Het Economisch Wereldforum van Klaus Schwab is bezig met het promoten van een creditcard die uw koolstofverbruik zal bijhouden en u zal afsluiten wanneer u “al uw koolstofkredieten hebt opgebruikt”, bericht Newspunch.com.

Doconomy is een creditcard die door de linkse autoritairen van het World Economic Forum wordt gepusht, die de “milieu-impact” bijhoudt van alles wat u koopt (inclusief voedsel) en u weigert artikelen te laten kopen als u als nettovervuilers wordt beschouwd.

Laat maar zitten als u een gezin thuis hebt en eten op tafel moet zetten. Het Wereld Economisch Forum zal u opsporen en u van uw zuurverdiende geld afsnijden als u deze week een slecht mens bent geweest en te veel koolstofkredieten hebt gebruikt.

Dat klopt, het is de eerste creditcard ooit die u ervan weerhoudt te veel uit te geven op basis van het niveau van de CO2-uitstoot die door uw consumptie wordt veroorzaakt. Het wordt voorgesteld als een “opvoedkundige inspanning,” volgens een van de oprichters.

Mastercard is voluit gegaan en zal “samenwerken” met Doconomy, zoals aangekondigd op Twitter.

Als u en uw gezin vlees eten, moet u deze creditcard waarschijnlijk niet eens overwegen:

Welkom bij de “Grote Reset” in de financiële wereld:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De reden waarom het kabinet David Icke de toegang tot Nederland weigert?
Vorig artikelPontius Pilatus versie 2.0 wast zijn handen in onschuld: EU zegt: “Wij hebben de mensen nooit gedwongen het COVID-19 vaccin te krijgen”
Volgend artikelRussisch succes in de Donbas versnelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. De Jodenster in een nieuw jasje.
  De Sprinter trein is een intercity trein geworden.
  En Nederland slaapt verder.

  Face 6 van het wef

  Fase 6: Kwijtschelden van de schulden en dematerialiseren van het geld. (maart 2022-september 2022)

  > Het ineenstorten van de economie, de financiën en de aandelenmarkt, het bankroet van de banken.
  > Het redden van de verliezen van de banken gaat op de rekeningen van hun klanten.
  > Activeer de “Great Reset”.
  > Dematerialiseer het geld.
  > Schulden, leningen en kredieten annuleren.
  > De digitale portefeuille opleggen. (Digital Wallet)
  > In beslag nemen van eigendommen en land.
  > Verbied alle wereldwijde geneesmiddelen.
  > Bekrachtig de verplichting om halfjaarlijks of jaarlijks te vaccineren.
  > Leg voedsel rantsoenering op en een dieet gebaseerd op de Codex Alimentarius.
  > Uitbreiding van de maatregelen tot derde wereld landen.
  – Resultaat, Derde fase van digitale controle. Uitbreiding van de N.O.M. tot de hele planeet.

 2. Jawel, mijnheer Schwab ziet graag dat u minder vlees eet en minder tot u neemt om uw co2 binnen de perken te houden. Uw milieu-impact wordt gecontroleerd en indien nodig wordt u het kopen onmogelijk gemaakt.

  Dat alles geldt natuurlijk niet voor oppergod Klaus Schwab en zijn discipelen, je moet natuurlijk niet overdrijven.

  • Precies. Klaas de Duitser en zijn dienaren die zullen gewoon blijven vliegen, vreten en neuken hoor. Geen centje pijn.

   • Laten ze hem maar zo’n vaccin + boosterprik etc…in zijn kont spuiten…en als ie dan gevaarlijke bijwerkingen krijgt..niet klagen anders gaan we u als senior euthaniseren…dan swappen we u naar de hel..zo gepiept…griezel..

 3. Ik heb geen creditcard. Ik krijg wekelijks cash betaald (zoals heel veel mensen in het land waar ik woon) en betaal dan ook altijd cash.
  Wie maakt mij wat?

   • Ja, ik heb wel spijt met iedereen die afhankelijk is van de plastic kaartjes gevangenis.
    Verder woon ik in een gebied waar veel natuur is en veel fruitbomen. Vijgen, perzikken, appels, sinaasappels. Fruit pluk ik gratis en voor niks. En er wonen hier veel wilde dieren waarop gejaagd wordt. Ik ben bevriend met een jager hier en hij brengt mij soms vlees van een wild zwijn of een konijn. En in de rivier zwemt zoveel vis dat je alleen maar een schepnet nodig hebt om ze eruit te halen. In de winter koop ik voor 90 euro hout waar ik de hele winter warm van blijf. Ik spaar nu voor een klein huisje met een stukje land waar ik mijn eigen groenten kan verbouwen en een paar kippetjes kan houden.
    Nu niet boos worden he? 😉 Maar ik ben echt blij dat ik NL verlaten heb.
    Misschien eens serieus overwegen de stoute schoenen aan te trekken en die WEF proeftuin verlaten voordat het te laat is?

     • Ja, zal vast. Gelukkig groeid ook hier de onvrede en het tegengeluid.
      Ik hoop vurig op de tijd dat wij mensen, wie en waar wij ook zijn of vandaan komen, onze handen ineen zullen slaan en gaan terugpakken wat van ons is.
      Dat is de enige manier om dit te stoppen.

     • Nou kijk, ik hou van Nederland. Het is en blijft immers mijn vaderland en ik ben met Nederland en de Nederlanders begaan. En ik ben trots op mijn Nederlander zijn.
      Reden dat ik vertrokken ben was pure noodzaak. Ik wilde helemaal niet weg. Maar nu ik hier ben probeer ik er het beste van te maken, en zoals de situatie nu in Nederland is ben ik blij dat ik vertrokken ben en wil ik daar niet meer wonen.

      • Ik was trots op ons land maar niet op het huidige land dat is van de rijken en de elite en het volk zijn de ezels en dat ziet de dieren partij graag want ezels mag je niet laten werken maar wel de mensen, daarom stem op de dieren partij.

 4. Even met de auto 40Km verderop wat vlees halen voor de BBQ… Airco op vol. Brrr
  Gelijk even een omweggetje maken… prachtig weer toch.
  Wat we niet op kunnen flikkeren we wel weg.

  • (Even met de auto 40Km verderop wat vlees halen voor de BBQ) Prima die CO2 uitstoot, want dat hebben de planten nodig want dat is hun zuurstof wij blij en de planten blij.
   (Gelijk even een omweggetje maken… prachtig weer toch.) Heerlijk eventjes geen stress en dus minder zorg kosten en minder IC.
   (Wat we niet op kunnen flikkeren we wel weg.) Dan heeft de hond ook wat en de vogeltjes, prima toch.

 5. Moet eens kijken naar die kleding van Herr Schwab.
  Die denkt dat hij in Star Wars zit, als hoofd van de Galactische Federatie.

    • Het is een vorm van conditionering.
     Men laat u voorzichtig kennis maken met deze kledingdracht, zodat u later niet meer waarneemt hoe afwijkend het is, en hierdoor als een normaal persoon behandeld zal worden door de slapende schapen.
     Het is hetzelde als die dikke, lelijke vrouwen die kinderen indoctrineren om h3n te laten geloven dat het ‘mooi’ is, waarbij ze naakt gaan.
     (Plottwist: dat zal niet lukken, want u kan de natuur niet bedwingen, tenzij die vaccinazie’s dit mogelijk maken.
     Ze worden hopeloos bespeeld.

 6. Best wel triest dat je op deze leeftijd nog aan verkleedpartijtjes doet.
  Had in zijn jeugd zeker geen verkleedkist. Hoe ouder hoe gekker.

  • Ja ze doen ook graag kinderen feestjes samen met Demmink jullie weten wel die man die graag vieze dingen doet met kinderen en hij was ook nog hoofd van politie dus hij wist als geen anderen waar de kindertjes waren.

  • Hier is net zoveel bewijs voor als het bestaan van cojona. Net zulke BS dat gesara nesara alle slechterikken zijn al gevangen gezeik. Hou toch op. Die onzin horen we ook al twee jaar.

   • Inderdaad in die theorieën geloof ik ook niet.
    Ook veel foute beroemdheden zouden gevangen of opgehangen zijn zonder enig bewijs.

 7. Doe je best maar Klaus Schwabbertje . . .
  Vlees is overal !
  We kunnen beginnen met de eenden, ganzen en zwanen in de sloot . . .
  of . . . de kat van de buren . . . evt. de hond van de overkant . . .
  Stropen op de veluwe . . . er zijn dus genoeg opties . . .
  Een dagje dierentuin of de kinderboerderij, kan ook wat opleveren ! 🙂

  • Of de hele familie van Klaus, Madame Lagarde, Von der Leyen, hmm allemaal niet gespoten bio vlees, wel wat oudbakken, maar dat mag de pret niet drukken.

  • Of mevrouw van de dieren partij zij heeft haar diepvries vol liggen met eerste klas vlees, Ouwehand of zo iets heet dat mens.

   • Ja goed voorstel laten wij beginnen met het WEF tuig en regeringen en VVD stemmers opruimen en wat te denken van het links tuig of CDA stemmers zo een volk kan je beter kwijt zijn als rijk.

 8. Hahahha alsof dit gaat lukken. Totaal van het padje af die idioten. Al moet ik zelf alle elektriciteitskastjes in de weide omgeving saboteren of met de auto uit de grond trekken, die pas gaat niet gebruikt worden in mijn woonplaats 🙂

 9. Ze willen sterven voor de EU? Vlug bij het front afzetten. Of we ruilen ze in bij de lui van de AZOT fabriek om de burgers vrij te krijgen. Zij weten er wel raad mee.

  • Maar de elite zullen geen biefstuk minder eten wat voor een dom volk moet je zijn als mee gaat doen om oude mensen uit te moorden , het wordt tijd dat wij hun huizen gaan afbranden en uit ons land verjagen en nog beter verwijderen van onze planeet aarde.

 10. lees openbaring goed ,die psychopaten gaan het zeer kort redden ,en dan gaat het einde komen van de goddeloze, want dat zijn die lui. met hun wetenschapsgeloof.

 11. Laat ons dan nooit meer tegen die gore kop van Schwabbbbb aan te kijken.
  Dit is de waanzin ten top.

  Denken zij nu werkelijk , dat we dit aannemen en ons leven hieraan besteden.?
  Over een hogere macht hoef je het niet te hebben, daar begrijpen zij zo niets van.
  Laat het aan de anderen kant duidelijk worden.
  als voor hen de fysieke waarheid komt.

  Ga verder met gelukkig leven.
  dat heeft zin.

 12. Dan kom ik toch met mijn echte sjasliek spiesen toch achter jullie aan……
  Houd nou eens je bek over wat ik wel of niet kan eten, welk licht ik de fitting kan draaien, hoe ik me vervoer, wat en hoeveel energie ik verbruik, het gaat jullie allemaal geen flikker aan…

  Terwijl jullie prive jets vliegen bij de bucket, wereldwijd jullie een limiet op lampen zetten en nog veel meer, jullie hebben 10 mansions en 1000 vervoers middellen, hou toch op man, dit accepteert toch niemand.
  En wat hebben jullie bij jullie laatste davos vergadering gegeten ???

  VLEES VLEES EN NOG EENS VLEES, ik heb geen krekel, worm of een beyond NEP burger gezien!!!
  Stelletje hypocriet tuig.

 13. priceless-planet-coalition

  Een coalitie van filantropen die zeggen te handelen om de mensheid te redden van haar eigen ondergang.
  Daarom doen ze inspanningen om de bevolkingsaangroei te ‘controleren en beperken’ Dit oa via crisissen (financiele crisis, energie crisis, klimaatcrisis, corona crisis,..).
  Maar het werkelijke einddoel is niet per se het beschermen van de Aarde en mensheid. daar geven ze geen snars om, dat is enkel het voorwendsel. Het echte doel is vooreldige controle over ons het plebs.

  De nieuwe credietkaart is een opstapje naar het slaven Social Credit punten Systeem waarnaar ze ons leiden. Iedereen krijgt een basisinkomen (punten), welke je kan aanvullen of verminderd zien naargelang je medewerking aan het systeem. Punten zullen beperkt houdbaar zijn in tijd (onder de noemer ‘klimaat, Aarde en gelijkheid’ mag je meer opsparen wat je niet meteen kan spenderen). Maar eigenlijk zal het nieuwe globalistische systeem (NWO) vooral dienen om oons allen onder de knoet te houden..

 14. Hoi hoi hoi, Rutte gaat naar Rusland om te vechten tegen Poetin, wie zal er gaan winnen van die twee staats idioten ik denk Rutte want hij heeft zijn joker in gezet mevrouw Merkel en probeer maar eens Poetin om haar voorbij te komen en vergeet niet Rutte is altijd op tijd weg als het gevaarlijk gaat worden kijk maar naar alle debatten in de tweede kamer is hij steeds afwezig want dan is hij stiekem met zijn piemeltje aan het spelen.

 15. Ha ha ha , ik ben 92 jaar geleden al opgevoed door mijn pA en ma
  daarna heb ik mijn kinderen ,en met succes op gevoed en zij hebben hun kinderen weer opgevoed ook met veel succes. Zo is het gegaan en zal het altijd gaan
  We hennen Klaus echt niet nodig
  Laat hij maar zijn eigen kroost goed opvoeden en wees niet seniel hoewel hij daar misschien niks aan kan doen ,net als JO in Amerika

 16. Ik ben niet op gevoed maar ik ben geen moordenaar dat kunnen de elite en rijken niet van zich zeggen dat volk zijn de grootste maffia bazen van de huidige tijd mensen wordt wakker en vecht met alle middelen terug die wij hebben en dat is massa volk wij zijn het volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in