Het World Economic Forum heeft de “miljarden” mensen over de hele wereld geprezen die zich hielden aan de draconische Covid-19 lockdown-beperkingen, alvorens te beweren dat dezelfde mensen zich zullen houden aan social kredietregelingen, waaronder koolstofemissierechten, schrijft Baxter Dmitry.

In een artikel getiteld “My Carbon: An approach for inclusive and sustainable cities” door Mridul Kaushik, geeft het WEF toe dat de Covid-19 lockdowns een “test” waren.

Kaushik schrijft dat “COVID-19 de test van sociale verantwoordelijkheid was” en prijst hoe “een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen voor de volksgezondheid werden aangenomen door miljarden burgers over de hele wereld.”

“Er waren wereldwijd talrijke voorbeelden van het handhaven van sociale afstand, het dragen van maskers, massale vaccinaties en de aanvaarding van toepassingen voor het opsporen van contacten voor de volksgezondheid, die de kern van individuele sociale verantwoordelijkheid aantoonden,” voegt hij eraan toe.

Het onderwerp van het artikel is hoe mensen kunnen worden overtuigd om “persoonlijke koolstofuitstootprogramma’s” aan te nemen, aangezien dergelijke regelingen tot nu toe weinig succesvol zijn geweest.

Kaushik merkt echter op dat verbeteringen in volg- en bewakingstechnologie helpen om de “politieke weerstand” tegen dergelijke programma’s te overwinnen.

Summit rapporteert:

Door aan te halen hoe zo veel mensen zich hielden aan lockdown-mandaten, ondanks overweldigend bewijs van de schadelijke gevolgen van dergelijke beperkingen voor de samenleving, impliceert Kaushik dat ze zich op een soortgelijke volgzame manier zouden gedragen op andere gebieden van het leven.

  Davos onthult ontwikkeling voor "groen" sociaal kredietsysteem van een “individuele koolstofvoetafdruk tracker” om je consumptie te traceren

Een dergelijke conformiteit zou worden aangemoedigd via technologie, waaronder kunstmatige intelligentie, digitalisering en “smart home” apparaten, stelt Kaushik.

Het artikel pleit verder voor een rantsoenering van koolstofemissies in de vorm van social kredieten die “individuele adviezen over koolstofarme en ethische keuzes voor de consumptie van producten en diensten” zou opleveren.

Er zouden ook nieuwe sociale normen worden gecreëerd om te bepalen wat “een eerlijk aandeel” van persoonlijke emissies inhoudt, en om “aanvaardbare niveaus” van persoonlijke emissies te bepalen.

Zoals wij in de onderstaande video belichten, heeft het World Economic Forum honderdduizenden “informatiestrijders” ingehuurd om op sociale mediaplatforms te patrouilleren en de door het WEF goedgekeurde ideologie te verspreiden, in een poging om “het narratief te controleren” en het internet te ontdoen van alternatieve standpunten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Rutte is het schoothondje van Klaus Schwab, erger dan Trudeau”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe westerse civilisatie is in haar laatste jaren
Volgend artikelZullen het Westen en de NAVO wakker worden van wat er gebeurd is op de bijeenkomst van de Shanghai Samenwerkingsorganisatie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • @koddebeier >> (Sloop de WEF, zet die levensgevaarlijke lui gevangen !!)

   Inderdaad, wie of wanneer gaat deze gekte stoppen ?? Morgen 20 september Den Haag !!
   Mensen laat je zien en horen ! Dit moet stoppen !!

 1. The compliant sheeple will be passing away, leaving the hard-core resistance fighters who won’t ever rest until the globalist gangsters get what they deserve.

   • Dan heb jij schijnbaar laffe zwakke mensen om je heen Michelle daar bestaan onze groepen NIET UIT…
    Dus meisje oordeel niet over mensen die je NIET KENT…
    Dus ik zou zeggen stop die wortel maar in je kut misschien wil je vriend je dan wel een keer likken want je klinkt nogal verslagen en gefrustreerd…

    • Echt een aanhanger van Klaus Schwap of te wel Hitler aanhanger. ben je. Ook zei gaan gingen respectloos met zijn medemens om.Of wil je dat we klappen om je asociaal gedrag.

   • Door u soort blijfd heel die facistische zever van het WEF duren. Kom in verzet inplaats van mee te lullen met de andere schapen want ook jij word een digitale slaaf zonder eigen wil en eigen keus.

 2. Dan weten ze dus ook wie er niet in trappen en hopelijk zijn die hun grootste nachtmerrie.

  Vrijwillig gaat er niets gebeuren en dat is waar ze op hopen, onder dwang werkt hun plan niet anders hadden ze dat al lang gedaan. Ik zal nooit toegeven aan deze globalisten, FU klaus en billenmaatjes

 3. Zet maar MMA ring klaar en dan 1 voor 1 die psychopatische iele luciferhoutjes de ring in. Zou me heerlijk lijken, aftikken geen optie…

 4. Hoe kostmisselijk arrogant kun je zijn en jezelf de eer toestrijken van een ’test’ om mensen op de schouder te kloppen. Wat staat er nu weer op het programma? Komt het digitale paspoort en de schapen mogen nu in de rij staan voor een chip in hun oor? Let maar op, zie ze straks naar de trog hobbelen! Beloning van papa Psychopaat.

 5. Wat heeft die idioot van een klaas zwabber jierover te zeggen en zijn schoothondjes al zeker niet. Dat ze eerst beginnen met zelf het vb te geven en dan een stuk touw nemen en dit vastmaken aan een boom……

 6. Het zou kunnen, wat die WEF aap zegt. Het zijn echter dezelfde schapen die massaal de prikken hebben genomen en nog zullen nemen.

  Ondertussen spreken de oversterfte statistieken boekdelen. We zijn afscheid aan het nemen van deze goedgelovige volgers.

  Wat overblijft van is andere koek en wordt niet meer gehinderd door hen die elke leugen hebben geloofd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in