginaire wereldballetje.

        • @Paul,

         Geen antwoord geven op fake getoepeerd haar alsmede met zekerheid niet gegoogled op Sophia in samenhang met NASA….en nogmaals, ik heb nog steeds NERGENS gepraat over de vorm van de aarde, dat zijn uw insinuaties beste en anders niets.

         Ga gewoon in op mijn opmerkingen en praat verder niet over de vorm van de aarde zoals ik dat ook doe. U zet mij bij voorbaat en zonder steekhoudend argument weg als een brabbelaar. Dit is kenmerkend voor mensen die DENKEN gelijk te hebben OMDAT…….juist ja, OMDAT!!! Dit zegt genoeg. En beste, ik droom nooit maar onderzoek ZELF ALLES. Uw vele wereldreizen zijn in deze totaal niet relevant beste. Hier maken de hedendaagse “wetenschappers” ook dankbaar gebruik van…..dat ze bijvoorbeeld al 35 jaar of what the fuck onderzoek doen…..maar met antwoorden komen HO MAAR!

         Denk eens eerst alvorens u iemand wegzet als gekke henkie.
         Dit is niet echt sterk en ik blijf gewoon zakelijk redeneren. Dit doet u niet helaas.

         Hier stop ik liever nu.

         No hard feelings man!

         Gladiator

        • En weer druipt er iemand af, omdat ie geen weerwoord heeft.
         Omdat ie niet in durft te gaan op wat geboden wordt.

         Het valt mij overigens op dat zodra ik deze video ergens plaats, dat er dan opeens mensen komen reageren die nog nooit eerder een reactie hebben geplaatst.
         Ik schaar deze mensen dan ook onder de betaalde trollen, die proberen om de leugens/het narratief in stand te houden.
         Ze proberen de boel belachelijk te maken en voeren dat ook aan als reden om niet meer verder te willen reageren.
         Elke keer dezelfde tactiek.

         Of deze joker Paul Harmans ook zo’n gluiperige trol is….
         Geen idee, maar ik acht het hoogstwaarschijnlijk.

      • Bill Nye – the Science Guy. Enge man.
       Vroeg tijdens een rondleiding wat dat nou kostte om die Ark van Noach na te bouwen met een vies gezicht. Ondertussen slokt NASA zoveel gelden op by deceive waarvan je de hele wereld zou kunnen voeden, kleden en huisvesten.

      • Ook zo een lekkere domme reactie. Er bestaan geen echte foto’s van de aarde vanuit de ruimte, allemaal stuk voor stuk CGI en iets dat NASA zelf toegeeft.

       Nog een leuke als je in staat bent om zelfstandig na te kunnen denken (kunnen er maar weinig, ik weet het).. Stel dat de aarde zo zou draaien als wordt beweert, dan zou het letterlijk onmogelijk zijn om sterren te kunnen zien.

      • Hoi Paul de matroos die al die jaren navigeert zoals ze het hebben uitgelegd op een bol waar je ondersteboven op kunt varen in plakkend water.

       De wetenschap denkt dat het mogelijk is om door je anus te ademen en zoeken mensen voor een test. Misschien kun jij je even aanmelden en vast vertellen dat jij dit al succesvol kunt.

       Niets van wat jij zegt kun je bewijzen namelijk, waarschijnlijk kan het sponsje wat alles gewoon absorbeert niet eens zelf tot de conclusie komen dat we ondertussen al diverse bases op de maan zouden moeten hebben als we daar geweest waren. Of en dat zal vast wel, geloof jij alle smoesjes hierover waarom dat niet kan.

       Als je alleen al daar even naar zou gaan kijken snap je de hele leugen. Als je dan ook even zou gaan zoeken welk motief hierachter zou kunnen steken snap je dat jij het dommertje bent hier en dus slechts niet durft toe te geven dat je een zeloot bent van de corrupte wetenschap.

       Hier voor jou van de wetenschap:
       https://interestingengineering.com/science/humans-could-breathe-out-of-their-buttholes

       Je zult alleen de rest van je leven moeten staan anders stik je, hahahaha.

       Het is gewoon een grote zieke wereld waarvan de meesten die zich onder de wakkeren scharen niets van in de gaten hebben. Nog steeds dragen ze de corrupte wetenschap aan en roepen wel dat er veel niet klopt maar de wetenschap? Ja die is op de punt van het heliocentrische model wel waar….

     • En let op! Zoals altijd als je ergens kritiek op deze idioten hebt, dan roepen ze meteen al die andere halve garen in hun achterban op en word je overspoeld met nog meer van dit soort eenvoudig te weerleggen onzin.

      • En hoppa, de volgende die doodleuk met allerlei onzin aankomt.
       Ingaan op de video, ho maar.

       Ook wat jij beweert is simpel te weerleggen.
       Maar zoals gezegd: debunk eerst de video maar eens.
       Lukt je dit, dan zal ik jouw tegenwerpingen eventjes door de mangel halen.

       Tis elke keer hetzelfde:
       Niet ingaan op wat geboden wordt, nee hoor doodleuk met onzinnige crap aankomen (bewust of onbewust aangeleerd).
       Linksom of rechtsom: je ontwijkt het hete hangijzer en daarmee lul je jezelf een fantasie-waarheid aan.

       Mien waar is m’n crackpijp?
       Ik wil ook weleens rondtollen, ronddraaien, schroefdraaien en met een ongelovelijke snelheid door het heelal knallen.
       En als die crack-trip is uitgewerkt sta ik gewoon weer met beide benen op een plat vlak in de realiteit.

       • Als voor jou 40 jaar ervaring als zeeman met een aarde als bol ‘onzinnige crap’ is, dan bewijst dat meteen mijn mening over jullie. Ook voor jou, ik doe niet meer mee aan dit soort discussies die je niet kan winnen van mensen zonder gezond verstand. Slaap ze!

        • Het standaard antwoord van iemand die geen weerwoord heeft op wat geboden wordt.
         Het gaat zelfs verder: luitjes zoals jij proberen de boel om te draaien.
         Het is niets meer dan een zwaktebod.

         Degene die hier werkelijk slaapt ben jij.
         Truste pik!

       • Oehhh, geweldig man.

        Wees nu eens een vent en debunk die video eventjes.
        Moet toch een makkie zijn voor iemand die rotsvast overtuigd is van zijn gelijk?
        En toon en passent ook nog even de door mij gevraagde foto.

        Succes!

        • Joep niemand kan jou overtuigen dat je het fout hebt, dat zul je zelf moeten doen.
         Maar dat is heel eenvoudig; bel om ±18:00 iemand in b.v. Moskou en vraag waar de zon staat. Controleer het zelf en je zult zien dat het platte aarde model onmogelijk is.

         Dat wil niet zeggen dat het heliocentrische model klopt, het model van Tycho Brahe is veel logischer: https://book.tychos.space/

        • @Joep augustus 14, 2022 at 17:15

         Ik wil je je verhaal niet debunken, als de aarde plat is als bijv. een muntstuk, wie wonen dan op de rand? Wie wonen op de keerzijde?

       • Kennelijk is goed lezen de meeste mensen niet meer gegeven.

        Mijn stelling is:
        debunk EERST even de door mij aangeboden video!

        Pas daarna zal ik ingaan op alle onzinnigheden die hier voor mijn voeten worden geworpen.
        Ze zijn allemaal te weerleggen.

        @Vince
        Bedankt voor je link

        @Truth
        Geweldige reactie weer…
        Wanneer ga je nu eens in op wat ik vraag?
        Ook jij bent een meester in het ontwijken van het hete hangijzer.
        Je probeert de discussie “te sturen”.
        Alleen slaat het werkelijk nergens op.

       • Beste mensen

        Zal voor beste heer aanvullen
        Optie2.
        Noordelijke Halfrond
        Zuidelijke Halfrond
        Optie 1. Oostelijke Halfrond
        Westelijke Halfrond
        Men moge de keuze zelf maken en aanvullen

        De Ring houd de twee NoordPolen
        aanelkaar geklemd
        Lees wel goed hè

        Zoals :
        Kijk aandachtig laat tot dwars door het schone deken welk over het hoofd is gelegd door dringen tot de boden van in de lege container
        Zie bij Saturnus
        Afstoot Klem effect
        De benaming bij planeet Aarde worden bekend gemaakt als :
        Evenaars
        MiddenAs
        &
        Pool tot pool As
        Maar dat hoeft niet zo te heten
        Men mag zelf de juiste benamingen eraan geven
        Zoals het past bij onderzoeker

        Dank U

      • En daar is aquille ook weer.
       Nog zo’n grappenmaker.
       Inhoudelijk reageren is er niet bij.
       Nee hoor gezellig meedoen met de domme meute, proberen om de lachers op je hand te krijgen.
       Het lijkt hier verdorie wel een kleuterklas!

       Sneu.

   • Voor wie geïnteresseerd is:
    Omtrek aarde: 40000 km.
    Oppsnelheid: 40000:24= 1666km/h VAN OOST NAAR WEST.
    Afstand naar de maan+ Halbe diameter aarde:385000+3185=388185.
    Omwentelingsafstand maan 2pi*388185=2439038 km.
    Omwentelingsnelhein maan: 2439038/ 29= 84104 km/d.
    84104/ 24=3504 km/h.
    Vehouding straal aarde met straal maan tot kern :388185/20000=19,4.
    Snelheid eclipskegel op straal aardoppervlek: 84104/19,4=4335 km/h VAN WEST NAAR OOST.
    4335-1666=2669 km/h VAN WEST NAAR OOST.
    Waarden kunnen varieren per situatie maar het gaat om het principe nietwaar.
    Verder wel een leuk kanaal met leuke animatiefilmpjes.

     • De berekening die gebaseerd is op hele simpel meetbare gegevens toont aan dat dat tekenfilmpje waar je zoveel waarde aan hecht een fout beeld geeft van de werkelijkheid.
      Namelijk dat de oostelijke beweging van de maan ong. drie keer zo snel gaat als de westelijke rotatie van de aarde.
      ( vanaf de zon gezien)
      Daarom is het filmpje geen bevestiging van je wereldbeeld.
      Ooit van backchecken gehoord?
      Denk het niet.
      Dat is als je niet als een blind schaap alles aanneemt wat joetjoep je voorschotelt en zelf nadenkt.
      Moeilijk moeilijk moeilijk.

      • Beste,

       Zou je specifiek die “fout” willen duiden?
       Want wat jij hier aanhaalt wordt ook behandeld in deze video.

       Ik zie overigens wel een fout in jouw eerste reactie.
       En dat terwijl ik je reactie tot nu toe slechts vluchtig heb gelezen.

       Vooralsnog ga ik er vanuit dat jij hier de mensen zand in de ogen komt strooien.

        • Even een resumé:

         Ik kom met een video en daag iedereen uit om deze te debunken.
         Uiteindelijk kom jij hier reageren met als conclusie dat de video zogenaamd een fout beeld geeft van de werkelijk.

         Vervolgens vraag ik of je specifiek kan duiden waar die “fout” dan wel zit.
         En en passant zeg ik er ook bij dat wat jij aanhaalt gewoon wordt behandeld in de video.

         Ik verwacht dan een antwoord waarin jij specifiek aangeeft waar die “fout” dan wel zit en niet eoa link van eoa zogenaamde “wetenschapper”.
         Pas als jij antwoord geeft op mijn vraag, dan zal ik hier verder op ingaan.
         We gaan de boel hier niet even omdraaien.

        • Overigens:
         Wat jij aanhaalt was ook de reden voor de video-maker om de video uit te breiden en te reüploaden.

        • Nounou,
         T duurt nogal voordat je komt met die zogenaamde fout.
         Of heb je zogenaamd even geen tijd?
         Mag hoor 🙂

         Ik zit klaar om je antwoord te lezen.
         Of gaat dit er niet van komen?

        • Beste FN-lezers,

         Hier ziet u het nou.
         Ook deze joker Hallo is full of shit!
         Zelfde geldt voor joker Paul Harmans.
         Opeens komen ze opduiken, zodra de waarheid aan het licht komt.
         Ik heb beide nog nooit eerder hier zien reageren.
         Ik noem dat damage-control van de betaalde trollen.
         Ze komen met zogenaamde “onmiskenbare ervaringen” of met een berekeningen en cijfers die weinigen maar snappen.
         Ik snap die berekeningen wel en ik kan ze herleiden naar simpele, voor iedereen begrijpbare begrippen.

         Vooralsnog staat deze video als een huis!
         En ik daag nogmaals iedereen uit om deze video te weerleggen!

         Wie is de volgende in de rij van mislukkingen?
         Wie durft?

         Groet, Joep

        • Pfff, nu lees ik mijn reacties terug en ik zie daarin een fout.

         ‘Ze komen met zogenaamde “onmiskenbare ervaringen” of met een berekeningen en cijfers die weinigen maar snappen.’

         Moet zijn:

         ‘Ze komen met zogenaamde “onmiskenbare ervaringen” of met berekeningen en cijfers die weinigen maar snappen.’

     • Beste mensen

      De mens is een achterna holler van een valse voorbeeld gever uit de Prehisterie
      Immers die houd van achterna Hollen iets waar die aan kan vasthouden
      Niet wetende dat alles is : Grijpen naar hopen Lucht

      Immers :
      Alles is Niks
      &
      Niks is Alles

      Of het punt is die Tekenfilm
      Welk dus wederom op lucht stoelt

      Zal wat beters vertellen
      Koop een super telescoop lens
      Ga in de Nachtelijke uren bij heldere hemel turen op zoek naar de Bron van de Aarde

      Kan niet worden gevonden
      Helaas

      Andere optie
      Zoek naar een ware meester
      Doe exact wat die verteld

      Ga naar binnen in Uzelf
      Daar vind U alle antwoorden

      De echte ogen zullen openen
      Daarna kan men zonder Telescoop ook alles zien

      Dank U

  • Ik heb ze gelezen, maar 6 kan ik sowieso weerleggen. zelf denk ik dat de aarde wel een bol is maar vele malen groter is. en wij mogen niet voorbij de ijswal. Volgende aldus de ”wetenschap”: wij draaien met een snelheid van ±1669 km./per uur. (Omtrek aarde 40075 : 24) Verklaar mij nu eens waarom het windstil is, hoe kan een luchtballon boven de aarde zweven terwijl die met enorme snelheden draait. Lucht zou dan nog sneller moeten dan de aarde.

   • Beste Quo vadis,

    Uw gedachte dat onze aardbal wellicht vele malen groter is, hou ik zeker ook als optie open.
    Wat ik feitelijk beweer is:
    het ons aangeleerde heliocentrische model houdt geen stand.

    Echter al die grappenmakers hier durven niet inhoudelijk te reageren op wat ik beweer.
    Nee hoor, mij en mijn stelling belachelijk maken is het enige wat ze kunnen.
    Dat zegt genoeg over hun niveau.
    En dat is een jammerlijk gegeven….

   • Quo vadis: Denk het ook…vele malen groter, met meerdere biotomen, waarvan de aarde er eentje is. Vandaar dat geheime gedoe bij de zuidpool. Wsch zit daar de uitgang naar de rest vh oppervlak van de grotere planeet.

 9. Beste Mensen

  Joep heeft gelijk

  De Aarde is absoluut niet Rond als een bal
  Het is een Rotsblok ovaal gevormd
  Als een Medicine Ball
  Men ziet dat toch heel duidelijk aan de maan ??
  Zo plat cirkelvormig als een Pannekoek met hier en daar wat hobbels en bobbels

  Men mag gerust eens de tijd nemen om buiten te gaan in de nachtelijke uren om de maan respecterend eerbiedig te groeten & te bewonderen

  Dank U

 10. Beste mensen

  Alle zichtbare als het onzichtbare
  Waar men aan kan denken als niet aan kan denken
  Alles is het manifest van het Alomtegenwoordige
  Spel van Die ongekende heerlijke Kracht
  De Maan als De Zon zijn ook een klein deeltje van het geheel
  De mens is verwaarloosbaar klein
  Stelt niks voor toch het is er
  Net als zandkorrels
  Het Universum is onmetelijk groot
  Toch het Universum bevind in Hem/Haar
  Alles vind binnenin Hem/Haar plaats
  Alles wat men maar kan bedenken en ook niet bedenken
  Zonder de Almachtige is niks mogelijk
  Immers Alles is Hij/Zij
  Satan
  God Duivel
  En alles meer
  Het is gewoon een Spel
  Gespeeld door Hem/Haar in Hem/Haar

  Dank U

   • Beste Mensen

    Het is de Brein waar een deken op licht die van generatie op generatie word over gedragen zonder het maar eens een keertje door de wasmachine doorheen te halen
    Steeds maar bij het bacterïeel gevulde wiel met water staan te verlangen naar regen is een optie

    Immers een rivier gaat via de Zeën naar de Oceaan om vervolgens weer te verdampen tot het niets
    Dus men kan op twee manieren richting het ware huis gaan

    Een al verdrinkende
    De ander al zwemmende

    De ene weg leid naar tot door de ingangspoort
    De ander tot de sloot welk voor de vestingsomheining licht ver weg van de poort laat staan door de poort

    Hierbij kan men alsnog verdwaald raken al zoekende naar die enige poort

    Dank U

 11. Beste Rommel,

  Ik probeer hier een reactie te plaatsen waarin ik een beknopte samenvatting geef van de door mij aangeboden video.
  Echter om mij onduidelijke redenen wordt deze reactie niet geplaatst.
  Wellicht blijft mijn reactie hangen in de spambox?

  • Tja, Joep
   Het is bedtijd, morgen weer vroeg op.
   Bij de koffie automaat weer sterke verhalen vertellen over de avonturen die je dit weekend weer hebt meegemaakt op FN, en waarbij jouw gelijkgestemden je wederom als ”de volidioot” hebben uitgeroepen

   • @Aguille – Hier lopen we elkaar mis. Ik sta naast Joep in deze. Zelfs de Bijbel leert ons dat de aarde niet rond is. NASA is fake. Daarbij is het Eerste Testament niet compleet en zijn er een paar essentiële boeken uit weggenomen. Die boeken zijn vandaag de dag weer toegankelijk. Voor hen die er naar zoeken.

  • Beste Mensen

   Joep
   Wij hoeven ons niet te bewijzen
   Te verantwoorden

   Laat zijn wat is

   Of de Aarde nu Rond is plat of geel vierkant
   Sponsie Bob squer pants
   Wat maakt dat uit

   Laat de Aarde zijn zoals die is
   Er zijn wel mensen vanaf de Geboorte met de paplepel en Pollepel bewerkt
   Waardoor die niks anders durven te zien
   Misschien uit angst voor de Pollepel klappen

   Niks aan te doen
   Ringo weet ook dat de Aarde niet Rond is
   Maar hoeft het niemand te vertellen
   Want weet het voor in schrijven benoemde
   Zodoende
   Het hoofd is net een vuilnisbak
   Die moet als het vol is geleegd worden

   Het is heel mooi in gezegde uitgebeeld
   Als een emmer vol is
   Dan lege men het
   Of
   Als een Emmer vol is
   Dan stroomt het over

   Deze gezegden hebben verband met het hoofd de vuilnisbak

   Raakt die vol dan lege men het
   Om nieuwe afval in te kunnen dumpen

   Doet men dat niet dan gaat de inhoud beginnen te verrotten
   Gevolgd door maden ontwikkeling
   En stinken

   Dat ziet men dus heel veel gebeuren
   De vuilniswagen heeft niet voor niets meerdere malen wekelijks een ophaaldienst van het vuil ?

   Nu is het nog makkelijker gemaakt
   Vuilcontainers op straat
   Men kan nu elk moment de Afval gaan dumpen bij kleine hoeveelheden al

   Er bestaan ook mensen die over de volle vuilnisbak met een grote doek overheen gaan gooien
   Ter camuflage
   Maar de maden kruipen er onderuit
   Die doek wat eerst schoon was
   Ziet er niet meer uit
   Het stinkt
   Maar niks aan te doen
   Veele mensen die er dagelijks mee leven zijn er immuun voor geworden
   Dus hun ruiken niks meer

   Die Camouflage deken
   Betekend niks anders dan de Nep geloofs boeken
   Te weten alle gevuld met Maden oude verrotte boeken als dekmantel grote doeken het hoofd ermee bedekkende sjouwen met al het vuil in die vuilnisbak of het hoofd

   Als men al die bladen van die boeken elk apart genomen aan elkaar naait dan heeft men een paar grote deken vormige doeken
   Als bedekking voor/van die specifieke doolhofs labyrinten vuilnisbakken

   Dank U

 12. Tjonge jonge zeg wat een bende lijpo s hier weer die commentaren!
  Hi hi de een denkt dat hij slimmer is dan de andere.Wat een lol.
  Op enkele goede commentators na. zie ik alleen maar crap!
  En denken het te weten.Nou jongens succes ermee.
  Het word hier steeds gekker.
  Ja hoor de wereld is plat en het bestaat nog maar 6000 jaar
  en de roofdieren eten groenten en druiven en daar kon je leuk mee knuffelen.
  Nee idioten de waarheid is we leven op een enooorme rug van een schildpad die door
  de ruimte zwemt Samen met andere schilpadden.Get it!
  Tjonge ik zie de laatste tijd dat het iq weer behoorlijk aan het zakken is.
  Ze kunnen de waarheid waarschijnlijk niet aan tja zoveel info en waarheid om
  bang van te worden.Nou dan gaan we er maar een fantasie draai aan geven.
  Dan is het wat minder moeilijk en minder eng.
  Ach ja nieuwe generatie he compleet geconditioneerd dus gedragen ze zich als trollen.
  Misschien toch een prikje gehad?
  Ik zal mijn alluhoedje vast maar opzetten.Nu net even gemaakt voor de veiligheid.
  Ach ach dit is pas vermoeiend onzinpraat.

 13. Kennelijk is het teveel moeite gevraagd voor alle grappenmakers hier om deze video (van wel 11 minuten en 41 secondes) even te bekijken.
  Dus zal ik even een korte samenvatting geven.

  De video laat zien dat de zonsverduistering van 2017 onmogelijk is in het ons aangeleerde heliocentrische model.
  Waarom?
  De schaduw die de maan op onze aardoppervlak werpt gaat de verkeerde kant op, nl van west naar oost.
  Terwijl dit in het ons aangeleerde heliocentrische model van oost naar west moet zijn.

  Vervolgens gaat de video-maker even kijken bij NASA om te zien wat hun uitleg is.
  NASA komt met een model die werkelijk te belachelijk voor woorden is.
  Als je goed kijkt dan zie je dat in dit model de schaduw juist van oost naar west gaat.
  Ze leiden de boel ondertussen af door in hun model de maan te laten roteren met een ridicule, verre van realistische rotgang om onze zogenaamde aardbal.
  NASA is af.

  Dan komt hij uit bij het model dat time&date weet te presenteren.
  Dit begint er al op te lijken, echter is er wel een klein probleem: de aarde draait nl. de verkeerde kant op.
  Time&date is ook af.

  Uiteindelijk is de conclusie van de video-maker dat er op het hele internet geen enkel werkend en verklarend model te vinden is van ons zogenaamde heliocentrische model.

  Het is jammer dat alle grappenmakers hier het niet aandurven om deze video eventjes te debunken.
  Ze hanteren allemaal dezelde tactiek: afleiden van de stelling, de boel belachelijk maken, op de man spelen, etc…
  Inhoudelijk reageren is er niet bij.
  Waarom niet?
  Omdat ze slechts “grappenmakers” danwel betaalde trollen zijn; niets meer en niets minder.

    • Laat maar eens weten wat je er van vind, ik zou wel eerst het gratis boek https://book.tychos.space/ lezen voor je met het planetarium gaat spelen. De platte aarde videos heb ik allemaal wel gezien, ik zag er niets in behalve een psy op en er is onder de aanhangers ook geen consensus of geaccepteerd model. Dit model heeft dat wel en het is ook al heel oud, het verklaart sommige van de problemen met het heliocentrische model.

     • Beste Mensen

      Ook deze theorie is gedeeltelijk waar
      Immers bij elke theorie tot nu toe word uitgegaan van een vaste punt

      Maar nergens is dat mogelijk
      Immers Alles vloeit voort/door

      Alles veranderd van vorm gedaante

      Hierbij
      Alles valt
      Beter gezegd
      Al het zichtbare als al het onzichtbare
      Het Gekende of het Ongekende
      Het Bedenkelijke als het Onbedenkelijke

      En veel meer waar geen woorden voor kunnen worden gevonden om daarover iets te formuleren

      Alles valt

      Dus Heeft tegelijkertijd een vallende beweging

      Hierbij alles geschied in een Cirkel form
      Die cirkel vormen kunnen onmetelijk klein tot onmetelijk groot zijn
      Zowel in het gemanifesteerde als het ongemanifesteerde

      Door deze draïngen kunnen belichamingen worden gemanifesteerd

      Dit heet dus tevens ook de vernietigende effects Kracht
      Welk dus ervoor zorgt dat alles veranderd
      Niks hetzelfde blijft

      Het enige die ten aller tijde onveranderd blijft is :
      De Schepper van alles in Hem/Haar
      Welk ten aller tijde overal aanwezig is
      De naam zegt het al :

      Het Alomtegenwoordige

      Dus die is ook de schepper van de Sektarische doolhoven als Jahweh , God , Allah en Alle andere Doolhoven Labyrinten Zowel Ouder Als Nieuwer

      Dank U

     • Beste Vince,

      Helaas ben ik mijn belofte niet nagekomen.
      Dit weekend heb ik andere (toekomstige) zinvolle dingen gedaan.
      Samen met mijn bijzonder goede vriend Arend.
      Edoch, jouw input vind ik zeer zeker het onderzoeken waard.
      Tis altijd weer de keuze voor mij: sommige dingen moeten nu en meteen en sommige dingen kunnen wachten.
      Ik kies dan logischerwijs voor dingen waar ik in de toekomst iets aan ga hebben (hopelijk).
      De werkelijke vorm van deze wereld etc. speelt hierin een ondergeschikte rol.
      Mijn prioriteit is overleven, dan wel onderdeel zijn van de zand in de motor van you know how 😉

      Groet, Joep

      • Beste Vince,

       Sorry voor mijn late reactie in deze maar ik heb zojuist eens even gekeken naar het door jouw aangedragen ‘Tycho Brahe’-model.
       In eerste instantie bekruipt mij het gevoel van ‘owww daar gaan we weer’:
       T moet een balletje zijn en we maken hierbij een model dat lijkt te werken.

       Mijn reactie hierboven is vooralsnog gestoeld op door even te spelen met het ‘planetarium-model’.
       Meteen heb ik al een hoop vragen, maar voordat ik die ga stellen zal ik eerst het boek eens gaan lezen.
       Wellicht worden mijn vragen beantwoord…??
       🙂

       Ps.
       Dit lezen zal ik gefaseerd gaan doen.
       Waarom?
       Er zijn belangrijkere zaken die de voorrang verdienen 😉

 14. Als de Aarde vlak zou zijn, dan zou je met een sterke telescoop bijvoorbeeld New York moeten kunnen zien.
  Als de Aarde vlak zou zijn, zou ieder schip honderden kilometers ver moeten te zien zijn in plaats van hooguit 30 km waarna het – als gevolg van de kromming van de Aarde – verdwijnt achter de horizon.

  • Doordenker-2…
   Wellicht is het een idee om een andere naam te kiezen…
   Bassie lijkt mij een mooie voor je.
   Kunnen jij en Adriaan samen optreden in het circus.

  • Beste mensen

   Al die hobbels en bobbels die in de weg staan
   Die blokkeren de uitzicht naar geweten
   En mocht de Aarde geen Gaten & Kuilen hebben
   Dan zou de Aarde bedekt liggen met een dikke pak water en ijs
   En zou iedereen gedwongen zijn te leven op een boot met alleen maar vissen als voer

   Immers bomen , gewassen en meer bestaan niet in die situatie

   Waar zou men die boten van bouwen
   Voor deze
   Waar zou een belichaming uit zijn opgebouwd ?
   Immers zand was is niet zichtbaar in Situatie van platte aarde

   Zo ook bij Situatie
   Rond als een Bal wat het ook niet is
   Dan zou de Aarde alsnog bedekt liggen met een dik pak Water en sneeuw
   Zuidpool meer als Noordpool

   Mensen de Aarde is nog helemaal Plat als een Pannekoek nog is die helemaal Rond als de WK voetbal

   De Aarde is ongeveer als een Medicine Bal

   Er is meer Water op Zuidelijke Halfrond dan op de Noordelijke halfrond
   Waarom
   ??
   Even als stroom vloeit van noord naar zuidpool
   Vaste materie wordt door de valsnelheid naar boven , dus de Noordpool toe gedrukt
   Vandaar meer land massa op Noordelijke halfrond
   Terwijl water meer vloeibaar is dan Aarde zodoende dus meer water op het zuidelijke halfrond

   Kijk met het brein niet met de ogen
   Of maakt het brein eerst helemaal leeg van al het gedwongen valse opgelegde boekenwurmen kennis

   Zie dan met schone hersenen

   Dank U

 15. Beste mensen

  Theoriën op theoriën
  Maar wat denkt U nou
  Over deze

  De Aarde is net als een Mens
  Kan Eten Drinken Poepen Plassen
  Huilen Lachen Gieren Brullen Slapen
  Opstaan Scheppen Vernietigen
  En gewoon doorgaan
  Met allerlei bewegingen maken
  Pas op Acrobatisch
  En nog veel meer

  Dank U

 16. Beste Mensen

  Allemaal valse berekeningen
  Jaa .. tot een bepaalde illusionaire hoogte kloppen deze berekeningen ook weer wel

  Maar omdat de valsnelheid van alles met
  factor x niet erbij is vermeld
  Klopt het alsnog niet
  Laat staan alle hel factoren van alle objecten

  Een tol draait men op een ondergrond
  De Aarde draait in de lucht
  Alles vind plaats in het luchtledige
  Alles heeft een val snelheid
  De eene iets valt iets sneller dan het andere
  Met andere woorden ooit zal er zeker een botsing plaats hebben tussen allerlei Planeten Commeten Astroïden Sterren en meer waarvan de namen nog moeten worden bedacht

  Draai een tol en kijk ernaar
  Speciaal aan de Weten schaapers

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in