Koeien die dankzij pillen geen methaanscheten meer laten, zeesterren uit een reageerbuis tegen klimaatverandering, drones voor herbebossing in Afrika, enzymen uit menselijk bloed om beton te stabiliseren – en koude douches en stinken voor het milieu: de nieuwste ideeën van het Wereld Economisch Forum (WEF) zijn op zijn minst gezegd bizar, schrijft Wochenblick.at.

Het WEF hield onlangs een geheime top in Zwitserland – en heeft sindsdien onheilspellende nieuwe korte video’s gepubliceerd. Nieuwe mRNA-vaccins tegen diverse ziekten en zelfhelend beton met enzymen uit menselijk bloed. Goed-gevoel video’s om complete bewaking, laboratorium voedsel en totale transformatie smakelijk te maken.

Goed-gevoel video’s voor het leven na de Great Reset. Dat de plannen van de stichting rond “Great Reset”-architect Klaus Schwab nu dagelijks de wenkbrauwen doen fronsen, heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat het WEF van 20-23 september in Genève in de schaduw van de Algemene Vergadering van de VN in alle stilte een topconferentie over “duurzaamheid” heeft gehouden. Naast het eeuwige “klimaat”-vraagstuk werd op de top ook gesproken over een herziening van het mondiale belastingstelsel en het creëren van nieuwe “legale” migratieroutes.

Centraal staat echter nog steeds de herstructurering van de wereld op alle niveaus, totdat de mens, zonder bezittingen en volgepompt met pillen, in hypertechnische, digitaal in netwerken verbonden “slimme steden” zijn vlees uit laboratoria eet. Het ene op het andere bizarre idee wordt vervolgens in korte, grillige goed-gevoel video’s op Twitter gedumpt en de burger bij de neus wordt genomen dat hij of zij een stem in deze transformatie van de wereld heeft.

  Pas op voor de Ides van maart? Te midden van angst voor Trump 'dictatuur', lezen sommigen moordaanslag tussen de regels door

In ontwikkelingslanden, waar de “slimme stad” misschien nog ver weg is, begint men met “klimaatvriendelijke” huizen uit de 3D-printer. Wie profiteert van dit business idee? Een kleine hint: het zijn waarschijnlijk niet de boeren in Afrika.

Stinken voor het klimaat en koeien mogen niet meer scheten laten

Vorige week werd de toekomstige transhumane mens aanbevolen hun broeken slechts één keer per maand te wassen om het klimaat niet te vervuilen – zo berichtte Wochenblick.

De volgende dag werd gepropageerd voor een product van een Nederlands chemisch bedrijf, dat ooit de voedingssupplementendivisie van de farmaceutische reus Roche heeft overgenomen. Het wordt verondersteld te voorkomen dat koeien in de toekomst methaan scheten laten. Dit moet de landbouw klimaatvriendelijk maken – maar waarschijnlijk ook economisch afhankelijk.

Meer “vrijwillige” geninjecties

Voorts heeft het WEF de komende proeven op mensen van de vaccinatiegigant Moderna gepromoot, die een op genen gebaseerd vaccin tegen HIV wil maken met gebruikmaking van de COVID-19 mRNA-technologie. Het WEF stelt onmiddellijk de centrale vraag: “Welke andere ziekten zouden met mRNA-technologie kunnen worden voorkomen?” Binnenkort zal er een “vrijwillige” geninjectie zijn voor elke kwaal…

Kunstmatige voedingsmiddelen uit het laboratorium

  De reden waarom het kabinet David Icke de toegang tot Nederland weigert?

Als je voor God kunt spelen, glimt het WEF van genoegen. Dezer dagen is zij vol lof over projecten waarbij specifiek genetisch gemodificeerde zeesterren en koralen in laboratoria worden gekweekt om het ecosysteem in de oceaan te “stabiliseren”.

Zeesterren moeten worden gekweekt en hun ingewanden moeten worden verwerkt tot sushi als delicatesse. Is dit gewoon een schijnvertoning? Omdat op hetzelfde moment, WEF, Bill Gates en handlangers sleutelen aan kunstmatige vlees dat op een dag de wereld zou moeten voeden.

Rooskleurige vooruitzichten voor de “nieuwe mens” in de “Great Reset” wereld – en niet alleen voor de mens. Want ook uw huisdieren zouden in deze nieuwe, mooie wereld voer krijgen dat in het lab is gemaakt.

Ook andere bedeigende WEF-video’s roepen vragen op

Naast de genoemde voorbeelden zijn er nog andere ideeën die de kritische waarnemer tot nadenken stemt. Er wordt bijvoorbeeld reclame gemaakt voor “zelfhelend beton”. De basis van dit nieuwe wonderwapen voor de bouwsector? Een enzym geëxtraheerd uit menselijk bloed.

Bovendien willen ze ook in alle uithoeken van de wereld intelligente drones inzetten – zogenaamd om de planeet te redden. Maar we weten ook waar ze in de Corona-crisis nog meer voor werden gebruikt . Bijvoorbeeld, om “Corona overtreders” op te jagen die lockdowns overtraden. Dat drones kunnen worden gebruikt voor bewaking is niets nieuws. Communistisch China heeft ze zelfs vermomd als duiven. Is dit een geval van het verkopen van totale controle aan de mensen via het argument van “ontwikkelingshulp”?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Dit ongeteste vaccin had nooit vrijgegeven mogen worden. De waarheid zal aan het licht komen en er zullen koppen rollen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Klaus Schwab: 'Alle mensen' zullen 'over 10 jaar een implantaat in hun hersenen hebben'
Vorig artikelDe Lord of the “Vaccins” en de “Gezondheidsterroristen Ideologie”. Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige trein
Volgend artikelMedia beweren nu dat “dubbel geprikte” Britten die een zware verkoudheid hebben eigenlijk aan COVID lijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Science fiction wereld. Deze “mensen” leven in een illusie van een maakbare wereld, maar al zou de wereld maakbaar zijn, zou ik niet de wereld willen die zij voorstellen.

  2. Voor wat betreft het herstellen van koraalriffen; liggen er ook plannen om de vele duizenden autobanden die men er heeft geloosd … ach, laat ook maar.

    • ‘De basis van dit nieuwe wonderwapen voor de bouwsector? Een enzym geëxtraheerd uit menselijk bloed.’ Wereldwijd nieuwe bloeddonors gezocht … Te ziek voor woorden, maar ik zou graag wat aanbevelingen doen wanneer er tijdelijk geëxperimenteerd moet gaan worden alvorens dit ondeugdelijke plan weer heel diep te begraven.

  3. huizekes voor in de efteling…waarschijnlijk niet getest of rekening gehouden met wind, storm, regen vriedkou enz…..net zoveel getest als hun vaccins..niet dus

  4. Ik ga vast een houten paaltje zoeken een flinke hamer, een kruis en een zilveren kogel, samen met een spiegel. Die zetten vast een kopje bloed voor het dag wordt naast hun slaapkist.

  5. Vertrouwen in welke autoriteit dan ook, had ik al lang niet meer, maar dit is zo absurd!! Dat een regering onverschillig is tov de burgers is fout, maar ze dan ook bewust benadelen!!! In mijn omgeving haalt iedereen zijn schouders op en zegt dat het zo’n vaart niet zal lopen. Ik denk daar anders over, maar ik wil met alle liefde mijn ongelijk toegeven als ik er naast zit!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in