Een controversieel initiatief dat in de wandelgangen wordt gepromoot door Klaus Schwab’s World Economic Forum in Davos zal gezinnen en iedereen die om kinderen geeft in beroering brengen.

Het World Economic Forum roept nu op tot de decriminalisering van seks met kinderen, met als argument dat wetten tegen “liefde in de leeftijdskloof”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”, bericht Baxter Dmitry.

In plaats van een plaag is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt eigenlijk een “geschenk van de natuur” aan de mensheid, volgens Klaus Schwab, wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden gecreëerd.

Volgens een onderzoeksdocument dat tijdens het WEF in Davos werd gepresenteerd, is het pedofielenfenomeen een poging van de natuur om de aarde te reinigen en de “mensheid te redden” van zichzelf. Tot minderjarigen aangetrokken mensen hebben veel minder kans om grote aantallen nakomelingen te produceren, volgens academische gegevens, en de zogenaamde “minderjarigen” waarmee zij zogenaamde “relaties” hebben, hebben statistisch gezien minder kans om zelf hoofd te worden van grote gezinnen.

Dit sluit aan bij het WEF en hun visie om de gezinseenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen om het narratief te beginnen pushen, wil een internationaal beleid invoeren dat de meerderheid van de landen zal verplichten om hun wetten tegen pedofilie te decriminaliseren of op zijn minst te versoepelen.

De New York Times, altijd in de voorhoede van de globalistische agenda, publiceerde een opiniestuk waarin wordt gesteld dat pedofilie geen misdaad is.

Volgens de Times moet de bescherming van burgerrechten worden uitgebreid tot pedofielen. “Zonder wettelijke bescherming kan een pedofiel niet het risico nemen om behandeling te zoeken of zijn status aan iemand bekend te maken voor steun.”

Om niet achter te blijven, reageerde CNN met een artikel waarin werd verkondigd dat pedofielen geen “monsters” of “sociale abnormalen die in de schaduw leven” zijn. Volgens CNN is het hoog tijd dat de samenleving haar beeld van pedofielen bijstelt.

CNN vervolgde dit artikel met een nog duidelijkere oproep tot medeleven. In plaats van kindermisbruikers te beschouwen als het laagste van het laagste, moeten we hen de hand reiken en proberen hen te begrijpen, aldus CNN, want, zo beweren zij, “men kan er niet voor kiezen geen pedofiel te zijn.”

De psycholoog Jesse Bering, auteur van “Perv: The Sexual Deviant in All of Us,” spoort de lezer ook aan om te sympathiseren met kindermisbruikers en schrijft dat mensen met pedofilie “hun leven niet in de kast leiden; ze zitten eeuwig in een paniekkamer”.

Salon deed ook mee en riep ons op pedofielen te ontmoeten die het goed bedoelen.

En de BBC, die de beruchtste Britse pedofiel Jimmy Savile tientallen jaren in de doofpot heeft gestopt, wil ook dat we positief denken over de nieuwe generatie pedofielen.

  BRANDBRIEF NEDERLAND, WORDT WAKKER! Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!

Vergis u niet, er is een gecoördineerde poging gaande om pedofilie als “ongevaarlijk” voor te stellen.

Wat is er aan de hand? De media presenteren ons een klassiek geval van het “Overton-venster”. Volgens de politicoloog Joseph Overton is er een venster waarbinnen er ideeën zijn die door de samenleving als “aanvaardbaar” worden beschouwd en daarom zelfs worden getolereerd door degenen die ze niet delen. Ideeën buiten dit venster worden beschouwd als “extremistisch” en niet geaccepteerd in het publieke debat.

Vanuit dit idee van het Overton-venster is men gaan theoretiseren hoe een idee dat momenteel radicaal is, erin kan slagen geaccepteerd te worden door de samenleving, of zelfs populair beleid kan worden. Het is een schaal van percepties, waarbij men gaat van een idee als ondenkbaar, naar een idee als radicaal, dan aanvaardbaar, dan populair en, op dat punt, door de politiek vertaald in de praktijk.

Volgens de globalistische elite in Davos is het tijd dat de mainstream samenleving hen bijhaalt en het achterhaalde maatschappelijke taboe op pedofilie versoepelt. En wat is een betere manier om de maatschappelijke moraal te veranderen dan de kinderen te hersenspoelen?

Deze week nog werd Klaus Schwab betrapt op het opscheppen over hoe het World Economic Forum het onderwijssysteem in veel landen volledig heeft geïnfiltreerd. Volgens Schwab kunnen kinderen volledig worden geïndoctrineerd als ze op jonge leeftijd worden blootgesteld aan de WEF-ideologie.

Ze zijn geïnfiltreerd in de scholen en zetten een koers uit die recht op onze kinderen afkomt. En we weten al dat ze in de kabinetten zijn geïnfiltreerd.

Regeringen over de hele wereld, die onder controle staan van het World Economic Forum, voeren oorlog tegen onze kinderen. De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen overal ter wereld te decriminaliseren.

Onlangs verklaarde een rechter in het extreem-linkse Nieuw-Zeeland van Jacinda Ardern dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen. U heeft me goed gehoord. De zaak in kwestie betrof een 45-jarige man die zich verdedigde met de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer “het wilde”. Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk om seks te hebben.

“Ik weet dat ze een kind was, maar de manier waarop ze naar me toe kwam was als een volwassen vrouw. Ik weigerde haar, maar ze bleef bij me terugkomen. Ze wilde dit echt doen,” zei de 45-jarige over het kind dat toen 12 was.

In de laatste dagen van het proces behandelde rechter Earwaker de kwestie van toestemming voor een persoon onder de 16 jaar, volgens een verslag van de New Zealand Herald:

  De opkomst van het Nieuwe Normaal Reich

“Wettelijk gezien kan een persoon onder de 16 geen toestemming geven voor beschuldigingen van onfatsoenlijke handelingen, dus als jury hoeft u alleen maar te beslissen of de onfatsoenlijke handelingen hebben plaatsgevonden,” zei hij.

Toen kwam de clou. De rechter vertelde de jury:

“Maar wat betreft seksuele gemeenschap, een persoon onder de 16 kan toestemming geven. U moet op basis van het bewijs waarover u beschikt, nagaan of de toestemming al dan niet werd gegeven.”

Welkom in het Nieuw-Zeeland van Klaus Schwab.

Maar wacht tot je hoort wat er in Frankrijk gebeurt.

Emmanuel Macron werd eerder dit jaar herkozen als president in een verkiezing die algemeen als verdacht wordt beschouwd. Het is misschien geen verrassing dat hij ook een van Klaus Schwab’s Young Global Leaders is en dat Frankrijk ook pedofilie normaliseert.

De regering van president Macron stemde in 2018 tegen een toestemmingsleeftijd in Frankrijk en werd daarmee een van de eerste landen die toegaf aan de druk van een internationale cabal die vastbesloten is seks met kinderen overal ter wereld te decriminaliseren.

Dit betekent dat de federale wetgeving in Frankrijk geen wettelijke toestemmingsleeftijd kent, en dat volwassenen die seks hebben met kinderen van welke leeftijd dan ook, niet zullen worden vervolgd voor verkrachting als het kindslachtoffer niet in staat is om “geweld, bedreiging, dwang of verrassing” te bewijzen.

Het wetsontwerp tegen seksueel en gendergerelateerd geweld, bekend als de wet Schiappa, werd op 3 augustus door het Franse parlement ondertekend, wat in Frankrijk tot verontwaardiging leidde omdat ouders en kinderrechtengroeperingen de regering-Macron ervan beschuldigden de kinderen van het land te verraden.

Het ontbreken van een toestemmingsleeftijd brengt miljoenen kinderen in Frankrijk in ernstig gevaar van seksueel misbruik, aldus functionarissen van de kinderbescherming.

Dat is een understatement. Maar moeten zij verbaasd zijn? Net als Jacinda Ardern van Nieuw-Zeeland is Macron een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Ze zijn allemaal vastbesloten oorlog te voeren tegen onze kinderen.

Natuurlijk zijn de mainstream media medeplichtig aan hun stilzwijgen. Ook zij zijn geïnfiltreerd door het World Economic Forum en zij zullen proberen u te cancelen als u zich durft uit te spreken over een van deze kwesties. Volgens de mainstream media in 2020 is obesitas gezond. Experimentele vaccins zorgen er niet voor dat mensen omvallen en sterven. En abortus is liefde.

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat de elite ons zou proberen te overtuigen dat twee en twee gelijk is aan vijf. Dat oorlog vrede is.

Nu proberen ze ons ervan te overtuigen dat het verkrachten van kinderen een manier is om de wereld te verbeteren.

Zelfs Orwell dacht niet dat ze zo ver zouden gaan.

Maar als u de afgelopen tijd aandacht hebt besteed aan het absurde beleid van het WEF, zult u niet verbaasd zijn. Het beleid van het WEF heeft allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, vernederen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om ons allemaal de vreugde van het leven te ontnemen en maximale pijn toe te brengen.

  Klaus Schwab, George Soros trekken zich op het laatste moment terug uit WEF Davos-top - Update!

Dan is er de ontvolkingsdrang, die lange tijd een complottheorie was, maar nu volledig in de openbaarheid komt. Ze doen niet eens meer alsof ze de meerderheid van ons niet willen uitroeien.

Volgens deze twee WEF-knechten zijn alle religieuze groepen tegen het World Economic Forum omdat religies “meer zielen” willen en het WEF “minder”.

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum zijn sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

Klaus Schwab’s rechterhand Yuval Noah Harari, die een lange geschiedenis heeft in het hardop zeggen van het stille gedeelte, heeft verklaard dat God dood is en “Jezus is nepnieuws”.

Volgens Harari is er in de moderne wereld geen plaats voor traditionele christelijke waarden. Het wordt tijd dat de wereld de goddelijkheid van het World Economic Forum accepteert en ouderwetse sociale taboes loslaat.

Het wijzen op de slechtheid van de elite lijkt nooit een impact op te leveren of enige invloed op hen te hebben. Waarom? Omdat ze zich niet schamen. Ze schamen zich niet omdat ze geen moreel kompas hebben. Zij hebben geen moreel kompas omdat zij geloven dat God dood is en zij leven volgens de regel “doe wat u wilt”. Dit voorschrift tast elke vezel van hun ideologie aan, van verkiezingen tot open grenzen, klimaatverandering, abortus, pedofilie, noem maar op.

Ik weet dat het soms donker en eenzaam voelt, maar de massa wordt wakker en de elite zal de macht niet zo gemakkelijk kunnen overnemen als zij verwacht had.

Zelfs de schapen openen langzaam hun ogen, wat betekent dat er hoop is voor de mensheid als we de massa blijven voorlichten. Like alstublieft deze video en abonneer u op dit kanaal, zodat wij het woord ver en wijd kunnen blijven verspreiden en de agenda van de globalistische elite kunnen ontmaskeren.

We zitten hier samen in en het belangrijkste is dat we ons niet laten afleiden door chaotische politiek en afleidingen die de mensen tegen elkaar opzetten.

De gemeenschappelijke vijand is degene die probeert u te controleren en te vergiftigen en uw kinderen te corrumperen, niet uw naaste. Als we sterk en verenigd blijven, zullen we deze strijd winnen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De ineenstorting van Europa zal het begin zijn van de Grote ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPropagandisten hebben een verkeerd beeld geschapen van het conflict in Oekraïne, waardoor het Westen niet voorbereid is op de uitkomst ervan
Volgend artikelBritse propaganda haalt uit naar generaal Surovkin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

101 REACTIES

 1. “Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden gecreëerd.”

  Een natuurlijk proces dus 🤣 Of heeft het met Climate Change te maken 🤪 Gevolg van CO2? 😂

  Ik ga maar even iets anders doen… 🥱

  • Druif, geen idee of jij het was die het benoemde dat mannen (die aan seks met kinderen doen en het vrijwillig noemen) aan hun ballen opgehangen moeten worden… maarrehh;; vergeet niet…… dat….

   EEN HELEBOEL VROUWEN GEEN KINDEREN ZOUDEN MOETEN KRIJGEN HIER OP AARDE. ZE ZORGEN ER NIET GOED VOOR EN DAN KOMEN KINDEREN IN ZULKE SITUATIES TERECHT. EN DAARBIJ MEER DAN GENOEG VROUWEN MEEWERKEN AAN DEZE SMERIGE BENDE>….. VROUWEN ZOUDEN EENS MOETEN HELEN EN KIJKEN NAAR ZICHZELF; ZIJ ZIJN DE GENEN DIE ER WAT TEGEN ZOUDEN KUNNEN DOEN… MAAR NEE HOOR>>> MEEWERKEN>>>> OOK ERONDER GAAN LIGGEN EN DAARNA KINDEREN EN JONGE JONGENS EN MEIDEN AANBIEDEN…. WAT MIJ BETREFT ZIJN VROUWEN EEN END HEEN MENTAAL…. DÁÁR BEGINT HET BIJ….. ZE VALLEN OP VERKEERDE TYPES…. ZIEN ALLEEN MACHT EN GELD EN ROEM…..

   Ok.. dat moest even in CAP hier want ik ben het zat dat we atijd naar de mannen kijken. Hier op FN lopen er trouwens ook een paar rond hé… al opgemerkt..? Mannen dan.. die van jonge kinderen houden…

   “ZE” zijn dus overal wel te vinden ALS JE MAAR WEET hoe je ze moet traceren/ lezen/ herkennen !

   Lees de uitspraken van sommigen…hier op FN….

   Verder gelukkig 85% van de reageerders WEL GEZOND VERSTAND ontwikkeld…. (ZOWEL VROUWEN als mannen).

   • Kinderen krijgen is een actie van zowel man als vrouw en dan automatisch de zorg op de moeder leggen, is het ontkennen van het belang van de vader. Beide zijn nodig voor een evenwichtige opvoeding van een kind. Niet voor niets heet het dat een heel dorp nodig is voor de opvoeding van kinderen. Er natuurlijk wel van uitgaande, dat mannen en vrouwen ook evenwichtig zijn opgevoed en/of geleerd hebben om met kinderen om te gaan.

  • Een sekte of een duivelse religie die alle andere religies, politiek, media, scholen altijd al domineerden/ controleerde/ manipuleerden , leven we sinds het begin der tijden al niet in het koninkrijk van de duivel ?

 2. “Wereld Economisch Forum verklaart dat pedofielen “de mensheid zullen redden”

  Is er reeds iets bekent over de seksuele voorkeur van de voorman van het WEF, weinig mensen weten bijv. dat Klaus zijn vader een volbloed Nazi was en je kunt gemakelijk concluderen dat de appel niet ver van de stam valt.

  Een geheel ander fenomeen doemt als een stip aan de horizon op: Genospirialiteit

  Abstract
  De meest besproken rol voor genetische manipulatie is die van de geneeskunde, en een tweede gebied dat discussie oproept, is het gebruik van genetische manipulatie als verbeteringstechnologie. Maar een verwaarloosd gebied is het potentiële gebruik van genetische manipulatie om de menselijke spirituele en religieuze ervaring – of genospiritualiteit – te vergroten. Als er technologieën worden ontwikkeld die gemakkelijk en veilig genen kunnen manipuleren die verantwoordelijk zijn voor spiritueel en religieus gedrag, dan kunnen mensen misschien hun mate van religiositeit of spirituele gevoeligheid kiezen. Het kan bijvoorbeeld mogelijk worden om de waarschijnlijkheid van directe religieuze ervaring te vergroten – dat wil zeggen ‘openbaring’: de subjectieve ervaring van communicatie van de godheid.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18782654/

  • Adriaan je schrijft veel reacties…het gaat je goed af…schrijf eens een gedachten spinsel voor het blad Gezond Verstand.
   over je leven hoe jij het nu ervaart of de toekomst in jou ogen, of het nep nieuws van alle soorten partijen, enz….
   zal het met veel aandacht lezen. doe je best.

  • The Nazis
    
   The Nazi SS also known as “SS” — a shortened name for the “Knights of the Holy See” is a Roman Catholic spiritual and military order first formed in 1933 based completely upon the Jesuit order structure upon the signing of the “sacred” Reich Concordat specifically through the application of Articles 1,12,15,21 and 33 with the enaction of Clause (c) of the “Secret Supplement” of the Concordat between Franz von Papen (on behalf of Nazi Germany) and Cardinal Eugenio Pacelli (Pope Pius XII).

   The term Nazi was first publicly used as the rebranded name for the National Socialist German Workers’ Party (NSDAP) in 1933 upon devout Catholic leader –known as “Father” or Führer–(Fr.) Adolf Hitler assuming office as German Chancellor.

   The Nazi SS were also formally given birth under the Reich Concordat of 1933 with its first Superior General being Reichführer (Superior Father/General) Fr. Heinrich Himmler S.J. who personally attended the signing ceremony of the Reich Concordat in Rome (1933). Under the Reich Concordat, the Reichführer –having the same rank as a Senior Roman Catholic Cardinal –is the superior to the Führer, the “lay” representative of the Nazi (Knights).

   Read more: http://web.archive.org/web/20100210054259/http://www.one-evil.org/entities_organizations/evil_org_nazi_ss.htm

   Alle boosaardige wegen leiden naar het Vaticaan: het vermomde Luciferiaanse Romeinse rijk

 3. Dit zul je niet lezen op nu.nl
  Rutte, Hoekstra en de Koning gaan dus over ruim 2 weken naar een pedofielenclub en wij vinden dat oke?

  • Mabeltje, Kaagedis & juntakoningin Màxima Z. gaan ook naar het 13 bloedlijnenfestival in Davos. Uiteraard op onze kosten en wellicht zal het transport plaatsvinden per regeringstoestel. Kan prins pils weer de nodige vlieguren maken om zijn brevet te kunnen houden.
   PS koning met een kleine letter schrijven is al te veel eer.

 4. Het is levensgevaarlijke Cult/Sekte dat WEF. Laten we hopen dat Putin met een ‘Raketje’ een eind maakt aan dat zooitje in Januari en Davos met de grond gelijk maakt. Liefst wanneer dat hele zooitje uit Nederland er ook vertoeft. Helaas zal dat niet gebeuren.

 5. Te Walgelijk voor Woorden….dus GEEN WOORDEN meer MAAR DADEN…❗❗❗❗❗❗⚰️🪦⚰️🪦⚰️🪦 DAT IS DE BEDOELING…

 6. Het probleem is de lafheid, toen Volkert vrij kwam dacht ik even dat ie niet lang rond zou lopen maar dat was dus een illusie. Die Yuval Noah Harari is op en top een griezel. De schapen weten helemaal niet wie dat is en zitten veilig in hun bubbel. Ik ken een paar religieuze lieve mensen die echt het beste met iedereen voor hebben en hen zal ik nooit zeggen wat ik echt denk want dat zou ze alleen maar kwetsen. Ze doen mij geen kwaad. De andere schapen zijn eigenlijk een gevaar voor mij en anderen want het zijn meelopers. Die zetten mij gerust op transport als de overheden dat van ze verlangen. Daar kan je niks tegen doen anders dan de overheden op de knieën dwingen.

  • In het jaar dat patsy/ psyop Volkert van der Geest op vrije voeten kwam in 2014 heeft Trix van A een nieuw paard in de nepkoninklijke stallen vernoemd naar Volkert.
   Eind van deze maand hoopt deze Marina Abramovic-adept haar 85ste verjaardag te vieren. Brrr!

 7. Ik heb er genoeg van deze oude afgeleefde kontkikker met dat minisicule karakolleke zal het eens gaan zeggen wat een rotzak en doorslecht mens dat daar rondloopt en waar de elite en consoorten staan voor de juigen als diat voorbij strompelt. Terwijl ze langs eene kant heel de gender toestand bij kinderen en tieners blijven promoten zodat je er maar vroeg bij moet zijn om deze fantastische operaties te laten ondergaan om verder dan een fantastisch leven te gaan lijden of zelfmoord te plegen…Dus ik zie voor de toekomst een probleem opdagen voor die rotzakken want hoe weet je nog waar je voorkeur lbij ligt het ook daadwerkelijk zo zal zijn bij verder onderzoek van je slachtoffer in spee.

 8. Hang deze ouwe viezerik op aan zijn ballen totdat hij verrot eraf valt , vieze gore hondenlul is dat .
  Snap gewoon niet dat dit soort TUIG nog steeds bestaat .

 9. Dit is toch maar gewoon een voorstel toch? Vanuit Oost-Zwitserland. Daar ga je toch alleen naar toe om bijvoorbeeld te skiën…tòòòch?….hèèèh?

 10. Wie is nog koninklijk gezint want die Argentijnse koe die naast onze Dikkertje Dap staat zit oa ook met het grootste gedeelte van de 1e en 2e kamer in het WEF van die schwabber.🧐😜🖕💉

 11. Dat betekend dus dat hij ook een smeerlap van een pedo is, alleen pedoos noemen kinderen verkrachten liefde. Gewoon kapot maken zulke laffe honden , iemand zijn adres toevallig.

  • Greet januari 4, 2023 at 14:19

   Gewoon een houten staak door zijn verrotte hart slaan, net zoals bij Dracula en keer op keer herhalen, zijn stoffelijke resten in de brand steken met napalm bommen, goed zoeken want er blijft altijd iets over dan wéér herhalen dat elke atoom van hem vernietigt is.

  • @Greet,

   Klaus woont letterlijk naast het forum in Genève, Zwitserland. Het WEF hoofdkwartier is hier gestationeerd, 91-93 route de la Capite, CH-1223 ColognyGenève/Zwitzerland. Succes! 🤣

   Vergeet je niet om langs al die islamititische mannen met kinderbruidjes te gaan nu je toch bezig bent?

   Note: (Denk maar om je hart, druktemaker 😂)

   • Hoofdkwartier WEF,

    Correctie: “91-93 route de la Capite, CH-1223 ColognyGenève/Zwitzerland” moet zijn,

    “91-93 route de la Capite, CH-1223 Cologny/Genève/Zwitserland”

    🧐

 12. Time: Bescherming van burgerrechten uitgebreid tot pedofielen. Anders kan
  Men geen hulp zoeken ,
  Flauwekul men wil geen hulp , men wil meer recht en minder gelazer.
  ( Bovendien ieder kan hulp zoeken nu)

  Bescherming van burgerrechten kinderen. .
  Ze kunnen , nee zeggen . Is niet houdbaar in veel gevallen, pedo zegt : dat wilde hij/ zij zo; maw hij/ zij liegt.

  Je kind, zeer assertief opvoeden
  Alles vast laten leggen in medisch dossier (door het kind zm) aanranding verkrachting dat dit (mogelijke) consequenties heeft. Op gebied van openbaarheid, schadeclaims., genoegdoening.
  Om hulpverleners en onderwijzers in de toekomst ‘op afstand’ te houden.

  Een kinder burgerrecht document.

  Een top ; zou kan zeggen , knetter ‘

  Als je de C. Uitvoering bekijkt , georganiseerd, snel, doeltreffend , ABSOLUUT sprake van een netwerk in 🇳🇱. Hiernaast de andere kant kijkers ( baanverlies) wordt dit nog een dingetje .
  Bewustwording voor een vangnet, voor de afhakers, andere insteek.

 13. Mijn dochter is verkracht…..heeft nog steeds last van slapeloosheid door herbeleving
  Ik zal iedere godverdomde pedofiele hufter die in de buurt van mijn kinderen kom persoonlijk zijn vuile lul afsnijden en in zijn gore bek proppen.

  • @Greet, uh ik bedoel “inhetmeer”,

   Zit je wel hoog allemaal he’ 🤔

   Maakte je je maar net zo druk over dierenbeulen… Gek genoeg zie ik die passie totaal niet!

    • @jan2,

     Definieer kinderbeul… En wie zegt dat ‘IK’ mij meer druk maak over dierenbeulen dan kinderbeulen. Dat zijn jouw woorden, niet de mijne. De mijne waren/zijn “Maakte je je maar net zo druk over dierenbeulen” Er wordt dus niet gesuggereerd dat ik mij drukker maak over dierenbeulen dan over kinderbeulen, dat maak jij er blijkbaar van, wat meer over jou zegt dan over mij. Nu moet je dus niet gaan speculeren en aannames gaan ophoesten zonder ook maar enige onderbouwing waaruit blijkt dat dat wel zo is… Beetje onnozel vind je niet?

    • @Jan2,

     Kijk, dit is de definitie van een kinderbeul: https://www.thesun.co.uk/news/6525841/peter-scully-worlds-worst-paedophile-jail-baby-rape-dig-graves-philippines/

     Niet iedereen heeft dezelfde inslag als Peter Gerard Scully, of de alom bekende Marc Paul Alain Dutroux, laat staan de beruchte Andrej Romanovitsj Tsjikatilo. Dit zijn excessen, dat wil niet zeggen dat ze allemaal zo zijn.

     Jouw denkvermogen is nog niet zover om dergelijke verschillen in wat de definitie van een beul is te begrijpen. Komt vast nog wel eens, tenminste… 🤔

      • @Jan2,

       Quote Jan2, “Laat maar druif, je bent me te onnozel.” Einde Quote.

       Ja dat zal t’ zijn…

       Volgende keer niet mijn woorden overnemen, (onnozel) beetje creatief blijven he’

        • @Pennings,

         Ik begrijp de inhoud van je commentaar even niet, waarom zou ik naar het WEF moeten lopen om vieze pleziertjes te delen. Je begrijpt totaal mijn argument niet in deze discussie, ergens is dat wel begrijpelijk gezien het niveau waar je reactie is opgedeeld, maar ik had toch wel een wat scherper argument verwacht.

        • Correctie: “gezien het niveau waar je reactie is opgedeeld” moet zijn “gezien het niveau waarmee je reactie is opgedeeld”

   • Beste Druif,
    Volgens mij heb jij geen kinderen en al helemaal geen kleinkinderen.
    Verder schrijf jij over wat excessen zouden zijn.
    Seksuele omgang van een volwassene en een minderjarig kind is per definitie een exces.

    Verder om on topic te blijven;
    Het WEF is met hun agenda op alle fronten verwerpelijk.

    Ik meende trouwens dat Rommel jou een ban had gegeven t.a.v. jouw reacties.
    Het trekken en zuigen komt weer boven drijven.
    Blijkbaar schep je er genoegen in om anderen te stangen.
    Vanzelfsprekend zul je wel weer het laatste woord willen hebben, maar dat leg ik naast mij neer

    • @Tigron,

     Quote Tigron, “Seksuele omgang van een volwassene en een minderjarig kind is per definitie een exces.” Einde Quote.

     Incorrect, het is een sexuele voorkeur.

     Een exces kan je plaatsen in uitspatting, buitensporigheid, een extreem en onwenselijk (bij-)gevolg van iets. Buitenissigheid, Buitensporigheid, Onbehoorlijkheid, Daad van geweld, Gewelddadigheid. Afijn, you’ll get the picture.

     Er zit nogal een verschil in de daadwerkelijke definitie van het begrip “Exces” en het begrip “Sexuele Voorkeur”

     En het maakt helemaal niks uit of je nou kinderen hebt of niet om dat te begrijpen, dat is weer een op onbegrip voortkomende veronderstelling die kant noch wal raakt. Iemand die een auto bezit, maakt diegene nog geen automonteur…

     Quote Tigron, “Vanzelfsprekend zul je wel weer het laatste woord willen hebben, maar dat leg ik naast mij neer.” Einde Quote.

     Je legt wel meer naast je neer, en if you can’t the heat, reageer dan ook niet…

     • @Druif, jij past wel thuis bij het WEF met je ‘seksuele voorkeur’…Het is een exces een ziekte,kronkel in de kop bij die ranzige vieze pedo’s…De eerste beste voor mijn voeten heeft een derde oog…9mm

      • @Nuke Davos,

       Hoe je het ook wendt of keert, het bijft een sexuele voorkeur. Seksuele voorkeur is een algemene term voor seksuele belevingen, neigingen, verlangens, fantasieën of uitingen. De voorkeuren kunnen betrekking hebben op bepaalde seksuele handelingen, partners of objecten. De seksuele geaardheid is de aard van de seksuele aantrekking ervaren door een persoon.

       Nou hoef je het niet eens te zijn met iemands sexuele voorkeur, maar de definitie blijft in dit geval nog steeds een sexuele voorkeur.

       Duidelijk zo?

  • @Greet, uh ik bedoel “inhetmeer”,

   Kan nog erger hoor!

   “Zweden: Ethiopische migrant (15) verkracht, slaat en wurgt op brute wijze klein meisje (9) met haar schoenveters, het kind heeft onder andere een linker hersenbeschadiging opgelopen (video)

   https://rairfoundation.com/sweden-ethiopian-migrant-15-brutally-rapes-beats-and-strangles-little-girl-9-with-her-shoelaces-child-left-brain-damaged-video/

   Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

 14. Iedereen met banden met het WEF dient verwijdert te worden van deze planeet en wel onmiddellijk..Snelrecht/Nekschot allemaal, geen uitzonderingen…Zou het graag uitvoeren zonder te knipperen.

 15. Gelukkig denkt God er anders over en die zegt dat je beter een steen om je nek kan binden en jezelf in zee gooien als je aan kinderen zit.

 16. Si Klaus Schwab se atreve a pedir la aprobación de la pedofilia basado en que tiene comprado a los politicos corruptos, se tiene que ver tres puntos…1..los miembros de la LGBTI son degenerados. 2._ son enemigos de la humanidad, la moral y las buenas costumbres. 3._son demonios salidos del avismo.
  Por tanto no queda otra que armarse contra de los pedófilos y llegar hasta las últimas consecuencias, no debemos de convivir con esta clase de demonios, debemos exterminarlos. El que me torture, viole un hijo, secuestre, un hijo aunque sea aprobado por la ley de políticos degenerados; “lo mato” y a ese viejo decrépito y mamarracho que alguien lo mate. Y hay mil forma de pelar un gato..

  • Goeie…
   Als Klaus Schwab het aandurft om de goedkeuring van pedofilie te vragen op basis van het feit dat hij corrupte politici heeft gekocht, moeten drie punten worden gezien… 1..LHBTI-leden zijn gedegenereerd. 2._ zijn vijanden van de mensheid, moraliteit en goede gewoonten. 3._het zijn demonen uit de afgrond.
   Daarom is er geen andere optie dan ons te wapenen tegen pedofielen en de uiteindelijke gevolgen te bereiken, we moeten niet leven met deze klasse demonen, we moeten ze uitroeien. Wie mij martelt, een zoon verkracht, ontvoert, een zoon ook al is die goedgekeurd door de wet van ontaarde politici; “Ik vermoord hem” en die oude afgeleefde en idiote iemand vermoordt hem. En er zijn duizend manieren om een ​​kat te villen…

 17. Ben over het algemeen geneigd om hier maar geen reacties neer te zetten. Het soort van aandachtsgeile idioten, die zich als een rotte parasiet vastkleven aan de ellende van een ander…… inhoudsloos doorblaaskakend… genietend van derlui behoefte om zoveel mogelijk vuil te verspreiden (zie die idioot onder de noemer ‘Druif’.)
  Spaar mij. Dat soort brengt niets.
  Ik zoek geen medelijden.
  Laat het tuig gewaarschuwd zijn.

 18. @Inhetmeer,

  Quote Inhetmeer, “Ben over het algemeen geneigd om hier maar geen reacties neer te zetten.” Einde Quote.

  Waarom doe je het dan, of kan je de waarheid niet aan. Al dat vuil (waarheid) is ook zo frustrerend he’ Helemaal als je daar geen enkel tegenargument op kan invullen, behalve dan wat uit de lucht gegrepen termen zonder inhoudelijke betekenis.

  Leef je maar even uit hoor 🤣

 19. Zou Rutte ‘ingewijd’ zijn door Poppa Klaus? Het lijken tegenwoordig allemaal wel homo’s en transgenders en pedo’s in de regeringen wereldwijd. Die Spanjaard (José Jaime serpas) hier schreef dat laatst ook al, dat Zelensky zo geliefd was omdat ze allemaal pik zuigen. En al die debielen met dat roestige schietgereedschap in Oekriestan worden door een flikker de dood ingestuurd. Beseffen die stoere kerels met hun nazi tattoes dat eigenlijk wel, hahahaha, dat ze door een fudgepacker de dood ingejaagd worden?? Dat ze daar bevelen van opvolgen…niet normaal toch. En zielig.

 20. Hersens zijn complexe dingen. Als iemand op een gegeven moment pedo/homo/sm neigingen heeft, is er 100% zeker ook ergens anders iets fout in de hersenpan.

  Standaard: neem nou de fysiek kleine homo, opgegroeid in een streng gereformeerde omgeving.
  Dat levert gegarandeerd krankzinnige neigingen op; zoals wraak nemen op de mensheid omdat ie zo gepest werd.

  En dat doen ze. Zie Rutte en zijn maatjes uit de donkere kamer van het homo caffee, jetten en klaver; Olongren hoortdaar zijdelings bij

  Voila,het vuilnis dat NL naar de bliksem heeft geholpen, en daarmee nog verder gaat.
  Zie boeren, zie tegenwewrkingom toeslag affaire af te wikkelen, zie toestroom nazi’s uit Oekieland.

 21. Ik verbaas me altijd over functie eisen;of de afwezigheid ervan.

  Zou voor kabinet dezelfde keuring als militairekeuring gelden, zou er niemand inkomen van de huidigen; allemaal S5.
  ============================================
  het wordt hoog tijd voor wat sociale actie.
  Laat politieke partijen van de oppositie in naam van woningzoekenden maar een procedure beginnen tegen de gemeenten waarin ze wonen, op grond van zorgplicht.
  Laat ze alle rechtbanken maar overspoelen, zodat die maanden en maanden verstopt zitten….

  Laat ze maar hernieuwde verkiezingen afdwingen, en regeer akkoord onwettig verklaard krijgen bij de rechter.
  Dan verandert er misschien wat.

  Maargeen pedo’s/homo’s/SM klanten in de regering; ook een aanvulling:iemand moet tenminste 3 generaties in NL gewoond hebben.

 22. Klaus, het tribunaal zal niet lang meer op jou wachten en dus dood met een kogel in je kop ook niet meer! We know who you are, Nazi Scum!

 23. Pedofilie, brengt de slachtoffers v. dit soort vroeg of laat in hun leven geestelijk in een neerwaartse spiraal.

  Zelfbeheersing is een groot goed.

  Pedofilie slachtoffers, ( de misbruikten) , kunnen voor iedereen een mooi leven voordoen.
  Dat is zelfbeheersing.
  Echter vroeger of later, gaat het geestelijk volledig mis.

  Pedofilie heeft niets met liefde te maken.
  Het is puur ” lust”.
  Zelfbevrediging, wat de ander voelt of uit, interreseert de pedofiel niet.
  Medewerking, is altijd meegenomen.
  Als dat lukt, bereikt de pedofiel een eufotrie aan voldane sex.

  Schwab word met de dag brutaler evenals zijn volgers.
  Dat word de ondergang v.d. stroming die ze hebben veroorzaakt.

 24. Het jaar 1966 was het jaar waarin D66 opgericht werd. In die periode werd ook beweerd dat God “dood” was. Met andere woorden: God “bestond” niet en konden er dan ook geen absolute fatsoensnormen zijn. Nu is het zeer waarschijnlijk (zo niet duidelijk) dat er ook binnen D66 ook de nodige pedofielen huizen. En dit zal ook bij de VVD – en eventueel andere politieke partijen – het geval kunnen zijn. Ook hier gaan namelijk stemmen op om pedofilie te legaliseren.

  De vraag is nu: hoe heeft dit zover kunnen komen? Onder meer heeft dit te maken met de legalisering van homoseksualiteit. En zijn er nu ook die het graag zouden willen zien dat homoseksuelen (en lesbiënnes) kinderen zouden mogen adopteren. En het is nu binnen deze groep waarin zich ook pedofielen zullen bevinden die hun pedofiliaanse gevoelens maar al te graag op onschuldige kinderen bot zouden willen vieren. Er is aan de (mogelijk toekomstige) legalisering van pedofilie iets voorafgegaan. En dit voert ons weer terug tot de jaren ’60, het tijdperk van de “Flower-power-movement” waarbij alles kon en mocht. Het was toen dat er met de ontaarding van onze samenleving een begin mee werd gemaakt die zich tot nu toe heeft voortgezet. Het kan dan ook alleen in de lijn der verwachtingen hebben gelegen dat Schwab en het WEF ook hier intussen vruchtbare grond gevonden hebben om er ook hier de pedofielen in ons land de “vrije hand” te willen geven.

  Nu zijn er onder ons ook mensen die van zichzelf berweren “atheïst” te zijn; voor hen bestaat er geen God of “hogere macht” en zijn er dan ook zoals gezegd, geen absolute fatsoensnormen. En als je dit ook zelf gelooft, wel, dat kan. Er zijn er onder hen ook echter die ons willen leren dat dat (Bijbelse) Christendom toch maar niets is. Ze weten er weinig tot niets van af; toch willen ze ons vanuit hun visie wel even leren dat het Christendom volkomen waardeloos zou zijn; die lui zijn te vergelijken met mensen die niets afweten van bijvoorbeeld computers, maar er wel van alles over te vertellen zouden hebben, hoe dat die in elkaar zou zitten bijvoorbeeld. Mij hebben ze in ieder geval niets te vertellen! Daarom gaan we nu even naar de Bijbel. In Markus 10:13-16 lezen we:

  “En ze brachten kinderen bij Hem” (Jezus) “opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag, nam Hij het hun zeer kwalijk, en zei tegen hen: Laat de kinderen bij Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God. Voorwaar, Ik zeg u: wie het Koninkrijk van God niet ontvangt als een kind, zal het beslist niet binnengaan.”

  Jezus betoonde Zich hier werkelijk als een kindervriend, Iemand Die waarlijk oprechte liefde voor deze kleinen had en wat dus niets met pedofilie van doen had! En wat die laatste woorden betreft, wat Jezus bedoelde te zeggen was dit: Als jijzelf niet het onschuldige karakter van een kind met ware liefde voor anderen – kinderen in het bijzonder – weet te ontwikkelen, is er voor jou geen wereld waarin liefde en medeleven centraal staan, mogelijk. Jezus had echter nog iets te zeggen (en nu wordt het ernst):

  “Maar wie een van deze kleinen die in Mij geloven, doet struikelen, het zou beter voor hem geweest zijn dat een molensteen aan zijn hals gehangen was en hij in de diepte van de zee gezonken was.” (Mattheüs 18:6)

  Dat “struikelen” kan worden gezien als iets wat “misleiding” betekent; in dit geval bijvoorbeeld het misleiden van een kind door het te laten geloven dat homofilie en pedofilie toch echt wel “normaal” zou zijn. Daarom past Lukas 17:2 zoals het in de English Standard Version (ESV) te lezen is, hier beter bij:
  “Het zou beter voor hem zijn als er een molensteen om zijn nek werd gehangen en hij in zee werd geworpen, dan dat hij een van deze kleintjes tot zonde zou brengen.”

  En nu wil ik in dit verband dan ook besluiten met een voorbeeld uit het verleden:

  Het verhaal gaat dat men bij de Italiaanse maffia vroeger een bepaalde methode had om met zogenaamde “dubbelspionnen” af te rekenen. Dat waren maffialeden die voor de rest van de groep als betrouwbaar” bekend stonden. Totdat… men in de gaten kreeg dat een dergelijk lid al die tijd bezig was geweest de politie in het geheim in te lichten over het doen en laten bij de maffia.

  Zonder dat die “verrader” het wist, bereidde de maffiabaas daarna plannen voor om, samen met andere leden, met hem alleen te zijn om hem te confronteren met zijn “verraad.” Vervolgens pakten ze hem op, namen hem mee naar bijvoorbeeld een verafgelegen loods, en bonden hem er op een stoel vast. Ondertussen hadden ze voor een lege teil gezorgd; de voeten van de “verrader” werden dan in die teil gezet en werd er dan vloeibaar cement in uitgegoten. Aldus wachtten ze totdat dat cement goed hard geworden was.

  Daarna werd de ongelukkige met teil en al in een klaarstaande bus gehesen (wat nogal wat moeite zal hebben gekost). Vervolgens reden ze met hem naar een verlaten doodse plek bij de zee, voeren de zee op en dumpten ze hem met teil en al (en levend en wel) in het diepe water. Zo werd er in die tijd afgerekend met verraders bij de maffia!

  Nu is dit wel een erg lang betoog, maar uit het bovenstaande kunnen we ons enigszins voorstellen hoe Jezus over pedofielen zou kunnen hebben gedacht: een molensteen om de nek en zo de diepte van de zee in…

 25. “Volgens Schwab kunnen kinderen volledig worden geïndoctrineerd als ze op jonge leeftijd worden blootgesteld aan de WEF-ideologie.”

  Is er een verschil met het huidige systeem?

  Ik heb bij mijn kinderen altijd gewaakt over de leerstof, en waar nodig bijgestuurd…

  Pas op met Lolita-tjes, die zijn er ook, en chanteurs… en uitdagers…

  Wat mij betreft, castreren, liefst gruwelijk met een bot mes.

 26. Ziek zijn die “mensen”
  Ik zal NOOIT deze WEF ideologie overnemen en mijn kinderen ook niet. Op de scholen krijgen ze in België idd soms rare lessen waarvan ik denk dat er meer achter zit. Als er ooit iemand aan mijn of iemand anders zijn kinderen zit, krijgen ze met mij te maken.

  • Het gebruik van ‘regenboogkleuren’ is ook een truc om kinderen te lokken. Een bruine kleur zou veel meer in overeenstemming zijn met wat ze voor staan.

 27. “Nederland is de proeftuin voor agenda 2030.” https://youtu.be/0hu9rcpk9Ow
  Klaus Schwab / The Most Dangerous Sub – Human On Earth https://youtu.be/GIOTlxZ5-wA
  De oversterfte is groter dan men bereid is toe te geven https://youtube.com/shorts/HMru83xbx6M?feature=share

  2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing.

  The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.

 28. Het is wellicht ook de bedoeling om de cultuur van de volgelingen van de grote profeet ter wille zijn, want die huwde met zijn 9-jarig nichtje. Voorwaar een na te volgen voorbeeld voor zijn talrijke volgelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in