Tijd is de grote verhuller of onthuller van de waarheid. Het verstrijken van de tijd zal haar ofwel verder begraven, ofwel geleidelijk onthullen. Wanneer grote leugens als waarheid paraderen, van menselijk knooppunt naar menselijk knooppunt, tot ze een snelheid van maximale verspreiding bereiken, wordt de waarheid dieper begraven door elk nieuw menselijk knooppunt dat het werk doet van de organisatoren van de parade van grote leugens, schrijft Good Citizen.

Er zijn in ons leven veel grote leugens geweest, maar geen grotere dan de plandemocide.

De grote leugen ontmantelen is nooit gemakkelijk. Het vergt mensen met de moed om de waarheid te vertellen, en natuurlijk tijd.

De term “limited hangout” (beperkte uithang) wordt in de alternatieve media steeds vaker gebruikt, en hoe vaker hij wordt gebruikt, hoe meer hij slordig wordt toegepast.

Een limited hangout doet zich voor wanneer een doofpotverhaal is opgeblazen en bepaalde aspecten van het verhaal naar het publiek worden gedruppeld om het doofpotverhaal te verdoezelen. De vervanging is nooit het volledige verhaal, want dat is niet beperkt.

Een paar weken geleden werd het breed toegepast op Project Veritas’ enge en Pfantabulous “gain of function” onthullingsfeest, gesponsord door de uitverkoren gezichten van de medische-vrijheids-beweging-die-niet-echt-een-beweging is met paarse vinkjes op Substack, Conservative INC. Twitter, en Tucker Carlson.

Deze paarse vinkjes zijn allemaal, bewust of onbewust, medeplichtig aan een massale gaslighting-operatie. Dit was geen limited hangout omdat het een geënsceneerde bijzaak was om de massa’s te laten geloven in drie dingen:

 1. gain of function is echt en het gebeurt en HOE eng en gevaarlijk het is! en Pfizer, niet het Pentagon is verantwoordelijk;
 2. om de toegift te valideren die net deze week werd vrijgegeven, dat de DOE en Intel Varkens nu bevestigen dat de bron van het “Covid-19” computergestuurde “virus” een lablek was, een product van dat enge GOF dat werd bevestigd door de heiligen van Project Veritas;
 3. om de geesten voor te bereiden op een toekomstige pandemie met een “dodelijker virus” (H5N1), een die “kinderen zal doden” waarvan Trump’s CDC-directeur Robert Redfeld en Bill Gates ons hebben verteld dat het eraan komt, maar dat het weer een massale hoax zal zijn omdat er geen vogelgriepvirus bestaat (ondanks hun PCR-vogelruimingen en pogingen om mensen bang te maken voor recente gebeurtenissen in Cambodja en Chili).

Deze week gingen de gordijnen omhoog en wezen alle verlichte geesten van de alternatieve media hun kudde aan om hen te volgen naar die voorbereide weide die de lablek-theorie heet om te herkauwen over een vals paradigma.

Beide “theorieën” vereisen dat iedereen de grote leugen gelooft – het bestaan van een virus.

Opeens kan het ze niet meer schelen of mensen de Wuhan lablek-theorie verspreiden, want NU is het erg nuttig om een nieuwe agenda te dienen. Dit is geen limited hangout, maar een nieuwe overgang naar de volgende act in hun wereldwijde toneelstuk.

 1. China demoniseren en de betrekkingen verslechteren met een land dat binnenkort Rusland zal helpen met wapens in ruil voor nog goedkopere olie en aardgas…
 2. …en Tawain te nemen en de boogieman te zijn voor een tweede koude oorlog die de toeleveringsketens van Amerika vernietigt (70% van de EV’s en 80% van de Pharma) en een bom van toxische schatkistverplichtingen laat vallen

Ze hebben altijd al hun ogen en hersenen gericht willen houden op slechts één truc, maar op verschillende momenten, omdat beide hetzelfde doel dienen om de grote leugen te valideren.

Waar kwam dit “dodelijke virus” vandaan, een dierenmarkt of het laboratorium in Wuhan?

Een dodelijk coronavirus ging op een wervelende toer en besmette elke deurklink, toiletbril, vliegtuigromp, kantoorruimte, buurthuis, bejaardentehuis, klaslokaal, luchtdeeltje en weefsel van menselijke en dierlijke longen over de hele wereld.

Ik neem ‘Things That Never Happened’ voor $2000 Alex.

  Clif High: Deep State deceptie misleidt ons in te denken dat ze aan het winnen zijn

Juli 2019. Intel Varkens Ronde Tafel van gedragspsychologen.

Varken 1: We gebruiken het papieren spoor gemaakt door Baric, Fauci, en Daszek die rechtstreeks naar het nieuwe niveau 4 bio-lab in Wuhan gaan waar de vleermuisdame werkt aan coronavirussen. Trump zal aan zijn kant werken om te kijken naar de oorsprong in China en hint naar de lab-lek theorie. Daszek en Fauci begraven de theorie in de Lancet en gaan voor de dierlijke oorsprong. China zal het met de computer gegenereerde virus loslaten op de medische wereld. Dan wachten we tot de tijd rijp is om de gordijnen van het lablek te openen.

Hoofd Varken: Hoe meer we het lablek in het begin ondermijnen, hoe meer de andere kant zal denken dat het waar is. Goed werk. Hoever zijn we met de DNA verzameling database via de teststaafjes? Zijn alle labs verbonden? Hoe zit het met de swabs die proefpersonen besmetten met grafeen?

Is alles een samenzwering om de waarheid te verbergen?

Het lijkt ingewikkelder dan dat. Voor hen is het een spel.

Zoals zij uiteenzetten in Silent Weapons For Quiet Wars, is het allemaal een groot spel, en alleen zij die waardig genoeg zijn om de regels te maken mogen aan de wapens ontsnappen, en profiteren van de ondergang van anderen terwijl zij hun oorlog tegen de mensheid voeren.

Ze veranderen de perceptie en creëren valse realiteiten door met rook gevulde narratieven die alles verwarren en verdoezelen, zodat niemand ooit echt weet wie te vertrouwen of wat te geloven.

Elke eeuw komen door dit oude draaiboek nieuwe spelers in de val, die niet weten dat ze in een spel zitten.

Stelt u zich eens voor dat u voor een schaakbord zit dat op elk moment kan worden herschikt. Niet alleen de stukken worden verplaatst. Het zijn ook de regels die worden veranderd, de stukken worden vervormd, en de vakjes lopen allemaal in elkaar over.

Is dat een pion of een koning?

Koningen zijn nu pionnen en de pionnen zijn nu koninginnen die nu derde paarden zijn.

Zijn die velden licht of donker? Welk stuk is dit?

Ergens later dan de meesten zette ik alle geschriften over het Covid-19 virus in de ijskast, omdat het duidelijk werd dat ik nog lang niet op de top was en mijn reis nog veel meer deprogrammering vereiste, zowel wat betreft de geschiedenis als de virologie.

Telkens als ik dacht dat de top steeds dichterbij kwam, belandde ik gewoon op een rustplaats met een mooi uitzicht dat ik verwarde met de top. De top is waar alles duidelijk en begrijpelijk wordt en de waarheid niet langer wordt genegeerd omdat ze te uitdagend is om onder ogen te zien.

Terwijl ik vorige zomer nog schreef dat het niet uitmaakt of het virus echt is of niet, en dat alleen het idee van een virus er ooit toe deed om mensen bang te maken voor het echte biowapen, geloof ik dat niet meer.

Maandenlang heb ik niet de moed gehad om deze woorden te schrijven omdat ik voldoende alternatieve verklaringen nodig had voor veel dingen, die ik binnenkort zal behandelen, maar ik ga me nu eindelijk ontdoen van wat de waarheid blijkt te zijn.

Er was nooit een nieuw virus.

De mensen die zeiden dat je door het vernietigen van de viruswaan alles vernietigt wat daarop volgt, hadden gelijk.

 • Lockdowns
 • Maskers
 • Testen
 • Vaccins
 • Gain of Function

Geen virus, geen brandstof voor een van deze om een centimeter te lopen.

  Drama: 5-maanden oude baby sterft nadat moeder Pfizer-vaccin heeft gekregen - aan bloedstollingsstoornis

Waarom zich verdiepen in de laatste preprint over de effectiviteit van maskers als er geen overdracht van mens tot mens is van een nieuw coronavirus omdat er geen virus is?

Waarom zou je je laten testen op een virus dat niet bestaat?

Waarom een stuk publiceren over gegevens die aantonen hoe maskers van invloed waren op gevallen in Zuid-Timboektoe als er geen virus was?

Waarom veel moeite doen om aan te tonen dat lockdowns niet echt effectief waren als je kunt zeggen dat er geen virus was en ze dus nooit nodig waren?

Waarom in elke post schreeuwen dat “Vaccins niet werken!” als er geen virus was en hoe kan een vaccin voor een virus dat niet bestaat dan werken?

Waarom niet gewoon voor de kop van de slang gaan?

Covid-19 was slechts een reeks symptomen van een ziekte, opnieuw gemerkt en verpakt en vervolgens doorverkocht als een pandemie om te verhullen wat er werkelijk aan de hand was.

Jon Rappoport was op de bergtop, en hij schreef van daaruit twee jaar lang, terwijl ik met mijn hoofd tegen bomen stootte en weigerde het laatste accent te leggen.

U kunt hierhier, en hier. enkele van zijn ‘No Virus’ covid-series lezen. The Godfather heeft ook veel plezier op Substack.

Ik vroeg me voortdurend af: “Wat als hij gelijk heeft? Wat als de man die de valse epidemie van HIV/AIDS blootlegde, gelijk heeft over deze valse epidemie en er echt geen virus is?”

En dan keek ik naar het uitzicht en dacht dat het de top was omdat ik niet bleef klimmen. Maar Jon was er al vroeg bij en nam vaak het flak-vuur op zich van mensen met grotere platforms die beweerden dat ze gewoon beseften dat hun regering tegen hen loog en dat de waarheid aan hun kant stond omdat ze het geld hebben om die te kopen.

Jon hield voet bij stuk en vluchtte nooit voor veiligheid.

Zo ook David Icke, die nog maar een druppel verwijderd was van een miljoen abonnees op YouTube toen hij in 2020 van het platform werd geschrapt omdat hij de waarheid sprak, omdat hij die woorden durfde uit te spreken die de meeste mensen in het openbaar of privé niet durven te zeggen: “Er is geen virus.”

Covid was slechts een computermodel, een fantasie! Mensen die in 2020 “Covid” op hun overlijdensakte hadden staan of als “Covid-geval” waren aangemerkt, zouden een jaar eerder te horen hebben gekregen dat ze griep of longontsteking hadden. In plaats van hen te behandelen zoals ze een jaar eerder zouden hebben gedaan, beweerden ze “sorry dit is Covid, we hebben geen genezing” en dus kregen ze vergiften zoals Remdesivir en Midazolam, en vervolgens kregen hun families te horen dat het “Covid” was dat hen doodde. Maar hoe kan een computermodel iemand doden? – David Icke

Er zijn Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan, Drs Baileys en Christine Massey, onder andere.

Micheal Yeadon heeft in een paar podcastoptredens bekend dat hij niet denkt dat er ooit een nieuw coronavirus is geweest.

Waarom heeft hij geen Substack met een paars vinkje naast zijn naam, zodat die boodschap doordringt tot de “medische vrijheidsbeweging” die eigenlijk geen beweging is?

Is het niet merkwaardig hoe allen die de grootste platforms hebben de grote leugens blijven verkondigen?

Aankomen bij de “geen virus” richel is betoverend en verwarrend tegelijk. Je weet dat het slechts een richel is en niet de top, want het zou arrogant zijn om aan te nemen dat het de laatste halte van de reis is.

  Italiaanse actrice waarschuwt dat 18 maanden na inname "vaccin" mensen als vliegen zullen sterven (UPDATE)

Je hebt ontzag voor de omvang, het vernuft en de pure schaal van de hoax, maar je bent nog steeds in de war over hoe zoveel “deskundigen” en “wetenschappers” er nog steeds in meegaan, en dan ben je überhaupt weer gebiologeerd door het niveau van programmering dat zoveel mensen in zoveel bedrijfstakken zo lang hebben ondergaan om alle kleine leugens aan elkaar te rijgen die nodig zijn om de grote leugen mogelijk te maken.

Het is geen gemakkelijke plek om aan te komen, dat is de bedoeling. De kritiek en het vuur zijn het hevigst in de frontlinies, dus wie wil daar blijven en het ondergaan als het gemakkelijker is zich terug te trekken in de veiligheid van een bunker?

Een oordeel onder ogen zien is moeilijk omdat we ons te veel zorgen maken over de indrukken die anderen van ons hebben. Deskundigen hebben “reputaties” hoog te houden en dat kan alleen binnen de veiligheid van de kudde. Daarbuiten zijn er veel te veel sociale en financiële gevolgen.

Slechts weinigen hebben het lef en de moed om alleen te staan, zelfs te midden van goede vrienden en familie die onvermijdelijk zullen mikken en hun vragen zullen afvuren.

Hoe zijn al die mensen dan gestorven?

Vraag hen naar remdesivir, midazolam en beademingsapparatuur en u krijgt misschien ongemakkelijke blikken en trekt u zich terug in veiligheid.

Vraag hen hoe de griep voor het eerst in de geschiedenis twee jaar lang op magische wijze is verdwenen en u krijgt ofwel het academische normatieve Eugyppius-antwoord van iemand die schijnbaar het probleem met de alchemistische toverdrank van het sciëntisme – door de overheid verstrekte gegevens – aan het oplossen is, terwijl hij uitgaat van een verkeerd uitgangspunt over virologie, ofwel u krijgt een lege blik en stilte.

Vraag hen hoe de PCR-test eigenlijk werkt, of wat de Nobelprijswinnende uitvinder van de PCR-test zei over het gebruik ervan als diagnostisch hulpmiddel en waarom hij twee weken voor Event 201 op verdachte wijze stierf?

Wat is Event 201?

Vraag hen of Sars-CoV-2 ooit is geïsoleerd in een gecontroleerde studie, niet een computerreeks, maar uit een werkelijk gecontroleerde laboratoriumomgeving, en of zij u zo vriendelijk willen zijn u de studie te laten zien.

Vraag hen of gewapende virussen die in een laboratorium zijn ontworpen zelfs in staat zijn om mensen te infecteren, en wat is hun bewijs? Welke wetenschappelijke studie heeft in het verleden in het laboratorium gecreëerde virussen gebruikt en mensen geïnfecteerd en vervolgens de overdracht van mens tot mens van dat “Gain of Function”-virus gedocumenteerd voor peer-review publicatie?

En geniet dan van de stilte.

Het enige wat ooit nodig was om het echte biowapen te ontketenen – de mRNA-injecties – was een infectie van angst.

Dat is het enige dat zich efficiënter van mens tot mens verspreidt dan wat dan ook, in het bijzonder efficiënter dan de waarheid.

U kunt de aanwezigheid van het ene niet hebben om het andere te bereiken.

Want zoals de auteurs van Globopsycho op de allereerste bladzijde van Silent Weapons For Quiet Wars schreven in een brief aan hun broeders:

Waarheid kent geen angst.

Meer punten zijn hier doordacht met elkaar verbonden:

De eenvoudige stap van een moedig individu is niet deel te nemen aan de leugen. Eén woord van waarheid weegt zwaarder dan de wereld. – Aleksandr Solzjenitsyn


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde mensen over de hele wereld vertonen AIDS-achtige symptomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe val van Bakhmut, een voorbode van de val van Oekraïne?
Volgend artikelWEF-functionaris geeft toe dat ’15-minutensteden’ de mensheid voor altijd in lockdown opsluiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Hoe vaak is dit hier al niet gezegd, dat er geen virus is. Deze schrijver is al een stapje op de juiste weg. Nu nog afvragen WAAROM de gore troep geinjecteerd is in zoveel mensen. Er is namelijk altijd een REDEN voor iets. En zolang je die reden niet erkent en met het gezwam meehobbelt (zowel alternatief als main stream), kun je het probleem niet aanpakken.

 2. Heel belangrijk. Maar probeer het niucgter en eenvoudig te houden.
  1. Een virus is geen organisme, maar een instabiele stof, die voortdurend ongericht muteert, en daardoor in werking afneemt. Wel kunne er nieuwe [ of varianten ]ontstaan.
  Waarschijnlijk zijn virussen, afvalstoffen van stervende cellen.
  2. Het zogenaamde “Sars-nCov-2” is nooit geïsoleerd of aangetoond.
  Wel is er een stof, die het produkt is van ‘gain of function’ onderzoek : een Pentagon produkt;
  maar deze stof is mislukt als ziekte-verwekker.
  3. Pentagon en Big Pharma willen door met kunstmatige “virussen”, EN met genetische mRNA-injekties.
  Daar zit het hele WEF-programma van het beheersen en verminderen van de mensheid achter.

  ‘Deep State’ is o.a. :Pentagon, CIA, Big Pharma, High Tech, WEF, Nato.

 3. Ja de werkelijke reden zou welleens kunnen zijn dat de hele agenda 2030 ook een hoax is en mensen zoet houdt met een illusie zowel voor als tegenstanders. We zitten namelijk in een poleshift die sinds 2012 de vaart erin zet. Dit is kosmisch,komt om de zoveel tijd voor en heeft al vele beschavingen voor ons weggevaagd. Op deze klimaat hoax zetten ze nog even leuk verdien model alsof het door de mens komt. Als een poleshift doorzet heeft dit grote gevolgen en komt er inderdaad veel water en verschuivingen van tektonische platen tevens zal door het ontbreken van het magnetische veld om aarde de zon ook een probleem worden. …Ik heb de rekenmodellen gezien en Rusland en China komen het beste weg. Nieuw Zeeland ook daar komt land bij. Daar hebben elites ook hun villa/bunkers al tijd terug laten bouwen. Als je wil overleven in je bunker zit je niet te wachten op boze mensen uit het westen die op de vlucht slaan en niks te verliezen hebben en hongerig zijn. Vandaar wellicht vrijwillige genocide om populatie alsvast uit te dunnen in het westen. Freemasons kunnen het niet laten om hints te geven, een paar teksten uit een (freemason) song : “Fully grown the beast, ‘The people from the west will never move east”. De zondvloed uit de bijbel is de laatste grote poleshift die gedocumenteerd is. Onze geschiedenis klopt niet,tenminste niet wat ons is geprogrammeerd . De Pyramides en Spinx in Egypte vertonen erosie sporen van hard stromend water aan de voet. Dat is dus minimaal van 100en jaren water geweld. Vergelijk de pyramides eens van Cambodja en die aan de andere kant van de wereld in Guatemala….Zijn bijna gelijk, doch de beschavingen destijds konden geen contact hebben. Ze zijn zou oud dat ze niet te dateren zijn met koolstof . En bevolkingen aldaar zeggen dat hun (zelfde) voorouders het niet gebouwd hebben maar ze er al stonden. De elites kunnen dus gokken op hun rekenmodellen en alvast maatregelingen nemen in deze. Worden we dubbel hard in de boot genomen. Maarja is maar een theorie…maar wel 1 met veel raakvlakken op de uitrol van die creeps…

  • Ik ben ook al een tijd in deze richting aan het opschuiven. Er klopt teveel niet en al die angstzaaiererij door het WEF is in principe contra productief! In de periode 2030-2050 komen er veel ‘perfecte stormen’ samen die onze toekomst zullen bepalen denk ik!

 4. In dit artikel van Frontnieuws wordt weer niet de oorzaak en het begin van “het niet-bestaande-virus” genoemd namelijk de vrijmetselaar Louis Pasteur die met het alom bestreden verzonnen “virus” op de proppen kwam met zijn wederom alom bestreden “besmettingstheorie” die hij op zijn doodsbed herroepen heeft. De vrijmetselarij heeft het verzonnen “virus” en de verzonnen “besmettingstheorie” nieuw leven ingeblazen terwijl iedere medicus die het vak medische geschiedenis of geschiedenis van de geneeskunde heeft gehad maar helaas niet opgelet heeft tijdens de colleges zou moeten weten dat er geen “virus” bestaat, ook niet in een laboratorium. Maar de vrijmetselaars van de loge in de Johns Hopkins Universiteit hebben ondanks deze verplichte kennis vanuit Wuhan de “besmetting” verzonnen via roodkleuring van de realtime vlucht kaarten in januari 2020. Door de de in 150 jaar opgebouwde contacten van de loge met alle andere loges aan medische faculteiten in de wereld werd een wereldwijd netwerk van “viruswaarheid” opgebouwd alleen was dit een maçonnieke waarheid die natuurlijk een leugen was omdat er helemaal geen “virus” bestaat. Zo is door de contacten tussen de loges van medische faculteiten de hele wereld voor de gek gehouden met een niet bestaand “virus”. Het is natuurlijk leuk dat Frontnieuws in een retrospectief erachter komt dat er geen “virus” bestaat maar het zou beter geweest zijn om direct het maçonnieke verzinsel te hebben blootgelegd in januari 2020 of eerder tijdens de verzonnen vogelgriep, Mexicaanse griep of nog eerder in 1918 de Spaanse griep of gewoon de griep. Alles gebaseerd op het verzinsel van de vrijmetselaar Louis Pasteur. Ik ben van mening dat de vrijmetselarij wereldwijd verboden moet worden net zoals in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden in 1735.

  • Helemaal mee eens!
   Echter, FN tracht slechts artikelen beschikbaar te maken door ze over te nemen en te vertalen.
   FN neemt geen standpunt, het kaart slechts dingen aan.

   Het is aan ons om hieruit “onze” waarheid te distilleren.

   En het mooie aan FN is: we kunnen onze meningen, bevindingen etc… ventileren via de commentaar-sectie.
   Ons gevecht moeten we richten op waar de stront vandaan komt, niet op degene die hun best doen om tegen die stront in te gaan, op welke manier zij dat ook doen.
   We kunnen het niet eens zijn met de manier waarop zij dat doen: feit is, zij doen tenminste iets!
   Jij en ik kunnen heel makkelijk reageren in de commentaar-sectie.

   Ik heb dit ook moeten leren…..

  • Uiteraard ben ik het me je eens dat de vrijmetselarij verboden zou moeten worden, maar dan geldt dat ook voor de ordes die daarboven zijn gesteld en dat zijn ‘Illuminati’ en daarboven de ‘Jezuïeten’ en dan wordt het echt lastig want dan kom je uit bij de PAUS die zelf een Jezuïet is.
   En wie staat boven de Paus?
   Dat is iemand over wie veel mensen het niet willen hebben en die vaak wordt omschreven als ‘het kwaad’, maar daarmee wordt deze figuur geen recht gedaan, want al duizenden jaren staat deze sinistere en ultra intelligente, doch ook zeer DWAZE persoon bekend als ‘duivel’ of ‘satan’.
   Hoe kan je satan verbieden?
   Dat kan dus niet!
   Satan kan alleen op een unieke wijze worden bestreden.
   Kijk naar deze video van BLCKBX voor meer over dit onderwerp (helaas alleen voor Nederlandstaligen): ‘De Eindtijd en het teken van het Beest in Bijbels perspectief’ https://www.youtube.com/watch?v=DwPkHofoOd4

 5. https://www.naturalnews.com/ heeft het steevast altijd over het “Wuhan-coronavirus (Covid-19)” tja het zijn Amerikanen en ze blijven Amerikaans, misschien ook wel om de Zionisten van de Biden administration tevreden te houden om keer op keer China te bashen, waarvan akte

  Het was blijkbaar niet hun bedoeling om dit te doen, maar overheidsfunctionarissen in het Verenigd Koninkrijk hebben per ongeluk toegegeven dat het risico op overlijden door Wuhan-coronavirus (Covid-19) “vaccinatie” veel hoger is dan het risico om te overlijden aan covid zelf.

  https://www.naturalnews.com/2023-03-03-more-likely-die-covid-vaccines-than-disease.html

 6. Het is moeilijk voor mensen om hun aangeleerde wereldbeeld helemaal overhoop te gooien. Bepaalde ideeën of concepten zijn zó vertrouwd dat men gaat geloven dat ze voor iets staan dat werkelijk bestaat. Herhaling helpt daar heel erg bij.

  Het lijkt er heel sterk op dat het woord virus alleen maar of vooral een financieel en politiek interessant instrument is zonder al te veel werkelijkheidswaarde. Het is heel makkelijk om zaken die men meent te kunnen observeren bepaalde benamingen te geven die dan steeds weer worden herhaald en steeds verder uitgebouwd. Zo worden ze alsmaar “echter”. Men vindt vervolgens dan altijd datgene terug waar men sterk in gelooft. Peer reviews zijn bijgevolg doorgaans waardeloos omdat mensen binnen dezelfde beroepsgroep met elkaar dezelfde ideeën herhalen en in hetzelfde geloven zodat ze ook allemaal hetzelfde denken waar te nemen.

  • “Robert Jensen”……

   Dus iemand krijgt de mogelijkheid om de “waarheid” te verkondigen op de televisie.
   Terwijl dit medium (de televisie) compleet in handen is van de “powers that be”.
   Dezelfde “powers that be΅ die alles en iedereen die beïnvloedbaar was, beïnvloedde om slechts hun (die van de “powers that be”) “waarheid” te verkondigen, te vertellen.
   Een ieder die afweek van hun narratief eindigde in een (ge)zelfmoord, een plotseling dodelijk ongeluk of minstens compleet afgebrand via sociale media, herschreven wikipedia-pagina’s, etc….

   Maar joh, Robert Jensen is zo’n amicabele vent, hij mag wel de waarheid vertellen.
   Dat vindt het intieme clubje (de “powers that be”) eigenlijk ook wel.

   Nu borrelt er ergens iets op waar ik ooit van gehoord heb;

   ‘Something Is Rotten In The State Of Denmark’

   Hmmmmm…….

  • Hans S maart 5, 2023 at 13:17

   Jensen is gecontroleerde oppositie naar mijn mening, een influencer die het nog moeilijker maakt om het onderscheid te maken tussen informate en desinformatie.

 7. Als je met het wapen “ANGST VOOR DE DOOD” je iedere keer als je het gebuikt hele volksstammen mee kunt manipuleren door in te spelen op hun emotie (dan doen harde bewijzen en feiten niet meer ter zake. Zo werkt propaganda). Dan zijn de mogelijkheden onbeperkt, zolang jij het zelf verzonnen verhaal maar consequent vol blijft houden, dat er een fictieve (liefst een onzichtbare) vijand bestaat. Dan kun je mensen alles wijs maken. Want zodra mensen angstig worden, dan schakelen zij onbewust psychologisch van zelf nadenken over naar het overlevingsinstinct. Van vluchten of vechten.

  Om het maximum eruit te kunnen halen van het verzonnen verhaal, moet je tijdens de eerste waarschuwingen nog al vaag de zogenaamde vijand omschrijven en tig keer het zelfde verhaal herhalen. Zodat de doelgroep de zogenaamde vijand niet zelf kan identificeren en zo afhankelijk van jouw zullen zijn. Dat laat jij een tijdje doormodderen zodat het in de doelgroep elkaar wijs gaan maken dat die zogenaamde vijand bestreden moet worden. Waar jij dan een oplossing voor ze aanbied. Niet veel later eisen de doelgroep zelf om jouw voorgestelde oplossing toe te passen.

  Zoals we nu warm gemaakt worden om ten strijde te trekken tegen Rusland in Oekraïne. Of hoe de massa warm is gemaakt om het langzame dodelijke vaccin vrijwillig te halen. Telkens wordt het ANGST wapen uit de kast getrokken en worden de doelgroepen ervoor geconditioneerd, zodat zij vrijwillig naar de slachtbanken gaan.

  Dit wordt al eeuwen zo gedaan, omdat angst voor de dood de mens verlamd in hun denken en zo graag geleid willen worden door een leider. Die ze dan gehoorzaam en volgzaam zullen volgen wat de leider hun vertelt om het beste te doen om te overleven. Daar wordt door heersers altijd grof misbruik van gemaakt en toch blijven de doelgroepen keer op keer telkens er weer in te trappen. Dit komt hoofdzakelijk door de school indoctrinatie om de bevolkingen al van te voren te manipuleren in hun denkvermogen.

  Maar deze psychologische manipulaties zijn door de eeuwen heen steeds geraffineerder geworden en met de huidige digitale media wereldwijd is het mogelijk geworden dat het direct op wereldschaal toe gepast kan worden. De spindoctors hebben hun werk weer perfect uitgevoerd. Daar alle media kanalen ter wereld eigenlijk in handen zijn van een paar bedrijven, is een ééngezinde boodschap voor de wereld genoeg, want op alle mediakanalen werd constant het exacte zelfde verhaal vertelt. En hoe groter de leugen, hoe sneller de massa het gaan geloven en zo de leugen gaan omarmen als de enige waarheid. Als dat proces eenmaal aanslaat bij de massa, dan zal de massa iedereen willen bestrijden, die er anders over denken. Dat maakt de gehypnotiseerde massa zo gevaarlijk. Want de gehypnotiseerde massa is ervan overtuigd dat zij ten goede trouw zijn en aan de goede kant staan.

 8. Er zijn niet alleen geen ziekmakende virussen. Het hele concept van besmettelijke ziekte is onzin. Ziekte komt van binnen, wordt veroorzaakt door een traumatische ervaring. Een mes, vergif of een dodelijk scheldwoord hebben eenzelfde biologisch conflict tot gevolg.

  Ziekte is een gedeelte van een natuurlijk proces dat het leven mogelijk maakt. Zie het als de zekering in de meterkast die kan voorkomen dat je huis verbrandt.

 9. Er is naar mijn weten nog nooit een levend virus geextraheerd uit een menselijk lichaam

  Kochs postulaten zijn een aantal regels (postulaten) destijds opgesteld door de Duitse arts Robert Koch om uit te kunnen maken of een bepaalde ziektekiem de oorzaak van een bepaalde ziekte is. Koch was de eerste arts die ontdekte dat één specifieke ziektekiem te maken had met één specifieke ziekte.

  Postulaten van Koch
  De postulaten zijn:

  1. De ziektekiem moet in ongewoon grote hoeveelheden in de patiënt of plant worden aangetroffen maar niet in het gezonde dier of plant.

  2. De ziektekiem moet kunnen worden geïsoleerd en verder gekweekt.

  3. Een proefdier of dezelfde soort plant dat met de gekweekte kiem besmet wordt, moet dezelfde ziekte krijgen.

  4. De ziektekiem moet uit het proefdier of de proefplant geïsoleerd kunnen worden, en moet gelijk zijn aan de ziektekiem in het lichaam van de patiënt.

  Enkele ziekteverwekkers voldoen niet aan deze postulaten, bijvoorbeeld prionen (Gekke koeienziekte)

  Natuurlijk heeft de wetenschap niet stil gestaan en de Postulaten van Rivers laten nu een ander model zien, Exosomen ruimen ziekmakende bestanddelen op de uit werking is dat je je ziek voelt, koorts en andere onwelgevalligheden die je lichaam “schoon” maken simpel gezegd.

  Mazelenvirus bestaat niet: Federale Hooggerechtshof heeft dit geoordeeld

  https://leefbewust.nu/mazelenvirus-bestaat-niet/

 10. Virussen bestaan niet: Dr. Stefan Lanka heeft controle-experimenten gedaan

  Voormalig arts Thomas Cowan legt in een interview met Gareth Icke uit dat de viruskeizer geen kleren aan heeft. Samen met Andrew Kaufman en Stefan Lanka heeft Cowan voldoende geld ingezameld om eindelijk de controle-experimenten uit te voeren die in 70 jaar virusonderzoek nooit zijn gedaan, maar wel gedaan hadden moeten worden. Door deze controle-experimenten, die Stefan Lanka heeft uitgevoerd, is nu onomstotelijk vast komen te staan dat de theorie dat virussen ziekte veroorzaken niet klopt: 1. nog nooit is een virus geïsoleerd aangetoond, en 2. nog nooit is aangetoond dat besmettingen bestaan.

  https://video.stichtingvaccinvrij.nl/Berichten/Dr%20Tom%20Cowan%20-%20Volledig%20interview%20Gareth%20Icke.mp4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in