Het is niet verrassend dat Deep State President Joe Biden, die de oudste levende Amerikaanse president ooit is, het brutale lef heeft om aan te kondigen dat hij kandidaat zal zijn in de presidentscampagne van 2024, ook al vindt 70% van de Amerikanen dat hij geen tweede kandidatuur moet doen.

Dat percentage omvat 51% van de Democraten, terwijl 67% van de kiezers vindt dat het land de verkeerde kant op gaat. Met Kamala Harris als zijn vicepresident keurt slechts 37% van de Amerikanen de prestaties van Biden goed en zelfs de pathetische senator Bernie Sanders heeft de herverkiezing van Biden aanbevolen, schrijft Renee Parsons.

In een gescripte video van drie minuten in plaats van een echte live voordracht, beweert Biden “laten we het werk afmaken” terwijl hij een verzonnen werkelijkheid blijft verspreiden met valse beweringen terwijl hij een verdeeldheid in het huidige politieke landschap aanmoedigt met een aanval op ex-president Trump en MAGA-aanhangers.

Er werd geen melding gemaakt van zijn fiasco als president van een onnodige 113 miljard dollar kostende proxy-oorlog in Oekraïne, die begon met de staatsgreep van 2014, de invasie van de Zevende Vloot in de territoriale wateren van China in de Zuid-Chinese Zee en recentelijk de uitdagingen aangaande de “agressie” van Noord-Korea met de inzet van een nucleair bewapende onderzeeër, evenals een reeks strenge economische sancties tegen recalcitrante landen (die een boemerangeffect hebben op de Amerikaanse economie) en de bomaanslag op de Nord Stream-pijpleiding, die wordt gecategoriseerd als een “oorlogsdaad”.

Aangezien Biden weinig meer is dan een stroman voor een zeer gemotiveerd team van politieke operatoren onder leiding van voormalig president Barack Obama of de duivelse WEF Klaus Schwab of een even welke kwaadaardige duistere politieke entiteit, is het land in beslag genomen door de totalitaire kliek terwijl zijn regering zich richt op het Eerste Amendement alsof vrije meningsuiting tiranniek is waardoor de regering politieke dissidenten kan criminaliseren. Tegelijkertijd heeft de regering Biden een immigranten-invasie van titanische proporties toegestaan aan de zuidgrens, nu door de VN gefinancierde NGO’s de soevereiniteit van de VS bedreigen met een verwachte infiltratie van een miljoen illegale immigranten in afwachting van de mogelijke opheffing van Title 42 op 11 mei.

Het gehele beleid van Biden getuigt van een volslagen minachting voor de rechtsstaat als resultaat van een doelbewuste strategie om de VS en hun grondwet van binnenuit in te laten storten, aangezien de op regels gebaseerde orde van de VS het internationale recht heeft vervangen en haar imperialistische buitenlandse beleid dicteert op basis van een strategie van “interventionisme naar believen” met een failliet land dat alleen monopoliepapiergeld zonder echte waarde kan drukken.

Terwijl het Democratisch Nationaal Comité (DNC) een onverbiddelijke reputatie heeft voor het bewerken van gunstige verkiezingsresultaten voor hun keuze van kandidaat; rechtmatigheid, ethiek en publieke opinie niettegenstaande, hebben zij “geen plan om primaire debatten te sponsoren”. Met Biden als favoriete kandidaat is de partijpolitiek veranderd in geestelijke oorlogsvoering, als een duivelse wedstrijd van kwaadaardige proporties die indruist tegen het goddelijk geïnspireerde begin van het land, en toch blijven de Dems de favoriet om te winnen via het oogsten van stembiljetten en andere trucs op de verkiezingsdag.

Het is echter een passend antwoord op de in diskrediet geraakte Democraten en hun handlangers dat er een uitzonderlijke voorverkiezingsuitdager is opgestaan die genetisch tegen de kwaadaardige agenda van Biden en zijn autoritaire elite ingaat. Robert F. Kennedy Jr., van de prestigieuze politieke Kennedy-clan, is de meest superieure en invloedrijke Democraat die aan de campagne had kunnen deelnemen; niet vanwege zijn achternaam, maar omdat hij een begenadigd redenaar is, een scherp denker met een doordringende analytische geest en fortuinlijk genoeg doordrenkt met integriteit en een sterk karakter.

  De ineenstorting van de media, de Nederlandse Julian Assange, rokende racisten, vertrouwen en waarheid

Na het zien van RFK’s toespraak op Hillsdale College over “Anthony Fauci and the Public Health Establishment”, op Dartmouth University over “College Covid 19 Mandates” en zijn interview als een van Tucker’s laatste gasten, zou het Amerikaanse publiek er verstandig aan doen aandachtig te luisteren naar de meest deskundige en getalenteerde spontane presidentskandidaat op het Amerikaanse politieke toneel sinds…1963.

De auteur van The Real Anthony Fauci en een geschiedenis van omvangrijke rechtszaken allemaal gebaseerd op wetenschap hebben Kennedy’s bona fides gevestigd als een professionele advocaat inzake Covid 19 en de methodische studie van de materiële wereld bekend als “wetenschap”. Hij is beter op de hoogte dan welke andere kandidaat ook met betrekking tot alle implicaties van de pandemie en de verplichte details van maskers, afstand, lockdowns, vaccinaties, gevolgen voor de Amerikaanse cultuur en de gezondheid van de kinderen.

Kennedy’s prestaties zijn uitgebreid en opmerkelijk als oprichter, voorzitter en General Counsel van de Children’s Health Defense, oprichter van de Waterkeepers Alliance, juridisch adviseur bij Morgan and Morgan letselschade advocatenkantoor met een BA van Harvard, afgestudeerd aan de University of Virginia Law School, een LLM van Pace University School of Law en gestudeerd aan de London School of Economics. Hij ontving talrijke onderscheidingen en heeft een boek in voorbereiding getiteld The Wuhan Coverup: How US officials Conspiled with Chinese Military to Hide the Origins of Covid 19.

RFK’s optreden op Hillsdale, het enige college in het land dat niet werd gesloten tijdens de Covid Pandemie, vond begin maart plaats, vlak voor zijn formele aankondiging als kandidaat. Kennedy’s publiek was enthousiast en ontvankelijk en hij gaf een buitengewone presentatie over een groot aantal formidabele onderwerpen, te beginnen met zijn inspanningen namens de Hudson Riverkeepers om industriële vervuiling op te ruimen.

Hij richtte zich vooral op collusie tussen regelgevende “gekaapte” staats-federale agentschappen en machtige bedrijven zoals Big Pharma, waarbij hij de gevolgen van kwik en DPT-vaccins voor kinderen en zijn ervaringen met Dr. Fauci in detail beschreef. Kennedy schetste Covid-gerelateerde aanvallen op de grondwet, waaronder door de overheid opgelegde “arbitraire en grillige” censuur om het gesprek over de waarheid van Covid te beperken, waaronder schendingen van de vrijheid van vergadering, gedwongen sociale afstand zonder eerlijk proces, verplichte sluiting van kerken zonder ondersteunende wetenschap en herhaalde dat “de grondwet het hart en de ziel van dit land is.”

Hij voegde eraan toe dat president Reagan instemde met volledige immuniteit voor vaccins als aansprakelijkheidsschild (vanwege “onvermijdelijke bijwerkingen”), waardoor vaccins het enige medische product zijn waarvoor nooit veiligheidsstudies voorafgaand aan de vergunningverlening zijn vereist, terwijl Big Pharma de afgelopen tien jaar 35 miljard dollar aan strafrechtelijke boetes heeft betaald. Bovendien noemde Kennedy een explosie in 1989 van chronische gezondheidsproblemen bij kinderen in verband met verplichte vaccins.

Als een levenslange student aangaande de CIA, identificeerde Kennedy de rol van zijn grootvader, Joseph P. Kennedy, voormalig ambassadeur van de VS in het Verenigd Koninkrijk, die deel uitmaakte van de Hoover-commissie en stemde voor de opheffing van de CIA; zo begon een zestig jaar durend gevecht van de familie Kennedy met de CIA dat RFK ertoe bracht American Values: Lessons Learned from my Family te schrijven. Hij identificeerde de CIA bij de ontwikkeling van biowapens op Ft. Detrick, inclusief de antraxaanval tijdens de behandeling van de Patriot Act in 2001. Over de moord op JFK zei RFK dat de boosdoener Allen Dulles, die ontslagen was bij de CIA, geciteerd werd: “Ik ben blij dat die klootzak dood is. Hij dacht dat hij een God was.”

  Boris Johnson: "Elites in Davos beven van angst bij vooruitzicht van presidentschap Trump"

Kennedy’s Hillsdale optreden werd gevolgd door een formele aankondiging van zijn kandidatuur in Boston, waarbij hij de huidige buitenlandse politiek en economische crisis aan zijn agenda toevoegde en zich afvroeg of het samenbrengen van Rusland en China in het nationaal belang van de VS is en wat het doel van de oorlog is. Hij suggereerde dat de VS in Oekraïne is “om de juiste redenen”, hoewel hij een nucleaire uitwisseling met een land dat meer kernwapens heeft en de VS de oorlog verlengen geen goed idee is. Net als de meerderheid van het Congres, inclusief voorzitter Kevin McCarthy, zou Kennedy baat hebben bij een grondige briefing door Scott Ritter en/of kolonel Doug MacGregor voor een volledig begrip van de door de CIA geïnitieerde staatsgreep van 2014, de speciale militaire operatie van Rusland en de aanwezigheid van de NAVO die de Russische soevereiniteit bedreigt.

RFK vertelde het publiek dat de VS na de ineenstorting van de Sovjet-Unie in 1990 nooit hun vredesdividend hebben geactiveerd, dat naar verwachting de defensie-uitgaven van 6 miljard dollar tot 2 miljard dollar zou verminderen, omdat de VS meer buitenlandse vijanden in de wereld maakten, terwijl ze hun militaire budget verhoogden tot 8,8 miljard dollar. Hij noemde de economie een bron van Amerikaanse kracht, “niet kogels en wapens” en zei dat terwijl de VS 8 miljard dollar uitgaf in Irak, China bruggen, havens en infrastructuur bouwde en de VS verdringt als handelspartner. “Terwijl China goede sier maakt, geeft de VS 800 miljard dollar uit aan het leger.” Na het verlies van Saoedi-Arabië als “onze belangrijkste bondgenoot in de Sjiitische Halve Maan”, wat een belangrijke doelstelling van het buitenlands beleid in het Midden-Oosten was, suggereerde RFK dat “het buitenlands beleid van de VS is ingestort en niet langer een coherente strategie is.”

Met de dedollarisering, de verminderde olieproductie en Irak dat nu een proxy-staat van Iran is, is de hele Amerikaanse strategie in het Midden-Oosten uiteengevallen. RFK stelde voor dat we SNEL iets moeten doen en zegde toe “800 Amerikaanse overzeese bases te sluiten en Amerikaanse troepen onmiddellijk naar huis te brengen om van de VS weer een voorbeeldige democratie te maken” aangezien de Democratische partij haar identiteit heeft verloren.

“Het ergste wat Trump deed was de lockdown. In alle eerlijkheid, de bureaucraten walsten over hem heen; hij wilde het niet doen. Maar dat is geen goed genoeg excuus. Hij was president van de Verenigde Staten. In mei 2020 stuurden zeshonderd artsen een brief aan Trump met het verzoek de lockdowns niet te doen.” Hij zei dat “bureaucraten achter hem aan zaten; hij had de juiste instincten. Hij wist dat hij het land niet in lockdown moest plaatsen, maar dat deed hij niet; hij werd platgewalst door zijn bureaucratie. Op dit moment in de geschiedenis heb je een president nodig die opstaat tegen zijn bureaucratie.”

Kennedy wees op de benoeming door Trump van Dr. Scott Gottlieb, een bekende arts met banden met de farmaceutische industrie, als FDA-commissaris in maart 2017 om enkele van de “regelgevingslasten” van het agentschap te elimineren. Twee jaar later, op 27 juni 2019, werd Gottlieb gekozen in de Raad van Bestuur van Pfizer om zitting te nemen in het Regulatory and Compliance Committee. Volgens documenten van de Amerikaanse Federal Election Commission (pagina 163) doneerde Pfizer, Inc. op 22 december 2016 1 miljoen dollar aan het presidentiële inauguratiecomité van Trump en ontving het vier kaartjes voor de Leadership Luncheon met kabinetsbenoemden en leiders van het Huis en de Senaat.

  WEF geeft onheilspellende waarschuwing over komende voedselcrisis, beveelt "duurzamere diëten" aan

Alleen een politieke neofiet zou het “toeval” niet kunnen herkennen dat binnen enkele dagen na RFK’s optreden als presidentskandidaat in Tucker Carlson Tonight, Tucker onherroepelijk werd verwijderd uit zijn Fox-programma.

Kennedy riep op tot een einde aan de “corrupte fusie van bedrijfs- en staatsmacht,” ook bekend als een ingebedde administratieve staat binnen de federale overheid, die de uitvoering van bijna elk federaal programma naar believen controleert terwijl zij hun invloed gebruiken om resultaten te creëren namens hun bedrijfsentiteiten. Kennedy identificeerde de “bedrijfskleptocratie als een ‘gezellig socialisme voor de rijken” en een “meedogenloos kapitalisme voor de armen.”

Hij vervolgde

“Het houdt ons in staat van oorlog, het redt banken. Vorige maand vertelde de federale regering 30 miljoen Amerikanen dat ze hun voedselbonnen met 90% verminderden. Zij haalde vijftien miljoen mensen van Medicare af, gaf dezelfde maand 300 miljoen dollar aan de Silicon Valley Bank en tikte de kosten van de oorlog in Oekraïne op tot 113 miljard dollar. Het hele budget van de EPA is 12 miljard dollar, het budget van de CDC is 11 miljard dollar. De manier waarop we dit doen is geld drukken; we hebben de afgelopen veertien jaar tien eeuwen geld gedrukt.  We hebben in de afgelopen twee jaar de voedselprijzen voor basisvoedsel zoals kip, zuivel, melk met 76% verhoogd  en nu snijden we in voedselbonnen en redden we banken in dezelfde maand. We moeten af van deze bedrijfscontrole van onze regering.”

RFK’s optreden in Dartmouth was niets minder dan een briljante analyse, want aangezien het onderwerp deel uitmaakte van een grotere conferentie, richtte hij zich uitsluitend op gezondheidskwesties in verband met de samenspanning tussen overheid en industrie, de verdraaiing van de wetenschap door regelgevende overheidsinstanties, de explosie van chronische kinderziekten en het feit dat “de effecten van vaccins ongevoelig zijn voor de feiten of de realiteit.”

RFK gaf schokkende en verontrustende cijfers, want hij is er vast van overtuigd dat de lockdown geen succes was, maar een economische catastrofe die de VS volgens een studie van Harvard 16 biljard dollar heeft gekost, met een enorme daling van het bbp in de komende tien jaar. Met 4,2% van de wereldbevolking had de VS 16% van de covid-sterfgevallen, waardoor 4 biljard dollar van de Amerikaanse middenklasse naar de miljardairs werd verschoven, terwijl 41% van de Afro-Amerikaanse bedrijven definitief de deuren sloot. Kleuters verloren 22 IQ-punten tijdens de lockdown en velen hebben remediërende aandacht nodig. De CDC herzag zijn mijlpalen dat een peuter niet meer loopt met één jaar maar nu met 1,5 jaar.

Het meest indrukwekkend is de kwaliteit van Kennedy’s geleerdheid, het niveau van zijn vermogen om zijn publiek essentiële gegevens aan te reiken zonder onaangename feiten te omzeilen; hij aarzelt nooit om eerlijk, oprecht en feitelijk te zijn in de overtuiging dat alle burgers toegang moeten hebben tot dezelfde informatie die hij kent.

Tot slot, RFK:

“Elke macht die de overheid neemt zal nooit vrijwillig worden teruggegeven, elke macht zal de overheid tot het uiterste misbruiken en niemand heeft zich ooit een weg uit het totalitarisme gebaand = de enige manier is verzet.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Robert F. Kennedy ‘must see’ interview over Fauci, Big Pharma, politiek en de pandemie (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Bijna een derde van de wereldeconomie is nu onderhevig aan sancties”
Volgend artikelPush-aways
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Raar he dat iemand die zijn ik kwijt is kan besluiten om weer mee te doen in de volgende ronde.
  Hoeveel bidenacteurs lopen er rond? Hoeveel clones?
  Een wanhoopsgreep wordt het. Van de deep state. En tevens de allerlaatste.

 2. Demented pervert Biden die voor ’24 gaat is de DECOY voor welke andere kandidaat dan ook, die de nominatie op een presenteerblaadje zal krijgen. Voorgekookt en gepland door de ususal suspects. Zo kunnen ze elke wolf-in-schaapskleren voor hun karretje spannen!

 3. ZO.

  Robert Kennedy jr. heeft i.i.g. de juiste ideeën. Sterk.
  [ hopelijk vinden ze een oplossing om z’n stem-geluid te verbeteren. ]

  Mijn idee : Trump, deSantis en Kennedy jr. moeten samenwerken.
  En ook die man met die Indiase naam erbij.

 4. Eerst zien dan geloven, wat was het motto van de groenen ook al weer in Duitsland? Geen wapens naar oorlogsgebieden.
  Wat was Coke Z zijn motto: vrede in de Donbass.
  Alles aan de top liegt

 5. Hoedt u voor de nieuwe Messias. In de USA zijn er een zevental organisaties die zonder hun steun of goedkeuring, een president onderuit halen. In de jaren ’70 herinner ik mij hoe over de ganse wereld staatsgrepen, militaire junta’s en dictators door de USA werden geïnstalleerd en gecontroleerd in naam van “tegen het communisme”. Ze hebben zich aangepast aan de huidige tijd maar het spel gaat voort. Het is een bende gluiperige huichelaars.

 6. Ook nu weer een Kennedy op het toneel, tot nu toe ook nog steeds de enigste Presidenten uit dit land die mij als personen echt aanspreken en daarvoor ook vermoord zijn, een tijdje geleden was ik wel gecharmeerd van Bernie Sanders maar die werd door de top op zij gezet, veel jongeren steunden hem wat ik zelf heel bijzonder vond, oke deze nieuwe Kennedy mijn zege heb je, veel slechter kan het nu niet meer worden denk ik in de VS, een man met een mening in ieder geval en erg moedig!

   • Voor Amerikaanse begrippen ben je dat al gauw natuurlijk, onder jongeren was Sanders erg populair trouwens, een erg progessieve politicus zeker voor een Amerikaan.

  • Bernie Sanders appeals to the common people but this apparatchik is the worst enemy of the people! He is a hypocrite and has NEVER had a regular job.

 7. Kennedy ??? Alleen maar om zand in de ogen van Brics.. Rusland/China en (veel ander) andere..meer dan dat is het Niet… Absoluut Niet ❗❗❗

 8. Ach gut, weer mensen die geloven dat als je maar de juiste persoon op de troon heist het wel goed komt. Zie BBB, motie, parlementaire enquete naar stikstof…. stemt tegen. Kennedy schijnt gesteld te hebben dat mensen die ”climate change” betwisten de bak in moeten. Het systeem is dood. Het enige wat gaat helpen is een totale crash en dan weer opnieuw beginnen. Denken dat het systeem kan worden hervormd is hetzelfde als geloven in eenhoorns, kabouters en tovenaars.

  Groeten,
  Hugo

  • Je kunt toch een andere mening hebben over iets Hugo of ben je dan gelijk fout in Uw ogen?
   Welke personen kun je dan nog kiezen in de VS denk ik dan, hoor het graag van U, Trump of Biden misschien.

  • @Hugo.
   Fijn je weer te zien 😉
   Je woordspeling “Heist “is subliem gevonden . ”
   To steal.To hold up; rob.
   Fijne dag gewenst verder .
   Groeten .

 9. Wat er ook gebeurt, zolang er Hollanders zijn die toch alles beter weten is er geen enkele toekomst voor de mens.
  Als je een ezel in beweging maant zal het obstinate beest zich omdraaien en altijd de ander kant op willen.

  • De Belgen waren onschuldiger omdat ze dommer zijn.
   Los van Hitler zal voor de betweter nooit ergens enige consensus bestaan, daarom was de man zo’n genie.

 10. Politiek is geen daden maar woorden.Wie slaapt in een “democratie” wordt wakker in een dictatuur.Deze quote is niet van mij.

 11. Nu is er geen enkel commentaar van die mensen zoals “doordenker-2” die constant over de zogenaamde lage afrikaanse IQ beginnen. Omdat kleuters in de VS, 22 IQ punten hebben verloren. Vandaar dat het verzonnen IQ niks vaststaands is en weinig te maken heb met de verschillende intelligenties die mensen bezitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in