De globalisten gaan nu over naar hun “dodelijke fase” van de uitroeiing van de mensheid, en laten daarbij al hun vroegere strategieën om hun ware bedoelingen te verbergen varen. Nu spreken zij openlijk over het afsluiten van de energievoorziening voor de mensheid, het laten verhongeren van de mensen door verstoringen van de voedselvoorziening, het opnieuw instellen van de wereldmunt om de mensheid in armoede te storten en het bereiken van ontvolking door het gebruik van vaccins en dodelijke medicijnen, schrijft Mike Adams.

Herinnert u zich de negen punten die ik gisteren gepubliceerd heb? Daar zijn de aanvalsvectoren die momenteel tegen het menselijk ras op de planeet Aarde gebruikt worden:

 1. Geëngineerde hongersnood en massahongersnood
 2. De opzettelijke ontmanteling van de energie-infrastructuur die elektriciteit, verwarming en brandstof levert
 3. Meervoudige golven van biologische wapens die ontworpen zijn om te doden.
 4. Wereldwijde vaccinmandaten om de gehoorzame massa’s te dwingen tot langzaam werkende euthanasie-injecties.
 5. Geo-engineering en weerbeheersing op planetaire schaal om de biosfeer in te storten en wereldwijd mislukte oogsten te veroorzaken.
 6. Opzettelijke ineenstorting van ’s werelds op schuld gebaseerde fiatvaluta’s om wereldwijde armoede te veroorzaken.
 7. Escalatie van wereldconflicten tot een wereldoorlog, waarbij zowel Rusland als China betrokken zijn.
 8. Gecontroleerde afbraak van de wereldwijde toeleveringsketen om economische ineenstorting te veroorzaken.
 9. De vernietiging van de vruchtbaarheid via plastische chemicaliën, pesticiden, hormoonontregelaars, LGBT-grooming en transgenderisme.

Elk van deze negen zal in 2022 – 2025 agressief versneld worden.

De dodenfase is geactiveerd. (Die is eigenlijk al begonnen met covid-19.) Elke beslissing van nationale leiders – vooral van degenen die het WEF een warm hart toedragen, zoals Trudeau, Biden en de Europese leiders – is bedoeld om tussen nu en eind 2025 een zo groot mogelijk aantal menselijke slachtoffers te maken. De globalisten zijn al op weg om vóór 2030 1 à 2 miljard mensen dood te zien, alleen al dankzij het covid-vaccin. Voeg daar nog hongersnood, economische ineenstorting, burgeroorlogen, biologisch terrorisme, nucleaire aanvallen en grid down scenario’s aan toe, en u komt uit op zo’n 2-4 miljard doden.

  Rusland en het Westen verwikkeld in een fundamenteel conflict tussen globalisten en anti-globalisten

Het ziet ernaar uit dat dit resultaat – 25% tot 50% van de huidige menselijke bevolking wordt in de komende jaren uitgeroeid – er al “ingebakken” zit en niet meer teruggedraaid kan worden. De dodelijke injecties met vaccins, bijvoorbeeld, zijn al aan meer dan vijf miljard mensen toegediend. De kunstmatig veroorzaakte hongersnood en voedselschaarste is reeds bereikt door kunstmesttekorten, mislukte oogsten en voedselprotectionisme / nationalisme. India, bijvoorbeeld, staat op het punt de uitvoer van rijst te verbieden – een beleid dat een catastrofale wereldwijde noodsituatie van voedselschaarste en hongersnood zou veroorzaken. (Bron: Bloomberg.com)

De implosie van de fiatvaluta-schuld is ook een onontkoombare realiteit. Met het onophoudelijke, bijna onbegrijpelijke geld bijdrukken dat de laatste drie jaar in alle westerse naties heeft plaatsgevonden, zijn wij ver voorbij het point of no return als het gaat om de financiële solvabiliteit van deze naties. De valuta’s van de VS, de EU en Japan zullen in de nabije toekomst in rook opgaan, waardoor die naties en regio’s in een economische puinhoop zullen achterblijven.

Het punt is, als de nationale leiders werkelijk de wens hadden om de economie duurzaam en gezond te houden, dan zouden de ergste uitkomsten vermeden of beperkt kunnen worden. Maar zij willen de catastrofe niet vermijden… zij willen haar verergeren. De leiders van de VS, Canada, het VK, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en andere naties zijn allemaal globalistische marionetten die bevelen aannemen van anti-menselijke, anti-beschavings globalisten die uit zijn op de totale vernietiging van de menselijke beschaving op de planeet Aarde.

  De Universele Oorlog tegen de mensheid: Extreem terrorisme tegen de eigen bevolking heeft de controle over het Westen en de wereld overgenomen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStudie constateer dat nieuwste uitbraak van Apenpokken resultaat is van in Biolab gemanipuleerd virus dat mogelijk opzettelijk is vrijgelaten
Volgend artikelESCALATIE! Russische Minister van Buitenlandse Zaken zegt dat 3e land “betrokken zou kunnen raken” bij Oekraïne conflict
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Als dit soort mensen denken dat ze het zelf wel overleven, dan vraag ik mezelf af of ze wel goed hebben nagedacht over wat er overblijft.
  Lijkt me niet prettig leven tussen ontploffende kerncentrales, lekkende gifbelten, uitvallende voorzieningen enz. enz. enz.(al dan niet door sabotage) als 3/4 van de mensheid er niet meer is.

  • Ze denken onkwetsbaar te zijn, wat ze niet zijn.
   Hun denken is ernstig beperkt door megalomanie, domheid, ernstige plaat voor hun hoofd, gebrek aan kritiek levenslang, etc.
   mensen denken dat dit vreselijk intelligente mensen zijn, het omgekeerde is veeleer het geval, dat moet je je wel realiseren. Het zijn ongelooflijk beperkt denkende mensen.

 2. De idioten van onze politicis en de troep van politicis van de EU , en de ongeschikte Ursula die moest al aftreden, die ondersteunen Oekraïne en de yankies. Er is en er was een makkelijk oplossing de rug geven aan Oekraïne was de beste en is nog de beste! Weg met Oekraïne de gewone burger ondersteund niet Oekraïne meer en de leugens van de media en politici!

 3. Volgens EU-rapporten komt Covid-19 in het najaar in alle hevigheid terug, net als de lock downs. Niet zoals we die achter de rug hebben gehad, maar het duivelse scenario in Shanghai willen ze hier ook uitrollen.
  We gaan het zien, want het ontwaken van de mensheid gaat in een steeds sneller tempo en de cabal/ Novus Ordo Seclorum/ Deep State heeft steeds meer het nakijken, zeg maar gerust raakt in steeds grotere paniek. Toegeven of een compromis sluiten zit er bij deze compleet van God los geschoten wezens niet in.

  • Het ontwaken komt niet of te laat!!!!
   Al 2,5 jaar van m’n leven kwijt en niemand die serieus bereid is strijd te leveren.

   Hier, in een vergrijsd en dunbevolkt gebied zijn de Fransen nu megasnel binnen elke 100 meter witte kastjes aan het plaatsen.
   Tijdens eerste rechteloze opsluiting al kastjes op sluiproutes geplaatst….
   Alle serieuze bossen worden in een recordtijd afgevoerd.

   De voorbereidingen voor de gevangenis waar straks niet meer uit te ontsnappen zal zijn gaat in een sneltreinvaart door.
   Elke spyphoneupdate moet handmatig CONTINU CONTACT LEGGEN MET ANDEREN handmatig worden teruggezet (of dat echt werkt…).

   Nu lekker grazen in het voorjaarsgras, vakantieplannen maken, op tijd injecties halen, op vakantie en dan….

   …TE LAAT!!!!!
   K U T S C H A P E N

   • Je blijft een eenling die een roepende in de woestijn is. Je medemensen worden zelf boos en kwaad op je, als dit hoofdstuk aansnijd. Zij willen er niets over horen of zien. Je wordt gewoon genegeerd en/of belachelijk gemaakt en als een enge ziekte vermeden. Of dat nu in je woon buurt is of op het werk of in je familie of vrienden/kennissenkring, ze hebben bijna allemaal hun spuitjes gehad en zijn daar soms ook nog trots op. Ze willen de rauwe waarheid niet horen, maar O wee als jij geen begrip kan opbrengen als 1 ervan medische problemen van krijgt van zijn/haar experimentele gen injecties. Want dan ben jij harteloos en een doemdenker en een egoïst. Net zo toen je en QR code nodig had voor de kroeg, dat jij toen niet mee meer ging. De gehoorzame massa wil vooral bij die massa blijven, in de veronderstelling dat de massa altijd gelijk heeft en zo de grootste kans heeft om te overleven.

 4. De nu al minimaal 3 x geprikten (incl. “booster”) zijn i.h.a. reddeloos verloren. Kunnen niet meer zelfstandig denken. Met eerder als intelligent beschouwde vrienden en familie kun je niet meer redelijk praten. Er is vrees ik een “point of nu return”. We zullen het met elkaar als ongeprikten moeten doen verder.
  Het is, hoe divers ook, je nieuwe familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in