Nog meer verwarring veroorzakend, beweren de media nu dat “dubbel geprikte” Britten die aan een zware verkoudheid lijden, eigenlijk geïnfecteerd zijn met COVID-19, schrijft Summit.news.

Een van de grootste kranten in Groot-Brittannië, de Daily Mirror, meldt nu: “Britten die lijden aan een zware verkoudheid kunnen eigenlijk zonder het zelf te beseffen doorbraakgevallen van COVID-19 ondergaan, waardoor het virus zich kan blijven verspreiden.”

Blijkbaar hebben de mensen die melden dat ze “de ergste verkoudheid ooit” hebben niet te kampen met een verminderde immuniteit als gevolg van sociale afstand en het dragen van mondkapjes, maar omdat ze eigenlijk geïnfecteerd zijn met COVID-19.

Het verslag citeert Professor Tim Spector, hoofdwetenschapper van de ZOE Covid studie-app, die beweert dat niet genoeg mensen mondkapjes dragen.

“Als we niet wakker worden voor het feit dat deze verkoudheidachtige symptomen Covid kunnen zijn, zullen we de aantallen hoog blijven houden,” beweerde hij, blijkbaar boos dat de Britten nog niet in een zoveelste lockdown zijn geduwd.

Het rapport is verbijsterend omdat het enerzijds de symptomen van een gewone verkoudheid gelijkstelt met COVID, maar wanneer “samenzweringstheoretici” zeggen dat COVID gewoon griep is, worden zij verguisd, maar blijkbaar is het prima dat de media en regeringsdeskundigen de vergelijking maken.

Ten tweede, als het waar is, onderstreept het bericht nogmaals dat degenen die “dubbel geprikt” zijn nog steeds besmet worden met COVID-19 en slopende ziekte oplopen, waardoor de prik praktisch nutteloos wordt.

De meest waarschijnlijke verklaring achter het verhaal is echter dat de Britten worden voorbereid op een nieuwe lockdown door de autoriteiten die gewone verkoudheid en griepgevallen als COVID bestempelen, zodat ze het aantal infecties kunnen opdrijven en meer hysterie kunnen creëren nu we de winter ingaan.

  Dr. Jarozlav Belsky: sterke opeenhoping van E. coli-bacteriën op implantaten na vaccinatie

Zoals eerder gemeld, beweerden de Britse gezondheidsautoriteiten in februari dat er tot nu toe in 2021 nog geen enkel griepgeval was geregistreerd.

Dit werd vervolgens aangegrepen om te suggereren dat het volledig verdwijnen van de griep te danken was aan maskerplichten en dat mandaten voor gezichtsbedekkende kleding weer zouden moeten worden ingevoerd.

In werkelijkheid, zoals top epidemioloog Knut Wittkowski verklaarde, kan de enorme daling van het aantal griepgevallen worden toegeschreven aan het feit dat veel gevallen ten onrechte als COVID-19-gevallen werden geteld.

“Er kunnen heel wat griepgevallen zijn opgenomen in de ‘vermoedelijke COVID-19’-categorie van mensen die COVID-19-symptomen hebben (waarmee griepsymptomen kunnen worden verward), maar die niet op SARS RNA zijn getest,” vertelde Wittkowski aan Just the News.

“Deze patiënten kunnen ook wat SARS RNA in hun neus hebben terwijl ze geïnfecteerd zijn met influenza, in welk geval de influenza als COVID-19 ‘bevestigd’ zou worden,” voegde hij eraan toe.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De proefdieren voor de ‘elite’ meesters en de politieke klasse: baby’s en kinderen



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWereld Economisch Forum dystopische video’s: Een reis door de brave new world in 80 seconden
Volgend artikelTwee kinderen kregen ‘per ongeluk’ COVID-19 vaccins – BEIDE lijden nu aan hartproblemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. voila , daar zijn ze’r mee , hetgeen ik nog maar een maand geleden zei , is nu een krantenkop…zooo voorspelbaar….ze gaan de griep aandudien als covid , of een variant….de bedoeling? nog een prik erbij….te zot voor woorden

 2. Het zal niet lang meer duren voor een snotneus op de A lijst van besmettelijke ziektes komt. Negen maanden per jaar in lockdown, mondkapjes, medemens als melaatse behandelen, avondklokken, patrouillerende BOA’s. Drie zomermaanden even op adem komen maar wel met de waarschuwing dat ‘het’ nog niet voorbij is.
  Gaat ‘ze’ uiteindelijk toch niet lukken, hun kaartenhuis staat op instorten, ‘ze’ overschatten zichzelf.
  Christina von Dreien: “Uiteindelijk komt alles goed.”
  O.B. Bommel: “En daar houd ik mij aan.”

  • DE overheid stopt bij 16 miljoen doden in Nederland een miljoen blijft leven deze zijn nodig om de slaafjes te bedienen ja het wordt een loterij wie mag blijven leven dus er breken bange tijden aan maar zelfs nog spannender dan de 50 uur dansen met Jansen en Jansen zal het niet meer worden en ben nu benieuwd hoe ze de wappie van de schaapjes gaan scheiden ik kan de spanning niet meer aan.

 3. Er zijn verschillende soorten influenzavirussen, maar influenza A en Influenza B maken de meeste mensen ziek. B wordt onderverdeeld in 2 lijnen: Yamagata-lijn en de Victoria-lijn. A kent verschillende subtypes zoals H1N1 en H3N2.
  In de griepprik van 2021 zitten de volgende influenzavirussen verwerkt:
  A/Guangdong-Maonan/SWL1536/2019-achtig H1N1pdm09-virus
  A/Hong Kong/2671/2019-achtig H3N2-virus
  B/Washington/02/2019-achtig virus (B/Victoria/2/87 lijn)
  B/Phuket/3073/2013-achtig virus (B/Yamagata/16/88 lijn
  Wilt u meer weten over de griepprik?
  Bezoek dan de website van de Influenzastichting, waar MAX-huisarts dokter Ted ook aan verbonden is.
  Bron Website van Max De omroep voor de ouderen.
  https://influenzastichting.nl/hoe-voorkom-ik-griep/

  Bedrust is het beste medicijn als je je ziek voelt.
  VIRUSSEN BESTAAN NIET.

  VIRUSSEN BESTAAN NIET.

  • @Jema – Heb even de link van de influenza stichting aangeklikt … Je bent nu toch zeker niet die verrotte griepprik aan het promoten? Dat vind ik helemaal niets voor jou en zover als ik je ‘ken’ !!!
   Of breng je me onbewust nu op het verkeerde been?

   Ik ontving vandaag een nieuwsbrief van een andere stichting waarin wat goedbedoelde, maar valse verhaaltjes stonden. Die heb ik beantwoord met daarin een aantal linken naar artikelen om deze persoon van goed licht te voorzien in deze duistere tijden. Met andere woorden: ik doe wat ik kan, maar het is ten alle tijden aan degene om zich wel/niet te willen gaan verdiepen, beseffende dat het allemaal nog niet zo meevalt. De misleiding immers is gigantisch!

 4. @ Greengo, natuurlijk ben ik fel tegen vaccineren als lijder aan vaccinatieschade.
  Een enorme woede komt in mij op als ik -via de website van omroep max- lees dat de ouderen nog steeds door Ted van Essen worden gepusht het griepvaccin te nemen.
  Dan wil ik alleen maar gillen……blijf weg bij artsen en ziekenhuizen die de virustheorie aanhangen.
  Misschien heb ik dat niet correct weergegeven.
  Verder wil ik graag aandacht voor die achterlijke, misleidende en propaganda, vandaar de link naar de influenzastichting met een team dat houdt van zakken vullen.
  Ik eindig weer met virussen bestaan niet en vaccinaties veroorzaken geen bescherming maar vaccinatieschade.
  Groet, Jema

  • Dank je wel voor je verhelderende toelichting, Jema! Vanzelfsprekend ben ik het 100% met je eens! Heb me door de jaren enigszins in deze materie willen verdiepen én mag mezelf tevens ervaringsdeskundige noemen; mijn eerstgeborene is eraan overleden; twee van mijn kleinkinderen hebben vaccinatieschade opgelopen waarvan één van hen kantje boord heeft gelegen. Het is voor velen van ons die o.a. de artikelen op Frontnieuws lezen niet te ontkennen: een hele vieze industrie! Groet en het gaat je goed! Greengo.

   • Dank voor je antwoord @ Greengo ik wens jou ook het beste toe.
    Mijn woede kwam voornamelijk door de inhoud van de griepinjecties nl.
    In de griepprik van 2021
    zitten de volgende influenzavirussen verwerkt:
    A/Guangdong-Maonan/SWL1536/2019-achtig H1N1pdm09-virus
    A/Hong Kong/2671/2019-achtig H3N2-virus
    B/Washington/02/2019-achtig virus (B/Victoria/2/87 lijn)
    B/Phuket/3073/2013-achtig virus (B/Yamagata/16/88 lijn

    Het zijn grote leugens en bedrog want VIRUSSEN bestaan niet, wat zit er dan wel in die griepinjecties waarmee ouderen gepusht worden ze te nemen.
    En wat bezielt mijn huisarts om mij voor de zoveelste maal een oproep voor een griepinjectie te sturen terwijl ik nooit kom opdagen.
    {Ze zijn zelfs bereid om me thuis te komen prikken.} Het stinkt aan alle kanten.
    Groet en sterkte in de strijd,
    Jema

 5. Door de media nu zeggen dat de verkoudheid eigenlijk covid-19 virus zou zijn en dat de gevaccineerde dit kunnen krijgen, zeggen de media het met andere woorden eigenlijk dat die vaccins voor een heel ander doel dient en niets met de gezondheid van het desbetreffende individu te maken heeft. Door middel van al onze grondrechten te ontnemen door te suggereren van een ernstige ziekte die ronddwaalt in de samenleving. Om op die basis een experimenteel genetische injectie op de markt te kunnen introduceren, die enkel een tijdelijke noodvergunning heeft, maar er wordt in de desbetreffende landen GEEN nood toestand uitgeroepen. Die de vergaande maatregelen zoals de grondrechten te opschorten van de bevolking zouden rechtvaardigen. Dan kunnen we enkel consenteren dat hier sprake is van een illegale machtsgreep door de farmaceutische bedrijven, waar de regeringen en overheden van zijn omgekocht om deze mensenrechten schendende maatregelen er door te drukken. Hiermee is de oorlog tegen de eigen bevolking letterlijk ingezet en toch zien vele deze oorlogsverklaring aan hun eigen adres niet. Maar blijven zij als insecten de blauwe lamp van hypnose de regeringen volgzaam gehoorzamen en staan in de rij voor hun euthanasie injecties, zonder zich zelf iets af te vragen van hoe en waarom. Maar het ergste is dat zij medebewoners die wijzer zijn dan zij, gaan bekritiseren en belachelijk maken c.q. uitsluiten van hun eigen naïeve gehoorzaamheid aan de omgekochte regeringen. Die handelen in opdracht van de kwaadwillende die enkel dollartekens voor de ogen hebben en hun medemens als een insectenplaag zien, die uitgeroeid moeten worden volgens hen. Zodat zij meer rijkdom hun toekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in