Image by Freepik

Australië is het eerste land dat een officieel onderzoek start naar de alarmerende piek in het aantal oversterftegevallen in de afgelopen drie jaar. Dinsdag stemde de Australische Senaat voor het instellen van een parlementair onderzoek naar de oversterftecijfers in het land. Het aannemen van de motie geeft het groene licht voor wat mogelijk het eerste onderzoek van deze aard ter wereld is, schrijft Frank Bergman.

De aanzet tot het onderzoek werd gegeven door senator Ralph Babet van de conservatieve United Australia Party.

Het afgelopen jaar heeft Babet vijf moties ingediend om het startsein te geven voor het onderzoek. Afgelopen maart diende Babet twee onsuccesvolle moties in waarin hij opriep tot een onderzoek naar de torenhoge oversterfte in Australië. In februari van dit jaar volgde nog een motie zonder resultaat. Enkele weken later werd zijn vierde motie, waarin hij de Senaat opriep om de noodzaak van een onderzoek te erkennen, met succes aangenomen.

De zege markeerde een verschuiving in de steun binnen de Senaat en maakte de weg vrij voor de stemming van deze week om eindelijk een onderzoek in te stellen. “Vijfde keer is scheepsrecht!” zei Babet in een verklaring nadat zijn motie met succes was aangenomen.

“Dit lijkt een wereldprimeur voor een onderzoek naar een wereldwijd probleem. Moge dit commissieproces een stem geven aan de familieleden van de overledenen en de antwoorden opleveren die onze natie zo wanhopig nodig heeft.”

De succesvolle motie werd mede ingediend door de onafhankelijke senatoren Jacqui Lambie en David Pocock.

In het verslag wordt de referentiecommissie Gemeenschapszaken opgeroepen om een onderzoek uit te voeren naar factoren die bijdragen aan een te hoog sterftecijfer in 2021-2023. De commissie moet ook aanbevelingen doen voor de aanpak van deze factoren.

  Covid "vaccins" veroorzaken microbloedklonters bij miljoenen... en er is geen medische oplossing

De stemming werd gewonnen met 31-30. Alleen de linkse Labour Party en de radicale Groenen waren tegen de motie.

Sinds de uitrol van het Covid mRNA-vaccin begin 2021 is het fenomeen van de stijgende sterfte door alle oorzaken een verwoestend probleem geworden voor landen over de hele wereld. Regeringen hebben echter weinig interesse of initiatief getoond om te onderzoeken waarom of wat eraan te doen.

Net als veel andere landen heeft Australië de afgelopen drie jaar te kampen gehad met recordhoge oversterftecijfers. De cijfers begonnen begin 2021 te stijgen en bereikten in 2022 een piek van 11,7% boven de verwachte basislijn. Dit cijfer werd aanvankelijk geschat op 15%.

Gezondheidsfunctionarissen en de mainstream media hebben geprobeerd te beweren dat de oversterfte te wijten was aan “Covid doden” tijdens de pandemie. Het sterftecijfer steeg echter dramatisch na de lancering van de Covid-vaccins en bleef stijgen lang nadat de pandemie was afgelopen.

Het Australische bureau voor de statistiek (ABS) herzag zijn cijfers voor oversterfte met de invoering van nieuwe modellen in 2023. Hoewel er in 2023 minder overtollige sterfgevallen waren, meldt het ABS dat het overschot “aanhoudend” en “statistisch significant” was in de eerste helft van 2023. De cijfers die onlangs door de ABS zijn vrijgegeven, laten zien dat het merendeel van de sterfgevallen in 2023 boven de basislijn ligt. Hoewel het sterftecijfer in de weken 31 tot en met 43 wel binnen de basislijn viel.

In Australië blijft kanker de belangrijkste doodsoorzaak. Kanker is jaar na jaar verantwoordelijk voor ongeveer een derde van alle sterfgevallen. De andere belangrijkste doodsoorzaken zijn cerebrovasculaire aandoeningen (waaronder beroertes), dementie, ademhalingsaandoeningen en hartaandoeningen.

In 2022 stond Covid op de zesde plaats van doodsoorzaken, om in 2023 te zakken naar de achtste plaats. De sterfte door alle oorzaken is echter over de hele linie gestegen.

  Sportverslaggever Bob Rathvun krijgt stuiptrekkingen op tv; en andere video's van instorting, of plotselinge dood, uit Puerto Rico, Qatar, Singapore, Zuid-Korea en Ecuador, met VIJF uit India

Natuurlijk kan het virus niet alle oversterfte verklaren.

Toch zijn Covid-vaccins in verband gebracht met verschillende van de belangrijkste doodsoorzaken, waaronder beroertes, hartaandoeningen en kanker.

In feite betekenen de lakse criteria voor het toeschrijven van sterfgevallen aan Covid dat de impact van het virus op de oversterfte waarschijnlijk wordt overschat.

In eerste instantie maakte het ABS onderscheid tussen sterfgevallen die alleen te wijten waren aan Covid en sterfgevallen met andere oorzakelijke factoren. Hieruit bleek dat slechts 8,6% van de “Covid-sterfgevallen” uitsluitend door het virus kon zijn veroorzaakt. Daarnaast bleek uit een analyse van 2022 oversterfte door de belangrijkste Australische actuariële instantie, het Actuaries Institute, dat ongeveer de helft van de Australische “Covid-sterfte” niet veroorzaakt werd door het virus.

Hierdoor blijft een groot deel van de oversterfte onverklaard.

De actuarissen suggereren dat andere factoren die de oversterfte in Australië veroorzaken zijn: verplaatsing van sterfte, ongediagnosticeerde Covid, mentale gezondheidsproblemen en ongezonde veranderingen in levensstijl onder invloed van de pandemie. Merk op dat de laatste twee gedocumenteerde gevolgen zijn van het pandemiebeleid van de overheid.

Ondertussen benadrukte een onafhankelijk onderzoek naar oversterfte onder leiding van de Australian Medical Professionals’ Society (AMPS) de impact van de Covid mRNA-vaccinaties op de snel stijgende oversterfte.

Uit het onderzoek bleek dat het vaccinatieprogramma een belangrijke oorzaak was van het sterftecijfer. Een bijzonder interessant rapport dat in het AMPS-onderzoek naar voren kwam, was een Australisch onderzoek naar de sterftetrends door alle oorzaken, uitgevoerd op de bevolking van Queensland vóór de Covid-vaccinatie, maar na de vaccinatie. De analyse toonde aan dat het sterftecijfer begon te stijgen met de uitrol van het Covid-vaccin, niet met Covid.

  Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: "In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven"

Hoewel de Therapeutic Goods Administration (TGA) – het Australische equivalent van de FDA – officieel slechts 14 sterfgevallen in verband met de Covid-vaccins erkent, waren er vanaf 12 maart 2024 meer dan 1.020 gerapporteerde sterfgevallen en meer dan 140.000 verwondingen geregistreerd in de DAEN, de veiligheidsdatabase van Australië.

Aangezien onderrapportage een bekend kenmerk is van dergelijke veiligheidssurveillancesystemen, is de ware omvang van de schade door de Covid-vaccins onbekend, maar deze kan aanzienlijk hoger zijn.

In september vorig jaar gaf de TGA toe dat Covid-vaccins tot een overschot aan sterfgevallen hebben geleid. De toezichthouder weigerde te zeggen hoeveel van de bijwerkingen die aan de DAEN waren gemeld een oorzakelijk verband hadden met de Covid-vaccins. Het agentschap liet zich echter wel ontvallen dat de TGA aan bijna alle meldingen de causaliteitsstatus “mogelijk” toekent, zonder de causaliteit te bevestigen of te ontkennen.

De nieuwe overheidscommissie zal ook andere mogelijke oorzaken van oversterfte onderzoeken, zoals schade als gevolg van de reactie op de pandemie, waaronder lockdown, isolatie, verlies van werk, verlies van autonomie en verhoogde stress.

Al deze kwesties werden aan de orde gesteld in de reacties op een onderzoek naar het mandaat van een Koninklijke Commissie voor de Covid.

Het Australische onderzoek naar oversterfte zal dit en nog veel meer waarschijnlijk in overweging nemen.

Verwacht wordt dat de commissie haar rapport voor 31 augustus 2024 zal voorleggen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De ongevaccineerden hebben bloed aan hun handenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS krijgt verhaal niet kloppend over terreurwaarschuwing aan Moskou, terwijl instorting Baltimore brug treffende metafoor lijkt voor Amerika
Volgend artikelGigantische man die veranderde in een menselijk skelet en stierf binnen 6 maanden na zijn kankerdiagnose wijst op een enorme toename van ’turbokanker’ sinds de invoering van het ‘vaccin’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Er zal door die witte boorden jassen wel weer uit komen rollen dat het alles behalve ‘dat’ is. Waarvan de lezer op dit forum allang weet dat het dan alleen maar ‘dat’ kan zijn. Maar ze doen hun best maar.

 2. Australië… net als Canada en Italië, de landen waar de NWO moest starten.

  Onder leiding van Israël werken de geheime diensten van Engeland en de USA heel nauw samen om de NWO op te tuigen. Onze geheime diensten zijn de echte regeringen, de deepstate, en die worden rechtstreeks door de elites aangestuurd.

  Je zult maar een nazi clown als Erik Akerboom zijn, dan zijn je dagen geteld. Ik slaap rustig, wetende dat de monsters die ons willen vernietigen, dat doen uit angst… de levens van onze vijanden drijven op angst. Zelf denken ze dat zij ons bang maken, maar ze zijn hoofdzakelijk bezig om ons banger dan hun te houden, maar dat realiseren ze zelf niet, want introspectie en reflectie kennen ze niet. Deze idioten projecteren hoe ze willen dat het is… het zijn hele domme, simpele, primitieve egoistjes die alleen maar bezig zijn om niks te delen en alles te bezitten.

  De clowns die ons kapot willen maken zijn de kinderen die vroeger terecht werden gepest omdat ze gewoon psychopatisch gedrag vertoonden. Deze losers zijn volwassen geworden en hebben macht gekregen door zich met andere psychopaten te verenigen. Het zijn de losers van de school die constant hun eigen glazen ingooien door anderen te verraden of door gewetenloos gedrag.

  Besef allemaal heel goed dat deze losers hele domme en hele bange opportunisten zijn. Het zijn de ‘backstabbers’ op aarde die zich heeeel lang geleden hebben verenigd en alle macht hebben gegrepen. Ze weten dat ze monsters zijn, daarom zijn ze zo bang voor ons dat ze ons willen uitroeien.

  • precies om vervolgens de hele wereld gerust te stellen dat de wonderspuit dus echt vele levens heeft gered, zie hier het bewijs. Daarmee iedereen meteen de kop in kunnen drukken want er is dan toch onderzoek geweest.

   • Absoluut. Dit wordt een Wij van WC -Eend onderzoekje. Reken erop dat er achter de schermen ontzettend veel druk wordt gezet door de farmamaffia zodat het onderzoek tot de gewenste uitkomst zal lijden.

  • Haha… ze brengen een onderzoek uit dat Australiërs via WOO moeten opvragen, dan krijgen ze het onderzoek met alleen een leesbare titel, de rest is zwart gelakt… en dan mogen ze de komende tig jaar gaan procederen om stukken openbaar te krijgen.

   En de mensheid blijft het spel maar meespelen, want tegen een tsunami van duisternis doe je niks tot mensen beseffen dat alleen hun licht het duister kan stoppen. Niks in de wereld kan dit oplossen, dit is alleen op te lossen als iedereen zijn/haar/het licht realiseert.

   The way out is south… van het hoofd naar het hart.

 3. “The committee is expected to submit its report before August 31, 2024″….
  Ja ; laten we zo lang mogelijk wachten met de waarheid naar buiten brengen …
  Buy us some time to cover our asses …
  Alles wordt bijgehouden ; men weet waar je woont , hoeveel je ontvangt en uitgeeft ,
  wat je opleiding is , je sexueele geaardheid , je geloof , het aantal autos op de weg ,
  Etc. , etc . …..Maar voor deze kwestie hebben we veel en lang onderzoek nodig ….
  Ik gok dat het President Putin’s schuld wel zal zijn . Sarcasme uit .

  • En iedereen vindt het normaal dat het gaat zoals het gaat.

   Bedankt voor je NLP zinnetje Wimlex;

   niet NORMAAL MAKEN, WAT NIET NORMAAL IS.

   Zie je hoe dat werkt… twee keer niet, heft er eentje op. Het was een spreuk, een betovering, een opdracht aan ons onderbewustzijn om normaal te maken wat niet normaal is. En zo worden onze geprogrammeerde ego’s in ALLES met taal en NLP bestuurt. We zijn psychologisch onderzocht, ontleed, afgericht en inmiddels totaal bestuurbaar.

   Het gaat echt dieper dan de meesten durven te bevatten. Yuval Harrari zei dat ze ons hebben gehackt… dat klopt!!! Ons brein hebben ze gehackt, door ons te ontkoppelen van onze harten!!!

   Het hoofd is dus gehackt… het hart is de weg uit deze ellende. Loslaten van het denken en focussen op voelen, dat brengt ons terug naar eenvoud en dat resulteert in het zien en begrijpen en leven vanuit waarheid. Maar we zijn ver ver ver van ons hart verwijderd… alleen een gigantisch trauma kan ons hart doen ontwaken uit de hypnose van het ego.

   • Theme, deze bij de dodenherdenking van 04.05.2020 door bilderbergbilly uitgesproken woorden zijn hem in de mond gelegd door diens speechschrijver Jan Snoek.

    • @Ron Swart…

     Ik heb niet de illusie dat Wimlex, of één van zn mede satanisten, in staat zijn om zelf zulke dingen te verzinnen. Wimlex is een handpop die NIKS zelf kan, alle andere satanisten zijn ook slechts poppen die doen en zeggen wat hun meerderen willen.

 4. Stort de helft van het geld voor het onderzoek maar naar mijn rekening. Ik heb het onderzoek al gedaan.Ze besparen tijd en geld.

 5. Dit is een goed artikel. Het informeert ons over de toestand in Australië en maakt melding van de studie van de Australian Medical Professionals’ Society (AMPS) , een beroepsvereniging voor artsen en andere geallieerde gezondheidswerkers in Australië. Ze zetten zich in voor de belangen van hun leden op het gebied van werkgelegenheid en professionele betrokkenheid. Meer van dit, en geen propaganda of haatzaaierij aub!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in