Na analyse van de gegevens van een uitbraak van COVID-19 in Provincetown, Massachusetts in juli 2021, waarbij 74% van de geïnfecteerde en gediagnosticeerde personen volledig waren gevaccineerd,1 heeft het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) vorige maand bekendgemaakt dat gevaccineerde personen besmet kunnen raken met het SARS-CoV-2-virus en het virus op anderen kunnen overdragen.2 De overheidsinstantie die belast is met de bescherming van de volksgezondheid heeft naar aanleiding van deze nieuwe informatie verklaard “gealarmeerd” te zijn en heeft de eis herhaald dat er weer moet worden gemaskeerd, ook voor gevaccineerden, en dat er meer moet worden gevaccineerd,3 schrijft Barbara Cáceres.

Als de CDC en de Food and Drug Administration (FDA) vanaf het begin transparanter waren geweest tegenover het publiek over wat precies werd bedoeld met “werkzaamheid” in de klinische proeven met het experimentele COVID-19 vaccin van Pfizer en Moderna, dan zou de meerderheid van het publiek niet hebben geloofd dat gevaccineerd worden bescherming betekende tegen infectie met en overdracht van het virus op anderen. De meeste mensen die zich hebben laten vaccineren waren zich er niet van bewust dat om een Emergency Use Authorization (EUA) van de FDA te krijgen om de experimentele vaccins te distribueren, het enige wat de vaccinfabrikanten hoefden te doen was 50 procent werkzaamheid bewijzen in het voorkomen van ernstige COVID-19 symptomen en het verminderen van de kans op ernstige complicaties, ziekenhuisopname en overlijden – niet bewijzen dat de vaccins daadwerkelijk infectie en overdracht voorkomen, 4 5 6.

Toen wetenschappers en consumentenbeschermingsgroepen hierop wezen toen deze farmaceutische bedrijven eind 2020 en begin 2021 hun klinische testresultaten publiceerden, werden ze gecensureerd wegens het verspreiden van “verkeerde informatie”. Toen wetenschappers en farmaceutische insiders, waaronder een Nobelprijswinnaar, verder waarschuwden dat het onder druk zetten van het virus met de vaccins tot mutaties zou kunnen leiden,7 werden zij weggezet als anti-vaxxers.8

Toen burgers hun bezorgdheid uitspraken over het feit dat mensenrechten, burgerlijke vrijheden en geïnformeerde toestemming met voeten zouden worden getreden door mandaten, opsporing en huis-aan-huisbezoeken, werden zij weggelachen als samenzweringstheoretici. Toen academici en onderzoekers van gerenommeerde instellingen hun bezorgdheid uitspraken over het feit dat PCR-tests met zo’n hoge cyclusdrempels dat meer dan 75 procent van de positieve resultaten bij gezonde mensen werd gevonden die niet ziek of besmettelijk waren,9 10 werd je van social media getrapt als je die bezorgdheid herhaalde.

  Pfizer klokkenluidster onthult: Er zit grafeenoxide in het vaccin van Pfizer en het kan mensen verbinden met het internet of ze doden" (Nederlands transcript)

Maar steeds vaker botst de realiteit met het consensusdenken en de aanname dat we een oorlog tegen een virus kunnen voeren en winnen met een paar rode stippen op de vloer van de supermarktlijn en door het uitvoeren van een aansprakelijkheidsvrij farmaceutisch experiment op onze bevolking dat geen veiligheids- of effectiviteitstrack op de lange termijn heeft. Zoals Stephane Bancel, CEO van Moderna, zei: “SARS-CoV-2 gaat niet weg,” en we zullen er “voor altijd” mee moeten leven.11

De geest is losgelaten en zal nooit meer terug in de fles gaan. We kunnen terugkijken en beslissen of het financieren van onderzoek naar biowapens wel zo’n goed idee is (het lek in het lab was weer zo’n samenzweringstheorie die op feiten werd gecontroleerd en als onjuiste informatie werd aangemerkt totdat bleek dat ze enige grond had)12 , maar waarom zouden we ondertussen geen tegenoffensief beginnen?

Waarom is een publiekelijk gesprek over stofwisselingsstoornissen, die na leeftijd de grootste risicofactor vormen en die een meerderheid van onze burgers treffen, zo verboden? 13 14 15 Het is niet zo dat er geen plaats is in het arsenaal voor een vaccin dat enige bescherming biedt tegen ernstige COVID-19 complicaties voor degenen die het nemen, maar elke militaire strateeg zal u vertellen dat het niet verstandig is om al je eieren in één mand te doen.

Wist u dat sommige artsen COVID-patiënten in de samenleving met succes hebben behandeld met reeds toegestane geneesmiddelen en holistische gezondheidstherapieën die ziekenhuisopnames en sterfgevallen als gevolg van de ziekte helpen voorkomen? Vindt u het vreemd dat volksgezondheidsfunctionarissen het publiek niet informeren over deze successen of informatie delen over behandelingen die werken? Vindt u het vreemd dat wanneer artsen praten over hoe ze mensen kunnen helpen van de SARS-CoV-2 infectie af te komen en te genezen zonder complicaties te krijgen, ze worden opgejaagd en besmeurd?

  Oracle software vicepresident, 54, overlijdt na het COVID-19 vaccin

Het lijkt erop dat in het midden van een globale pandemie die veel mensen het leven heeft gekost en economieën heeft doen instorten, alle bijdragen welkom zouden zijn. Als er ooit een hoofdbreker was, dan is het die wel.

En waarom is de duurzame natuurlijke immuniteit die je krijgt door te herstellen van de infectie zo’n slechte zaak? Zijn we echt op een punt in onze evolutie waar we geen vertrouwen meer hebben in de prachtige complexiteit van het menselijk immuunsysteem dat zich voortdurend heeft aangepast en zo goed heeft gereageerd op besmettelijke microben dat het menselijk ras al millennia overleeft?

Als u, op basis van de nieuwste onthulling van het CDC, denkt dat het afbrokkelen van het deel van “veilig en effectief” al beangstigend is, wacht dan maar tot “veilig” onbevooroordeeld onder de loep wordt genomen. We zijn nog niet begonnen met het wetenschappelijk onderzoeken van de mogelijke negatieve effecten van de nieuwe genetisch gemanipuleerde COVID-19 vaccins op het menselijk lichaam.

Het monster van gisteren was Alpha. Het monster van vandaag is Delta. Morgen zal het Gamma en Lambda zijn en ga zo maar door totdat de farmaceutische overheersers hun prooi volledig hebben verslonden.

De buitenbeentjes – wetenschappers, doktoren, historici, mensenrechtenactivisten en geïnformeerde consumenten, die hun vrijheid van denken uitoefenen buiten het verblindende groepsdenken van de orthodoxie – zullen de stemmen blijven die ons op de waarheid kunnen wijzen. Wat is er voor nodig om meer mensen te laten luisteren?

U.S. Centers for Disease Control and Prevention. Outbreak of SARS-CoV-2 Infections Including COVID-19 Vaccine Breakthrough Infections Associated with Larger Public Gatherings – Barnstable County, Massachusetts, July 2021MMWR Aug. 6, 2021; 70(31): 1059-1062.
Lovelace B. CDC study shows 74% of people infected in Massachusetts Covid outbreak were fully vaccinatedCNBC July 30, 2021.
Walker M. CDC Alarmed: 74% of Cases in Cape Cod Cluster Were Among the VaxxedMedpage Today July 30, 2021.
U.S. Food and Drug Administration. COVID-19: Developing Drugs and Biological Products for Treatment or Prevention: Guidance for Industry: Efficacy Endpoints (pg. 10-12). Center for Biologics Evaluation and Research February 2021 (supersedes document of same title issued by FDA on May 11, 2020).
FDA. Emergency Use Authorization Vaccines to Prevent COVID-19: Guidance for Industry. Bioassays of clinical endpoints (pg. 10). Center for Biologics Evaluation and Research May 25, 2021 (supercedes the guidance of the same title issued on Feb. 22, 2021 and October 2020).
Hendrie E. How Moderna Rigged Its COVID-19 Vaccine Trials To Falsely Show EffectivenessGreat Mountain Publishing Feb. 27, 2021.
Cáceres M. Coronavirus Spreading Among the Vaccinated in Highly Vaccinated CountriesThe Vaccine Reaction July 25, 2021.
Stecklow S, MaCaskill A. The ex-Pfizer scientist who became an anti-vax heroReuters Mar. 18, 2021.
Mandavilli A. Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t BeThe New York Times Aug. 29, 2021.
10 Cáceres B. PCR Test for Coronavirus Questioned by Prominent ScientistsThe Vaccine Reaction Dec. 16, 2020.
11 Lovelace B. Moderna CEO says the world will have to live with Covid ‘forever’CNBC Jan. 13, 2021.
12 Sanders J. Why Is There Such Reluctance to Discuss Natural Immunity? The Vaccine Reaction June 6, 2021.
13 Puig-Domingo M, Marazuela M, Yildiz BO, Giustina A. COVID-19 and endocrine and metabolic diseases. An updated statement from the European Society of EndocrinologyEndocrine May 8, 2021: 1–16.
14 Yanai H. Metabolic Syndrome and COVID-19Cardiol Res 2020 Dec. 11, 2020; (6): 360-365.
15 Demasi M. COVID-19 and metabolic syndrome: could diet be the key?BMJ Evidence-Based Medicine 2020; 26(1).

  Verpleegkundige onthult: Mijn collega's sterven na vaccinatie - "Deze vaccins zijn gevaarlijk"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe studie: Hydroxychloroquine had honderdduizenden levens kunnen reddenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWeg met jou, vervelende Wappie! – Download het Gratis Boek van Boze Oudeman
Volgend artikelGecertificeerd ergotherapeut klokkenluider: Meer patiënten sterven aan het vaccin dan aan COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Zo kunnen ze dagelijks door praten over codvod 19 , virus wat de neusverkoudheid is , maar over Ontvolking waar ze egt mee bezig zijn via de patent en lobbyisten vd farmeuten snelweg daar hebben ze het niet over …de huigelaars , op weg naar 500 miljoen mensen over houden die de rijkere der gekken willen overhouden .wie zijn die rijkere eigenlijk om de mensheid uit te dunnen , het wordt tijd dat de rijke shit wordt uit gedunt .opzouten die knierten , hun vermogens gejat uit de geboorten trusten vd 7 miljard mensen op deze aarde …..daar hebben ze hun vermogens uit gehaald ..ook de koninklijke families 1 pot oplichting er bestaan geen koningen allemaal Hollywood films opname,s. Wanneer wordt de meute gevaccineerde eens Wakker dat ze gebruikt worden in deze rijkere shit wereld ..Wanneer worden ze Wakker dat regeringen Fictie zijn en de bevolking Ook …Wordt tog eens Wakker….Virus bestaat niet …..gr Nieuwetijds kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in