© Freepik

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft een inzinking gekregen omdat de rechter haar heeft verteld dat zij nu de eerste maandelijkse partij van 55.000 pagina’s gegevens van Pfizer moet krijgen die het Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccin” van het bedrijf ondersteunen, bericht Naturalnews.com.

Het agentschap had in eerste instantie gevraagd of het kon wegkomen met de indiening van slechts 500 pagina’s per maand, waardoor vele tientallen jaren buffertijd zou zijn toegestaan om de waarheid te verdoezelen. Juridische aanvechtingen versnellen die tijdlijn echter, en Big Pharma is echt niet blij met de situatie.

Ziet u, Pfizer heeft de megadollars binnengeharkt met de verkoop van zijn mRNA (boodschapper RNA) griepinjecties aan landen over de hele wereld. Dit jaar verwacht Pfizer een omzet van meer dan $54 miljard te behalen – dat wil zeggen, tenzij de zwendel volledig in duigen valt, wat steeds waarschijnlijker wordt.

In zijn meest recente winstrapport van het vierde kwartaal van vorig jaar, waarschuwde Pfizer beleggers dat het er niet goed uitzag voor de toekomst. Het blijkt dat wat er ook in de onthullingen staat, het niet bepaald gunstig is voor het bedrijf en zijn covid injecties.

Velen geloven nu dat ze fundamentele fraude en bedrog zullen onthullen als de basis achter de “wetenschap” die door de FDA werd gebruikt om eerst toestemming te geven voor noodgebruik (EUA), en vervolgens Pfizer’s experimentele gentherapie-injectie goed te keuren.

Het kwartaal 4 winstrapport legt aan investeerders uit dat er “ongunstige nieuwe preklinische, klinische of veiligheidsgegevens en verdere analyses van bestaande preklinische, klinische of veiligheidsgegevens of verdere informatie betreffende de kwaliteit van preklinische, klinische of veiligheidsgegevens, inclusief door audit of inspectie” onthuld kunnen worden gedurende dit proces.

  Hoe Zweden de Covid-ramp ontweek - Het dodental hier is lager dan in landen met draconische beperkingen

Het rapport vermeldt verder dat “aanvechtingen gedreven door verkeerde informatie” de aandelenkoers van het bedrijf in de toekomst zouden kunnen beïnvloeden, wat een signaal is aan investeerders dat de winsttrein van Pfizer binnenkort ten einde loopt als gevolg van “zorgen over de integriteit van klinische gegevens”.

Nu Pfizer miljarden heeft verdiend door fraude, zegt het bedrijf dat covid op magische wijze “geheel zou kunnen verdwijnen”

Interessant is dat Pfizer in zijn rapport ook verwijst naar het feit dat de tijd van de plandemie wel eens ten einde zou kunnen lopen – hoe handig! – als een kritieke massa van de wereldbevolking eindelijk wakker wordt voor de waarheid over de plandemie zwendel.

Pfizer gaf in het rapport zelfs toe dat de pandemie nu waarschijnlijk “zal afnemen in ernst of prevalentie, of geheel zal verdwijnen” – nogmaals, hoe handig.

Het lijkt erop dat het doel van Pfizer al die tijd is geweest om de planeet zo lang mogelijk uit te melken met obscene winsten over de rug van zijn “vaccin”-zwendel. Men wist echter dat de mensen er uiteindelijk achter zouden komen, en daarom werd het plan zo gemaakt dat alle belastende klinische testgegevens verborgen zouden blijven tot 2076, wanneer veel van de mensen die nu nog in leven zijn allang verdwenen zijn, zodat Pfizer en zijn investeerders vrijuit met het geld kunnen gaan.

Deze slinkse plannen worden nu gelukkig gedwarsboomd, nu het tijdschema voor 2076 steeds dichter in de buurt komt van het huidige tijdschema als gevolg van de aanhoudende rechtszaken. Dit heeft Pfizer in feite tot handelen gedwongen, met de doodsteek voor zijn aandelenkoers tot gevolg.

  Waarom kunnen sommige mensen ongemakkelijke dingen 'zien' en anderen niet?

“Hoe zou een rechtszaak voor misdaden tegen de mensheid het bedrijf beïnvloeden?” vroeg iemand bij Zero Hedge, die het teken aan de wand las.

“Het was niet voor niets,” zei iemand anders over de volharding van lockdowns en mandaten, waarvan we nu weten dat ze niets deden om de verspreiding te stoppen.

“Het was voor ontvolking, winst, controle en ze waren waarschijnlijk in staat om precies de juiste formule te bedenken om het grootste deel van de bevolking op ongeveer hetzelfde moment dood te laten vallen. Gebracht door Pfizer.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWegcontroles op naleving van vaccinatievoorschriften in Oostenrijk… de PUURBLOEDIGEN worden opgejaagd door de politie
Volgend artikelVaccinzombies vallen 17-jarig meisje aan, slaan haar het ziekenhuis in omdat ze weigert mondluier te dragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Burning down the house van de talking heads…..dus lekker hopelijk dat straks ze alles terug moeten betalen en iedereen schade vergoeding geven…

  2. Of course covid can disappear completely!! If you are the Creator you can make it disappear it is very Simple!! In the place you spray and you mutation of aids Into The Air!! Billy The alchemist Is Always in for new trick? Master Of The 36 degree!!! There is no time to waste they all need to be eliminated now!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in